γνωριστηκαμε σε αυτο το φορουμ,ερωτευθήκαμε σφοδρα!! Κι με χωρισε απο το σκαιπ! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 139
    Banned
    Εχεις δικιο, ειναι πιο ασχημο να εισαι " το καλο παιδι" αλλα κι ο καλος υποκρητης, το κακο ειναι οτι καπωτες εκανα κι αλλα ασχημα που δεν ακουγοντε ωραια στα αυτια ενος πατερα που λογο της δουλειας του δεν εχει τον χρονο να κυκλοφορησει ,ουτε να το ψαξει να δει τι παιζει εκτως απο το χωριο! Δεν το κοροιδευω! τον θαυμαζω που ειναι εργατικος ωστε ναμην λυψει κατι απο τα παιδια του! τον θαυμαζω οπου ειναι σπιτι δουλεια! γτ. αυτο δειχνει οτι θυσιασαι ολη του την ζωη για την οικογενεια του! Οχι σαν κατι αλλους που ειναι βολτα , δουλεια , δλδη τα λεφτα που βγαζουν τα χαλαν για παρτυ τους.
    Παντως ηξερε οτι αμα με γνωριζε ειχαμε ελπιδα , δεν την βλεπω ο καταφερτσης , αλλα πλεον εχω την δικιαμου δουλεια, ειμαι καλητερα εμφανισιακα, παραδεχετε οτι μηλαω κι φερομαι ομορφα - κι λογο της δουλειαςμου ξερω να μηλαω ομορφα στον κοσμο- ποσο μαλον στον πατερα αυτης που ΑΓΑΠΑΩ!! ηξερε οτι ειχαμε ελπιδα! αλλα μαλον πλεον εχεισβησει η φλογα μεσα της για μενα , οτι κι αν λεει τωρα -
    Ενα της σημαδι μονο ηθελα κι θα εκανα τα παντα ! ειμουν ετοιμος να καταιβω στο νησι της , η να την δω, να την αγκαλιασα εστω!η να την παρω μαζι μου αθηνα να ζησει μαζιμου!! αλλα δεν ηθελε , δεν

Quote Originally Posted by nflu View Post
    ρε συ Γιωργο...τι εχεις εσυ δηλαδη....που δεν αξιζει την κορη κανενος....
    περασες μια δοκιμασια...προσπαθησες και τωρα εισαι καθαρος.....
    οκ...τα ναρκωτικα ειναι ασχημο πραγμα...αλλαζουν τελειως εναν ανθρωπο...αλλα αγαπησες κι αυτην και σενα μαζι και αλλαξες....
    θα ηταν καλυτερα δηλαδη να ησουν το <<καλο>> παιδι...για τα ματια ολων....και την τρεχαμενη ηθικη και αντιληψη....αλλα να ησουν απο αυτους τους αοσμους και αχρωμους βουτυρομπεμπεδες....που αγαπουν μονο την παρτη τους και το βολεμα τους......και μπορει να προσφεραν στην κορη τους μια τυπικα <καλη ζωη>...αλλα χωρις πραγματικη αγαπη...και συναισθημα.....και ολα τα συμπαραμαρτουντα ενος απαιδευτου στην ψυχη βουτυρομπεμπε.....
    φυσικα πιανω δυο ακρα....δεν σημαινει οτι ...αυτη θα ηταν αναγκαστικα η αλλη επιλογη....απλα στην δευτερη περιπτωση...κανεις δεν θα εβλεπε προβλημα πουθενα.....
    Last edited by giorgos panou; 26-07-2012 at 15:40.

Banned
    Φιλε μου εισαι μεσα στο μυαλομου!! αυτο με βασανηζει! αυτες ειναι κι οι μονες μου τυψεις!! οτι δεν εκανα τα παντα για να την κρατησω!
    Πριν φυγει το λεγαμε, το φοβομασταν οτι μπορει να γινει κατι με το σπιτι της κι ειχαμε δωσει ορκο για να μην αφησει ευκολα ο ενας τον αλλον. Εδω κι μια βδομαδα που μου πε πρωτη φορα το να σπασουμε την περνω τηλ. ης στελνω μηνυματα οπου της λεω ποσο την αγαπω!! που της λεω οτι μπορω να μπω στο βαπορι κι να ερθω! απλα να μου πει το ο.κ. κι ειμαι εκει!!
    Ξερω οτι ειναι απο πανω συνεχεια οι δυκη της , αλλα ουτε ενα σημαδι δεν μου στελνει! μου στειλε εχθες κατι στοιχους απο ενα τραγουδι που λενε οπου κι αν εισαι ελα να με βρεις ! ΦΡΙΚΑΡΑ!! ξανα ειχα ελπιδες κι σημερα μου πε οτι δεν το ενοει , κι οτι ειναι ανοφελω να προσπαθω πλεον.!
    ΕΙΜΑΙ ΣΚΑΤΑ!! ΤΗΝ ΑΓΑΠΩΩ!! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΥΥ!! βρηκα πραματα μεσα της που ψαχνω χρονια, ειδα εναν ανθρωπο που μπορω να νιωσω κι να κανω ονειρα !! πρωτημισα αυτην παρα καποια πανεμορφη κι εντυπωσιακη γκωμενα, ειδα μια καρδια διαμαντι ! αλλα τελικα σκατα!!! ολα ηταν ψεμα , παραισθησεις σαν τα ναρκωτικα!

Quote Originally Posted by elis View Post
    δώσε πόλεμο από τη θέση που είσαι τώρα αλλά κατάλαβε κ τον πόλεμο από την άλλη πλευρά αυτό θα σε κάνει η να πολεμήσεισ καλύτερα η να τα παρατησείς συμβουλή δεν τα παράταμε πότε δεν είσαι βούτυρομπέμπης

Senior Member
    In this old house where every door is open
    ζορζ κρατα το καλο που εγινε μαζι της, οτι καθαρισες, και ηρεμησε και εχε πιστη, ειδες οτι γινονται ομορφα πραγματα ακομα και οταν εχεις χασει την ελπιδα να τα περιμενεις...

Banned
    Ναι θα κρατησω τα καλα, θα θυμαμαι τις ομορφες στυγμες μας, τις διακοπες μας,τις αγκαλιες μας , τα ονειρα που καναμε!
    Ομως δεν μπορω να μην ξεχασω αυτα που μου λεγε λιγες ωρες πριν φυγει!!!! λιγες ωρεσ ρε γαμωτο!! " ορκιζοταν πως δεν θα με αφησει πωτες, πως ολα θα νε καλα, πως κι να μαλονουμε απο το τηλ. δεν πρεπει να το παρατραβαμε κι να μην στρςβοσει ουτε εγω ουτε αυτη αμα γινει κατι!! δλδη να μαστε αγαπημενα!
    Και μεσα σε μια βδομαδα εκανε το αντιθετο!!!! δεν ντρεπεται!!
    Μακαρι να μπορουσε να διαβαζει αυτα που γραφω!! βεβαια βγηκε κι εκλεισε το προφιλ της απο το φορυμ αυτο, δεν ξερω αν μπορει να μπει με αλλο νικνειμ, αληθεια γνωριζει κανεις κατι τετοιο? θα μπορουσε δλδη?
    Αν μπορει, κι στειλει κανενα μηνυμα , ευχομαι να κρατησει χαρακτηρα , να φερθει ορημα κι να μην γραψει αλλα νταλον μονο κι μονο για να με βγαλει ψευτη κι να θελει να βγει η καλη αυτη!

...γιώργο, είναι ξεκάθαρο πως το θέμα δεν το άνοιξες για να ακούσεις τις γνώμες μας, αλλά για να στείλεις τα μνμ σου στην κοπέλα σου ελπίζοντας πως θα ανταποκριθεί και θα ερθει σε επαφή μαζί σου.
    Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα και να είστε μαζί, στο λέω ειλικρινά.
    Δυστυχώς το να έχει επιρροή ο καθένας πάνω στο συναισθημά της για σένα, δεν είναι και πολύ αισιόδοξο, αλλά ακόμη και αυτή η αλλαγή της μπορεί να είναι πρόσκαιρη....:)

Banned
    Ειναι ξεκαθαρο πως το θεμα το ανοιξα για να βγαλω απο μεσαμου κατι, κατι που με βασανιζει κι για εμενα ειναι βοηθεια να γραφω κατι που με τυρανα! ειναι βοηθεια να ακουω γνωμες ανθρωπων που ειτε ειχαν παθει κατι σαν εμενα , ειτε θα με παρηγορησουν ! οπως κι πολυ πετυχημενα εκαναν κι η ΛΙΛΙΟΥΜ κι ο ΑΞΛ κι αλλα παιδια.
    Ειμαι καπως πιο καλα,γτ. φευγουν οι τυψεις μου, κι ευχομαι να βρω δυναμη να μην κανω λαθος.
    Τελος σχετικα με αυτο που λες την εχει κανει , δεν ειναι στο φορουμ κι ηταν για πολυ λιγο ,δεν ειμαι τοσο πονηρος. Ελπιζω να σεβαστεις - αν μπορεις - την φαση που περναω κι να μην εχουμε τα παλαια.

Δόθηκες κυριολεκτικά σε εναν άνθρωπο χωρις κι αυτος να κανει το ίδιο για σενα. Αν τα αισθηματα της ήταν τα ίδια με τα δικα σου εναντι της τωρα θα ησασταν μαζι. Ο ερωτας ειναι πρωτα αμοιβαια ψυχικη συνδεση, δεν εξαντλειται σε αγκαλιες και να περναμε ευχαριστα. Φαινεται την ερωτευτηκες σε βαθμο που δε σου επετρεπε να δεις που ήταν τα δικα της αισθηματα απεναντι σου.
    Γιώργο, ειναι η πρώτη σχεση που ειχες? επειδη τετοια αισθηματα ειναι εντονα μετα από χωρισμο στην πρωτη μας σχεση. Ολα αυτα που μας ειπες εδω και στο ίδιο υφος τα ειπες και της ίδιας? Γιατι δεν ξανακανεις προσπαθεια να επανασυνδεθειτε? δεν ξερεις καμια φορα... μπορει καπου να νοιωθει για σενα και να περιμενει... τα αισθηματα δε σβηνουν τοσο ευκολα.
    γιάννης

Banned
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ

Ειναι πρωτη φορα στα 32μου χρονια (μες στον αυγουστο ) οπου ενιωσ τετοιο προδοσια! δεν λεω γτ. με χωρησε , δικαιωματης , συμβαινουν σε ολους μου χει συμβει ειτε να το ζητησει , ειτε να το ζητησω γω, ειναι λογικο.
    Η διαφορα κι ο λογος που νιωθω τοσο πονο ειναι οτι -οπως ειπα κι στο πρωτο μην.- στα ματια της ειδα καποια πραγματα που ψαχνω κι ζητω , πρωτημισα την κοπελα αυτην γτ. ο χαρακτηρας της εμοιαζε τοσο θαυματουργος , ειδα πραματα , οπως εμπιστοσυνη , συνεννοηση, φροντιδα ,αγαπη πραγματικη δλδη καποια που μπορουσαν να με κανουν να νιωσω ξεχωριστα απο τις πιο πολλες σχεσεις μου, ειναι φτωχο το λεξιλογιομου για να περασω γραπτα τι νομιζα πως βρηκα κι τι ενιωσα με αυτην . Εδωσα μεγαλο βαρος σε αυτες τις αρετες της σε σχεση με την εξωτερικη εμφανιση της, ειναι γλυκια κι συμπαθιτικη αλλα δεν ειναι αυτο που με εκανε να νιωθω ετσι για αυτην. Εκει ειναι λοιπον που τρελενομαι! νιωθω προδομενος , νιωθω πως την πατισα κι ξενερωνω με μενα για το οτι ειμαι τοσο χρονων κι την πατισα ετσι? ειδικα απο μια 10 χρονια πιο μικρη μου!!
    Αμα ηταν καμια εκθαβοτικη, ψοναρα δυμετρη καλονη! κι με χωριζε καλοκαιριατικα παλυ θα λυπομουν αλλα δεν θα πεφτα κι απο τα συννεφα, ξερουμε ολοι οτι οι πολυ εντυπωσιακες κουκλαρες ειναι σπανιο να ειναι πιστες μες στο καλοκαιρακι. ¨)
    Τελος πικραμενος ειμαι γτ. μου ειπε να χωρισουμε για το καλο της οικογενειας της! δλδη ειμαι τοσο κακος για τα ματια της? απιστευτω πως αλλαξε μεσα σε 5 μερες, κι οτι κι αν λεει ,οπως οτι με αγαπαει ακομα οπως πριν 1 μηνα κι τετοια ειναι ολα λιγακι υπερβολες! γτ. πριν δεν θα με αφηνε για αυτα, αλλα ειναι πιτσιρικη τελικα κι δεν ξερει τι θελει! ευχομαι να μην παιζει με την καρδουλαμου !
    Last edited by giorgos panou; 26-07-2012 at 15:46.

Senior Member
    Γεώργιε τι κρίμα που ήρθες σ'αυτή την κατάσταση .Να τομλησω να πω ότι απο πάνω σου περνάει κύμα ρατσισμού δίχως ένα μικρο έλεος.Σίγουρα η κοπελιά εχει πολλά στοματα ανοιχτα δίπλα της που λειτουργούν σαν ξυπνητήρια ..ο ήχος τους είναι "ξεμπέρδευε μαζί του"γιατί βλέπεις ο καθένας τα παιδιά τουτα θεωρεί τα πιο σπουδαία ,αλλο καπέλο είναι αν κ αυτά μπλέξουν με ναρκωτικά (τοτε θα ηθελα να τους δω)..καλε μου Γιώργο μη χασεις το χαμογελο σου την ελπιδα σου κ τη δυναμή σου ..ΑΞΙΖΕΙΣ
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Γιώργο στη φάση που είσαι το τελευταίο που θα ήθελα θα ήταν να τσακωθώ μαζί σου.
    Όλοι έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις και αυτό που θέλουμε είναι σπρωξιά προς τα πάνω, ειδικά στη δική σου περιπτωση που βγήκες από μια τόσο δύσκολη κατάσταση όπως τα ναρκωτικά.

Το θέμα όμως είναι η κοπέλα.
    Θα σου πω την ειλικρινή άποψη μου. Κανείς δεν επηρεάζεται από γονείς και αδελφια αν δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος.
    Μη σκέφτεσαι πως στην ηλικία της είναι πιο επιρεπής, συνήθως τότε είναι που δεν ακούμε κανένα και λειτουργούμε μόνο με το συναίσθημα. Είσαι σίγουρος πως πριν φύγει για το νησί δεν είχες δει σημάδια αποξένωσης?
    Ξέρεις γιατί στο λέω; Όταν είμαστε ερωτευμένοι και χωριστούμε έστω και για ένα μικρό διάστημα από τον σύντροφο μας, φουντώνει πιο πολύ το θέλω μας. Μήπως υπήρχαν ήδη προβλήματα στη σχέση και όταν η κοπέλα έφυγε για το νησί βρήκε την ευκαιρία να χωρισει πιο ανώδυνα?
    Σε ρωτάω μήπως βγάλουμε καμιά άκρη.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Aυτο που λεει η Θεοφανια ειναι πολυ σωστο, καποιες φορες επηρεαζομαστε απο τους αλλους προς μια κατευθυνση, γιατι τελικα ενδομυχα και εμεις αυτο θελουμε....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Γιώργο στη φάση που είσαι το τελευταίο που θα ήθελα θα ήταν να τσακωθώ μαζί σου.
    Όλοι έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις και αυτό που θέλουμε είναι σπρωξιά προς τα πάνω, ειδικά στη δική σου περιπτωση που βγήκες από μια τόσο δύσκολη κατάσταση όπως τα ναρκωτικά.

Το θέμα όμως είναι η κοπέλα.
    Θα σου πω την ειλικρινή άποψη μου. Κανείς δεν επηρεάζεται από γονείς και αδελφια αν δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος.
    Μη σκέφτεσαι πως στην ηλικία της είναι πιο επιρεπής, συνήθως τότε είναι που δεν ακούμε κανένα και λειτουργούμε μόνο με το συναίσθημα. Είσαι σίγουρος πως πριν φύγει για το νησί δεν είχες δει σημάδια αποξένωσης?
    Ξέρεις γιατί στο λέω; Όταν είμαστε ερωτευμένοι και χωριστούμε έστω και για ένα μικρό διάστημα από τον σύντροφο μας, φουντώνει πιο πολύ το θέλω μας. Μήπως υπήρχαν ήδη προβλήματα στη σχέση και όταν η κοπέλα έφυγε για το νησί βρήκε την ευκαιρία να χωρισει πιο ανώδυνα?
    Σε ρωτάω μήπως βγάλουμε καμιά άκρη.
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Aυτο που λεει η Θεοφανια ειναι πολυ σωστο, καποιες φορες επηρεαζομαστε απο τους αλλους προς μια κατευθυνση, γιατι τελικα ενδομυχα και εμεις αυτο θελουμε....
    εννοειται πως αυτο παιχτηκε, ποιος 20χρονος θα κατσει να δωσει εξηγησεις για τις πραξεις του, ειδικα σε εναν τοσο μεγαλυτερο...

Banned
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
    Ειναι ρατσισμος ,κι οχι μονο, υπαρχει κι μεγαλο κομπλεξ, οταν βλεπυν καποιον που ηταν καμενο χαρτι να μπορει εστο για λιγακι να στεκετε στα ποδια του, φρικαρουν, κι ειδικα τα αδελφια οπου η ζιλια ειναι προβλημα.
    Επεσες μεσα!! εχει ολη την οικογενεια να την πριζει!, να την απηλει , εχει τα ξαδελφια της εχει κι τις φιλες της -οσο για τις φιλες , τι να πω?? 2μερες πριν χωρισουμε τις εκραζε ασχημα!!κι τωρα κλαει στην αγκαλια τους!!
    Κατι τετοιες λεπτομεριες ειναι που με πικρενουν , αφου μου δειχνουν οτι αλλο ατομο αγαπησα κι αλλο ατομο χωρισα!! τελικα ομως , μην ειναι τα 21 της χρονια? που λεει κι ξελεει? που φερεται τοσο ανοριμα αυτες τις τοσο σημαντικες στιγμες? δεν ξερω!

Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    Γεώργιε τι κρίμα που ήρθες σ'αυτή την κατάσταση .Να τομλησω να πω ότι απο πάνω σου περνάει κύμα ρατσισμού δίχως ένα μικρο έλεος.Σίγουρα η κοπελιά εχει πολλά στοματα ανοιχτα δίπλα της που λειτουργούν σαν ξυπνητήρια ..ο ήχος τους είναι "ξεμπέρδευε μαζί του"γιατί βλέπεις ο καθένας τα παιδιά τουτα θεωρεί τα πιο σπουδαία ,αλλο καπέλο είναι αν κ αυτά μπλέξουν με ναρκωτικά (τοτε θα ηθελα να τους δω)..καλε μου Γιώργο μη χασεις το χαμογελο σου την ελπιδα σου κ τη δυναμή σου ..ΑΞΙΖΕΙΣ

Banned
    ΘΕΟΦΑΝΙΑ εχεις απολυτο δικιο, κι αυτο πιστευω κι εγω! δεν ειναι αποκλιστηκα κι μονο αποφαση της μανας της κι του αδελφου της, ειναι κι δικια της, απλα προσπαθει να φερει μεσα στην σχεση μας κι αλλα προβληματα , προσπαθει να μεταφερει απο αυτην σε αλλους λογους τον χωρισμο μας!
    Λιγες μερες πριν φυγει ειμασταν μια χαρα, βεβαια τσακομοι υπηξαν οπως σε ολα τα ζευγαρια που σχεδον μενουν μαζι! Ομως μου ορκιζοταν αιωνια αγαπη! μαλιστα το βραδυ πριν φυγει εγραψε βιντεο αυτα που ελεγε για να το βλεπω μου λεγε οταν θα μου λυπει! στο βιντεακι - ΠΟΡΕ ΓΑΜΩΤΤΟΟ , ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΙ ΦΡΙΚΑΡΩΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑ - , μου ελεγε οτι ειμαι ο ανδρας της ζωης της, οτι θα με σκεφτεται καθε λεπτ, οτι κι να τσακοθουμε να μην την αφισω σε ησιχια! ΝΑΙ ρε παιδια μου ελεγε οτι κι να χωρισουμε να μην κανω πισω, να την κηνηγησω πολυυ!! , μου ελεγε εμενα να μην την χωρισω! μου ελεγε οτι με περιμενε στο νησι της!! Τα θυμαμαι κι ειμαι σκαττα!!! γτ. μετα απο μια βδομαδα μου πε να χωρισουμε ρε παιδια!! μετα απο τετοια λογια!!! τοσο υποκρισια ρε γαμωτοο!! τετοια αλλαγη δεν μπορει να εγινε απο ενα τσακομω!!! ηταν αυτο που λες Θεοφανια, ηταν αποφαση της ,μαζι βεβαια με την μαμα! .
    Πιστευω οτι η απειλη¨" δεν σου δινω λεφτα να μενεις αθηνα κι να ζεις με αυτον " ηταν μεγαλη επιροη στην αποφαση της.
    Λυπαμαι γτ. πιστεψΑ ΣΤΑ ονειρα που εκανα με μια εικοσαχρονη! που τελικα δεν τα πολυ πιστευε! δυστυχως φανικα απειρος!! Αυτο ειναι που με περνει απο κατω ! οτι με προδοσε στην καρδια μου! ηξερε οτι την αγαπησα σφοδρα! -τουλαχιστον παραδεχετε πως την αγαπησα οσο κανεις αλλος -ης κι τους γων

Banned
    Το αποτελεσμα ειναι οτι η καρδιαμου ειναι χαλια, νιωθει μιση , αφου το μισο της κοματι λυπει, νιωθει πως κοροιδευτικε, φοβαμαι πως δεν ειναι τοσο δυνατη να αντεξει!! δεν εχει την υγεια και την καθαροτητα ενος μεσου, κανονικου ανθρωπου! ειναι πολυ εβαλοτη κι ειδη φανηκε.
    Την μερα που με χωρισε αρχισ να πινω!! οχι καθε μερα , αλλα κι πλυ ειναι λαθος μου!! πρεπει να το σταματησω οσο πιο νωρις γινετε!! για αυτο κι εχω βαλει ολους τους φιλους μου να με περνουν βολτες, να κανουμε μπανιακι πρεα! οχι οτι εχω ορεξη η την ξεπερασα , απλα για να μην πηγενω κι πινω!! Ακομα κι γυναικα θα ψαξω να βρω για να μεινω καθαρος, ειναι ιδιοτροπιαμου, αποφευγω τις ουσιες οταν γνωριζω η γοητευομαι απο μια κοπελα!Ελπιζω την παρασκευη να μου πανε ολα καλα πανω σε αυτο το θεμα κι να ξεχασω την "κατω βολτα" γτ. ειμαι τοσο ανημπορος, τοσο αδυναμος χαρακτηρας που η πρεζα με εχει για χβαλε να με παρει!!!

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast