Results 91 to 105 of 121
Thread: ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ
-
25-07-2012, 14:09 #91
Θα πρέπει να τον ευχαριστήσει κιόλας για το καλό που της έκανε και την πήδηξε...μήπως να κάνανε και ένα τριο ολοι μαζι?...θα τρελαθούμε τελείως εδω μέσα...
Εσείς οι γυναίκες δηλαδή δεν έχετε πρόβλημα αν ο αντρας σας πάει με κάποια άλλη γιατι...shit happens...τι ειναι αυτά ρε?
και δεν θεωρείται ταμπού η γυναίκα να θέλει καλό σεξ, κάθε άλλο...αυτό όμως θα πρέπει να το βρίσκει μέσα στη σχέση, αν όχι το διαλύει και το ψάχνει αλλού...
Η απιστία είτε προέρχεται από τον άντρα ή απο τη γυναίκα ειναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΑΣΕΒΙΑ προς αυτόν που είναι μαζί σου...και ΝΑΙ δεν αντέχεται και δεν ξεχνιέται όσο και αν αγαπάς τον άλλον...
Αλλά βέβαια δεν το λέμε για να μην ξεβολευτούμε....ο εγωισμός σε όλο του το μεγαλείο
- 25-07-2012, 14:15 #92
Καλο ειναι να καταλαβαινουμε και τι διαβαζουμε....καμμια φορα νομιζω οτι συνδεεται ο θεος ...για να δωσει τις δεκα εντολες εδω στο φορουμ......
ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
25-07-2012, 14:23 #93
άραξε ρε φιλαράκι που στο τέλος θα θελεις να σου στήσουμε κ αγαλμα "κύριος σουπερ ηθικός"καταλαβαίνεις τι λέμε η εχεις πάρει σοβαρα το ρόλο του αγίου στο ξαναλέω ότι συμβουλεύουμε την κοπελιτσα κατά αυτόν τον τροπο γιατι μας δίνει την εντυπωση οτι δεν θα το επαναλάβει αν ξαναρθει στο φόρουμ μετα απο καιρο κ πει αχ ξαναέπεσα τότε χωσε αυτα κ αλλα τόσα ..χμ πως συμπεραίνεις μπαμ μπαμ ότι θα κάναμε κ τρίο ..μαλλον δεν έχεις καταλάβει πόσο ηθικά ατομα είμαστε κ εμεις ή μήπως θελεις το μονοπώλιο?
Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ
25-07-2012, 14:28 #94
παντως αν ειναι να κανω τριο...γιατι να μη κανω καλυτερα κουαρτετο...ή γιατι να περιοριζουμε τους οριζοντες και τις προοπτικες μας....μεχρι 10...ειναι σχεση....
25-07-2012, 15:25 #95
κοριτσια, σαν πολυ προσωπικα το παιρνετε, σαν να θελετε εσεις να δικαιολογηθειτε:p
25-07-2012, 15:48 #96
εε...και λοιπον?εχεις την εντυπωση γλυκο μου αγορι...οτι αν ειχα πηδ@ξει 100 στην διαρκεια της σχεσης μου...θα ντρεπομουν να το πω?Γιατι...ποιος ειναι σε θεση ή θα ειχε δικαιωμα να με κρινει....σεβαστες ολες οι αποψεις ...και ο τροπος που εκφερονται....αλλα τον κ@λο μου μονο εγω εχω δικαιωμα να τον κρινω...γιατι στα δυσκολα μονο εγω τον στηριζω.....
Αυτο που ,οχι ακριβως ,με ενοχλει...περισσοτερο με στεναχωρει..ειναι οτι πολυ ευκολα κρινουμε τους αλλους και τους στηνουμε στον τοιχο...και δεν βαζουμε για λιγο μονο εστω τον εαυτο μας στην θεση τους....κι αν ακομα εμεις ειμαστε οι <βραχοι>...δεν ειναι ολοι σε αυτοι την ζωη <βραχοι>
και ναι....εγω εχω φαει κερατο....και το μαθα και το συγχωρεσα...γιατι ηταν μια φορα..δευτερη λεω δεν εχει...λεω...γιατι δεν πρεπει να λες μεγαλα λογια....
και δεν μπορει να μου πει κανεις οτι παρεμεινα απο εγωισμο ή δεν ξερω τι αλλο....εμενα μου τοχει αποδειξει ο χρονος....ο αλλος απο που ορμωμενος εχει αυτη την αποψη....
το οτι συγχωρεσα...με κανει γυναικουλα...ή εγωιστικο και αδυναμο ατομο?
Τι σημαινει...η απιστια δεν ξεχνιεται ποτε?...αλλο θεσφατο..αυτο! Εγω την ξεχασα...σιγα μη καθομαι να θυμαμαι μεσα σε 100 χρονια και να αναμασαω ενα γεγονος...και αφου ο αλλος με την συμπεριφορα του ειναι αψογος....τι θα κανω θα κραταω μανιατικο?ή μηπως πρεπει σονυ και καλα να παω να ανταποδωσω τα ισια...για να αισθανθω δικαιοσυνη!!
Τελοσπαντων....καθε ιστορια ειναι τοσο διαφορετικη ,με τοσες διαφορετικες παραμετρους που δεν πρεπει να τα τσουβαλιαζουμε ολα και να ειμαστε ακαμπτοι και αυστηροι....αυτα :)ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
25-07-2012, 15:52 #97
25-07-2012, 15:56 #98
25-07-2012, 15:59 #99
25-07-2012, 16:02 #100
δεν με ενδιεφερε ποτε τι λενε οι αλλοι...εγω οτι λεω το εννοω....κι οποιος εχει ορεξη το πιστευει....δεν μπορω να κανω κατι γιαυτο...η δικη μου ευθυνη ειναι μονο απεναντι στον εαυτο μου....:)
ααα..και κατι αλλο....δεν υπαρχουν πιο ανηθικα μυαλα απο τους ηθικολογους....αυτο να το θυμασαι....ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
25-07-2012, 16:08 #101
γουστάρεις να κάνεις το σενάριο σου ..κανείς δεν σε σταματά ..το τι είμαι/είμαστε το ξερουμε εμεις κ νιώθουμε περηφανες αλλο τα αστειακια κ αλλο η πραγματική ζωή αχλ ..κανε κ σκηνοθεσία κ βάλε το μυαλό σου να φαντάζεται ότι θέλει νο μπρομπλαμ,δεν θα αλλάξεις κάτι μαυτό στην καθώς πρεπει ζωούλα μας ..
Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ
25-07-2012, 16:12 #102
κι επειδη ..αυτο μολις τωρα το προσεξα...θα σου απαντησω οτι ολοι βραζουμε στο ιδιο καζανι....και καλο ειναι να μη λεμε μεγαλα λογια....κι απο θρησκευτικης αν το παρεις αποψης....ακομα κι ο χριστος ειπε...μη κρινεται ινα μη κριθειτε....εγω τι ειμαι να σηκωσω την πετρα και να λιθοβολησω τον αλλον?...ενα μυρμηγκι μεσα στο συμπαν!
26-07-2012, 00:47 #103
Εννοούσα ότι πιστεύω ότι οι γυναίκες "συγχωρούν" πιο εύκολα την απιστία από τους άντρες, κυρίως λόγω κοινωνικών συμβάσεων.
Η φράση shit happens αναφέρεται στο ότι "αυτή είναι η ζωή, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες", αυτό σημαίνει και αυτό είπα. Ότι έγινε, έγινε και δεν ξεγίνεται.
Εγωισμός λοιπόν είναι να πας με άλλον/άλλη και να το κρύψεις ή εξαιτίας των τύψεών ΣΟΥ να χαλάσεις την ψυχολογία του άλλου για πάντα?
Να σκέφτεται ο σύντροφός σου, τον άλλον που σε άγγιξε,ποιος ήταν, πού, γιατί κλπ. Ξέρεις πόσο βασανιστικές και άρρωστες μπορεί να γίνουν αυτές οι σκέψεις, ακόμα και εμμονές μπορεί να γίνουν.
Για αυτό λέω, μην το κάνεις, αλλά αν το κάνεις ποτέ μην το πεις.
Προσωπικά, έχω βρεθεί στην θέση του απατημένου και μόνο, πριν από πολλά χρόνια. Και εξαιτίας αυτών των σκέψεων κόντεψα να τρελλαθώ. Ποιον να συγχωρήσω? Πώς να ξεχάσω? Ότι τα ίδια χέρια άγγιξαν κάποια άλλη? Καλύτερα να μην το μάθαινα ποτέ.
Σε άλλες σχέσεις, απλά δεν θέλω να ξέρω.
26-07-2012, 08:29 #104
Μου άρεσε πού αυτό:
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
http://www.youtube.com/watch?v=nciZtCvRiyMδιαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
26-07-2012, 08:39 #105
Έχεις δίκιο σε αυτό. Όχι πως είναι δίκιο γι'αυτές, αλλά γιατί πολλές έτσι "εκπαιδεύτηκαν" από τις προηγούμενες πιό συμβιβασμένες γενειές.
Ιδρυματισμός μάλλον λέγεται και είχα γράψει παλιότερα κάτι γι'αυτόν εδώ
##
Πολύ συχνά είναι λάθος αυτό (...καμιά φορά υπέροχο λάθος) και μόνο η διαρκής αναθεώρηση μπορεί να μας προσγειώσει στην πραγματικότηταδιαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς