κολοκουνουπα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

κολοκουνουπα

ρε παιδια ακουω τν τηλεοραση ολα αυτα πο λενε για τ κουνουπια τι θα κανουμε φοβαμαι παρα πολυ εκει που ειχα ηρεμηει απο τ ψυχοσωματικα μου τωρα εγινε αυτο!!!!!αν ειναι δυνατον λεει μπορει ν εχουμε προσβλθει ολοι απο αυτο κ ν μν τ ξερουμε....κρουσματα εγκεφαλιτιδας και μηνιγγιτιδας!!!τι πρεπει ν κανουμε λετε ν εινι οντως τοσο σκληρα οσο τ λενε?>>>??????θα τρελαθωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωω!!!!

Banned
    ελ ντιάμπλο. δεν πρέπει να πηγαίνουμε πολύ κόντρα στη φύση. διάβασα παλαιότερα πως τα τσιμπήματα των κουνουπιών είναι αποκλειστικά θυλική υπόθεση (δηλαδή μόνο τα θυληκά κουνούπια ρουφάνε το αίμα) και αυτό για να κάνουν τα παιδάκια τους.

Senior Member
    Αυτο ισχυει sball.
    Aγγελικη αυτοι οι καταστροφολοι οι δημοσιογραφοι κανουν μεγαλη ζημια . Καθε χρονο τα ιδια , το φονικο κουνουπι που ηρθε για εξολοθρευσει τους ανθρωπους.
    Ενα κρουσμα εγκεφαλιτιδας και ενα μηνιγγιτιδας ειναι ενα κρουσμα σε 11 εκ ανθρωπους.

Quote Originally Posted by aggelikoula89 View Post
    ρε παιδια ακουω τν τηλεοραση ολα αυτα πο λενε για τ κουνουπια τι θα κανουμε φοβαμαι παρα πολυ εκει που ειχα ηρεμηει απο τ ψυχοσωματικα μου τωρα εγινε αυτο!!!!!αν ειναι δυνατον λεει μπορει ν εχουμε προσβλθει ολοι απο αυτο κ ν μν τ ξερουμε....κρουσματα εγκεφαλιτιδας και μηνιγγιτιδας!!!τι πρεπει ν κανουμε λετε ν εινι οντως τοσο σκληρα οσο τ λενε?>>>??????θα τρελαθωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωω!!!!
    Μην τρελλαινεσαι Αγγελικουλα.. Και μιας και ειχες ηρεμησει, θα σου συνιστουσα να κλεινεις την τηλεοραση και να μην ακους.. Βαζε το σπρει για τα κουνουπακια και that's all.. Ουτε μεσα να μεινεις επειδη φοβασαι, ουτε να ψαχτεις, ουτε τπτ..

Senior Member
    δεν άκουσες το καλύτερο ομως είπαν ότι αμα σε χτυπάει ανεμίζστηρασ είναι όλα οκ δε σε τσιμπάει τπτ

Senior Member
    ρε παιδια τι ν πω βγηκα σημερα κ πηρα μαζι μ σπρει κ καθε μιση ωρα ψεκαζομουνα....τι ν πω ειμαι κ εγω υπερβολικη!!!!!

Senior Member
    Το σπρευ ειναι 100 τοξικο σε σχεση με το κουνουπι,τα θυματα σε τετοιες περιπτωσεις ειναι ανθρωποι με χρόνια προβληματα υγειας ή πολυ μικρα παιδια με αδυναμο ανοσοποιητικο.
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Quote Originally Posted by predator View Post
    Το σπρευ ειναι 100 τοξικο σε σχεση με το κουνουπι,τα θυματα σε τετοιες περιπτωσεις ειναι ανθρωποι με χρόνια προβληματα υγειας ή πολυ μικρα παιδια με αδυναμο ανοσοποιητικο.
    Ε καλα στην υπερκαταναλωση σιγουρο ειναι αυτο που λες δυστυχως..

Senior Member
    ρε παιδια τι ν πω μαριονετες ειμαστε!!!!τι ν πω εχεις δικιο οντως αν εχει χρονια προβληματα παθαινεις πιο σοβαρα!!!!ας μην ανησυσω!!!!ευχαριστω πολυ παιδια σας αγαπω ολους και ας μν σας ξερω!!!!!!!!!!!!!ευχομαι ν ειστε παντα ολοι καλαα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε παιδια τι ν πω μαριονετες ειμαστε!!!!τι ν πω εχεις δικιο οντως αν εχει χρονια προβληματα παθαινεις πιο σοβαρα!!!!ας μην ανησυσω!!!!ευχαριστω πολυ παιδια σας αγαπω ολους και ας μν σας ξερω!!!!!!!!!!!!!ευχομαι ν ειστε παντα ολοι καλαα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αγγελικουλα παντως μην αγχωνεσαι.. Εχω κ εγω ενα θεματακι να σου πω την αληθεια αλλα προσπαθω να μην υπερβαλλω.. Στις αρχες δεν εβγαινα ουτε καν στον κηπο και στον μπαλκονι να κατσω και το βραδυ πασαλειυομουνα με αντικουνουπικα, μετα το 3ανασκεφτηκα ομως και λεω ολος ο κοσμος κυκλοφορει, σχεδον κανεις δεν φοβαται, οποτε θα γινω κ εγω ετσι.. Ασε που καπου διαβασα οτι μονο το 1% θα εμφανισει συμπτωματα και τα κρουσματα ηταν μηδαμινα μπροστα στα εκατομμυρια που ειμαστε.. Ε3αλλου εχει αποδειχθει μεχρι τωρα οτι οτι ειναι να συμβει θα συμβει.. Αρα νο πανικ :P

Senior Member
    εχεις απολυτο δικιο υπερβαλλω!!!!αλλα αν δεν ημουν υπερβολικη δεν θα ειχα φτασει με ολα τ ψυχοσωματικα μου!!!!αχχαχαχαχχα cool!!

εχεις απολυτο δικιο υπερβαλλω!!!!αλλα αν δεν ημουν υπερβολικη δεν θα ειχα φτασει με ολα τ ψυχοσωματικα μου!!!!αχχαχαχαχχα cool!!
    Kαλα κ εγω δεν παω πισω.. Με πειραζουν ολοι αλλα το χω ρι3ει πλεον κ εγω στην πλακα..

Banned
    Αγγελική, οι ανησυχίες σου είναι βασιμες. Από άρθρο περιοδικού:

"Αν εξαιρέσουμε τους πολέμους και τα τροχαία, τους πολυπληθέστερους μαζικούς θανάτους τους έχει προκαλέσει ο κώνωψ ο ανωφελής!"

https://www.google.gr/search?q=%CE%B...=hp&channel=np