Luck to be a single lady - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 35 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast
Results 451 to 465 of 525
    Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    αχ...εσεις οι μεγαλυτεροι ξεχνατε.......!!!!
    αμ δεν ξεχναμε τιποτα πιστεψε με....εσεις οι μικροτεροι δεν ακουτε..οπως δεν ακουγαμε κι εμεις....μαλλον ετσι πρεπει...ο καθενας να μαθει μονος του στην ζωη αυτη...κι ομως αν ηξερες..ποσο δρομο θα μπορουσες να γλυτωσεις....!!!
    καποια μερα...ισως με θυμηθεις...μια χαζη φλου...που ελεγε χαζομαρες :)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    χεχεχεχεεχεχε..... οχι καλη μουυ....οχι και χαζη..... απλα καμια φορα βλεπεις τη ζωη να περναει μπροστα σου και εσυ μενεις μονος....και θες να το αλλαξεις....αλλα δεν αλλαζει.....

Senior Member
    Δεν αλλαζει μονη της...η ζωη χαου....εσυ εισαι η ζωη...εσυ αλλαζεις ή μενεις εκει...
    οτι διαλεξεις εσυ...αυτο και θα γινει
    μπορεις να διαλεξεις την θλιψη,να μην χαιρεσε το σημερα για οτι ειναι..να επιθυμεις αυτα που δεν υπαρχουν...να τα περνεις ολα στα σοβαρα...
    και μπορεις να διαλεξεις την αβασταχτη ελαφροτητα του ειναι......να την αποδεχτεις....και να προχωρησεις..οταν γινει αυτο και ηρεμησεις μεσα σου..ολα θα γινουν μονα τους...
    αυτο ειναι η ζωη μια αβασταχτη εφημερη ελαφροτητα....και δεν υπαρχουν λογικες εξηγησεις για τιποτα....

Senior Member
    ωραια τα λες αγαπητη μου φλου....

Senior Member
    χαχα...ναι..παντα τα λεγα ωραια ...και παντα σκατα τα κανα :)

Senior Member
    στα λογια μου ερχεσαι....εκανα μια βολτα σημερα σε κατι στενα στη Θεσσαλονικη-μονη μου εννοειται- και σκεφτομουνα..... τι κανω εγω εδω? τι δουλεια εχω σε αυτη την πολη? αφου δε μου αρεσει, δε μου ταιριαζει πια....

Senior Member
    ναι, ελα Αθηνα να δεις την "λατρεια" σου πως πεθαινει για σενα:p

Senior Member
    καλα δεν το συζητω λατρεια.....για τα ματια σου και μονο φτιαχνω βαλιτσες....μετακομιζει σε ενα μηνα η καλυτερη μου φιλη στην Αθηνα.... :(

Senior Member
    οποτε μπορει και να λαχει να παμε για καφε καποια μερα, εχε πιστη
    εκτως αν μετακομισω θεσσαλονικη

Senior Member
    Την Κυριακη λατρειες ολου του φορουμ Αθηνα θα ειμαι ;)

Senior Member
    παιδια...ειμαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης...ειμαι σινγκλ εδω και 2 χρονια...χθες παιχτηκε κατι με εναν τυπο απο το χωρο εργασιας της αδερφης μου..μου προτεινε 2 φορες κιολας να βγουμε..απλα δεν ξερω πως να το χειριστω!! εχω ξεχασει σα σινγκλ που ημουν να φλερταρω! να μη μιλησω για σεξ!!! και το κυριοτερο οτι ζουμε σε διαφορετικες πολεις..να το προχωρησω; να του πω εγω να βγουμε αφου αυτος εκανε την πρωτη κινηση; τι να κανω;; SOS!!!
    Will I ever be free?

Senior Member
    να μη φοβασε και να κανεις αυτο που νιωθεις!!!!! να εισαι ο εαυτος σου !!! τιποτα αλλο....δεν εχει σημασια ποιος θα κανει την πρωτη και δευτερη κινηση...αυτα ειναι λεπτομερεις!!!
    ζητα του να βγειτε αν τον γουσταρεις!!!!

Quote Originally Posted by ~Lucy~ View Post
    παιδια...ειμαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης...ειμαι σινγκλ εδω και 2 χρονια...χθες παιχτηκε κατι με εναν τυπο απο το χωρο εργασιας της αδερφης μου..μου προτεινε 2 φορες κιολας να βγουμε..απλα δεν ξερω πως να το χειριστω!! εχω ξεχασει σα σινγκλ που ημουν να φλερταρω! να μη μιλησω για σεξ!!! και το κυριοτερο οτι ζουμε σε διαφορετικες πολεις..να το προχωρησω; να του πω εγω να βγουμε αφου αυτος εκανε την πρωτη κινηση; τι να κανω;; SOS!!!
    Έλα Lucy μια χαρά παιχνίδι παίζεται εδώ φυσικά και να παίξεις και να δεις που θα βγει μην προδικάζεις από τώρα (για τις διαφορετικές πόλεις)
    Ο σκοπός σου να είναι να διασκεδάσεις και η ίδια και σίγουρα αυτό θα το εκπέμψεις και στον άλλον και θα το εκτιμήσει!..
    Προετοιμάσου νιώσε σέξι και άσε τα πράγματα να κυλίσουν φυσικά, μη σκέφτεσαι από τώρα πως να φλερτάρεις και τι να πεις!.. Απλά να είσαι ΕΚΕΙ 100% όταν βγείτε ώστε να "¨πιάνεις" κάθε σήμα στον αέρα!..
    Άντε Good Luck ;)

Senior Member
    μου αρεσει κ ηρθαμε αρκετα κοντα η αληθεια ειναι! θα την κανω την κινηση τελος!!! ωχ παναγια μουυυυυ
    Will I ever be free?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Elena Episkeptis View Post
    Έλα Lucy μια χαρά παιχνίδι παίζεται εδώ φυσικά και να παίξεις και να δεις που θα βγει μην προδικάζεις από τώρα (για τις διαφορετικές πόλεις)
    Ο σκοπός σου να είναι να διασκεδάσεις και η ίδια και σίγουρα αυτό θα το εκπέμψεις και στον άλλον και θα το εκτιμήσει!..
    Προετοιμάσου νιώσε σέξι και άσε τα πράγματα να κυλίσουν φυσικά, μη σκέφτεσαι από τώρα πως να φλερτάρεις και τι να πεις!.. Απλά να είσαι ΕΚΕΙ 100% όταν βγείτε ώστε να "¨πιάνεις" κάθε σήμα στον αέρα!..
    Άντε Good Luck ;)
    αχ ευχαριστω για τις συμβουλες!! χθες ημουν γενικα αρκετα κουλ τωρα δεν ξερω τι μ'επιασε κ το σκεφτομαι..ισως επειδη μου το προτεινε κ ειμαι λιγο κλασομπανιερας...
    Will I ever be free?

Page 31 of 35 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast