Results 481 to 495 of 525
Thread: Luck to be a single lady
-
12-08-2012, 14:42 #481
ti ανδρας ! τι γυναικα! το θεμα ειναι το ιδιο!! ολοι μας θελουμε ενα ταιρι! ολοι μας θελουμε μια αγκαλια! μια βολτα με το αντιθετο φυλο! εχωαδικο?
ΤΟ ζητημα ειναι να ξερεις τι ψαχνεις! αν θες μια γρηγορη αγκαλια! για μια βραδια! χωρις πολλα πολλα! οχι υποσχεσεις κι δεσμευσεις! η απο την αλλη μπορει α θες καποιο στυριγμα στην ζωη σου! μπορει ν θες το "αλλο σου μισο" για παντα μαζι σου!!!
Αποψη μου ειναι οτι θελει κανεις ,οτι κι αν θελει απο τα δυο αυτα! να το θελει κι να το ζητα με ειλικρινια ! οχι να πουλα παραμυθια! ψευτικες ελπιδες κι ονειρα χαζα!!!
Δεν υπαρχει πιο κακο για τα αισθηματα καποιου η καποιοας απο το να νομιζεις οτι σε αγαπαν πολυ!!οτι ειναι ερωτευμενη μαζι σου! κι ολα τα ωραια! κι ξαφνου να φας την "σφαλιαρα"!!! ειναι πολυ ασχημο πιστευω!
- 12-08-2012, 23:02 #482
ο καθε ανθρωπος εχει τον δικο του τροπο να ξεπερνα μια ερωτικη απογοητευση...και δεν ξερω πραγματικα τι ειναι πιο υγιες...
ωστοσο πιστευω οτι στον μεγαλο ερωτα...απλα δεν μπορεις ουτε καν να δεις αν υπαρχει αλλος ή αλλη γυρω σου...οσο ομορφος/η κι αν ειναι...
εισαι εσυ κι ο πονος σου..και τιποτα αλλο.....
φυσικα...οπως εχουν καταντησει πια οι ανθρωποι καλυτερα να προχωρας την ζωη σου...οσο το δυνατον γρηγοροτερα...γιατι ενω εσυ κλαις ο αλλος απλα ζει.....ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
13-08-2012, 00:48 #483
η στιγμή της συνειδητοποίησης. ότι όντας γυναίκα σινγκλ και που σπάνια μπαίνει σε "σοβαρή" σχέση, οι τόσοι άντρες φίλοι-πιο πολλοί από τις γυναίκες φίλες καλύπτουν από μια μεριά την αίσθηση της συντροφικότητας με το άλλο φύλο παρόλο που δεν παίζει εξ αυτού ερωτική σχέση.
Ευχαριστώ ορισμένους άντρες φίλους μου για όλα αυτά τα καλά που ενέχει μια φιλία γνήσια μεταξύ άντρας-γυναίκας και που μερικές φορές φτάνει σε καλύτερα επίπεδα από ότι τη φιλία μεταξύ γυναικών. Δεν ξέρω τι να προτοπώ πάνω σε αυτό.
26-08-2012, 14:43 #484
Ναι ναι.... επανήλθα...και ναι, ξέρω ότι θα με κράξετε...αλλα ας είμαι ειλικρινής. Χθες βγήκα ραντεβού... μη βιαστείτε όμως να με κατακρίνετε, καθώς το έκανα κυρίως ως αντίδραση που είδα την προηγούμενη μου αγαπη και σκέφτηκα, ΟΧΙ, θα προχωρήσω, θα τα καταφέρω! Επίσης ενοχλούμαι ιδιαίτερα όταν μου λένε' μα είσαι τόσο νέα, πρέπει να βγαίνεις, είναι τα καλύτερα σου χρόνια, αν μένεις σπίτι τί θα κερδίσεις, πρέπει να γνωρίσεις κόσμο, κτλ κτλ' .Κι όμως, καμια φορά αυτη η μοναξια του σπιτιου ειναι εποικοδομητικη. Και so what που δε θελω να βγαινω καθε μερα, δε μου αρεσει, δε με εκφραζει. Με το ζορι δηλαδη επειδη είμαι νέα να ξεφαντώνω κάθε νυχτα? Τελοσπαντων....βγήκα που λέτε χθες με κάποιον που ειχα να δω περίπου 4 χρόνια, τον είχα γνωρίσει όσο σπούδαζα, αλλα μετα αυτος έφυγε για μεταπτυχιακο και τον εχασα. Ε, πως και ξαναμιλησαμε υστερα απο τοσα χρονια, ηρθε παλι εδω και ειπαμε να βγουμε. Πριν βγουμε βεβαια προηγηθηκε κανενας μηνας μηνυματων και επικοινωνιας καθημερινης, ακομη και οσο ημασταν ο καθενας στις διακοπες του. Ειπαμε λοιπον να βρεθουμε χθες.... και ειλικρινα οταν τον αντικρυσα....επαθα σοκ! Είχε αλλάξει δραματικα !!!!! Ξέρω ότι μπορει να ακουστει επιφανειακο ή άσχημο, αλλα ο άνθρωπος αυτος είχε παραμελήσει τελειως τον εαυτο του και σε όλες τις φωτογραφιες που μου εστελνε κατα καιρους ήταν ο παλιος καλος που ειχα γνωρισει τοτε... Ξαφνιαστηκα τοσο πολυ....εντωμεταξυ αλλη κι εγω, ειχα παει πολυ καλοντυμενη και αυτος με το που με ειδε αρχισε να κομπλαριζεται και να λεει....'ωχ...και πως θα σε συνοδεψω τωρα....που μπροστα σου δεν μετραω μια' και αλλα τετοια ..... σε όλο το ραντεβου προσπαθουσε να με πεισει να προχωρησουμε την ολη φαση και εν τελει να ειμαστε μαζι,παρολο που του εξηγησα οτι φευγω αλλου για σπουδες και απο Γεναρη εξωτερικο. Ηθελα να την κοπανησω οσο γινεται γρηγοροτερα, βρηκα μια δικαιολογια και εφυγα υστερα απο μια ωρα. Δεν αισθανηθηκα καλα, ειναι αδικο εν μερει, αλλα πραγματικα δυσφορουσα. Και δεν ηταν η εμφανιση αποκλειστικα το θεμα αλλα και η ολη πιεση του 'ελα να ειμαστε μαζι, ειμαι 35 και θελω σοβαρη σχεση'...
26-08-2012, 15:48 #485
Ο καημένος είχε κατάθλιψη εσυ δεν έχεις;
26-08-2012, 15:56 #486
Ναι έχω, ωστοσο αυτο δε σημαινει ότι απο λύπηση θα δεχομουν ποτε να ειμαι με ενα τετοιο ατομο. Δε μου φαινοταν ωστοσο να εχει καταθλιψη, απλα απ οτι μου ειπε και ο ιδιος, δε βρισκει λογο να προσεχει το ντυσιμο του πχ, καθως τα θεωρει ολα αυτα σημαδι της κοινωνιας του καταναλωτισμου, κτλ κτλ.
26-08-2012, 16:14 #487
Τελικά, έχεις πάρει καμιά βοήθεια από εδώ;
26-08-2012, 16:21 #488
- In this old house where every door is open
Tι πετυχαινεις βρε κοπελια!!! Πραγματικα κατσε και γραψτα ολα αυτα!! Ετσι γραφονται τα μπεστ σελλερ!!
26-08-2012, 16:27 #489
Αστα βρε λιλιουμ, ισως θα επρεπε οντως να τα καταγραψω.... ασε που ο τυπος προσπαθουσε να με πεισει να μην παω να συνεχισω τις σπουδες μου για να μεινω εδω και να ειμαστε μαζι.... ουστ, που θα με εμποδιζουν κιολας να πετυχω.... και τι γυρναει και λεει..... 'Να ξερεις, εμενα μου εχει τυχει πολλες φορες να ερθουν κοπελες και να μου μιλησουν σε μπαρ, αλλα εγω τις αποφευγω γιατι ψαχνω κατι πολυ ιδιαιτερο και ξεχωριστο...' ναι, καλα... οκ.....κι εγω ειμαι ο σουπερμαν.
26-08-2012, 16:28 #490
Δλδ πως ηρθε ντυμενος ? :eek:
26-08-2012, 16:29 #491
26-08-2012, 16:30 #492
26-08-2012, 16:34 #493
- In this old house where every door is open
26-08-2012, 16:36 #494
26-08-2012, 16:37 #495
Αα καλα ντε, εγω περιμενα να ακουσω τπτ αλλο... :p
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή