Results 1 to 13 of 13
Thread: τι να κάνω????
-
26-07-2012, 21:47 #1
τι να κάνω????
νιώθω πως πνίγομαι....έγινε ένας καβγάς ανάμεσα σε εμένα κ στο σύντροφό μου....μου είπε ότι σκέφτηκε να χωρίσουμε αλλά τελικά δεν το ζήτησε.....μου είπε πως τον ενοχλούν τα μούτρα μου....για αρχή γνωρίζει ότι τον τελευταίο καιρό περνάω μια πολύ δύσκολη φάση....πιέζομαι πάρα πολύ κ χρειάζομαι συμπαράσταση....τα μούτρα βέβαια τα οποία λέει ότι κάνω στην προκειμένη περίπτωση δεν οφείλονται σε αυτό που ζω τον τελευταίο καιρό αλλά στο γεγονός ότι κάνει πολύ κακόγουστο χιούμορ σε σημείο να με προσβάλει χωρίς να το καταλαβαίνει....του το έχω εξηγήσει άπειρες φορές ότι με ενοχλεί αλλά δεν δείχνει κάποια βελτίωση....το θέμα είναι ότι αυτό με φέρνει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση κ με κάνει να νιώθω άβολα κ το μόνο που θέλω να κάνω εκείνη τη στιγμή είναι να βάλω τα κλάματα κ έτσι σηκώνομαι κ πάω κάπου αλλού για να ηρεμήσω κ να ξαναβρώ την αυτοκυριαρχία μου έτσι ώστε να μην με δουν οι άλλοι κάπως κ αρχίσουν τις ερωτήσεις....άλλες φορές βέβαια καταφέρνω κ το αντιμετωπίζω χωρίς να αναγκαστώ να φύγω από εκεί που κάθομαι αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα....με πονάει που το κάνει αυτό....γύρισε κ μου είπε πως μένει μαζί μου επειδή εκτός του ότι μ αγαπάει εγώ ξέρω να αγαπάω.....το μόνο που ξέρω εγώ είναι ότι δεν θέλω να τον χάσω....εχτές που τσακωθήκαμε τον ρώτησα μετά αν είμαστε καλά κ μου είπε ότι είμαστε μια χαρά....αλλά αυτός σκεφτόταν να χωρίσουμε.....σήμερα που κάναμε τη μεγάλη τη συζήτηση μου είπε ότι μ αγαπάει κ ότι ότι θα το προσπαθήσουμε κ θα το ξεπεράσουμε.....μου είπε ακόμα πως είναι μια φάση που θέλει να ελπίσει πως θα περάσει....δεν ξέρω όμως αν πρέπει να τον πιστέψω...η ψυχολόγος μου μου λέει πως πρέπει να τον πιστέψω αλλά εγώ νιώθω πολύ μπερδεμένη....πιστεύετε ότι τον χάνω???????????
- 26-07-2012, 22:10 #2
μικρουλα μου...σταματα να αγχωνεσε με το παραμικρο!
μικροκαυγαδακια και εντασεις ειναι κλασσικα στα ζευγαρια....σημασια εχει να υπαρχει αγαπη και κατανοηση κι απο οτι φαινεται υπαρχει...
οι σχεσεις δεν διαλυονται ετσι απλα με το παραμικρο...
εσυ ομως αντι να χαιρεσε την σχεση σου συνεχεια αγχωνεσε και στεναχωριεσε..απο τωρα..για κατι που ισως θα μπορουσε να γινει....αν γινει και ποτε....
ειναι σαν να προσκαλεις το κακο να ερθει και να σε βρει...γιατι? αφου κι ο ιδιος σου το λεει πως σε αγαπαει....
σταματα να φοβασε και ζησε οσο πιο ομορφα μπορεις το τωρα.....ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
26-07-2012, 22:19 #3
το ξέρω το έχω ακούσει κ εγώ αυτό το ότι όταν σκέφτεσαι ότι κάτι κακό θα έρθει να σε βρει αυτό θα κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σου...περνάω πολύ δύσκολα κ ήρθε κ αυτό κ με αποτελείωσε....απλά φοβάμαι μήπως τον χάσω....είμαστε 2μιση χρόνια μαζί....είναι όλη μου η ζωή....το πιστεύεις ότι ξυπνάω κ νιώθω υπέροχα μόνο που υπάρχει????για να μην σου πω πως νιώθω όταν ξυπνάμε μαζί....που με παίρνει αγκαλιά....είναι λίγο στρυφνός κακούλης κ εγωιστής αλλά τον αγαπάω πάρα πολύ....ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου...με έκανε να νιώθω καλύτερα....!!!!!:)
27-07-2012, 10:54 #4
Mina μου, αφού σου είπε ότι θα προσπαθήσετε πάλι γιατί αμφιβάλλεις; Τώρα, αν θα χωρίσετε ή όχι στο μέλλον κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Καταλαμβαίνω ότι τον αγαπάς πολύ, αλλά πρέπει να μάθεις να ξυπνάς και "να νιώθεις υπέροχα και μόνο που υπάρχεις εσύ" και όχι ο σύντροφός σου. Η ευτυχία σου δεν στηρίζεται αποκλειστικά σε αυτόν.
Take it easy!!:)
27-07-2012, 13:20 #5
αμφιβάλω γιατί προχτές που τον ρώτησα μου είχε πει ότι είμαστε καλά κ όλα καλά αλλά την επόμενη μέρα είχαμε αυτόν τον καβγά κ ο ίδιος μου είπε ότι σκέφτηκε το ενδεχόμενο χωρισμού....μου είπε πως το έκανε για να μην έχει την γκρίνια μου....η ψυχολόγος μου είπε πως μπορεί να το έκανε επειδή έχει μάθει στη ζωή του να κρατάει αυτά που τον ενοχλούν για τον εαυτό του....έχουμε κάνει πολλά όνειρα μαζί....θέλω τόσο πολύ να πραγματοποιηθούν....!!!!!
27-07-2012, 13:31 #6
- In this old house where every door is open
27-07-2012, 13:43 #7
27-07-2012, 13:45 #8
Δεν ξερω μινα, εγω εδω μεσα παντως βλεπω να εχεις ανοιξει τοσα θεματα με πανω κατω το ιδιο περιεχομενο, το οποιο καλλιστα μπορει να το πει καποιος γκρινια, παραπονο, αγχος και εξαρτηση! Δλδ σκεφτομαι οτι στον ανθρωπο σου που ειστε τοσο καιρο μαζι πως θα εισαι και πως αυτο θα τον κανει να αισθανεται..
27-07-2012, 13:57 #9
Εχει ανοιξει τ ιδιο θεμα και σε αλλο forum :p :p
27-07-2012, 14:25 #10
απλά ενημερωτικά δεν είναι αναγκαστικό να απαντάτε......!!!!
27-07-2012, 14:25 #11
μην στεναχωριεσαι βρε ζουζουνα! ακου εκει να πει για τα μουτρα σου ο βολεμενος. πως ειναι δηλαδη τα μουτρα σου; δειξε μου να σου πω. στη ψυχολογο επρεπε να πεις "αφου κυρια ψυχολογος με θελει για το πιπι μου τι του εφταιγαν τα μουτρα μου;" :( μην στενβαχωριεσαι θα σου περασει βρες απο αλλου παρηγορια, λιγη τρυφεροτητα καποιον που δεν θα εχει προβλημα με τα μουτρακια σου.
27-07-2012, 16:29 #12
Μινα το οτι δεν απανταμε αυτο που θες να ακουσεις, δε σημαινει οτι η απαντηση μας δε στοχευει να σε βοηθησει.
27-07-2012, 18:29 #13
δεν είπα ότι η απάντηση σας δεν έχει στόχο να με βοηθήσει.....απλά με πείραξε ένα σχόλιο το οποίο δεν έκανες εσύ...!!!1