Results 61 to 75 of 110
-
02-04-2007, 22:49 #61
Originally posted by kanenas
[align=center]ΓΑΜΩΤΟ!!! ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΩ ΠΕΙ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ!! ΑΧΡΙΣΤΕ![/align]
ΥΓ Μπε; Πος θα σου φενοτεν εν εγρεφε κενε \"Μπεκουνιν\"; ;P
- 02-04-2007, 22:49 #62
Originally posted by Existir
Ναι; Παντα; Τοτε γιατι εισαι εδω; Γιαννα διαπιστωσεις κενα αποσυρθεις;
Μήπως οτι με το να σκεφτεσαι συστηματικα πως θα ζησεις τη ζωη σου, απλα δεν τη ζεις; Ουτε φυσικα μπορεις να τη βιωσεις αν δεν διαλογιζεσαι.
Πατσι;
Συστηματικά; Θαρρώ πως όχι. Αλλά μου συμβαίνει το εξής: έχω μια να την ζω, και μια για να τη σκέφτομαι. Είναι σαν να έχω δύο ζωές.
Για ναμε Ανθρωπος, πρεπει να μπορω να ξεφευγω απο τα ορια του εαυτου μου, να συναισθανομαι την Αλλην/Αλλον. Αν οχι, ειμαι μοναχα ενα εγωιστικο σαρκιο.
(μαλλον σε μπερδεψε το \"αλλη\" που χα χρισιμοπιησι αντι του δοκιμου \"Αλλος\")
δάσκαλε μπορείς, μπορείς να προκριθείς...
03-04-2007, 12:12 #63
Originally posted by raphsssodos
3-0.
δάσκαλε μπορείς, μπορείς να προκριθείς...
υγ λες να οφιλετε στον πολι καζαντζακι; (ελπιζο τουλαχιστον να ξεπερασαμε αφτο το σταδιο).
υγ2 ξερις πος γινοντε οι επαναλιψις, ετσι;
03-04-2007, 14:17 #64
ρε, ποσο ανοριμος μπορις να γινις; δεν πας να κανις καμια επαναλιψι, λεω γο; :Ρ :Ρ
06-06-2007, 00:34 #65
Εγώ μετά από 8 μήνες έφυγα απότομα, θα έλεγα ...απροειδοποίητα.
Ένιωθα όμως πως είχα μείνει στάσιμος και δεν έβρισκα νόημα να επισκέπτομαι τη ψυχολόγο. Τη τελευταία φορά ένιωσα και ιδιαίτερη δυσφορία.
Αλήθεια έχει συμβεί και σε άλλους να είναι σε φάση όχι μόνο να διακόψουν αλλά και να μη θέλουν καθόλου να θυμούνται ότι πήγαν εκεί? Κι ας με βοηθούσε πολύ, ειδικά στην αρχή
Να φανταστείς ότι είμαι σε φάση να ζητήσω από άλλον βοήθεια αλλά από την άλλη δε ξέρω αν θέλω να μπω πάλι σε τέτοια διαδικασία...
Να έχει αρνητικά αποτελέσματα εννοώ.
Παιδιά, πραγματικά έπειτα από 8 μήνες ψυχοθεραπείας δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου και δεν εννοώ ότι πήγα προς το καλύτερο. Δεν είχα ποτέ κρίσεις πανικού παρά μία φορά κατά τη διάρκεια της ψυχοθεραπείας. Πήγα στον ειδικό γιατί αισθανόμουνα ότι η ζωή μου είχε μείνει στάσιμη.
Τώρα 8 μήνες μετά δεν με αναγνωρίζω. Έχω γεμίσει άγχος, οι περισσότερες μου προσωπικές σχέσεις είναι κατεστραμμένες και συν όλων των άλλων ανέπτυξα και ένα είδος \"παράνοιας\" να το πω; Δηλαδή λες και οι άλλοι μιλάνε για μένα. Κι εγώ να νοιάζομαι.
Είναι δυνατόν μία ψυχοθεραπεία να έχει τέτοια άσχημα αποτελέσματα; Την έκοψα ελπίζοντας ότι θα επανέλθει ο γνωστός Αλέξαντρος. Κάτι βλέπω να γίνεται αλλά με πολύ αργά βήματα και δεν είμαι σίγουρος.
ΟΛΟΙ όσοι με ξέρουν λένε ότι έχω αλλάξει κι όσοι είναι αρκετά κοντά μου για να μου το πουν λένε ότι έχω γίνει «κακός». [/quote]
06-06-2007, 00:50 #66
Η δική μου.χαχα.Με έχει ταράξει στην αποκάλυψη...Φτάνει.Μη βαράς άλλο.....Και δεν λέω να επανακάμψω ρε πούστη.Τόση καλοσύνη δε λέει....Αυτό με το οι οριακές προσωπικότητες είναι παρορμητικές και τα λοιπά καίει.Ε,ας είναι.Ε,και;Τέλος πάντων μου τη βιδώνει έντονα και δεν μπορώ να τη χωνέψω.Θέλω να γυρίσω στον παλιό μου ψυχίατρο.Δεν μπορω νε εξηγήσω τέτοιο \"βίδωμα\".Φταίει που είναι γυναίκα και δεν χώνευα σχεδόν καμιά γυναίκα;Φταίει η αποκάλυψη που ούτε ο Ιωάννης δεν έκανε τέτοια;Δεν ξέρω!Εμένα δεν με έχει κάνει πιο κακιά.Μακάρι να ήταν έτσι.Πιο βούρλο υπομονετικοπαθητική με έχει κάνει.....
06-06-2007, 01:17 #67
Originally posted by alexandros3
Είναι 100% σίγουρο ότι προέρχεται από τη ψυχοθεραπεία. Πρώτα απ\' όλα ιδέες που είχες για σένα και τους άλλους (ιδίως σημαντικά προς εσένα πρόσωπα) καταρρέουν.
Ε αυτό είναι. Τι άλλο να πω. Αυτό τα λέει όλα.
Φεύγουν περιοριστικές σκέψεις. Γενικά δεν ξέρεις που στέκεις και που πατάς! Χαχα. (πικρότατο γέλιο)
Υπάρχει εν τέλει κάτι που εκδηλώνεται σε μας δίχως να υφίσταται ήδη απο τα πριν; Αγόμαστε και φερόμαστε απο τα γεγονότα και τους άλλους; Είμαστε τα ανδρείκελα των άλλων και αθύρματα των περιστάσεων;
Την καλημέρα μου, έστω και με πικρό χαμόγελο και απο μένα.:)
Πολλές ερωτήσεις. Μία, μία.
_Πιστεύεις δλδ πως η ψυχοθεραπεία είναι που \"ρίχνει τις ασφάλειες\", το μαγικό ραβδί που μετατρέπει τους πρίγκιπες σε βάτραχους
Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω σ\' αυτό... Απλά έχεις κάποιες άμυνες. Η ψυχοθεραπεία τις ρίχνει. Μετά το που πας άγνωστο... Κάπου αλλού. Οι άμυνες ξανάρχονται όμως.
_Υπάρχει εν τέλει κάτι που εκδηλώνεται σε μας δίχως να υφίσταται ήδη απο τα πριν;
Δεν ξέρω. Δεν νομίζω ότι κατάλαβα τι εννοείς ακριβώς.
_Αγόμαστε και φερόμαστε απο τα γεγονότα και τους άλλους;
Είμαι της άποψης ότι μόνο ο εαυτός μας έχει αυτή τη δυνατότητα.
_Είμαστε τα ανδρείκελα των άλλων και αθύρματα των περιστάσεων;
Όχι.
Υπάρχει ένα άλμπουμ δε θυμάμαι ποιανού συγκροτήματος το οποίο έχει το λακωνικό τίτλο \"Get Born\". Αυτό είναι το πιο σημαντικό γεγονός της ζωής σου! Απο \'κει και πέρα.... ας πρόσεχαν!
06-06-2007, 01:26 #68
Καταπληκτικό όμως το τι δύναμη έχει αυτό το φόρουμ. Διαβάζω τις σκέψεις μου πριν από μερικές εβδομάδες μόνο, ουσιαστικά, και δεν έχει καμία σχέση με το πως αισθάνομαι τώρα. Εντελώς ήρεμος. Κακό αυτό. Ηρεμία = αδράνεια = κίνδυνος.
06-06-2007, 01:32 #69
Είναι 100% σίγουρο ότι προέρχεται από τη ψυχοθεραπεία. Πρώτα απ\' όλα ιδέες που είχες για σένα και τους άλλους (ιδίως σημαντικά προς εσένα πρόσωπα) καταρρέουν.
Ε αυτό είναι. Τι άλλο να πω. Αυτό τα λέει όλα.
Φεύγουν περιοριστικές σκέψεις. Γενικά δεν ξέρεις που στέκεις και που πατάς! Χαχα. (πικρότατο γέλιο)
Υπάρχει εν τέλει κάτι που εκδηλώνεται σε μας δίχως να υφίσταται ήδη απο τα πριν; Αγόμαστε και φερόμαστε απο τα γεγονότα και τους άλλους; Είμαστε τα ανδρείκελα των άλλων και αθύρματα των περιστάσεων;
Την καλημέρα μου, έστω και με πικρό χαμόγελο και απο μένα.:)
Πολλές ερωτήσεις. Μία, μία.
_Πιστεύεις δλδ πως η ψυχοθεραπεία είναι που \"ρίχνει τις ασφάλειες\", το μαγικό ραβδί που μετατρέπει τους πρίγκιπες σε βάτραχους
Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω σ\' αυτό... Απλά έχεις κάποιες άμυνες. Η ψυχοθεραπεία τις ρίχνει. Μετά το που πας άγνωστο... Κάπου αλλού. Οι άμυνες ξανάρχονται όμως. Πολύ σημαντική η παρατήρησή σου.Πέφτουν οι άμυνες..Όταν πάω αλλού το κακό είναι ότι μ\'αυτή ακόμα κρατάω χαμηλούς τόνους.....Δεν μπορώ να με συνηθίσω.....
_Υπάρχει εν τέλει κάτι που εκδηλώνεται σε μας δίχως να υφίσταται ήδη απο τα πριν;
Φυσικά και φερόμαστε ανάλογα με τους άλλους.Αλλιώς θα ήμασταν μια ρουτινιάρικη επαναλαβανόμενη προσωπικότητα ή απαθείς.....Εσύ δηλαδή από τι άγεσαι και φέρεσαι;
_Είμαστε τα ανδρείκελα των άλλων και αθύρματα των περιστάσεων;
Δεν μπορούμε κατά καιρούς να μην είμαστε μαριονέτες.Αν το πάμε έτσι είμαστε και μαριονέτες των συναισθημάτων μας.
Όχι.
Υπάρχει ένα άλμπουμ δε θυμάμαι ποιανού συγκροτήματος το οποίο έχει το λακωνικό τίτλο \"Get Born\". Αυτό είναι το πιο σημαντικό γεγονός της ζωής σου! Απο \'κει και πέρα.... ας πρόσεχαν!
06-06-2007, 01:35 #70
Κακό?
Σε ζηλεύω που είσαι ήρεμος
Ο βασικότερος λόγος που διέκοωα τις συνεδρίες είναι αυτός:ξανάρχισα να μην είμαι ήρεμος, που με τη βοήθεια της ειδικού το χα καταφέρει
Καταπληκτικό όμως το τι δύναμη έχει αυτό το φόρουμ. Διαβάζω τις σκέψεις μου πριν από μερικές εβδομάδες μόνο, ουσιαστικά, και δεν έχει καμία σχέση με το πως αισθάνομαι τώρα. Εντελώς ήρεμος. Κακό αυτό. Ηρεμία = αδράνεια = κίνδυνος.
06-06-2007, 01:37 #71
Originally posted by savant
Κακό?
Ο βασικότερος λόγος που διέκοωα τις συνεδρίες είναι αυτός:ξανάρχισα να μην είμαι ήρεμος, που με τη βοήθεια της ειδικού το χα καταφέρει
Μάλλον θα ξαναπάω. Έκανα ένα break. Εντάξει φορτίσαμε τις μπαταρίες. Πάμε ξανά. ΜΕΣΑ!
(είμαι πείσμων άνθρωπος τελικά που έλεγε κι η γιαγιά μου)
06-06-2007, 01:52 #72
Originally posted by savant
Κακό?
06-06-2007, 14:48 #73
Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω σ\' αυτό... Απλά έχεις κάποιες άμυνες. Η ψυχοθεραπεία τις ρίχνει. Μετά το που πας άγνωστο... Κάπου αλλού. Οι άμυνες ξανάρχονται όμως.
- Άμυνες ως προς τι Αλέξανδρε;
- Δεν θυμάμαι που αναφερόμουν.
-Ποιά δυνατότητα;
06-06-2007, 15:55 #74
- Άμυνες ως προς τι Αλέξανδρε;
Άμυνα είναι κάτι που σε προστατεύει αλλά μερικές φορές ίσως σε παγιδεύει, προστατεύοντας σε. Οπότε μπορεί να είναι απέναντι σε ο,τιδήποτε.
- Δεν θυμάμαι που αναφερόμουν.
Χαααχα! Άκυρο λοιπόν. Είναι εβδομάδων το thread.
-Ποιά δυνατότητα;
Να μας άγει και να μας φέρνει
06-06-2007, 16:26 #75
Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω με εσένα είναι πως είναι δυνατόν να λες οτι επαναφορτίζεις τις μπαταρίες για να κάνεις ψυχοθεραπεία τη στιγμή που για μένα η ψυχοθεραπεία είναι η μόνη διαδικασία φόρτισης αυτών των μπαταριών.
Τι ακριβώς είναι η ψυχοθεραπεία για σένα, η μάχη των 300 του Λεωνίδα; Πως ακριβώς το βιώνεις; Δε σε απελευθερώνει; Δε σε κάνει να αποδέχεσαι τον εαυτό σου όπως και να είσαι; Δεν σου αποκαλύπτει τα αίτια και τα αιτιατά; Δεν σε αποδεσμεύει απο τυχόν προβληματικές συμπεριφορές;
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση