Results 31 to 45 of 121
Thread: ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ
-
24-07-2012, 22:58 #31
- 24-07-2012, 23:00 #32
24-07-2012, 23:02 #33
christiano δεν αντιλεγω σ αυτα που λες και εγω πριν γινει αυτο το σκινικο τα ιδια ελεγα ομως ολοι οι ανθρωποι ανεξαιρετως ορισμενες φορες αθελα μας χανουμε τον ελεγχο χωρις φυσικα να θελω να δικαιολογησω τον εαυτο μου γιατι αν μπορουσα να γυρισω τον χρονο πισω θα ηταν το πρωτο και το μοναδικο που θα αλλαζα και φανταζομαι θα το εχεις πει και εσυ ορισμενες φοερες ομως εγινε και επειδη ακριβως τον αγαπω πολυ αν του το πω και θα τον πληγωσω και μπορει να τον χασω για ΕΝΑ λαθος.Και μη νομιζει οτι για μενα ειναι ευκολο ολο αυτο ουτε οτι δεν τον αγαπαω και δεν τον νοιαζομαι γιατι αυτι τη στιγμη δεν θα ασχολιομουν καν να γραψω εδω ουτε μετα απο 5 μηνες.
24-07-2012, 23:03 #34
Για μένα αγαπητή Ηλιάννα ή 1 φορά ή 100 είναι το ίδιο....η απιστία είναι απιστία...δεν υπάρχουν ελαφρυντικά...δεν βιάστηκε...με τη θέληση της το έκανε...
Θα συμφωνήσω οτι ελάχιστοι συγχωρούν πραγματικά την απιστία αλλά το θέμαείναι καθαρά ηθικό...αν θες να είσαι εντάξει με τη συνείδηση σου το λες αλλιώς ζεις σε ένα ψέμα...
24-07-2012, 23:04 #35
24-07-2012, 23:07 #36
Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ
24-07-2012, 23:07 #37
Μαιρα εγω σου ξαναλεω να μην πεις τιποτα....και οφειλω να περυφανευτω οτι θεωρω τον εαυτο μου...βαθια ηθικο ατομο...αφου τιθεται και θεμα ηθικης....
ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
24-07-2012, 23:07 #38
24-07-2012, 23:07 #39
ας πω και εγω την γνωμη μου πανω στο θεμα γιατι καταλαβαινω απολυτα οτι σε βασανιζει και ειναι μαρτυρικο ΑΛΛΑ:
1) ποτε μα ποτε δεν θα ξεχαστει, παντα κατι, καποιος θα στο θυμιζει και θα σαι συνεχεια στην τσιτα μην μαθευτει με καποιο "τρελο" ισως τροπο (ειμαι ιδεοψυχαναγκαστικη και τα βλεπω ακομα πιο σοβαρα απο οτι θα πρεπε)
2) για να νοιωσεις καλυτερα, πες το. Και οτι ειναι να γινει, θα γινει! Αλλωστε αργα ή γρηγορα θα μαθευτει, θα σε προδωσει η συμπεριφορα σου και οι τυψεις σου!
3) και να τελειωσει η 4χρονη σχεση σου μετα την "ομολογια" θα υπαρχει λογος. αλλωστε λογος υπηρχε και απο την στιγμη που σκεφτηκες καποιον αλλον.
4)αναζητησε τι θελεις στην ζωη σου, τι αγαπας, τι κρατας, τι πετας....
υ.γ: σου μιλαω εκ πειρας διοτι με αυτον ακριβως τον τροπο, για ενα φιλι (που ουτε φιλι δεν ηταν) κλονιστηκε η σχεση που ειχα τοτε (2 χρονια) και κανενας απο τους 2 μας οσο και αν προσπαθησαμε , δεν νοιωσαμε ξανα τα ιδια. Υπηρχε μονο η αναγκη του να ανηκω σε καποιον και η συνηθεια που δεν υπαρχει χειροτερο!
για οτι θελεις, εδω ειμαστε!::) μην πεφτεις παντως , ειμαστε ανθρωποι και κανουμε λαθη. Οταν το αποδεχτουμε αυτο, ολος ο κοσμος γυρω μας θα αλλαξει οπως και οι σχεσεις μεταξυ των ανθρωπων.
24-07-2012, 23:08 #40
- In this old house where every door is open
Θελω να πω κατι πανω στο θεμα αλλα μαλλον το πως σκεφτομαι εγω δεν κολλαει πουθενα εδω περα...... Για μενα αν βρεθεις σε αλλου το κρεβατι υπαρχει προβλημα στη σχεση.. Πως γινεται να εισαι καλα και ερωτευμενος και να αφησεις αλλον να σε αγγιξει..... Εδω εγω ημουν σινγκλ αλλα κολλημενη με καποιον βλακα που φαινοταν κ οτι δε θα γινοταν τπτ, μου την επεσε καποιος αλλος που αν και μου αρεσε, δε μπορουσα με τπτ να ανταποκριθω........
Καταλαβαινω το απωθημενο και να θες να δοκιμασεις κατι, το εχω ζησει, αλλα δε χαλασα υγιη και ευτυχισμενη σχεση.. Καταλαβαινω την αναγκη για μια τρελα για ενα παθος, να μη μπορεις να σκεφτεις και να ελεγξεις τι κανεις, αλλα αυτο για μενα δειχνει προβλημα στη σχεση.. Απο την αλλη, δεν ξερω πως ειναι αν εισαι πολαλ χρονια με εναν ανθρωπο..
Καμια περιπτωση δεν ειναι ιδια βεβαια... Για αυτο λεω κατι θελω να πω αλλα δεν ξερω.. Ειναι ολα ρευστα, υποοκειμενικα, καθε περιπτωση μοναδικη και οι σχεσεις θελουν πολλη δουλεια να διατηρηθουν καλα, και αυτο που τις χαλαει συνηθως ειναι ο εγωισμος.. Δεν κοιταω να απολαμβανω αυτα που εχω, κοιταω να ικανοποιησω μια τρελα, μια απαιτηση εγωιστικη που πολλες φορες εκκινα απο εναν φοβο, μια αδυναμια.. Η ευτυχια δεν ειναι εκει εξω συνηθως, οπως νομιζουμε, ειναι μεσα μας.. Αν ειμαστε καλα με εμας, ειμαστε και με τους γυρω μας, μπορουμε να μεινουμε σε μια σχεση, και να ειμαστε ευτυχισμενοι με αυτην..
Εχω πολλες σκορπιες σκεψεις πανω στο θεμα σχεση αυτες τις μερες..... Αν εβγλαε ακρη κανεις απο οτι εγραψα, συγχαρητηρια.
24-07-2012, 23:09 #41
Καταλαβαίνω τι λες αλλά τα λάθη μας πρέπει να τα πληρώνουμε...ναι μεν έχεις μετανιώσει και υποφέρεις (ειλικρινά το πιστεύω αυτό) αλλά αν μπορείς να ζησεις με αυτο εγώ πάω πάσο...
Εμείς εδώ λέμε απλά τη γνώμη μας πάνω στο θέμα...είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα μας...
24-07-2012, 23:13 #42
24-07-2012, 23:15 #43
κοιταξε Φλου, αυτο το θεμα εχει αναλυθει χιλιες φορες απο ψυχολογους και ειναι γνωστη γυναικεια τακτικη , και ειναι ακριβως αυτο που απαξιωνει μια γυναικα στα ματια ενος αντρα, ετσι και καταλαβει ενας αντρας πως η συντροφος του εχει τετοια συμπεριφορα η αξια της σαν ανθρωπος γινεται μηδεν και δεν την υπολογιζει πια σε τπτ εκτως για να καλυπτει τις φυσιολογικες αναγκες του...
24-07-2012, 23:16 #44
axl....θα μιλησω πολυ κυνικα.....η μονογαμια και η πιστη ειναι το οχυρο που στηνουμε μεσα στο μυαλο μας προκειμενου να δωσουμε αλλοθι στον εγωισμο μας και την κτητικοτητα μας απεναντι στους αλλους....
αυτο το αποδεχεσε...γιατι σε συμφερει συναισθηματικα και σου δινει ασφαλεια...αλλα καλο ειναι να μην εθελοτυφλουμε και βαφτιζουμε το κοτοπουλο ελια....
αν θες να παμε πιο βαθια θεωρητικα....η αγαπη δεν εχει σε τιποτα να κανει με την κτητικοτητα.....
αρα δεν υπαρχει τιποτα εδω για να συγχωρεθει....ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας.....
το μονο που θα καταφερει ειναι να την σκεφτεται ο συντροφος της να κανει ερωτα με καποιον αλλον και να φρικαρει...τιποτα αλλο...ή να τον οδηγησει απο εγωισμο και οχι απο αγαπη....να διαλυσει την σχεση τους.....ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
24-07-2012, 23:19 #45