Luck to be a single lady - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 35 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 525
    Senior Member
    ε με τοσες πολλες επιλογες τι περιμενεις? εκτως αν σκοπευεις να κανεις την Μητερα Τερεζα:p

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ε με τοσες πολλες επιλογες τι περιμενεις? εκτως αν σκοπευεις να κανεις την Μητερα Τερεζα:p
    ναι ναι.... κουτσοι στραβοι στον Αγιο Παντελεημονα....χθες το βραδυ πηρα ενα μηνυμα απο καποιον 4 το πρωι, σημερα το ειδα καθως κοιμομουν που ηθελε να βρεθουμε εκεινη την ωρα, προφανως για σεξ. Να σημειωθει οτι δεν εχει γινει κατι τετοιο μεταξυ μας στο παρελθον...

Senior Member
    Ο καθενας προσφερει αυτο που εχει, αν περιμενεις αλλοι να κανουν την καλυτερη επιλογη για σενα θα εχεις να περιμενεις πολυ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Ο καθενας προσφερει αυτο που εχει, αν περιμενεις αλλοι να κανουν την καλυτερη επιλογη για σενα θα εχεις να περιμενεις πολυ...

ειναι οκ....αλλωστε οπως λες κι εσυ το στυλακι Καλομοιρα που νομιζεις οτι εχω δεν πουλαει.

Senior Member
    καλη μου στο φορουμ αυτο μονο τρελλη ανατροφοδοτηση θα επαιρνεσ!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    FOREVER ALONE
    http://www.google.gr/imgres?num=10&h...5&tx=106&ty=89

Senior Member
    ειναι οκ....αλλωστε οπως λες κι εσυ το στυλακι Καλομοιρα που νομιζεις οτι εχω δεν πουλαει.
    σορυ για την μικρη παρεμβαση....αλλα εγω παντως με το που ειδα την καλομοιρα την λατρεψα τρελλα!!!!! :)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    σορυ για την μικρη παρεμβαση....αλλα εγω παντως με το που ειδα την καλομοιρα την λατρεψα τρελλα!!!!! :)
    δεν χωρισατε ακομα?:p

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    καλη μου στο φορουμ αυτο μονο τρελλη ανατροφοδοτηση θα επαιρνεσ!!!!!
    yes yes.....οπως τα λες....

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    προσωπικα δεν εχω καμια σχεση με την εν λογω αοιδο :P απλα τυχαινει τα αγγλικα να ειναι η μητρικη μου γλωσσα. Τώρα πως εβγαλε ο Axl αυτό το συμπέρασμα....ρώτα τον!!!

Senior Member
    προσωπικα δεν εχω καμια σχεση με την εν λογω αοιδο :P απλα τυχαινει τα αγγλικα να ειναι η μητρικη μου γλωσσα. Τώρα πως εβγαλε ο Axl αυτό το συμπέρασμα....ρώτα τον!!!
    οχι,οχι....δεν ειπα οτι εχεις σχεση...αλλωστε νομιζω πως καπου πιο πανω το ξεκαθαρισες....απλα συγκεκριμμενα για την καλομοιρα ηθελα να πω οτι ειναι αξιολατρευτη....:)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Εντωμεταξυ ημουν πριν στο λεωφορειο και απεναντι μου καθοντουσαν δυο τυποι...και συζητουσαν αρκετα δυνατα οποτε ηταν αναποφευκτο να τους ακουσω...και λεει ο ένας 'μου λειπει πολυ η Χριστινα....το προσωπακι της....το χαμογελο της.....ανυπομονω να ερθει Χαλκιδικη να την δω....' και ενιωσα πολυ ομορφα ακουγοντας κατι τετοιο....σκεφτηκα....για δες....υπαρχουν και καλοι ανδρες τελικα....και συμπληρωνει στο καπακι...'βεβαια,ενταξει.....κ αι η Νανσυ προχθες δεν ηταν κακη....ουτε το Μαρακι το σαββατοκυριακο στην παραλια....βασικα ναι....ποια Χριστινα μωρε...τον Αυγουστο διακοπες θα παμε, εχουμε να παρουμε πολλες....' yeaaaaaaah.............bravo bravo !!! μεγαααααααλη επιτυχια.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Εντωμεταξυ ημουν πριν στο λεωφορειο και απεναντι μου καθοντουσαν δυο τυποι...και συζητουσαν αρκετα δυνατα οποτε ηταν αναποφευκτο να τους ακουσω...και λεει ο ένας 'μου λειπει πολυ η Χριστινα....το προσωπακι της....το χαμογελο της.....ανυπομονω να ερθει Χαλκιδικη να την δω....' και ενιωσα πολυ ομορφα ακουγοντας κατι τετοιο....σκεφτηκα....για δες....υπαρχουν και καλοι ανδρες τελικα....και συμπληρωνει στο καπακι...'βεβαια,ενταξει.....κ αι η Νανσυ προχθες δεν ηταν κακη....ουτε το Μαρακι το σαββατοκυριακο στην παραλια....βασικα ναι....ποια Χριστινα μωρε...τον Αυγουστο διακοπες θα παμε, εχουμε να παρουμε πολλες....' yeaaaaaaah.............bravo bravo !!! μεγαααααααλη επιτυχια.
    χαχαχα!! Πραγματικα ευτυχως που δε μπορουμε να ακουσουμε τις αντροκουβεντες οταν ειναι μονοι τους, αλλιως δε θα ξαναπλησιαζαμε αντρα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    χαχαχα!! Πραγματικα ευτυχως που δε μπορουμε να ακουσουμε τις αντροκουβεντες οταν ειναι μονοι τους, αλλιως δε θα ξαναπλησιαζαμε αντρα...

ακριβως....και ξερεις...το ελεγε με τετοια ανεση.....it's oooook....αν δεν ειναι η Χ θα ειναι η Υ ......wish I were a guy....

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχαχααχ!!!

Page 15 of 35 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast