Results 1 to 15 of 30
Thread: Τι ψαχνετε?
-
13-07-2012, 13:48 #1
Τι ψαχνετε?
Λοιπον,21 ειμαι ξανα κανω τοπικ γτ δεν ξερω και απο συζητησεις με φιλους, δεν βγαζω ακρη,εχω κανει 2 σχεσεις (επιφανειακες σε μικροτερη ηληκια κ δεν κρατησαν ουτε μηνα)τελως παντων,κλειστος χαρακτηρας, προσπαθω να προσελκυσω καποιες κοπελες ,αραια και που,αναλογα τις συνθηκες,μονο κατι ακυρα εφαγα,δεν με πολυ πειραξαν, απο το ιντερνετ κατι πηγε να παιχτει, αλλα ηταν κ η αποσταση ειχε κ αυτη κολληματα με πρωην, πληρωσα τα σπασμενα. Εκει π θελω να καταληξω ειναι τι παιζει ρολο? εμφανιση? (ναι θα πειτε οι περισσοτεροι/ες,εμφανιση=1η εντυπωση) πιστευω (δν ειμαι τοσο σιγουρος) ειμαι ΟΚ,γυμναζομαι,πλεον μονο σπιτι και σταδιο οποτε δεν βαριεμαι. παιζουν ρολο αυτοκινητο/λευτα/δουλεια? για αυτα θα με θελει? πηγε να παιχτει κατι με μια που ηθελε ολο βολτες βολτες,εξοδους, αλλα...μαλλον μαλακες εψαχνε. Ο χαρακτηρας? Το να εισαι αληθινος ή τι?
Παρακαλω να μου δωσετε τα φωτα σας :D κ πιο πολυ τα παιδια της ηλικιας που βρισκομαι,ας γραψουν κ αυτα την αποψη τους,ξερω εχω κανει αλλα 2 τοπικ ,περιπου ιδιου περιεχομενου,ακρη δεν βγαζω ομως :o
Φιλικα Βασιλης :cool:
- 13-07-2012, 14:04 #2
στα 20 οι κοπελες θελουν να περνανε καλα, δεν θελουν σχεσεις με συνομηλικους (τωρα θα πεταχτουνε ολες να με διαψευσουν :Ρ)
13-07-2012, 14:29 #3
συμφωνώ με axl100 γιατί άντε να βρεις αυτόν που θα πεις εδώ είμαστε, θα κάνουμε ΄σοβαρή σχέση'... Ως κοπέλα θα πω ότι για να κρατήσει κάτι παίζουν ρόλο τα κοινά ενδιαφέροντα (πχ στη διασκέδαση) κ στο αν υπάρχει χημεία στα όλα και στη συζήτηση... για μένα μάλλον είναι θέμα τύχης οι καλές σχέσεις
13-07-2012, 14:34 #4
Καλα ναι,δεν ειπα θα γνωρισω μια κοπελα και θα πω,α θες να τα 'φτιαξουμε' ??? θα υπαρχει γνωριμια,θα βγεις καποιες φορες,θα την γνωρισεις καλυτερα κλπ κλπ.
13-07-2012, 16:47 #5
καταρχας να ξεκαθαρισουμε κατι. δεν εχουν ολες οι κοπελες ιδιο χαρακτηρα.. παρολο που ισως εχουν ιδια ηλικια.. (λογω διαφορετικου περιβαλλοντος που μεγαλωσαν και εμπειριες που ειχαν)..
Σχεση κανουμε για καποιους λογους..
υπαρχουν κοπελες που απλα δε θελουν να ειναι μονες.
υπαρχουν αλλες που θελουν καποιον να τις βγαζει εξω.
υπαρχουν κοπελες που περνανε καλα και χωρις να βγαινουν εξω με λιγες απαιτησεις απο το συντροφο τους...
υπαρχουν κοπελες που τους αρεσουν να φροντιζουν καποιον που αγαπανε,
δεν εχει νοημα να λεμε τι κοπελες υπαρχουν και τι θελει η καθεμια..
εσενα τι σε γεμιζει σαν ανθρωπο?
να ξερεις οτι η κοπελα ειναι διπλα σου επειδη εισαι ομορφος και τιποτε αλλο? απλα να σε κανει μοστρα στις φιλες της?
να ξερεις οτι ειναι κοντα σου επειδη εχεις αμαξι και μια απο τα ιδια τα παραπανω? μοστρα στις φιλες..
να ειναι διπλα σου για τα λεφτα και τα δωρα που της κανεις? να σε εκμεταλευεται?
για ολα τα παραπανω (ολα μαζι?)
να ειναι διπλα σου επειδη εκτιμαει τον χαρακτηρα σου και περναει καλα μαζι σου? να μοιραζεστε στιγμες και ας ειναι και δυσκολες και να τις αντιμετωπιζετε μαζι..
να σε αγαπαει και ακομα και σχεση να μην εχετε να νοιαζεται για σενα?
εσυ τι προτιμας? εισαι σε μια ηλικια που μπορεις να κανεις εμπειριες τωρα, σχεσεις μη σοβαρου επιπεδου, οχι οτι οι δεσμευσεις ειναι για μεγαλους.. απλα οι αντρες ειναι καλο να εχουν πολλες εμπειριες πριν καταληξουν στην καταλληλη κοπελα..
οποτε.. κατσε και σκεψου τι ειναι αυτο που εσυ θελεις..
και αλλη μια συμβουλη και αμα θελεις ακους..
ποτε μην υποκριθεις οτι εισαι κατι αλλο, κατι που δεν εισαι για να αρεσεις περισσοτερο σε καποια η γενικα σε φιλους..
να εισαι ο εαυτος σου γιατι και να υποκριθεις, δεν υπαρχει περιπτωση ο πραγματικος σου χαρακτηρας να μην ερθει ξανα στην επιφανεια αργοτερα..
και αφου ερθει, εκει θα υπαρξει προβλημα..
οπως επισης να δεχεσαι και των αλλων ανθρωπων το χαρακτηρα που εχουν, οτι και να κανεις δε προκειται να αλλαξουν και αν τους πιεσεις.. θα χωρισεις.. δε θα καταφερεις τιποτα..
γιατι ολοι μας εχουμε προτερηματα και ελλατωματα και πρεπει να δεχομαστε και των αλλων..
ετσι κι εγω κανω υποχωρησεις στο γαμο μου για να συνεχισω να ζω με τον ανθρωπο που αγαπω, που την ιδια στιγμη ξερω οτι κι εκεινος κανει υποχωρησεις αφου κι εγω εχω ελλατωματα..
(αλλου το πηγα τωρα)
αλλα σου ειπα λιγο απο ολα... αυτα τα φωτα ειχα να σου δωσω... ελπιζω να βοηθησα..
14-07-2012, 00:39 #6
Μπράβο! Θέτεις θέμα για συζήτηση, δεν λες δηλαδή να μας μπουκώσεις με μία μόνο προσέγγιση!
Λοιπόν, δεν ψάχνω, αν θέλω κάποια την βαράω με το ρόπαλο και την σέρνω από τα μαλλιά στο κρεβάτι μου :p
14-07-2012, 01:17 #7
Θα το δοκιμασω και θα σου πω τα αποτελεσματα :cool:
21-07-2012, 21:57 #8
Δυστυχως και εγω οταν ημουν 18-20 δεν εκανα σχεσεις με συνομηλικους μου. Τους θερωρουσα ανωριμους. Ενιωθα πιο ωριμη συναισθηματικα...Εβγαινα με λιγο πιο μεγαλους απο εμενα και το μονο που σκεφτομουν ειναι να περασω καλα! Πιστευω οτι σε αυτην την ηλικια ολες οι κοπελες ετσι σκεφτονται μαλλον...
Αληθεια πλεον δεν ξερω να σου πω τι παιζει ρολο...τι τραβα τους αλλους... Λεφτα, εμφανιση, χαρακτηρα??? Ολα μαζι και τιποτα απο αυτα... Μαλλον δεν σου εχει τυχει και καλο ακομα..δεν υπαρχει συνταγη για εμενα. Αν θες να προσεχεις την εμφανιση σου κανε το για εσενα. Οχι για τις γκομενες...Αν δεν εχεις λεφτα μην τρελενεσαι...ποιος εχει πλεον?? Και οσο για τον χαρακτηρα μπορω σιγουρα να σου εγγυηθω οτι αν ασχοληθεις με τον εαυτο σου και τον ελεγχεις, αν οχι τωρα, μελλοντικα σιγουρα κατι θα κερδισεις!
Ο,τι δινουμε παιρνουμε...!
22-07-2012, 16:16 #9
ολες οι κοπελες μεχρι τα 25 τους τουλαχιστον δε νομιζω πως ψαχνουν κατι σταθερο, κι αν ναι δυσκολα θα το κρατησουν. θελουν ανεμελεια κι εμπειριες, να περασουν οσο το δυνατον καλα, χωρις σκοτουρες. απ'τα 25 αντε 30 βεβαια που αρχιζουν να ωριμαζουν (ή και οχι), και να λιγοστευουν οι επιλογες, το ξανασκεφτονται και ψαχνουν να κανουν και οικογενεια (και παλι οχι ολες γιατι πλεον δυσκολεψαν πολυ τα πραγματα). εχουν υποτιθεται τσιλιμπουρδισει αρκετα, ωστε να ξερουν τι ζητανε, και που θα το βρουν, αν δε το βρηκαν ηδη.
τωρα, εσυ οταν εισαι μικρος, 20-21 χρονων δε θα επρεπε να ψαχνεις επισης κατι σοβαρο, γιατι οι περισσοτερες της ηλικιας σου δε μπορουν να στο προσφερουν. στοχευεις σε 18χρονες που θελουν να παιξουν, και κοιτας απλα να περασεις καλα, μεχρι να βρεθει κατι για πιο μονιμες καταστασεις.
22-07-2012, 21:34 #10
Βασίλη, το τι θέλει μια κοπέλα μπορεί να διαφέρει τόσο όσο διαφορετικοί είναι οι χαρακτηρες που
υπάρχουν σ' αυτόν τον κόσμο. Στην δική σου ηλικία, πιστεύω πως παίζει μεγάλο ρόλο και η εμφάνιση
και για τα 2 φύλα αλλά και η ποιότητα του χαρακτήρα.
Τωρα για λεφτά δεν κανω καν λόγο, ποιος νέος στην ηλικία σου (αλλά και σε πολύ μεγαλύτερες από την δική σου) είναι
αυτοσυντήρητος; Ουδείς...οπότε ακόμα και αν μια κοπέλα 18-20 ψάχνει το χρήμα μάλλον είναι εκτός τόπου και χρόνου
και δεν αξίζει ν' ασχοληθείς.
Εγώ πιστεύω πως πρέπει εσύ μέσα σου να ψάξεις τι είναι αυτό που θες πραγματικά
ωστε να διευκολύνεις τον εαυτό σου στην αναζήτηση συντρόφου.
Εμένα πάντως που είμαι 26 πάνω κάτω κοντά στην δική σου ηλικία, με εξιτάρει πολύ και η εξυπνάδα.έτσι γιατί περίεργα την είδα...
23-07-2012, 15:21 #11
Οι απόψεις σου μου βγάζουν έναν μπρούταλ ρεαλισμό αλλά μην ξεχνάμε λίγο και το συναίσθημα... Σε γενικές γραμμές καλά τα λές, άραγε όμως πως υπάρχουνε και σχέσεις που κρατάν από το Λύκειο, σταθερές σχέσεις μεταξύ ατόμων μικρότερης ηλικίας???? Εκεί παίζει ρόλο η καψούρα λοιπόν. Μιλώντας σαν γυναίκα είναι πολύ διαφορετικό το τι ερωτεύεται κάθε μια και όντως οι 18χρονες μπορεί να καψουρεύονται βάση πιο επιφανειακών πραγμάτων πχ,που τις πας έξω, πως τις κάνεις και γελάνε, πόσο καλά τις π.....ς, αλλά κοπελιές μεγαλύτερες μπορεί να ερωτεύονται πχ την εξυπνάδα, ή την ασφάλεια.
Σπάνια μια γνωριμία-σχέση οποιαδήποτες ηλικίας φαίνεται εξ αρχής πόσο σοβαρή είναι. Οι καλύτερες καταστάσεις ξεκινάνε στο χύμα στο χαβαλέ και μόνο ο χρόνος δείχνει εάν τα άτομα ταιριάξουν ή συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι
23-07-2012, 19:57 #12
ναι υπαρχουν παντα κι εξαιρεσεις. και βασικα παιζει ρολο και που ειναι ο καθενας μας. στην Αθηνα πχ που εχει μαζεφτει τοσος κοσμος, χωριζουν ολοι πιο ευκολα γιατι μπορουν να βρουν αμεσα αντικαταστατη. στα χωρια ομως που σπανιζουν οι συνομιλικοι κι ελευθεροι, πιστευω οτι κρατουν περισσοτερο και το παλευουν. εχει να κανει και με τον χαρακτηρα, πιο πολλες επιλογες υπαρχουν για ενα ατομο κοινωνικο, απο ενα ατομο λιγοτερο κοινωνικο, κι ετσι ισως ο δευτερος μπορει να το σκεφτεται πριν χωρισει και να κανει υπομονη παρολες τις ασχημες συνθηκες. το θεμα ειναι να περναμε παντα καλα με οποιον ανθρωπο κι αν ειμαστε, για οσο κι αν κρατησει. τη σχεση δε τη κανεις για να σου φερει επιπλεον προβληματα.
23-07-2012, 20:39 #13
Είσαι σίγουρος? καλά έχω μια ξαδέρφη και ωραία κοπέλα που σπουδάζει Αθήνα και όχι μόνο γκόμενο δεν έβρισκε αλλά ούτε γνωριμίες έκανε εύκολα και ας ήταν και "κοινωνική". μήπως εκεί παίζει πολύ κλίκα? Και όντως άλλες επιλογές έχει ο ένας χαρακτήρας και ένας ο άλλος, αλλά όσα αγόρια υπάρχουν που είναι πχ ντροπαλά τόσα άλλα κορίτσια έχουν ανάλογο χαρακτήρα. Πάντως σε γενικές γραμμές και το έχω ξαναπεί, άντρες-γυναίκες δεν νομίζω ότι διαφέρουμε και πολύ πιστεύω πάνω κάτω τα ίδια ψάχνουμε. Και ο άντρας θέλει μια εμφάνιση να τον ελκύει και η γυναίκα. Και η γυναίκα μπορεί να θέλει "λεφτά" και ο άντρας μια γυναίκα περιποιημένη με τα ωραία της τα εσωρουχάκια και τα όλα της. Και η γυναίκα θέλει διασκέδαση με τα ίδια γούστα και ο άντρας. Άραγε λοιπόν που σκαλώνει το πράγμα???
23-07-2012, 21:09 #14
μηπως θες να μου τη γνωρισεις μπας και κουμπαριασουμε ? :Ρ
δε ξερω αν παιζει κλικα, εγω ειμαι μονιμως στην απ'εξω. ακομα κι εδω στο φορουμ ετσι συμβαινει. πουθενα δεν εχω παρεες οποτε μου ειναι δυσκολες οι γνωριμιες.
αλλο ομως ντροπαλη γυναικα, κι αλλο ντροπαλος αντρας. ο αντρας υποτιθεται εχει τον ρολο του κυνηγου, οποτε δε γινεται να ειναι ντροπαλος, αυτο ειναι μειον του. και για να τον προσεξουν δυστυχως θα πρεπει να δειχνει φτασμενος κι εμπειρος, οτι εχει λεφτα και αμαξακι και σπιτι, αναλογα τις ηλικιες, τις αναγκες και τα γουστα της καθεμιας. η γυναικα και ντροπαλη να ειναι δεν παιζει προβλημα, αφου εχετε ομορφια απ'του φυσικου σας εσεις, τραβατε τους αντρες χωρις να κανετε και πολλα, παρα μονο να φροντισετε λιγο τον εαυτο σας αντε και να κουνηθητε. μη σου πω ειναι μεγαλο συν η γυναικα να ντρεπεται, νιωθει ο αντρας μια σιγουρια κι ασφαλεια οτι δε θα τον κερατωσει, και οτι ειναι αγνη μονο για κεινον. βεβαια οι πολλες ντροπες και στο κρεβατι μπορει να μην εχουν καλες επιδοσεις, αλλα οκ με τον καιρο ολες μαθαινουν. τελος δε θεωρω το σεξ επιφανειακο, το βλεπω σαν βιολογικη αναγκη ολων. και τις προτιμω χωρις εσωρουχα, μη μπαινουν σε εξοδα οι κακομοιρες με τετοια κριση. :Ρ
23-07-2012, 21:27 #15
χαχααχ λες να γίνει κανά κονέ ?
Είσαι σίγουρος ότι αυτό που νιώθεις ισχύει? μήπως εσύ κάνεις πέρα εύκολα τον καθένα. οκ δεν έχουν όλοι κάτι να μας πουν αλλά αν δεν κόψεις μπορεί να απορρίψεις με τον τρόπο σου άτομα που μετράνε. Δεν ξέρω με το φόρουμ τι παίζει εγώ πάντως σε πάω και το λέω ανοιχτά!
Όσο για το ζήτημα του θεματοθέτη, να απαντήσω στο ζήτημα χαρακτήρα που βάλαμε πριν, σαν γυναίκα, τι παίζει με τις ντροπαλές από όσο έχω δει. Απλά μένουνε στο κοίταγμα γιατί αν ο άλλος δεν λάβει καμιά αντίδραση σαφή (γιατί εδώ που τα λέμε οι άντρες είναι και λίγο ζώα πολλές φορές στα σημάδια) δεν κάνει κίνηση. Και μένουν και οι δύο στα ίδια.