Luck to be a single lady - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 35 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 525
    Senior Member
    δεν ειπα γιωργο πως ειναι ολοι ιδιοι...προς θεου....και οι αντρες αγαπανε βαθια και πονανε...απλα το διαχειριζονται καλυτερα...και συνεχιζουν να ζουν την ζωη τους...κι ισως αυτο να ειναι το πιο υγιες...
    τελοσπαντων...δεν θελω να ειμαι απολυτη...μαλλον εχει να κανει με το ποσο ευαισθητος ειναι ενας ανθρωπος.....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Μα γτ, το διαχοριζετε τοσο πολυ??? οπως υπαρχουν ανδρες που δεν τους ενιαξε ετσι κι γυναικες που δεν επαθαν κατι.
    Απο κει και περα σχετικα με εσενα "ΝΦΛΟΥ" απο τα γραπτασου -αφου ειναι ο μονος τροπος που μπορουμε να σχηματισουμε μια αποψη για καποιον μας εσω μεσα- απο τα γραπτασου λοιπον εχω συμπερανει οτι εισαι μια πολυ ευαισθητη κοπελα! δειχνει να εχεις περασει καταστασεις που σε εχουν πικρανει αλλα κι σου εχουν αναδηξει τα αισθηματα σου, που εισαι κι εσυ συγουρη αλλα κι περηφανη για αυτα, ομως αυτα που εχεις περασει σε εχουν κανει να εχεις αδικησει τους ανδρες, δεν ειναι ολοι το ιδιο! οπως κι οι γυναικες!
    Εσυ HOWTODREAM8 εσυ βρε κουκλα μου εχεις τυχει τελευταιο καιρο να πεφτεις ολο σε παραξενα ραντεβου!! ειληκρινα ειναι πολυ εντυποσιακο! σε ταινια να γυρναγαν το στορυ σου ¨) , με τυτλο " η ξαδερφη πο το Σηκαγο γνωριζοντας τα γκαρντασια " χεχε, κατι τετοιο θα ηταν καλος τυτλος ε? Παντος θα λεγανε ολοι οι κριτηκοι οτι ειναι αμερικανικη υπερβολη προς το σεναριο!! χεχε , τελικα η αληθεια καμια φορα ειναι πιο δυσκολοπιστη απο τα παραμυθια!!

Υ.Γ. ελποιζω να μην παρεξηγηθηκες με τον χαβαλε που κανω ετσι? σορρυ ¨)

χαχαχαχαχαχαχαχαχα....λες τελικα να φταινε οι Θεσσαλονικεις??? Ευτυχως δηλαδη που μετακομιζω προς Θεσσαλια πλευρα τον αλλο μηνα....ΕΚΕΙ και αν δεν θα βγαζω συννενοηση.....

Senior Member
    howtodream μαζι σου!Εγω να δεις το τι εχω πετυχει...Και να εχεις και τους αλλους να σου λενε "δεν μπορεις να κανεις με ανθρωπο εσυ..ο ενας σου βρωμαει ο αλλος σου ξινιζει".Το οτι μπορει να πεφτω σε μ@@@κες δεν υπαρχει σαν πιθανοτητα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα....λες τελικα να φταινε οι Θεσσαλονικεις???
    α ετσι εξηγειται λες?Κι εγω Θεσ/νικη ειμαι.Χμ.. :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Korina12 View Post
    α ετσι εξηγειται λες?Κι εγω Θεσ/νικη ειμαι.Χμ.. :P
    ΛΥΘΗΚΕ Ο ΓΡΙΦΟΣ!!!!!! ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΥΓΚΑΝΟΙ!!!!!! (Προφανως δεν ηταν απο εδω αυτος, χαχαχαχα!!!).

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα....λες τελικα να φταινε οι Θεσσαλονικεις??? Ευτυχως δηλαδη που μετακομιζω προς Θεσσαλια πλευρα τον αλλο μηνα....ΕΚΕΙ και αν δεν θα βγαζω συννενοηση.....
    Αφου ξερεις πως οι καταθλιπτικοι απωθουν, γτ ζοριζεσαι για σχεση? Κανε παρεα με ατομα που θα σε αποδεχθουν...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    φλου, ξερω αντρα που παραλιγο να πεθανει επειδη τον χωρισε η κοπελα του που ηταν 5 χρονια μαζι απο το λυκειο, και ενα χρονο μετα παντρευτηκε καποιον αλλον...

Senior Member
    Λοιπον how, ποτε θα παμε για καφε ειπαμε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Αφου ξερεις πως οι καταθλιπτικοι απωθουν, γτ ζοριζεσαι για σχεση? Κανε παρεα με ατομα που θα σε αποδεχθουν...

σ'ευχαριστω για αλλη μια φορα για τα καλα σου λογια!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    φλου, ξερω αντρα που παραλιγο να πεθανει επειδη τον χωρισε η κοπελα του που ηταν 5 χρονια μαζι απο το λυκειο, και ενα χρονο μετα παντρευτηκε καποιον αλλον...
    .......τι να πει κανεις......ετυχε!!!! αν το δεις συγκριτικα παλι πεθαινουμε περισσοτερες φορες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Τι μηνυμα συμπαραστασης κι αυτο...!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alucard View Post
    Λοιπον how, ποτε θα παμε για καφε ειπαμε?

εσυ κατσε στα αυγα σου!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Korina12 View Post
    Τι μηνυμα συμπαραστασης κι αυτο...!!!
    Ναι....ευτυχως δηλαδη που βρισκομαι σε φορουμ ψυχολογιας.............

Senior Member
    σ'ευχαριστω για αλλη μια φορα για τα καλα σου λογια!!!!!!
    και εγω καταθλιπτικος ειμαι και μονος, για ποιο λογο να τραβηξει λουκι καποιος μαζι σου? Εσυ θα ηθελες εναν αντρα που εχει καρφωμενη την μουρη ολη μερα στο πατωμα και ολα του ξινιζουν η του βρωμανε?

Senior Member
    εσυ κατσε στα αυγα σου!!!!!!!!
    ? εσυ δεν μου εγραψες στο 'θεμα' μου, αλλες παρακαλανε να βγουν με παιδι, με τα δικα μου χαρακτηριστικα? :cool:

χαχαχα

Page 18 of 35 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast