Luck to be a single lady - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 35 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast
Results 406 to 420 of 525
    Senior Member
    συνηθως γνωριζω ατομα χωρις να εχουμε καποιους κοινους γνωστους...αλλα και να εχουμε αυτο δεν προυποθετει παντα επιτυχια! το θεμα αγαπητε μου ειναι οτι πηρα την αποφαση να μη βγω με κανεναν αυτο το διαστημα, ειδικα τωρα που ειμαι και σε φαση να παω σε αλλη πολη....καλυτερα να τους αγνοω....χθες πχ μου εστειλε ενας που ειχαμε ξαναβγει αλλα του απαντησα αρνητικα...οχι οτι μου ειχε κανει τιποτα ο ανθρωπος, αλλα ασε.....!!! και βλεπεις?? σημερα νιωθω καλα!!!! με προστατεψα! ;)

Senior Member
    που τους βρισκεις βρε how.. καθε μερα κι αλλος? :////

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    εγώ δεν απορώ καθόλου.. η κοπέλα έχει μεγάλο κύκλο γνωριμιών, εξάλλου τόχει ήδη αναφέρει
    και είναι πολύ τυχερή, που έχει την δυνατότητα να επιλέγει ανάμεσα σε πολλούς!..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    ε αυτος δεν ηταν καινουργιος, τα ειχαμε ξαναπει πριν κανα 3βδομαδο, πηγε διακοπες, γυρισε και τσουπ με θυμηθηκε...αλλα τι να τους κανεις? για την πλειοψηφια ειμαι μια κινουμενη συσκευη για σεξ! οχι επειδη ειμαι σουπερ γκομενα, το ξανατονιζω για να μην παρεξηγηθω, απλα επειδη ειναι επιφανειακα τα πραγματα γυρω μου...και το συζητουσαμε χθες με την μητερα ενος καλου μου φιλου και μου ελεγε οτι ειναι χωρισμενη 25 χρονια και δε μπορεσε να ξαναφτιαξει τη ζωη της γιατι δεν εβρισκε κατι αξιολογο....αρα...γενικο το κακο και απο παλια μαλλον!!! να σημειωσω οτι επειδη γνωριζω την κυρια πανω απο 10 χρονια ειναι εξαιρετικος ανθρωπος ....οκ ναι, στη σχεση δεν ξερω πως λειτουργει, αλλα οσο τη γνωριζω εγω...ειναι ενα πολυ χαμογελαστο, δραστηριο και εξυπνο ατομο.

Banned
    Εγώ θα έλεγα αν θέλεις όντως να κάνεις μία σχέση, να αποφεύγεις τους ανθρώπους που επί 25 χρόνια 'δεν βρήκαν κάτι αξιόλογο'.... :) Όποιος θέλει καλή μου βρίσκει, και συνήθως το καλό προκύπτει εκεί που δεν το περιμένουμε, όταν εμείς είμαστε καλά με τον εαυτό μας και χαλαροί.

Μήπως έχει δίκιο ο axl που είπε ότι θες να αποδείξεις στον εαυτό σου πως όλοι είναι σκάρτοι? Το λέω διότι είπες ότι 'προστάτευσες' τον εαυτό σου αποφεύγοντας να βγεις με έναν άνθρωπο που δεν είχε κάνει τίποτα αρνητικό ή ενοχλητικό....

Senior Member
    Οποιος θελει βρισκει....διαφωνω σε αυτο.....believe me....η μοναξια που νιωθω το τελευταιο διαστημα δεν περιγραφεται....απλα κουραστηκα να βγαινω σε συνεντευξη με κοκτειλ...θελω να σου πω καθε φορα, τα ιδια και τα ιδια...νιωθω λες και θα με παρουν σε δουλεια....και στο τελος δε μου δινουν προαγωγη αλλα το μονο που θελουν να μου δωσουν ειναι το dick τους. Γι αυτο σου λεω, μπορει να ακουγεται περιεργο στους δεσμευμενους, αλλα ειναι δυσκολο. πολυ δυσκολο. ξερεις καμια φορα οι δεσμευμενοι ξεχνανε πως ηταν πριν. λοβοτομη. το εγω γινεται ΕΜΕΙΣ .

Junior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Ο....απλα κουραστηκα να βγαινω σε συνεντευξη με κοκτειλ...θελω να σου πω καθε φορα, τα ιδια και τα ιδια...νιωθω λες και θα με παρουν σε δουλεια....και στο τελος δε μου δινουν προαγωγη αλλα το μονο που θελουν να μου δωσουν ειναι το dick τους. .
    Δυσκολεύομαι να παρακαλουθήσω τον συλλογισμό σου. ¨Οταν βγαίνεις με κάποιον ραντεβού φυσικά και είναι συνέντευξη και μάλιστα δύσκολη. Λειτουργεί αμφίδρομαι αυτός θα θέλει να σε αξιολογήσει και εσύ το ίδιο. Και μέσα απο τον διάλογο ο οποίος πρέπει να είναι ήρεμος θα αντιληφθείς με τί έχει να κάνεις και αυτός το ίδιο. Φροντίζεις να είσαι περιποιημένη και να έχεις το καλύτερο χαμόγελο γιατί έτσι είναι τα ραντεβού. Συνέντευξη για να πάς παρακάτω. Και φυσιολογικό είναι να θέλουν οι άνδρες στους οποίους αρέσεις να θέλουν να κάνουν σεξ μαζί σου. Που το παράξενο? που το κακό? Και έτσι στα ραντεβού που περιγράφεις μολις δείς οτι κάτι παει αλλιώς απ ότι επιθυμείς στην τρέχουσα στιγμή, ευγενικά αναχωρείς και μετά σκέφτεσαι εάν θα ξαναβγείς ή όχι. Δεν περιμένεις να κάνεις pub crawl όπως έκανες και μετά να σε πειράζει που ο άλλος πρότεινε (δεν σου επέβαλε) να πάτε σε ξενοδοχείο
    Δεν φταίνει οι άλλοι πάντα η καλύτερα δεν φταίνε μόνο αυτοι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by grekoulia View Post
    Δυσκολεύομαι να παρακαλουθήσω τον συλλογισμό σου. ¨Οταν βγαίνεις με κάποιον ραντεβού φυσικά και είναι συνέντευξη και μάλιστα δύσκολη. Λειτουργεί αμφίδρομαι αυτός θα θέλει να σε αξιολογήσει και εσύ το ίδιο. Και μέσα απο τον διάλογο ο οποίος πρέπει να είναι ήρεμος θα αντιληφθείς με τί έχει να κάνεις και αυτός το ίδιο. Φροντίζεις να είσαι περιποιημένη και να έχεις το καλύτερο χαμόγελο γιατί έτσι είναι τα ραντεβού. Συνέντευξη για να πάς παρακάτω. Και φυσιολογικό είναι να θέλουν οι άνδρες στους οποίους αρέσεις να θέλουν να κάνουν σεξ μαζί σου. Που το παράξενο? που το κακό? Και έτσι στα ραντεβού που περιγράφεις μολις δείς οτι κάτι παει αλλιώς απ ότι επιθυμείς στην τρέχουσα στιγμή, ευγενικά αναχωρείς και μετά σκέφτεσαι εάν θα ξαναβγείς ή όχι. Δεν περιμένεις να κάνεις pub crawl όπως έκανες και μετά να σε πειράζει που ο άλλος πρότεινε (δεν σου επέβαλε) να πάτε σε ξενοδοχείο
    Δεν φταίνει οι άλλοι πάντα η καλύτερα δεν φταίνε μόνο αυτοι...

μαλιστα....οκ.

Banned
    Οποιος θελει βρισκει....διαφωνω σε αυτο.....believe me....η μοναξια που νιωθω το τελευταιο διαστημα δεν περιγραφεται....απλα κουραστηκα να βγαινω σε συνεντευξη με κοκτειλ...θελω να σου πω καθε φορα, τα ιδια και τα ιδια...νιωθω λες και θα με παρουν σε δουλεια....και στο τελος δε μου δινουν προαγωγη αλλα το μονο που θελουν να μου δωσουν ειναι το dick τους. Γι αυτο σου λεω, μπορει να ακουγεται περιεργο στους δεσμευμενους, αλλα ειναι δυσκολο. πολυ δυσκολο. ξερεις καμια φορα οι δεσμευμενοι ξεχνανε πως ηταν πριν. λοβοτομη. το εγω γινεται ΕΜΕΙΣ .
    Δεν έχεις άδικο, πολλές φορές ξεχνάμε πόσο δύσκολο ήταν 'πριν', όχι μόνο στις σχέσεις αλλά σε πολλά πράγματα σ' αυτή τη ζωή. Και ναι υπάρχουν δύσκολες φάσεις, αλλά όταν παρατείνονται (όπως στην κυρία με τα 25 χρόνια που είπς πριν) ή όταν επί μακρόν κάθε προσπάθεια αποτυχαίνει, ε προφανώς κάτι χρειάζεται να αναθεωρήσουμε. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι όπως οι δεσμευμένοι είναι μερικές φορές υπεραισιόδοξοι, έτσι κι οι αδέσμευτοι είναι υπερ-απαισιόδοξοι λόγω της μοναξιάς.

Επίσης,συμφωνώ με το συλλογισμό της grekoulia στο ποστ #412. Δεν είναι λογικό να περιμένουμε ότι μόνο εμείς θα αξιολογούμε τους άλλους κι όχι αυτοί εμάς κι ούτε είναι κακό να επιθυμεί κάποιος σεξ μαζί σου. Μήπως βλέπεις την όλη σεξουαλική επαφή πολύ απαξιωτικά?

Senior Member
    how.. μη νευριασεις, το λεω με βαση τη λογικη , οτι δεν ειναι τυχαίο που όλοι θελουν σεξ απ'το πρωτο ραντεβού..
    Μηπως είσαι αρκετα σφηγμενη ή τυπική? και δε βλεπουν το χαρακτήρα σου το πραγματικό να λύνεσαι και να είσαι αυθεντική?

Δε χρειάζεται να παμε στα 'ραντεβού' με τακούνι-φορεμα-βαμενο νυχι-φτιαγμενο μαλλι κλπ.... αν είσαι φυσική θα νιώθεις κι εσύ πιο άνετα και όχι πως πας σε συνεντευξη..
    δε χρειαζεται να πατε κλασικά για ποτο ή φαγητό, καντε κατι αλλο μια βολτα, παρτε κατι στο χερι να φατε..
    Δε τα λεω αυτα τα τελευταια μονο για σενα απλα γενικα οτι ετσι πιστευω πλεον.

Senior Member
    Εγω συμφωνώ με αυτό που λες ότι το μονο που δινουν απλοχερα ειναι αυτό. Δεν βλέπουμε απαξιωτικά το σεξ απλώς θέλουμε να συνοδευεται από ένα γενικότερο ενδιαφερον για εμας, και όχι να επικεντρώνεται εκει. Γιατί κακα τα ψεματα, αν επικεντρώνεται μονο εκεί στο τέλος ούτε αυτό είναι καλό τις περισσοτερες φορές.

Senior Member
    ''Can you, for a second, believe that maybe I'm not some "full-of-shit" guy? That maybe I do Iike you? That maybe the other night was special? Do you think maybe you can believe that?''

-No. Maybe I've just slept with too many men.

δεν απαξιωνω καθολου το σεξ, ισα ισα..ουτε παω στα ραντεβου ντυμενη προκλητικα ουτε τιποτα.

Banned
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Εγω συμφωνώ με αυτό που λες ότι το μονο που δινουν απλοχερα ειναι αυτό. Δεν βλέπουμε απαξιωτικά το σεξ απλώς θέλουμε να συνοδευεται από ένα γενικότερο ενδιαφερον για εμας, και όχι να επικεντρώνεται εκει. Γιατί κακα τα ψεματα, αν επικεντρώνεται μονο εκεί στο τέλος ούτε αυτό είναι καλό τις περισσοτερες φορές.
    Δεν βλέπ-ουμε? :p Είσαι σίγουρη ότι το βλέπετε με τον ίδιο τρόπο, ή ότι υπάρχει μια ομοιογενής ομάδα γυναικών που επειδή θέλει γενικότερο ενδιαφέρον, βλέπουν όλες με τον ίδιο τρόπο το σεξ?
    Συμφωνώ πάντως μαζί σου, ναι φυσικά και είναι ωραίο να συνοδεύεται από ένα γενικότερο ενδιαφέρον. Αλλά βεβαίως και υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν μόνο σεξ. Οπότε, αν μονίμως πέφτουμε σε αυτούς που θέλουν μόνο αυτό.... κάτι τρέχει. Από την άλλη, μήπως τελικά λειτουργεί σαν φοβία ή σαν προκατάληψη το 'όλοι με θέλουν για το κορμί μου' κι έτσι πέφτει ο προβολέας μόνο στις συμπεριφορές που το επιβεβαιώνουν?

Banned
    ''Can you, for a second, believe that maybe I'm not some "full-of-shit" guy? That maybe I do Iike you? That maybe the other night was special? Do you think maybe you can believe that?''

-No. Maybe I've just slept with too many men.
    Μα η παραπάνω ατάκα, δείχνει αυτό ακριβώς, μια γυναίκα που (πέρα από την πλάκα ή τη δόση αλήθειας όλων των σαρκαστικών-χιουμοριστικών δηλώσεων) δεν είναι ανοιχτή στο να γνωρίσει τον άλλον ή να κρατήσει και μια επιφύλαξη... αφού έχει ήδη βγάλει την ετυμηγορία!

Banned
    ΤΕΛΙΚΑ
    Ειναι καλυτερα, νιωθεις νιωθετε πιο ελευθερα αμα εισαι-στε χωρις καποια μονιμη σχεση ειδικα το καλοκαιρι? η θα ταν πιο ομορφα αμα ηταν καποιος μαζι σου?
    Αληθεια ηθελα να σε ρωτησω κατι "howtodream8" - κι μην το παρεις στραβα- , τον καιρο που εισαι χωρις μονιμη σχεση, αποφευγεις κι το σεξ γενικα? η αμα υπαρξει καποιος που εχετε χημεια, η καποιος προιν ,θα μπορουσες να κανεις σεξ? σορρυ απλα ρωταω , -προσωπικα κι στ 2012 δεν ειναι κατι το αμαρτολο ,ε?

Page 28 of 35 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast