Luck to be a single lady - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 35 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast
Results 376 to 390 of 525
    Senior Member
    στην τελικη, κι εγω εχω περασει απο αυτη τη φαση της καλοπερασης και μονο....και δε ντρεπομαι καθολου να το πω...αλλα ημουν απο την αρχη ξεκαθαρη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    στην τελικη, κι εγω εχω περασει απο αυτη τη φαση της καλοπερασης και μονο....και δε ντρεπομαι καθολου να το πω...αλλα ημουν απο την αρχη ξεκαθαρη.
    η φυσικη ελξη ειναι πιο γρηγορη απο την πνευματικη, μπορουσες χωρις υστεριες να του πεις πως δεν βιαζεσαι να φτασεις στο κρεβατι και να εβλεπες που θα φτασει το πραγμα, το να σε καλεσει να κανετε σεξ δεν σημαινει πως δεν σε εκτιμαει

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    η φυσικη ελξη ειναι πιο γρηγορη απο την πνευματικη, μπορουσες χωρις υστεριες να του πεις πως δεν βιαζεσαι να φτασεις στο κρεβατι και να εβλεπες που θα φτασει το πραγμα, το να σε καλεσει να κανετε σεξ δεν σημαινει πως δεν σε εκτιμαει
    agree,
    ήταν υπερβολικο να του φωναξεις και να τον μειώσεις..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    agree,
    ήταν υπερβολικο να του φωναξεις και να τον μειώσεις..

ειλικρινα....διαβαζοντας αυτες τις απαντησεις....απογοητευομαι ακομη περισσοτερο.

Senior Member
    Ελα βρε κοριτσι χαου....που καθεσε και απογοητευεσε !!!!!!
    οι ανθρωποι εχουν ξεφυγει...προφανως δεν δινουν χρονο ουτε καν στον εαυτο τους...να γνωρισουν εναν ανθρωπο καλυτερα....
    για μενα τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα...υπαρχουν αυτοι (ασχετο αντρας ή γυναικα ) που γουσταρουν να κανουν σεξ απο το πρωτο ,δευτερο ραντεβου και αυτοι που δεν γουσταρουν....ειναι καθαρα θεμα ιδιοσυγκρασιας...
    απο κει και περα....βλεπεις ποιον εχεις απεναντι σου και αναλογα φερεσε...αν και εφοσον θελεις να γνωρισεις καποιον και οχι μονο να κανεις σεξ....
    το να σε παρει απο το χερακι..χωρις να πει τιποτα...για το τι θελει 'η δεν θελει και να σε παει σε ξενοδοχειο ειναι..για χοντρες σφαλιαρες.....
    δεν ξερω τι εχουν παθει πια οι ανθρωποι......διαβαζαν προφανως πολυ κλικ και νιτρο μεγαλωνοντας.....:(
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    οι ανθρωποι εχουν ξεφυγει...προφανως δεν δινουν χρονο ουτε καν στον εαυτο τους...να γνωρισουν εναν ανθρωπο καλυτερα....
    για μενα τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα...υπαρχουν αυτοι (ασχετο αντρας ή γυναικα ) που γουσταρουν να κανουν σεξ απο το πρωτο ,δευτερο ραντεβου και αυτοι που δεν γουσταρουν....ειναι καθαρα θεμα ιδιοσυγκρασιας...
    απο κει και περα....βλεπεις ποιον εχεις απεναντι σου και αναλογα φερεσε...αν και εφοσον θελεις να γνωρισεις καποιον και οχι μονο να κανεις σεξ....
    το να σε παρει απο το χερακι..χωρις να πει τιποτα...για το τι θελει 'η δεν θελει και να σε παει σε ξενοδοχειο ειναι..για χοντρες σφαλιαρες.....
    δεν ξερω τι εχουν παθει πια οι ανθρωποι......διαβαζαν προφανως πολυ κλικ και νιτρο μεγαλωνοντας.....:(
    + 10000000
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member

προσπαθω να επαναφερω τις ελπιδες μου στην επιφανεια, αλλα δε μπορω. με λυγισαν ολα αυτα τελευταια. χρειαζομαι ενα διαλειμμα, μια σταση, κατι να ξεφυγω. βαρεθηκα να προσπαθω να διαχειριστω τους παντες χωρις να καταφερνω τιποτα. ισως ναι, να εχω εγω το μεγαλυτερο προβλημα. ισως απλα να ειμαι ατυχη. ισως και τιποτα απο αυτα. μου λειπει πολυ η συντροφια ναι. μου λειπει το να νοιαζεται καποιος για μενα. αλλα δεν αντεχω αλλο. πιστεψτε με, με τοσες απογοητευσεις, απορριψεις και σφαλιαρες σε αυτο το κομματι, καποια στιγμη θα λυγισεις. και ναι κλαιω πολυ. καθε μερα.

Senior Member
    Λοιπον ξερεις τι πιστευω για σενα...φυσικα ειναι μια αποψη που εχω σχηματισει απο τα γραφομενα και μονο και μπορει να ειναι τελειως λανθασμενη....
    πιστευω πως εισαι ενα ομορφο και απελευθερωμενο κοριτσι που οτι κι αν συμβαινει μεσα σου..αυτο που δειχνεις προς τα εξω ειναι δυναμισμος και αυτοπεποιθηση...
    λοιπον εδω στην Ελλαδιτσα που οι αντρες ειναι κομπλεξικοι στο συνολο τους....και με μπουκωμενο το μυαλο στερεοτυπα γυναικειας συμπεριφορας....αυτο το απελευθερωμενη....μεταφραζε ται στον εγκεφαλο τους ως ετοιμη για σεξ !!!!!
    Δυστυχως βεβαια γιαυτους .....πραγματικα ανετη και απελευθερωμενη γυναικα δεν σημαινει με την καμμια αυτο....
    αλλα τι να πεις ....φταιει και η κλασσικη συμπεριφορα της μεσης Ελληνιδας γιαυτο.....
    μεγαλη κουβεντα......παντως εσυ πρεπει να καταλαβεις οτι εισαι σε λαθος τοπο και χρονο.....μπες στην χρονομηχανη και ξανα ελα Ελλαδα σε καμμια τριανταρια χρονια...συνηθως τοσο νομιζω μας περνει....για να φτασουμε τον υπολοιπο δυτικο κοσμο...:)

Banned
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Αδικεις τους Ελληνες ανδρες! μην τσουβαλιαζεις τους ανθρωπους !ξερεις η ομαδοποιηση κι το "ντανιασμα" ανθρωπων ειναι φασισμος! - φυσικα δεν λεω οτι εισαι κατι τετοιο, απεναντιας αλλα δειχνουν τα λογια σου- ετσι λοιπον θα θελα να σου πω πως παρεξηγεις τα πραματα ευ κι πολλες αλλες κοπελες αξιολογες, που θελετε διπλα σας καποιον αληθινο ανδρα.
    Αυτο συμβαινει γτ. συνηθως οι ανδρες που εχουν το θρασσος , η την εμφανηση για να σας πλησιασουν ειναι αυτοι που λες, βλεπεις οι ανδρες που σας κοροιδευουν η θελουν μονο την σοματικη γνωριμια σας ειναι κι αυτοι που εχουν βρει τον τροπο για να σας ξελογιασουν, εχουν μαθει να υποκρινοντε τοσο οσο θελει για να σας κερδισουν. Απεναντιας οι ανδρες που ειναι πιο αξιοπρεπεις δεν εχουν την πονηρια να σας πουν αυτα που θελετε να ακουσετ, δεν μπορουν να φερθουν με υπουλο τροπο ,αφου οι αρχες τους κι οι αξιες τους ειναι απεναντι στο να παρακαλαν , στο να λενε ψεματα κι στο να φερθουν οπως θα ηθελε μια γυναικα.
    Η καταντια της κοινωνιας , τα προτυπα συντροφων ειναι ομως πιο πολυ θεμα γυναικων! το λεω αυτο για τον εξης απλο λογο! αφου οι γυναικες βαζουν τους οπυς για το παιχνιδι, οι γυναικες ειναι αυτες που απορυπτουν τους ανδρες με αξιες, τους ανδρες που ειναι αληθινοι, που δεν πουλαν παραμυθια με μονο σκοπο το σεξ! οταν απορυπτετε αυτους , τους δινετε χυλοπιτες! κι λετε ΝΑΙ! σε αυτους που εχουν οπλα τους την φυγουρα ,το ακριβο αμαξι η τα χλυδατα ρουχα! που σας μηλουν κι ριχνουν αυτα που εσεις θελετε να ακουσετε!!Τοτες λοιπον το αποτελεσμα ειναι αυτο! τα νεα αγορια βλεπουν οτι για να βρουν γυναικες πρεπει να κανουν αυτα , δλη να ακουν την ξεφτιλισμενη ελληνοποπ με μπουζουκι, να πηγαινουν για καφε με φυγουρα κι ολα τα συνηθισμενα πραγματα , οταν λοιπον βλεπυν οτι με την απλοτυτα τους κι την αληθινη τους αξια δεν μπορουν θα αλλαξουν για να βρουν κοπελα!
    Το αποτελεσμα ειναι μετα αυτο, να μην μπορεις εσυ μια αξιολογη κοπελα - το εσυ δεν παει σε σενα ειναι γενικο- να βρεις εναν ανδρα σωστο! που θα θελει απο σενα την καρδια σου κι τον χαρακτηρα σου , να μην θελει μοναχα το σωμα σου!

Λοιπον ξερεις τι πιστευω για σενα...φυσικα ειναι μια αποψη που εχω σχηματισει απο τα γραφομενα και μονο και μπορει να ειναι τελειως λανθασμενη....
    πιστευω πως εισαι ενα ομορφο και απελευθερωμενο κοριτσι που οτι κι αν συμβαινει μεσα σου..αυτο που δειχνεις προς τα εξω ειναι δυναμισμος και αυτοπεποιθηση...
    λοιπον εδω στην Ελλαδιτσα που οι αντρες ειναι κομπλεξικοι στο συνολο τους....και με μπουκωμενο το μυαλο στερεοτυπα γυναικειας συμπεριφορας....αυτο το απελευθερωμενη....μεταφραζε ται στον εγκεφαλο τους ως ετοιμη για σεξ !!!!!
    Δυστυχως βεβαια γιαυτους .....πραγματικα ανετη και απελευθερωμενη γυναικα δεν σημαινει με την καμμια αυτο....
    αλλα τι να πεις ....φταιει και η κλασσικη συμπεριφορα της μεσης Ελληνιδας γιαυτο.....
    μεγαλη κουβεντα......παντως εσυ πρεπει να καταλαβεις οτι εισαι σε λαθος τοπο και χρονο.....μπες στην χρονομηχανη και ξανα ελα Ελλαδα σε καμμια τριανταρια χρονια...συνηθως τοσο νομιζω μας περνει....για να φτασουμε τον υπολοιπο δυτικο κοσμο...:)

Senior Member
    γεια σου Γιωργο! δεν νομιζω οτι αδικω κανεναν ...ουτε και τσουβαλιαζω...και δεν διαχωριζω γυναικες αντρες προσωπικα...γιαυτο και παρακατω γραφω αν ειδες και για την νοοτροπια της ελληνιδας.
    Για μενα οι ανθρωποι στο συνολο τους το βλεπουν λαθος....αυτη ειναι η Ελληνικη πραγματικοτητα...κομπλεξικ οι αντρες και κομπλεξικες γυναικες...δυστυχως..
    οι εξαιρεσεις ειναι μονο για να επιβεβαιωνουν τον κανονα και δεν κανουν το συνολο....
    καλα παιδια υπαρχουν κι απο δω κι απο κει....αλλα σκορπια κι αντε βρεστα.....
    γιαυτο και ειπα πολυ πιο πανω στην χαου...ποσους να βρεις στους εκατο βρε...εναν? μια?....καλο ψαξιμο!!! :)

Senior Member
    ..κομπλεξικ οι αντρες και κομπλεξικες γυναικες...δυστυχως..
    με αυτο το σκεπτικό δε θα βρεις σχέση. δυστυχως..
    δε κοιταμε να διορθώσουμε τον εαυτό μας και ''βρίζουμε'' τους άντρες (οι γυναίκες) και οι άντρες βρίζουν αντίστοιχα τις γυναίκες :\
    πως θα κανουμε ετσι σχεση? αν είμαστε τοσο αρνητικοί δεν..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    με αυτο το σκεπτικό δε θα βρεις σχέση. δυστυχως..
    δε κοιταμε να διορθώσουμε τον εαυτό μας και ''βρίζουμε'' τους άντρες (οι γυναίκες) και οι άντρες βρίζουν αντίστοιχα τις γυναίκες :\
    πως θα κανουμε ετσι σχεση? αν είμαστε τοσο αρνητικοί δεν..
    Δεν ψαχνω σχεση....εχω ηδη εδω και 11 χρονια.....και δεν βριζω κανεναν....δυστυχως βλεπω την πραγματικοτητα...και η ελληνικη πραγματικοτητα ειναι γεματη κομπλεξ....
    δεν θελω να αναφερθω σε αυτα...αναλυτικα..αλλα ειναι σε ολους γνωστα.
    δεν ειναι τυχαιο που στην πατριδα μας η εκφραση <<ειναι απο καλη οικογενεια>> σημαινει σχεδον παντα <<οικογενεια που εχει φραγκα >> κι αυτο ειναι ενα μονο παραδειγμα βεβαια....

Banned
    Εχεις δικιο δεν το διαβασα σωστα, συγνωμη¨)
    Εχω να καταθεσω την δικιαμου εμπειρια, μαλιστα χθες βραδυ, οπου ειμουν σε ενα παραλιακο κλαμπ ,στην αμμο επανο! το μαγαζι ειναι μερος που παμε πολλα χρονια παιδια των γυρο περιοχων κι ειμαστε γωστοι κι φιλοι κι ας μην ειμαστε ολοι μαζι στην ιδια παρεα. Το θεμα ειναι οτι ειμουν με εναν φιλο παλιο κι καλο, κι αυτος ειναι απο πρσφατο χωρισμο μαλιστα αρραβωνα! καθως λοιπον ειμουν αραχτος τον ειδα με μια κοπελα να ειναι αγκαλια, η κοπελα αυτη ειχε με μενα -πριν 2 χρονια- ειχε νιωσει πολυ δυνατα αισθηματα - ετσι ελεγε φυσικα- απο τωτες χαθηκαμε κι βραθυκαμε τυχαια πριν λιγες μερες, ετσι λοιπον ενω ηταν με τον φιλο μου , κι ενω ειχαμε ειδη χερετηθει αρχισε να με κοιτα, να μου ζητα διαφορα ,τσιγαρα , φωτια, νερο!, δεν περασε πολυ ωρα οσπου σε μια φαση που ο φιλος ηταν τουαλετα με πλισιασε κι με αναστεναγμους αρχισε να μου λεει - με πολυ διακριτικο τροπο - να μου λεει πως χαθηκαμε , πως με βλεπει οχι τοσο καλα, πως εχει αναμνησεις εδω κι 2 μερες, κι αλλα περιεργα, μεχρι κι αγκαλια φιλικη .
    Κι ρωταω!! αμα το συνεχιζα, αμα εκανα την κινηση η να της πω να βρεθουμε πιο μετα, η οτι αλλο που να ειναι ξεκαθαρο πως την θελω! θα ειμουν σωστος η οχι? Ο φιλος μου ειναι τοσο ανετος τυπος , οπου αμα του ελεγα πως θελω την κοπελα, πως την ξανα ερωτευτικα κι αλλαες βλακιες ο φιλος θα πικρενοταν , μπορει να εσπαγε η παρεα μας κι λλα τετοια! θα ειχα ομως την κοπελα , που καποτες την ειχα ερωτευτει σφοδρα!!
    Πιστευω πως αμα εκανα κινηση προς αυτο, δλδη να τα βρω με αυτην θα ειμουν ενας αχρηστος κι λυγουρης! θα ντροπιαζα τις αρχες μου κι την ηθικη μου!! να ειμαι ομως ειλικρινης το σκεφτηκα ,ηταν το ποτο, ηταν η κορμαρα της που τραβα ολα τα βλεματα του μαγαζιου! μια το ενα μια το αλλο μου περασε η ιδια, αλλα δεν εκανα τυποτα! εκατσα να τους βλεπω να φιλιουντε , να με οιτα κλεφτικα κι εγω να γινομαι σκατα!!
    Ευτυχως που το μαγαζι ειχε πολλες αξιολογες κοπελες ομορφες κι ελευθερες!! εκανα καποιες προσπαθεις αλλα ειμουν τοσο χαλια που δεν εβγαλα καμι ακρη!! ευχομαι αποψε να κανω αυτα που δεν μπορεσα χθες!! αποψε θελω κι πιστευω πως θα βρω ο θρρος να πλισιασω κι να πω αυτα που νιωθω σε καποια ομορφη κι καλη κοπελα!!
    Ρε κοριτσια, πες τε μου καμια ιδια!! καποια γνωμη για να βρω κι γω μια καλη κοπελιτσα?? να σας ρωτησω κατι, αμα ειστε με παρεα οπου εχει κι αγορια, χωρις να ειναι ο ερωτας σας , πως θα νιωθατε αμα σας την επεφτε καποιος?ε?

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    μην τσουβαλιαζεις τους ανθρωπους !ξερεις η ομαδοποιηση κι το "ντανιασμα" ανθρωπων ειναι φασισμος!

οι γυναικες ειναι αυτες που απορυπτουν τους ανδρες με αξιες, τους ανδρες που ειναι αληθινοι, που δεν πουλαν παραμυθια με μονο σκοπο το σεξ! οταν απορυπτετε αυτους , τους δινετε χυλοπιτες! κι λετε ΝΑΙ! σε αυτους που εχουν οπλα τους την φυγουρα ,το ακριβο αμαξι η τα χλυδατα ρουχα! που σας μηλουν κι ριχνουν αυτα που εσεις θελετε να ακουσετε!!
    Γιωργο, υπεπεσες στο αματημα για το οποιο κατηγορησες τη φλουφλου! Μην τσουβαλιαζεις κι εσυ!
    Τα γραφετε και τα διαβαζει κοσμος!!! Αμα αρχιζα να πιστευω οτι διαβαζω απο αντρες εδω μεσα, θα κατεληγα στο συμπερασμα οτι εγω τελικα δεν πρεπει να ειμαι γυναικα αλλα μαλλον ουφο!!! Ουτε με εναν πλουσιο να μην εχω μπλεξει ποτε, ουτε με εναν νορμαλ κι φιγουρατο, ουτε με εναν με ακριβο αμαξι!!! Σε ποιο πηγαδι κατουρησα εγω δλδ ε????????

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    howtodream μου, δες και την γραφική πλευρά της άποψης του άλλου και μην μασάς καθόλου! Χαλαρά και ρίξτο στην πλάκα!
    Ο τύπος τώρα, προφανώς το δικαίωμα το πήρε μόνος του, αλλά μπορεί και να ερμήνευσε λάθος το ότι είσαι εξωστρεφής.. λέω τώρα :)
    βρε μαρκελα υπαρχουν καποιοι που ειναι απλα βλαμμενοι!! Τρανο παραδειγμα ημουν πριν χρονια σε εναν μπαρ με τον τοτε φιλο μου, ψιλοαγκαλια φιλακια κλπ, γυριζει ενας απο διπλα με κοιταει και μου λεει, παω τουαλετα.. παω τουαλετα.. (δις, μην ειμαι χαζη και δεν πιασω το υποννοουμενο). Ποσο γκαου?? Ειδε οτι δεν πηγα μαζι, σε μιση ωρα το επανελαβε, παω τουαλεταα παω τουαλετααα πιο δυνατα αυτη τη φορα (σου λεει μπας κι ειναι κουφη και δεν καταλαβε). Ε ενταξει εμεις γελαγαμε, ουτε για καυγα δεν ηταν η φαση. Συμπερασμα, ειναι μερικοι βλαμμενοι, αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο, απλα!!!!!

Page 26 of 35 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast