ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 121
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    αξιζει για παραπολλους λογους, ξεκινας την σχεση σου απο την αρχη, 2ο μηνα μελιτος, αναζωογονειται η σχεση, αναζωπυρωνει ο ερωτας, δημιουργειται μια νεα σχεση εμπιστοσυνης λογω της συγχωρεσης που ειναι δυνατο πειστηριο αγαπης...
    προφανως ναι....αλλα θελει και χρονο...εμενα μου πηρε σχεδον δυο χρονια για να ξανανιωσω εμπιστοσυνη....οσο και να συγχωρεσεις για ενα διαστημα μεσα σου σε τρωει.....ο ερωτας ειναι βαθια κτητικο συναισθημα...η ιδεα και μονο του τριτου...ξενερωνει απιστευτα...εμενα τουλαχιστον.
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    προφανως ναι....αλλα θελει και χρονο...εμενα μου πηρε σχεδον δυο χρονια για να ξανανιωσω εμπιστοσυνη....οσο και να συγχωρεσεις για ενα διαστημα μεσα σου σε τρωει.....ο ερωτας ειναι βαθια κτητικο συναισθημα...η ιδεα και μονο του τριτου...ξενερωνει απιστευτα...εμενα τουλαχιστον.
    ε προφανως αν το εμαθες με τον δυσκολο τροπο δυσκολευτηκες να συγχωρησεις, γτ μετα και η μετανοια δεν μετραει, αν πραγματικα το εχεις μετανοιωσει και σεβεσαι τον εαυτο σου και την σχεση σου οφειλεις να δηλωσεις το λαθος σου για να εχεις τουλαχιστον ενα ηθηκο +
    παντως αν εχεις @@ το διαχειριζεσαι πολυ καλυτερα το θεμα θεμα τις απιστιας βγαινεις και απο πανω αν το πεις εγκυρα

Junior Member
    σας ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις σας και για το χρονο σας.Ο καθενας μας ομως οπως βλεπετε και εσεις εχει διαφορετικη αντιμετωπιση περι του θεματος και ειναι απολυτα λογικο.Φυσικα το αν αξιζει η σχεση μου θα το κρινει ο χρονος οπως και εχει φανει εδω και 4 χρονια.Περα απ αυτο το λαθος που εκανα μου σταθηκε και του σταθηκα σε δυσκολες στιγμες.Καλυτερα να μην κρινουμε απο ενα πραγμα αλλα να βλεπουμε γενικοτερα πως εχει η κατασταση.Θα μπορουσα να ειχα απατησει εστω και για μια φορα να μην ειχα τυψεις και να τα ξεπερνουσα αμεσως ομως οτι εχω τυψεις οτι το μετανιωσα και οτι μετα απο τοσο καιρο ακομα με πειραζει αυτο σημαινει πολλα!Αγαπαω το συντροφο μου και τον νοιαζομαι.Παλιοτερα ημουν πολυ απολυτη σαν ανθρωπος και εκρινα ευκολα ομως οταν περασα καποιες καταστασεις και δεν μιλαω μονο για ερωτικες σχεσεις αλλα γενικοτερα σταματησα να το κανω αυτο.Οταν μπεις στη θεση του αλλου μονο τοτε θα καταλαβεις πως ειναι για οποιοδηποτε θεμα οχι μονο γι αυτο.Ειχα πει οτι δεν θα κανω ποτε καποια πραγματα και ομως τα εκανα και ενα απ αυτο ηταν το μεγαλο λαθος στη σχεση μου και τοτε καταλαβα πως ειναι να κανεις κατι να θες να γυρισεις το χρονο πισω να μετανιωνεις που χαλας κατι τοσο ωραιο για μια μ****!Εχω θυμωσει πολυ με τον εαυτο μου δεν με δικαιολογω καθολου ποτε μου δεν το δικαιολογησα ποτε μου δεν ειπα οτι εφταιγε ο ανθρωπος μου και εφτασα σ αυτο το σημειο.Ομως δεν θελω για ενα λαθος να χασω αυτο τον ανθρωπο ενω ξερω τι μπορω να δωσω.Πιστευετε οτι ζευγαρια που ειναι για χρονια μαζι δεν θα εχουν κανει ενα λαθος σαν το δικο μου???!ειμαι σιγουρη πως θα υπαρχουν κ αλλοι και εννοειται πως δεν μιλαω για να γινεται κατεξακολουθηση ουτε παραλληλη σχεση μιλαω για 1α φορα στα ποσα χρονια να γινει ενα λαθος!

Senior Member
    Ο φοβος ειναι κακος συμβουλος, κανε αυτο που πιστευεις πως ειναι για σενα το καλυτερο, αν πιστευεις πως μπορεις συνεχιζεις να ζεις με τις τυψεις και δεν θα σου δημιουργισουν ψυχολογικο προβλημα κανε το...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Ει δε σε εβαλε κανεις στον τοιχο και μην παιρνεις θεση αμυνας.. Τουλαχιστον οχι περισσοτερο απο οσο εχεις βαλει εσυ η ιδια πρωτη τον εαυτο σου με τον τοσο καιρο που αυτομεμφεσαι!! Λιγη αυτοεκτιμηση μπορει να διορθωσει πολλα περισσοτερα απο την αυτομομφη! Το θεμα ειναι να εισαι ευτυχισμενη μαυρα. Και για να εισαι πρεπει να μαθεις απο οτι εγινε, να μην το επαναλαβεις, και να το ξεχασεις, ναι και αυτο το τελευταιο.. Και οσο εισαι στη σχεση σου να εισαι εκει και να την απολαμβανεις!! Εγω πιστευω οτι νισαφι με την αυτομομφη, εμαθες λες, στεναχωρεθηκες, κοιτα τωρα να εισαι καλα... Αν το πεις δεν νομιζω οτι θα ειναι κανεις απο τους δυο σας ευτυχισμενος. Οι σχεσεις ειναι δυναμικες, και προβλημα να εχουν μπορει να δυναμωσουν, αρκει να θελουμε.. αλλιως τις τελειωνουμε και παμε παρακατω.....

Junior Member
    Ο φοβος ειναι κακος συμβουλος, κανε αυτο που πιστευεις πως ειναι για σενα το καλυτερο, αν πιστευεις πως μπορεις συνεχιζεις να ζεις με τις τυψεις και δεν θα σου δημιουργισουν ψυχολογικο προβλημα κανε το...
    Εχεις δικιο σ αυτα που λες και μακαρι ολοι μας να ειχαμε τα α*** να ειμαστε ειλικρινεις.Ομως δεν τα εχω αυτη ειναι η αληθεια.Σκεφτομαι οτι θα πληγωθει,θα τον χασω ή ακομα και αν δεν τον χασω δεν θα ειμαστε οπως τωρα για κατι που εχω σκυλομετανιωσει!

Senior Member
    κοιτα αχλ αυτο με τις τυψεις δεν ειναι οδηγος και το ανεφερες αρκετες φορες, οτι τωρα θα ζει με τις τυψεις της για παντα και οτι μονο αν το πει θα φυγουν.. Δεν το πιστευω με την καμια. οι τυψεις ειναι για λιγο ενα μαθημα, να παθαινουμε για να μαθαινουμε, και μετα να πανε στον αγυριστο και αυτες και οι ενοχες.. Και παραθετω ενα παραδειγνα του γιατι οι τυψεις δεν ειναι ο καλυτερος συμβουλος. Πχ. η μπετυ αποφασιζει να πει στο αγορι της οτι τον απατησε, του το λεει το αγορι της τρελαινεται παιρνει τη μηχανη και τρεχει στους δρομους ζαλισμενος και πεφτει σε μια κολωνα και σκοτωνεται ή παθαινει καρδιακο μπαμ και κατω. Μετα λοιπον θα εχει τυψεις και για το οτι το αγορι της σκοτωθηκε??? Και αυτο πως διορθωνεται με βαση τις τυψεις??

Senior Member
    Quote Originally Posted by mayra View Post
    Εχεις δικιο σ αυτα που λες και μακαρι ολοι μας να ειχαμε τα α*** να ειμαστε ειλικρινεις.Ομως δεν τα εχω αυτη ειναι η αληθεια.Σκεφτομαι οτι θα πληγωθει,θα τον χασω ή ακομα και αν δεν τον χασω δεν θα ειμαστε οπως τωρα για κατι που εχω σκυλομετανιωσει!
    Εσυ διαλεγεις την κολαση σου, κοπελα μου. Αν ομως ζητησεις βοηθεια απο τον φιλο σου να το ξεπερασεις θα τον εκτιμησεις πολυ περισσοτερο.
    Αν δεν σου σταθει σημαινει πως τσαμπα στενοχωριεσαι.Απο την αλλη μπορει την πρωτη στιγμη να σε χωρισει για καποιο διαστημα, αλλα αν σε αγαπαει θα γυρισει και θα εχετε μια αγαπη πολυ πιο δυνατη απο τωρα (αν το αξιζετε βεβαια)

Junior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Ει δε σε εβαλε κανεις στον τοιχο και μην παιρνεις θεση αμυνας.. Τουλαχιστον οχι περισσοτερο απο οσο εχεις βαλει εσυ η ιδια πρωτη τον εαυτο σου με τον τοσο καιρο που αυτομεμφεσαι!! Λιγη αυτοεκτιμηση μπορει να διορθωσει πολλα περισσοτερα απο την αυτομομφη! Το θεμα ειναι να εισαι ευτυχισμενη μαυρα. Και για να εισαι πρεπει να μαθεις απο οτι εγινε, να μην το επαναλαβεις, και να το ξεχασεις, ναι και αυτο το τελευταιο.. Και οσο εισαι στη σχεση σου να εισαι εκει και να την απολαμβανεις!! Εγω πιστευω οτι νισαφι με την αυτομομφη, εμαθες λες, στεναχωρεθηκες, κοιτα τωρα να εισαι καλα... Αν το πεις δεν νομιζω οτι θα ειναι κανεις απο τους δυο σας ευτυχισμενος. Οι σχεσεις ειναι δυναμικες, και προβλημα να εχουν μπορει να δυναμωσουν, αρκει να θελουμε.. αλλιως τις τελειωνουμε και παμε παρακατω.....
    Το ξερω και συγνωμη αν η απαντηση μου ηταν καπως αποτομη δεν το εκανα σκοπιμα.Το ξερω οτι πρεπει να ακολουθησω αυτα που λες απλα ειναι λιγο δυσκολο στη πραξη ελπιζω σιγα σιγα να το καταφερω.Η αληθεια ειναι πως στην αρχη που εγινε ημουν πολυ χαλια ειχα αρχησει να πινω πολυ να καθομαι κλεισμενη σπιτι και να μην εχω ορεξη για τιποτα δεν με νοιαζε η υγεια μου δε με νοιαζε τιποτα αλλο το μονο που σκεφτομουν ηταν αυτο που εκανα ευτυχως μετα ξυπνησα καπως και αρχησα να καλυτερευω τωρα το σκεφτομαι αλλα οχι τοσο συχνα οσο τοτε.Δεν υπαρχει μερα που να μην το σκεφτω βεβαια αλλα ετσι οπως ημουν στην αρχη δεν ειμαι τωρα.

Εγώ πιστεύω μαυρα οτι σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου...δεν θες να το πεις γιατι σκεφτεσαι οτι θα σε παρατήσει και μετα που θα βρεις καλύτερο...αυτός ο άνθρωπος όμως έχει μια αξιοπρέπεια και επίσης αν μια σχέση δεν στηρίζεται στην ειλικρίνεια τότε έχει ημερομηνία λήξης...εγώ πιστεύω πως αν σε είχε απατήσει αυτός θα ήθελες να στο πει (όπως και ο καθένας μας άλλωστε)
    Είπαμε τα λάθη μας πρέπει να τα πληρώνουμε και τις ευθύνες μας πρέπει να τις αναλαμβάνουμε...

και κατι τελευταίο: αν είσαι πραγματικά μετανιωμένη και του το δείξεις να είσαι σίγουρη οτι θα σε συγχωρέσει και θα προχωρήσετε ακόμα πιο δυνατοί...

Senior Member
    κοιτα αχλ αυτο με τις τυψεις δεν ειναι οδηγος και το ανεφερες αρκετες φορες, οτι τωρα θα ζει με τις τυψεις της για παντα και οτι μονο αν το πει θα φυγουν.. Δεν το πιστευω με την καμια. οι τυψεις ειναι για λιγο ενα μαθημα, να παθαινουμε για να μαθαινουμε, και μετα να πανε στον αγυριστο και αυτες και οι ενοχες.. Και παραθετω ενα παραδειγνα του γιατι οι τυψεις δεν ειναι ο καλυτερος συμβουλος. Πχ. η μπετυ αποφασιζει να πει στο αγορι της οτι τον απατησε, του το λεει το αγορι της τρελαινεται παιρνει τη μηχανη και τρεχει στους δρομους ζαλισμενος και πεφτει σε μια κολωνα και σκοτωνεται ή παθαινει καρδιακο μπαμ και κατω. Μετα λοιπον θα εχει τυψεις και για το οτι το αγορι της σκοτωθηκε??? Και αυτο πως διορθωνεται με βαση τις τυψεις??
    γιατι να εχει τυψεις για την ανωρημοτητα του αλλουνου, προφανως και δεν ειναι 18χρονος, τα φιλοσοφιμενα ζευγαρια πηγαινουν σε σεξ παρτυ και κανουν παρτουζες και δεν τρεχει τπτ και ειναι ευτυχισμενοι 60 χρονια μαζι, εμεις που μαλακιζομαστε χωριζουμε για το ποιος να πεταξει τα σκουπιδια ;)

Senior Member
    αχλ απντως σιγουρα οι τυψεις μπλοκαρουν την εξελιξη του ατομου οταν δεν ξεπερνιουνται και το κανουν δυστυχισμενο, και αυτο δεν ειναι το επιθυμητο!!... οποτε ναι συμφωνω με σενα οτι πρεπει να τις ξεφορτωθει καπως αυτες τις ενοχες, ισως διαφωνω ομως για τον τροπο στην προκειμενη περιπτωση.. Μερικες φορες το να εξομολογεισαι την "αμαρτια" σου ειναι πιο εγωιστικο απο το να την κρατας για σενα..

Μαυρα για μενα βρες με ποιον τροπο μπορεις να εισαι πραγματικα καλα και εσυ και ο αλλος, και καντο...

Senior Member
    αχλ απντως σιγουρα οι τυψεις μπλοκαρουν την εξελιξη του ατομου οταν δεν ξεπερνιουνται και το κανουν δυστυχισμενο, και αυτο δεν ειναι το επιθυμητο!!... οποτε ναι συμφωνω με σενα οτι πρεπει να τις ξεφορτωθει καπως αυτες τις ενοχες, ισως διαφωνω ομως για τον τροπο στην προκειμενη περιπτωση.. Μερικες φορες το να εξομολογεισαι την "αμαρτια" σου ειναι πιο εγωιστικο απο το να την κρατας για σενα..

Μαυρα για μενα βρες με ποιον τροπο μπορεις να εισαι πραγματικα καλα και εσυ και ο αλλος, και καντο...
    ενω το να πηγαινεις με οποιον σου αναψει το κανεις για την φουκαρια η μανα σου;) Ο μονος που μπορει να την βοηθησει ειναι ο συντροφος τις ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Cristiano View Post
    Εγώ πιστεύω μαυρα οτι σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου...δεν θες να το πεις γιατι σκεφτεσαι οτι θα σε παρατήσει και μετα που θα βρεις καλύτερο...αυτός ο άνθρωπος όμως έχει μια αξιοπρέπεια και επίσης αν μια σχέση δεν στηρίζεται στην ειλικρίνεια τότε έχει ημερομηνία λήξης...εγώ πιστεύω πως αν σε είχε απατήσει αυτός θα ήθελες να στο πει (όπως και ο καθένας μας άλλωστε)
    Είπαμε τα λάθη μας πρέπει να τα πληρώνουμε και τις ευθύνες μας πρέπει να τις αναλαμβάνουμε...

και κατι τελευταίο: αν είσαι πραγματικά μετανιωμένη και του το δείξεις να είσαι σίγουρη οτι θα σε συγχωρέσει και θα προχωρήσετε ακόμα πιο δυνατοί...
    Εγώ πάλι νομίζω ότι αν απατήσεις και το πεις, τότε είσαι εγωιστής και σκέφτεσαι τον εαυτό σου. Είναι πολύ πιο εύκολο να το πεις και να ρίξεις το μπαλάκι στον απατημένο, παρά να το κρατήσεις μέσα σου και να ζεις με αυτό.

Επίσης, δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι να το ξέρουν ότι απατήθηκαν. Εγώ πχ. δεν θα ήθελα να το ξέρω.

Και επιμένω... ποτέ δεν ξεχνάει ο άλλος και θα τον αρρωστήσει η ιδέα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Εγώ πάλι νομίζω ότι αν απατήσεις και το πεις, τότε είσαι εγωιστής και σκέφτεσαι τον εαυτό σου. Είναι πολύ πιο εύκολο να το πεις και να ρίξεις το μπαλάκι στον απατημένο, παρά να το κρατήσεις μέσα σου και να ζεις με αυτό.

Επίσης, δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι να το ξέρουν ότι απατήθηκαν. Εγώ πχ. δεν θα ήθελα να το ξέρω.

Και επιμένω... ποτέ δεν ξεχνάει ο άλλος και θα τον αρρωστήσει η ιδέα.
    ε ας τον κανει να το ξεχασει, δεν ειναι και τοσο δυσκολο, απλα οι πονοκεφαλοι και οι αδιαθεσιες κομμενες :Ρ
    (ή μηπως δεν μας βολευει να χασουμε τις αγαπημενες δικαιολογιες;)

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast