ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 121
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mayra View Post
    Καλησπερα!Πιστευετε οτι σε μια σχεση αν ο ενας απ τους 2 απατησει αλλα το εχει μετανιωσει πικρα και εχει γινει μονο μια φορα πρεπει να ειναι ειλικρινης και να το πει στον αλλον ή ετσι θα χαλασει μια ωραια σχεση οποτε καλο θα ηταν μερικα πραγματα να μην λεγονται?
    Γειά σου mayra,
    απ' την στιγμή που απάτησες τον συντροφό σου αυτό σημαίνει ότι μέσα στην σχέση δεν ήσουν απόλυτα ικανοποιημένη, γιατί αν συνέβαινε αυτό σίγουρα
    και δεν θα προχωρούσες σε απιστία. Κατά βάθος ίσως πιστεύεις ότι αξίζεις κάτι καλύτερο, γι' αυτό και ενέδωσες..
    Η γνώμη μου είναι να μην αναφέρεις τίποτα, πρώτα γιατί θα του προκαλέσεις ανασφάλειες ότι ίσως αυτό ξανασυμβεί και δεύτερον σίγουρα η απόρριψη θα
    τον πληγώσει.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Junior Member
    Quote Originally Posted by edim View Post
    ας πω και εγω την γνωμη μου πανω στο θεμα γιατι καταλαβαινω απολυτα οτι σε βασανιζει και ειναι μαρτυρικο ΑΛΛΑ:
    1) ποτε μα ποτε δεν θα ξεχαστει, παντα κατι, καποιος θα στο θυμιζει και θα σαι συνεχεια στην τσιτα μην μαθευτει με καποιο "τρελο" ισως τροπο (ειμαι ιδεοψυχαναγκαστικη και τα βλεπω ακομα πιο σοβαρα απο οτι θα πρεπε)

2) για να νοιωσεις καλυτερα, πες το. Και οτι ειναι να γινει, θα γινει! Αλλωστε αργα ή γρηγορα θα μαθευτει, θα σε προδωσει η συμπεριφορα σου και οι τυψεις σου!

3) και να τελειωσει η 4χρονη σχεση σου μετα την "ομολογια" θα υπαρχει λογος. αλλωστε λογος υπηρχε και απο την στιγμη που σκεφτηκες καποιον αλλον.

4)αναζητησε τι θελεις στην ζωη σου, τι αγαπας, τι κρατας, τι πετας....

υ.γ: σου μιλαω εκ πειρας διοτι με αυτον ακριβως τον τροπο, για ενα φιλι (που ουτε φιλι δεν ηταν) κλονιστηκε η σχεση που ειχα τοτε (2 χρονια) και κανενας απο τους 2 μας οσο και αν προσπαθησαμε , δεν νοιωσαμε ξανα τα ιδια. Υπηρχε μονο η αναγκη του να ανηκω σε καποιον και η συνηθεια που δεν υπαρχει χειροτερο!

για οτι θελεις, εδω ειμαστε!::) μην πεφτεις παντως , ειμαστε ανθρωποι και κανουμε λαθη. Οταν το αποδεχτουμε αυτο, ολος ο κοσμος γυρω μας θα αλλαξει οπως και οι σχεσεις μεταξυ των ανθρωπων.
    σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!καταλαβαινω τι λες ομως εξηγησα και πιο πριν πως δεν ηταν ενα τυχαιο ατομο αυτο που εγινε ηταν ενα αποθυμενο δεν με ενδιεφερε και δεν με ενδιαφερει κανενας αλλος εκτοσ απ τον ανθρωπο που ειμαι.Τον θελω στη ζωη μου και ειμαι σιγουρη γι αυτο.Εκεινη ομως την δεδομενη στιγμη εκανα ενα τραγικο λαθος χωρις ομως να σημαινει οτι δεν με καλυπτει ο ανθρωπος που ειμαι τωρα.Ηταν λαθος μου που κρατησα "φιλικες" σχεσεις με ενα πρωην και ηρθαμε τοσο κοντα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    axl....θα μιλησω πολυ κυνικα.....η μονογαμια και η πιστη ειναι το οχυρο που στηνουμε μεσα στο μυαλο μας προκειμενου να δωσουμε αλλοθι στον εγωισμο μας και την κτητικοτητα μας απεναντι στους αλλους....
    αυτο το αποδεχεσε...γιατι σε συμφερει συναισθηματικα και σου δινει ασφαλεια...αλλα καλο ειναι να μην εθελοτυφλουμε και βαφτιζουμε το κοτοπουλο ελια....
    αν θες να παμε πιο βαθια θεωρητικα....η αγαπη δεν εχει σε τιποτα να κανει με την κτητικοτητα.....
    αρα δεν υπαρχει τιποτα εδω για να συγχωρεθει....ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας.....
    το μονο που θα καταφερει ειναι να την σκεφτεται ο συντροφος της να κανει ερωτα με καποιον αλλον και να φρικαρει...τιποτα αλλο...ή να τον οδηγησει απο εγωισμο και οχι απο αγαπη....να διαλυσει την σχεση τους.....
    ε τοτε για ποια καλη σχεση μιλαμε, τσαμπα τυρανιεται για κατι που δεν υπαρχει

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Θελω να πω κατι πανω στο θεμα αλλα μαλλον το πως σκεφτομαι εγω δεν κολλαει πουθενα εδω περα...... Για μενα αν βρεθεις σε αλλου το κρεβατι υπαρχει προβλημα στη σχεση.. Πως γινεται να εισαι καλα και ερωτευμενος και να αφησεις αλλον να σε αγγιξει..... Εδω εγω ημουν σινγκλ αλλα κολλημενη με καποιον βλακα που φαινοταν κ οτι δε θα γινοταν τπτ, μου την επεσε καποιος αλλος που αν και μου αρεσε, δε μπορουσα με τπτ να ανταποκριθω........
    Καταλαβαινω το απωθημενο και να θες να δοκιμασεις κατι, το εχω ζησει, αλλα δε χαλασα υγιη και ευτυχισμενη σχεση.. Καταλαβαινω την αναγκη για μια τρελα για ενα παθος, να μη μπορεις να σκεφτεις και να ελεγξεις τι κανεις, αλλα αυτο για μενα δειχνει προβλημα στη σχεση.. Απο την αλλη, δεν ξερω πως ειναι αν εισαι πολαλ χρονια με εναν ανθρωπο..
    Καμια περιπτωση δεν ειναι ιδια βεβαια... Για αυτο λεω κατι θελω να πω αλλα δεν ξερω.. Ειναι ολα ρευστα, υποοκειμενικα, καθε περιπτωση μοναδικη και οι σχεσεις θελουν πολλη δουλεια να διατηρηθουν καλα, και αυτο που τις χαλαει συνηθως ειναι ο εγωισμος.. Δεν κοιταω να απολαμβανω αυτα που εχω, κοιταω να ικανοποιησω μια τρελα, μια απαιτηση εγωιστικη που πολλες φορες εκκινα απο εναν φοβο, μια αδυναμια.. Η ευτυχια δεν ειναι εκει εξω συνηθως, οπως νομιζουμε, ειναι μεσα μας.. Αν ειμαστε καλα με εμας, ειμαστε και με τους γυρω μας, μπορουμε να μεινουμε σε μια σχεση, και να ειμαστε ευτυχισμενοι με αυτην..
    Εχω πολλες σκορπιες σκεψεις πανω στο θεμα σχεση αυτες τις μερες..... Αν εβγλαε ακρη κανεις απο οτι εγραψα, συγχαρητηρια.
    λιλιουμ....η παραμετρος που βαζεις ειναι εξαιρετικα καθοριστικη....συμφωνω χιλια τα εκατο μαζι σου...οτι οταν εισαι ερωτευμενος δεν μπορεις καν να αφησεις να σε αγγιξει αλλος ανθρωπος....
    δεχομαι ομως αυτο που λεει η Μαιρα...οτι ηταν ενα ανθρωπινο λαθος...και δεν θελω να ειμαι απολυτη ουτε ακαμπτη....γιατι οι ανθρωποι ειμαστε αδυναμα οντα και ποτε δεν πρεπει να λες μεγαλες κουβεντες....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Δε λέμε είναι τίμιο αλλα πρεπει να θαφτει χωρις λουλουδια κτλ να μη φαινεται τίποτα να πατήσει κ το χωμα καλα καλά να μη σκοντάφτουν κάθε φορα εκει ΕΕΕάμα γίνει κ αλλη φορά δεν θα τον κάνουμε κ οικογενειακό
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    θα παραμείνει στη σχέση χωρίς να κάνει αναφορά.. μέχρι ν' αποδειχτεί αν όντως είναι καλή ή λάθος επιλογή για το λάθος που έκανε!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Καλα πατε κοριτσια, μετα μην αναρωτιεστε γτ ενω εχετε καλες σχεσεις, η μεγαλη σας χαρα και παρεα ειναι ενα ψυχολογικο φορουμ, δεν υπαρχει μεγαλυτερη μοναξια απο την μοναξια σε μια σχεση και ο,τι αρλουμπες και να λετε ξερετε πως ειναι ετσι. Γιατι? Γιατι οταν επρεπε να εχετε λιγο @@ κανατε τις παπιες και μεινατε στην απ'εξω ;)

Senior Member
    In this old house where every door is open
    λιλιουμ....η παραμετρος που βαζεις ειναι εξαιρετικα καθοριστικη....συμφωνω χιλια τα εκατο μαζι σου...οτι οταν εισαι ερωτευμενος δεν μπορεις καν να αφησεις να σε αγγιξει αλλος ανθρωπος....
    δεχομαι ομως αυτο που λεει η Μαιρα...οτι ηταν ενα ανθρωπινο λαθος...και δεν θελω να ειμαι απολυτη ουτε ακαμπτη....γιατι οι ανθρωποι ειμαστε αδυναμα οντα και ποτε δεν πρεπει να λες μεγαλες κουβεντες....
    λοιπον δε διαφωνω μαζι σου.. απλα τα ανθρωπινα λαθη παντα εχουν μια αιτια.. αδυναμια χαρακτηρα, ψαξιμο επιβεβαιωσης, ο ερωτας δεν ειναι.. ντουρος, το πραγμα μπαζει, γιατι το αφηνουμε να μπασει.. δλδ εδω στην προκειμενη περιπτωση η κοπελα απο οτι φαινεται πηρε χρονο, σκεψη και αισθημα απο τον συντροφο της για να σκεφτεται, να βγαινει, να ονειρευεται, να τηλεφωνει, να φλερταρει το απωθημενο της.. Δε μας εχει πει ακριβως η κοπελα πως εξελιχθηκε η ολη κατασταση, αλλα συνηθως ετσι παει... και δε χρειαζεται να περασουν και εκατο χρονια με ολη αυτη τη διαδικασια.. και ερχεται σε καποια φαση που φουσκωνει και ο εγωισμος και ψαχνει κατι νεο, η εχει περιεργεια για κατι που δεν γνωριζει και.. γινεται.. και φυσικα δεν λιθοβολω κανεναν, ουτε οταν ειπα οτι μαλλον δεν εισαι ερωτευμενος για να αφησεις καποιον αλλο να σε αγγιξει.. καλως η κακως ο ερωτας παει κι ερχεται, φουντωνει και ξεφουσκωνει, και καπου βρισκει εδαφος ο εγωισμος να κανει τα τρελα του... ετσι απλα τις αιτιες ανασκαλευω..

Senior Member
    λοιπον δε διαφωνω μαζι σου.. απλα τα ανθρωπινα λαθη παντα εχουν μια αιτια.. αδυναμια χαρακτηρα, ψαξιμο επιβεβαιωσης, ο ερωτας δεν ειναι.. ντουρος, το πραγμα μπαζει, γιατι το αφηνουμε να μπασει.. δλδ εδω στην προκειμενη περιπτωση η κοπελα απο οτι φαινεται πηρε χρονο, σκεψη και αισθημα απο τον συντροφο της για να σκεφτεται, να βγαινει, να ονειρευεται, να τηλεφωνει, να φλερταρει το απωθημενο της.. Δε μας εχει πει ακριβως η κοπελα πως εξελιχθηκε η ολη κατασταση, αλλα συνηθως ετσι παει... και δε χρειαζεται να περασουν και εκατο χρονια με ολη αυτη τη διαδικασια.. και ερχεται σε καποια φαση που φουσκωνει και ο εγωισμος και ψαχνει κατι νεο, η εχει περιεργεια για κατι που δεν γνωριζει και.. γινεται.. και φυσικα δεν λιθοβολω κανεναν, ουτε οταν ειπα οτι μαλλον δεν εισαι ερωτευμενος για να αφησεις καποιον αλλο να σε αγγιξει.. καλως η κακως ο ερωτας παει κι ερχεται, φουντωνει και ξεφουσκωνει, και καπου βρισκει εδαφος ο εγωισμος να κανει τα τρελα του... ετσι απλα τις αιτιες ανασκαλευω..
    Λιλη, οπως παντα αψωγη τοποθετηση:D

Senior Member
    Καλα πατε κοριτσια, μετα μην αναρωτιεστε γτ ενω εχετε καλες σχεσεις, η μεγαλη σας χαρα και παρεα ειναι ενα ψυχολογικο φορουμ, δεν υπαρχει μεγαλυτερη μοναξια απο την μοναξια σε μια σχεση και ο,τι αρλουμπες και να λετε ξερετε πως ειναι ετσι. Γιατι? Γιατι οταν επρεπε να εχετε λιγο @@ κανατε τις παπιες και μεινατε στην απ'εξω ;)
    Αυτο axl...να μη το λες...γιατι δεν ξερεις προσωπικα τι θα εκανε ο καθενας.....καθε ανθρωπος διαφερει....για να μιλησω προσωπικα και μονο...πιστευω πως αν εμπαινα στην διαδικασια να παω με αλλον η σχεση μου θα εμπαζε....οποτε θα το ελεγα...οχι για την πραξη αυτη καθε αυτη...αλλα γιατι θα υπηρχε προβλημα που θα επρεπε να αντιμετωπιστει με ειλικρινια...
    η κοπελα ομως εθεσε εξαρχης την βαση...οτι προβλημα δεν υπαρχει....και σεβομαι και θεωρω ειλικρινες αυτο που δηλωνει....

Senior Member
    Αυτο axl...να μη το λες...γιατι δεν ξερεις προσωπικα τι θα εκανε ο καθενας.....καθε ανθρωπος διαφερει....για να μιλησω προσωπικα και μονο...πιστευω πως αν εμπαινα στην διαδικασια να παω με αλλον η σχεση μου θα εμπαζε....οποτε θα το ελεγα...οχι για την πραξη αυτη καθε αυτη...αλλα γιατι θα υπηρχε προβλημα που θα επρεπε να αντιμετωπιστει με ειλικρινια...
    η κοπελα ομως εθεσε εξαρχης την βαση...οτι προβλημα δεν υπαρχει....και σεβομαι και θεωρω ειλικρινες αυτο που δηλωνει....
    αφου δεν το εχεις κανει και δεν σου το εχουν κανει με ποιο κριτηριο την συμβουλευεις, η πιστευεις πως οι αντρες (και γενικως οι συνομιλητες) βοσκουν κουτοχορτο?

Senior Member
    αφου δεν το εχεις κανει και δεν σου το εχουν κανει με ποιο κριτηριο την συμβουλευεις, η πιστευεις πως οι αντρες βοσκουν κουτοχορτο?
    Δεν το εχω κανει αλλα μου το εχουν κανει.....και ξερω καλα πως ειναι και ποσο με πληγωσε.....και ποσο με εκανε να αισθανομαι ..ενα μεγαλο γιατι...για μια μαλακια να πρεπει να τα διαλυσω ολα...
    ειμαι χιλια τα εκατο κατα της απιστιας....οταν γινεται σκοπιμα για να κοροιδεψεις τον αλλον...ή οταν γινεται απο χουι...κανεις δεν σου φταει να το ζει αυτο για χαρη σου....σιγουρα πρεπει να το μαθει και να διαλεξει...
    αλλα για μια και μονη φορα...και θεωρωντας δεδομενο πως ηταν ενα μεγαλο λαθος που καποιος το σκυλομετανιωσε....ναι καλυτερα να μην το μαθω....
    μετα υποφερεις πολυ και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο....

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Κοιτα ξερεις τι πιστευω εγω, δε χρειαζεται να "μπαζει" παντα η σχεση, με την εννοια οτι και οι δυο την εχουν ψιλοαφησει και κοιτανε τη βαρκα να μπαζει, μπορει ο ενας απο τους δυο συντροφους να κανει "νερα".. Πολλοι θα πουν οτι φταιει και ο αλλος που ο συντροφος του αρχισε να ξενοκοιτα, αλλα εγω θα πω οτι παντα καποιος θα κανει την αρχη πρωτος, δε μπορει και οι δυο ταυτοχρονα, αρα αυτο οτι φταινε και οι δυο δεν ειναι ακριβως δικαιο.. Ναι οκ, παντα ειναι στο χερι του αλλου ενηλικο και ελλογο ον γαρ για το πως θα το χειριστει.. Αλλα εδω μπαινουν αδυναμιες και παθη στη μεση, οποτε τα δυο ελλογα και ενηλικα οντα, πολλες φορες καταληγουν να παιζουν την τυφλομυγα..

εντιτ: εχω ξεφυγει απο το θεμα και μιλαω λιγο γενικα.....

Senior Member
    Κοιτα ξερεις τι πιστευω εγω, δε χρειαζεται να "μπαζει" παντα η σχεση, με την εννοια οτι και οι δυο την εχουν ψιλοαφησει και κοιτανε τη βαρκα να μπαζει, μπορει ο ενας απο τους δυο συντροφους να κανει "νερα".. Πολλοι θα πουν οτι φταιει και ο αλλος που ο συντροφος του αρχισε να ξενοκοιτα, αλλα εγω θα πω οτι παντα καποιος θα κανει την αρχη πρωτος, δε μπορει και οι δυο ταυτοχρονα, αρα αυτο οτι φταινε και οι δυο δεν ειναι ακριβως δικαιο.. Ναι οκ, παντα ειναι στο χερι του αλλου ενηλικο και ελλογο ον γαρ για το πως θα το χειριστει.. Αλλα εδω μπαινουν αδυναμιες και παθη στη μεση, οποτε τα δυο ελλογα και ενηλικα οντα, πολλες φορες καταληγουν να παιζουν την τυφλομυγα..

εντιτ: εχω ξεφυγει απο το θεμα και μιλαω λιγο γενικα.....
    δεν πειραζει αγαπη...μιλα οσο γενικα θελεις....συμφωνω σε ολα μαζι αου....:)

Senior Member
    Δεν το εχω κανει αλλα μου το εχουν κανει.....και ξερω καλα πως ειναι και ποσο με πληγωσε.....και ποσο με εκανε να αισθανομαι ..ενα μεγαλο γιατι...για μια μαλακια να πρεπει να τα διαλυσω ολα...
    ειμαι χιλια τα εκατο κατα της απιστιας....οταν γινεται σκοπιμα για να κοροιδεψεις τον αλλον...ή οταν γινεται απο χουι...κανεις δεν σου φταει να το ζει αυτο για χαρη σου....σιγουρα πρεπει να το μαθει και να διαλεξει...
    αλλα για μια και μονη φορα...και θεωρωντας δεδομενο πως ηταν ενα μεγαλο λαθος που καποιος το σκυλομετανιωσε....ναι καλυτερα να μην το μαθω....
    μετα υποφερεις πολυ και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο....
    αξιζει για παραπολλους λογους, ξεκινας την σχεση σου απο την αρχη, 2ο μηνα μελιτος, αναζωογονειται η σχεση, αναζωπυρωνει ο ερωτας, δημιουργειται μια νεα σχεση εμπιστοσυνης λογω της συγχωρεσης που ειναι δυνατο πειστηριο αγαπης...

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast