ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 121
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ενω το να πηγαινεις με οποιον σου αναψει το κανεις για την φουκαρια η μανα σου;) Ο μονος που μπορει να την βοηθησει ειναι ο συντροφος τις ...

Να την βοηθησει ο συντροφος της να ξεπερασει τις τυψεις της, αφου πρωτα της τις φουντωσει στο χιλιαπλασιο με την αντιδραση του, και μετα να βοηθησει αυτη τον συντροφο της να ξεπερασει την ανασφαλεια του, αφου πρωτα του την εχει φτασει στο Θεο!! Με λιγοτερη βαβουρα θα την βοηθησει ο εαυτος της :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Να την βοηθησει ο συντροφος της να ξεπερασει τις τυψεις της, αφου πρωτα της τις φουντωσει στο χιλιαπλασιο με την αντιδραση του, και μετα να βοηθησει αυτη τον συντροφο της να ξεπερασει την ανασφαλεια του, αφου πρωτα του την εχει φτασει στο Θεο!! Με λιγοτερη βαβουρα θα την βοηθησει ο εαυτος της :p
    ε ναι αν σηκωθει και φυγει δεν θα εχει τυψεις πια, μετα μπορει να τα ξαναβρουν αν υπαρχει λογος

Senior Member
    πως είσαι τόσο σίγουρος ότι 1ον θα τη συνχωρέσει κ 2ον ότι ακόμα κ αν της πει σε συγχωρώ δεν θα τον τρώει μέσα του ο σκόλοπας είτε της ανταπόδοσης είτε μιας αιώνιας ζήλιας κ καχυποψίας?Κατανοώ κ νιώθω την τοποθετησή σου γιατί κ στον δικό μου χαρακτήρα περισσεύουν τα της ηδονής πεσίματα αλλά πραγματικά νιώθω τη μάυρα να λεει περα για περα την αλήθεια,η λέξη μετανιώνω εχει διαφορά αν βάλεις μπροστα το δεν κ η λέξη βαρέθηκα τον σύντροφό μου διαφέρει απο την λεξη τον αγαπάω δεν την δικαιολογώ αλλά θεωρώ ότι μια ευκαιρία μεσα στο ψέμα που για καλο θα παραμείνει ψέμα πρεπει να την έχει .
    Quote Originally Posted by Cristiano View Post
    Εγώ πιστεύω μαυρα οτι σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου...δεν θες να το πεις γιατι σκεφτεσαι οτι θα σε παρατήσει και μετα που θα βρεις καλύτερο...αυτός ο άνθρωπος όμως έχει μια αξιοπρέπεια και επίσης αν μια σχέση δεν στηρίζεται στην ειλικρίνεια τότε έχει ημερομηνία λήξης...εγώ πιστεύω πως αν σε είχε απατήσει αυτός θα ήθελες να στο πει (όπως και ο καθένας μας άλλωστε)
    Είπαμε τα λάθη μας πρέπει να τα πληρώνουμε και τις ευθύνες μας πρέπει να τις αναλαμβάνουμε...

και κατι τελευταίο: αν είσαι πραγματικά μετανιωμένη και του το δείξεις να είσαι σίγουρη οτι θα σε συγχωρέσει και θα προχωρήσετε ακόμα πιο δυνατοί...
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    ε ας τον κανει να το ξεχασει, δεν ειναι και τοσο δυσκολο, απλα οι πονοκεφαλοι και οι αδιαθεσιες κομμενες :Ρ
    (ή μηπως δεν μας βολευει να χασουμε τις αγαπημενες δικαιολογιες;)
    Αλλά νομίζεις ότι με το περισσότερο σεξ, ξεχνάς την προδοσία? Δεν νομίζω ότι σχετίζονται το ένα με το άλλο.

(Και αυτές τις δικαιολογίες δεν τις λένε όλες...)

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    πως είσαι τόσο σίγουρος ότι 1ον θα τη συνχωρέσει κ 2ον ότι ακόμα κ αν της πει σε συγχωρώ δεν θα τον τρώει μέσα του ο σκόλοπας είτε της ανταπόδοσης είτε μιας αιώνιας ζήλιας κ καχυποψίας?Κατανοώ κ νιώθω την τοποθετησή σου γιατί κ στον δικό μου χαρακτήρα περισσεύουν τα της ηδονής πεσίματα αλλά πραγματικά νιώθω τη μάυρα να λεει περα για περα την αλήθεια,η λέξη μετανιώνω εχει διαφορά αν βάλεις μπροστα το δεν κ η λέξη βαρέθηκα τον σύντροφό μου διαφέρει απο την λεξη τον αγαπάω δεν την δικαιολογώ αλλά θεωρώ ότι μια ευκαιρία μεσα στο ψέμα που για καλο θα παραμείνει ψέμα πρεπει να την έχει .
    δεν υπαρχει αυτη η σιγουρια, αλλα αν ειναι ετσι δεν θα τον θελει και η ιδια πια οποτε μικρο το κακο και παμε για αλλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Αλλά νομίζεις ότι με το περισσότερο σεξ, ξεχνάς την προδοσία? Δεν νομίζω ότι σχετίζονται το ένα με το άλλο.

(Και αυτές τις δικαιολογίες δεν τις λένε όλες...)
    σχετιζονται αμεσα γτ ετσι σκεφτεται ο αντρας

Junior Member
    σχετιζονται αμεσα γτ ετσι σκεφτεται ο αντρας
    δηλαδη αν του καθομαι πιο συχνα και δεν του λεω οχι ποτε θα με συγχωρεσει πιο ευκολα??!συγνωμη αλλα δεν το πιστευω αυτο!συμφωνω με τον kuxumuxu δεν σχετιζονται αυτα τα 2!δεν ειναι μια σχεση που βασιζεται μονο στο σεξ υπαρχουν και συναισθηματα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mayra View Post
    δηλαδη αν του καθομαι πιο συχνα και δεν του λεω οχι ποτε θα με συγχωρεσει πιο ευκολα??!συγνωμη αλλα δεν το πιστευω αυτο!συμφωνω με τον kuxumuxu δεν σχετιζονται αυτα τα 2!δεν ειναι μια σχεση που βασιζεται μονο στο σεξ υπαρχουν και συναισθηματα!
    δεν ειναι ο, η ειναι. και σχετιζεται αμεσα γτ ετσι και δεν νοιωθει πως καλυπτεται το πρωτο που θα σκεφτει πως καλυπτεσαι αλλου και το ιδιο θα του πουν και οι κολλητοι του

Junior Member
    δεν ειναι ο, η ειναι. και σχετιζεται αμεσα γτ ετσι και δεν νοιωθει πως καλυπτεται το πρωτο που θα σκεφτει πως καλυπτεσαι αλλου και το ιδιο θα του πουν και οι κολλητοι του
    ετσι λοιπον θα πρεπει να προσεχω τη καθε κινηση μου γιατι θα του φαινεται περιεργη ειτε αυτη ειναι μια δικαιολογια για το σεξ ειτε για κατι αλλο που στη τελικη οντως μπορει να μη θελω καποια φορα και θα πρεπει να σκεφτομαι πως θα το παρει.γι αυτο εχω αρχησει να πιστευω πως οταν μετανιωνεις για κατι και δεν εχεις σκοπο να το ξανακανεις καλο ειναι να αποφευγεται και η πολυ ειλικρινια δεν κανει παντα καλο.Αν ειχα σκοπο να το ξανακανω εγω θα ημουν αυτη που θα το τελειωνα γιατι θα ειχε χαλασει οντως η σχεση μας ομως δεν εχω επι 3.5 χρονια ημουν αψογη εκανα μια μ*** ομως θα τα διορθωσω ολα και θα δωσω στη σχεση μου αυτο που αξιζει

Senior Member
    Quote Originally Posted by mayra View Post
    ετσι λοιπον θα πρεπει να προσεχω τη καθε κινηση μου γιατι θα του φαινεται περιεργη ειτε αυτη ειναι μια δικαιολογια για το σεξ ειτε για κατι αλλο που στη τελικη οντως μπορει να μη θελω καποια φορα και θα πρεπει να σκεφτομαι πως θα το παρει.γι αυτο εχω αρχησει να πιστευω πως οταν μετανιωνεις για κατι και δεν εχεις σκοπο να το ξανακανεις καλο ειναι να αποφευγεται και η πολυ ειλικρινια δεν κανει παντα καλο.Αν ειχα σκοπο να το ξανακανω εγω θα ημουν αυτη που θα το τελειωνα γιατι θα ειχε χαλασει οντως η σχεση μας ομως δεν εχω επι 3.5 χρονια ημουν αψογη εκανα μια μ*** ομως θα τα διορθωσω ολα και θα δωσω στη σχεση μου αυτο που αξιζει
    ε σε μας δεν εχει νοημα να απολογεισαι, δεν ειμαστε εμεις οι κεραταδες, αν σε ζοριζει η σχεση σου και δεν την απολαμβανεις ξεκινα κατι φρεσκο που να σε γεμισει

Senior Member
    όντως είμαι γυναίκα, αλλά πάλι αυτό δεν έχει σημασία στην παρούσα φάση...

Δηλαδή, δεν υπάρχουν περιπτώσεις που οι άντρες δεν θέλουν να κάνουν σεξ? Μόνο οι γυναίκες το κάνουν σαν κολπάκι για να ταλαιπωρούν τους άντρες?

Και επίσης, αν δεν θες να κάνεις σεξ μετά από 100 χρόνια σχέσης, σημαίνει ότι κερατώνεις? Δεν μπορείς να έχεις... κατάθλιψη, κάποια δυσλειτουργία, συζυγικό burnout, άγχος από τη δουλειά, προσωπικά προβλήματα... Μπορώ να σκεφτώ ένα εκατομύρριο άλλους λόγους. Ποιος είναι ο λόγος να είμαστε απόλυτοι, όταν οι άνθρωποι είμαστε τόσο διαφορετικοί μεταξύ μας?

Senior Member
    Αναρωτιέμαι αν "η mayra" ήταν "ο mayra " θα είχαμε όλοι την ίδια αντιμετώπιση στο πρόσωπό του? Ή έχουμε πλέον καθιερώσει τα στερεότυπα στο μυαλό μας ότι οι άντρες θέλουν πιο πολύ το σεξ και άρα θα ξενομαμήσουν κιόλας, έ στην φύση τους είναι και άλλα τέτοια? Από πού προκύπτει ότι οι άντρες θέλουν πιο πολύ να κάνουν σεξ απο ότι οι γυναίκες? Μήπως αυτές οι απόψεις έρχονται από άλλες εποχές, όπου οι γυναίκες αναγκάζονταν να παντρεύονται όποιον τους δίνανε και δεν ένιωθαν σεξουαλική ικανοποίηση, επειδή οι άντρες απλά "έκαναν τη δουλίτσα τους"? Και τις γκάστρωναν κάθε χρόνο? Οπότε κάποια τακτική θα έπρεπε να βρεθεί για να σωθούν? Αλλά είπαμε άλλες εποχές.

Πιστεύω ότι οι γυναίκες θέλουν ακριβώς τόσο "καλό σεξ" όσο και οι άντρες, άλλο που καμιά φορά θεωρείται ταμπού να το πουν ανοιχτά. Απλά είναι θέμα χαρακτήρα, και όχι άντρα γυναίκας.

Senior Member
    Και επειδή πήρα φόρα τώρα...:)

mayra μου, έγινε μαλακία. Shit happens. Και μάλιστα το γεγονός ότι το στιγμιαίο λάθος ήταν με παλιό δεσμό, όλοι ξέρουμε τι σημαίνει, τι συναισθήματα και αγάπη υπήρχε κλπ.

Επιμένω ότι αν του το πεις, ο άλλος δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Οι άντρες δεν μπορούν να αντέξουν ότι κάποιος τους πήδηξε τη γυναίκα.(Και χρησιμοποιώ αυτή την έκφραση, διότι έτσι το βλέπουν κατά τη γνώμη μου, βρώμικο και κακό).

Πες το μόνο αν νιώσεις τόσες τύψεις που θα νομίζεις ότι θα τρελλαθείς, αλλά πρέπει να είσαι και έτοιμη να δεχτείς τις συνέπειες...

Banned
    Ε κατσε να ζεις τοτε στην ψευτικη "ευτυχια" και το ψεμα με ενα ατομο που δεν ειναι επιλογη του να ειναι μαζι σου...
    συμφωνω +10000 Οταν γυρισεις και κανεις την απιστια δεν υπαρχει λαθος , το λαθος ηταν εξαρχης το οτι το εκανες . Οταν εισαι σε μια σχεση εισαι σε αυτην τη σχεση . Δε μπορω να κατανοησω καν αυτο που εκφραζεται ως στιγμη αδυναμιας , αυτη λοιπον η στιγμη αδυναμιας ειναι η στιγμη που γυρισες την πλατη στον συντροφο σου και κοιταξες καποιον αλλο .

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    όντως είμαι γυναίκα, αλλά πάλι αυτό δεν έχει σημασία στην παρούσα φάση...

Δηλαδή, δεν υπάρχουν περιπτώσεις που οι άντρες δεν θέλουν να κάνουν σεξ? Μόνο οι γυναίκες το κάνουν σαν κολπάκι για να ταλαιπωρούν τους άντρες?

Και επίσης, αν δεν θες να κάνεις σεξ μετά από 100 χρόνια σχέσης, σημαίνει ότι κερατώνεις? Δεν μπορείς να έχεις... κατάθλιψη, κάποια δυσλειτουργία, συζυγικό burnout, άγχος από τη δουλειά, προσωπικά προβλήματα... Μπορώ να σκεφτώ ένα εκατομύρριο άλλους λόγους. Ποιος είναι ο λόγος να είμαστε απόλυτοι, όταν οι άνθρωποι είμαστε τόσο διαφορετικοί μεταξύ μας?
    ναι οι ανθρωποι ειναι τοσο διαφορετικο που ολες λετε το ιδιο - ΨΕΜΜΑΤΑ

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast