Luck to be a single lady - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 35 FirstFirst ... 2432333435 LastLast
Results 496 to 510 of 525
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    Παντως δε μπορεις να πεις, διακσεδαζεις με τουτα και με κεινα! Και μπορει τωρα αυτα να σου φαινονται καπως, σε λιγο καιρο ομως θα τα θυμασαι και θα γελας!! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    και μόνο που τα καταγραφω βοηθαει !!!
    Αφού εξακολουθείς να μην έχεις επιτυχημένα ραντεβού. Σε τι βοηθιέσαι, λοιπόν; Στο να μετριάζεις την αποτυχία;

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Αφού εξακολουθείς να μην έχεις επιτυχημένα ραντεβού. Σε τι βοηθιέσαι, λοιπόν; Στο να μετριάζεις την αποτυχία;
    Οντως, με απαντησεις σαν τις δικες σου δε βοηθιεμαι καθολου. Υποτιθεται οτι εδω μεσα υπαρχει κατανοηση και αλληλοβοηθεια, οχι κριτικη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alucard View Post
    Αα καλα ντε, εγω περιμενα να ακουσω τπτ αλλο... :p

όπως ?? :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Παντως δε μπορεις να πεις, διακσεδαζεις με τουτα και με κεινα! Και μπορει τωρα αυτα να σου φαινονται καπως, σε λιγο καιρο ομως θα τα θυμασαι και θα γελας!! :)
    καλα ναι,πλεον λιλιουμ μου περνανε ολα αυτα αδιαφορα, εχω συνηθισει στα περιεργα! Ασυνηθιστο θα μου φανει εαν καποιος δεν ειναι περιεργος, χεχε!! Είναι τα τελευταια ραντεβου εδω στο Ελλάντα...μετα θα σας καταγραφω τα ραντεβου απο την αλλοδαπη!!!!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    καλα ναι,πλεον λιλιουμ μου περνανε ολα αυτα αδιαφορα, εχω συνηθισει στα περιεργα! Ασυνηθιστο θα μου φανει εαν καποιος δεν ειναι περιεργος, χεχε!! Είναι τα τελευταια ραντεβου εδω στο Ελλάντα...μετα θα σας καταγραφω τα ραντεβου απο την αλλοδαπη!!!!
    ολες εχουμε περασει λιγο πολυ απο κει που εισαι να ξερεις!! Η μια κολλητη μου 3 χρονια εβγαινε με τους πιο απιθανους τυπους και της συνεβαιναν τα πιο αστεια περιστατικα! Ειχε και τις απογοητευσεις της και κλαμμα η υποθεση, αλλα το γελιο που ριξαμε και το bonding μεταξυ μας που δημιουργηθηκε με το μοιρασμα τετοιων εμπειριων τελικα δε συγρινεται με τπτ :) Ειναι φασεις τελικα στη ζωη μας που ισως επειδη εμεις οι ιδιες δεν ειμαστε ακομα ετοιμες να μπουμε σε μια σοβαρη σχεση, συνανταμε τους πιο περιεργους υποοψηφιους!! Απλα το θεμα ειναι να το δεις σαν φαση και σαν ενδιαφερουσα εμπειρια, και οχι σαν αποτυχια ή μονιμη δυσλειτουργικη κατασταση, γιατι πολυ απλα δεν ειναι! ;)

Senior Member
    όπως ?? :)

Ε μου εξηγησες, τοτε...σωστη σε βρισκω με αυτο π απαντησες ...απλα μολις εγραψες το κειμενο, λεω...τι φοραγε αλλος κ επαθες ...σοκ

Senior Member
    Δεν αισθανηθηκα καλα, ειναι αδικο εν μερει, αλλα πραγματικα δυσφορουσα. Και δεν ηταν η εμφανιση αποκλειστικα το θεμα αλλα και η ολη πιεση του 'ελα να ειμαστε μαζι, ειμαι 35 και θελω σοβαρη σχεση'...
    Γιατί κι εσύ αυτό δεν θέλεις τόσον καιρό? Ή λάθος κατάλαβα?
    Ας ήταν ωραίος και περιποιημένος και μια χαρά ενθουσιασμένη θα ήσουνα!

Senior Member
    ασε....περα απο το γεγονος οτι σαν να μου φανηκε οτι συρρικνωθηκε στο υψος, φορουσε μια φορμα κοντη, τα μαλλια του ειχαν αραιωσει, ειχε πολυ λιγα, αθλητικα λευκα και καλτσες μεχρι τον αστραγαλο....
    Ήθελε να το παίξει άνετος και αθλητικός!
    Πού ξέρεις, μπορεί κάποια, για να τον εκδικηθεί να του είπε ότι του πάνε!:D

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ήθελε να το παίξει άνετος και αθλητικός!
    Πού ξέρεις, μπορεί κάποια, για να τον εκδικηθεί να του είπε ότι του πάνε!:D

κανεις λαθος μαρια. όσο ωραίος και περιποιημενος να ειναι καποιος, οταν αποπνεει τετοια πιεση απο το πρωτο ραντεβου δεν ειναι καλο σημαδι. Εννοείται πως θα ηθελα να εχω εναν συντροφο στη ζωη μου, αλλα να ειναι υπστηρικτικος, να θελει να πετυχω, να με στηριζει, οχι να με πιεζει να αφησω τα ονειρα μου. εχει διαφορα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Και για την ώρα γελάμε εμείς... :D

Σόρυ, howtodream μου, δεν κρατήθηκα... Απλά έχουν πολύ πλάκα οι τύποι σου!!!

Μην απογοητεύεσαι όμως... Πέρνα καλά και θα πετύχεις και τον κατάλληλο. Σύντομα κιόλας, διότι σύμφωνα με την θεωρία των πιθανοτήτων... τόσοι αταίριαστοι μαζί, τώρα πλησιάζει ο ταιριαστός. Έτσι λέω!!!:)

Senior Member
    κανεις λαθος μαρια. όσο ωραίος και περιποιημενος να ειναι καποιος, οταν αποπνεει τετοια πιεση απο το πρωτο ραντεβου δεν ειναι καλο σημαδι.
    Πλάκα κάνεις? Τι καλό σημάδι... Άμα από το πρώτο ραντεβού σου λέει είμαι 35 και θέλω σοβαρό δεσμό, σκέψου τι θα σου λέει απο το 2ο ραντεβού... Αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις έτσι. Προκύπτουν από μόνα τους...

Senior Member
    Καλά κάνετε και γελάτε, αφού για γέλια είναι !!!!! Μακριά απο μας αυτοι οι άνθρωποι.... λες βρε kuxumuxu να είμαι τυχερη εν τελει? μακαρι...

Senior Member
    Οντως, με απαντησεις σαν τις δικες σου δε βοηθιεμαι καθολου. Υποτιθεται οτι εδω μεσα υπαρχει κατανοηση και αλληλοβοηθεια, οχι κριτικη.
    Όντως, οι δικές μου απαντήσεις σού φταίνε που εσύ δε βρίσκεις άντρα. Καλό είναι όποιος θέλει βοήθεια και να βελτιωθεί, να δέχεται και κριτική. Χαϊδεύοντας αυτιά δε βγαίνει τίποτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Όντως, οι δικές μου απαντήσεις σού φταίνε που εσύ δε βρίσκεις άντρα. Καλό είναι όποιος θέλει βοήθεια και να βελτιωθεί, να δέχεται και κριτική. Χαϊδεύοντας αυτιά δε βγαίνει τίποτα.
    Δεν ζηταω απο κανεναν να μου χαιδεψει τα αυτια. Ωστόσο έχω μάθει να μην κρίνω κιόλας, πόσο μάλλον όταν δεν ξέρω.

Page 34 of 35 FirstFirst ... 2432333435 LastLast