μια περιεργη φοβια...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Banned

μια περιεργη φοβια...

καλησπερα σας μετα απο καιρο και καλο καλοκαιρι..οσο μπορειτε να περασετε καλα..
    εγω ενω σχεδον εχω καταπολεμησει και καλα αρκετες φοβιες μου εχει μεινει για τα καλα η μια
    κι φυσικα δυσκολευει στην αθηνα
    να περναω τους δρομους απεναντι!οκ ειναι κουλο αλλα το εχει παθει κανεις σας?

Senior Member
    Οχι , αλλα εχω κατι αντιστοιχο.
    Φοβαμαι να κατεβαινω σκαλες . Ενω δεν εχω κανενα προβλημα να τις ανεβαινω , οταν κατεβαινω γαμησε τα . Πρεπει να κρατιεμαι απο καπου .
    Και ειναι μεγαλη ξεφτιλα.
    Τι να σου πω , δεν ξερω , αν περνας απο φαναρι παντα σε βοηθαει ή οχι?

Banned
    καθολου δεν με βοηθαει!!για εναν περιεργο λογο με βοηθαει αν ειμαι με αλλο ατομο και παλι αν ειναι στενη η περιοχη που στεκομαστε παθαινω κριση πανικου!!ειναι χαλια το θεμα ειμαι ικανη να περναω απο στοες απο παντου για να μην περασω απεναντι δηλ ελεος.

Senior Member
    Μην αγχωνεσαι δεν εισαι η πρωτη ουτε η τελευταια!
    Η κοπελα μου παθαινει ακριβως το ιδιο. Να σκεφτεις οτι για να μην διασχισει την παραλιακη ηταν ικανη να παρει το τραμ για να την περασει απεναντι!
    Βεβαια με πηρε τηλεφωνο και περασαμε "μαζι" το δρομο.
    Αν δεν υπαρχει φαναρι δεν παιζει να περασει απεναντι.
    Βεβαια ειχε και 1-2 μικροατυχηματα και μαλλον την επιβαρυνε αυτο.
    Πηγαινε απο τις διαβασεις για πεζους και ολα θα πανε καλα

ακριβως ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ λεγονται αυτα! καλησπερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue9791 View Post
    Να σκεφτεις οτι για να μην διασχισει την παραλιακη ηταν ικανη να παρει το τραμ για να την περασει απεναντι!
    Χμ . αυτο το βρισκω λογικο ειδικα αν ειναι βραδυ και περνανε οι αλλοι γκαζωμενοι ή πανε για κοντρες.
    Θα επρεπε να εχουν βαλει αερογεφυρες σε κανα δυο σημεια.

Quote Originally Posted by sunset View Post
    καθολου δεν με βοηθαει!!για εναν περιεργο λογο με βοηθαει αν ειμαι με αλλο ατομο και παλι αν ειναι στενη η περιοχη που στεκομαστε παθαινω κριση πανικου!!ειναι χαλια το θεμα ειμαι ικανη να περναω απο στοες απο παντου για να μην περασω απεναντι δηλ ελεος.
    Αν αρχισεις να προσπαθεις κυριακη απογευμα που σε γενικες γραμμες δεν εχει πολλα αυτοκινητα να πηγαινεις σε καποιον κεντρικο και να περνας συνεχομενα απεναντι? (ενταξει θα σε περασουν για τρελη , αλλα μπορει να λειτουργησει )

Senior Member
    Quote Originally Posted by Στελλίνα View Post
    ακριβως ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ λεγονται αυτα! καλησπερα

Αυτο δεν ειναι ακριβως κριση πανικου , απλη φοβια ειναι , αλλα μπορει να οδηγησει σε κριση πανικου.

Junior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Αυτο δεν ειναι ακριβως κριση πανικου , απλη φοβια ειναι , αλλα μπορει να οδηγησει σε κριση πανικου.
    Γειά σας, συγνώμη αν ακούγομαι προσβλητικός αλλα τίποτα απο τα 2 είναι. Είναι ΜΕΤΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ και ξεπερνιέται μονάχα με ομοιοπαθητική. Άν είστε εγωιστές μήν το δέχεστε, ειδάλλως αν είστε ανοικτόμυαλοι ψάχτε το.
    Εδώ η λύση είναι η ομοιοπαθητική και όχι τα χαπάκια και οι μπούρδες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sunset View Post
    καλησπερα σας μετα απο καιρο και καλο καλοκαιρι..οσο μπορειτε να περασετε καλα..
    εγω ενω σχεδον εχω καταπολεμησει και καλα αρκετες φοβιες μου εχει μεινει για τα καλα η μια
    κι φυσικα δυσκολευει στην αθηνα
    να περναω τους δρομους απεναντι!οκ ειναι κουλο αλλα το εχει παθει κανεις σας?
    δεν πανικοβάλλομαι για να περάσω απέναντι όμως αν ο δρόμος δεν ερημώσει λέμε απο αυτοκίνητα δεν περναω ..δηλ κιχ να μην ακούγεται κ αυτό γιατί μικρη είχα εναν κολλητο που τον παρεσυρε αυτοκίνητο κ απο τοτε είπα θα προσέχω πολύ κ όντως το τήρησα κ το τηρω.
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Banned
    μετατραυματικο στρες θα λεγοταν αν ηταν σαν την περιπτωση της κοπελας παραπανω, εγω το μονο που θυμαμαι ειναι απλα σαν ολα τα παιδακια να περναω τον δρομο απεναντι βιαστικα και να ερχεται ενας οδηγος πολυ κοντα μου και να φευγει ετα,δεν νομιζω ομως να μου μεινε αυτο!
    ομοιοπαθητικη εε?με το μονο που εχω ασχοληθει ειναι κατι με ανθοιαματα μπαχ!