Luck to be a single lady - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 35 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 525
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    αν δεν εισαι απλιστη μπορεις να τον ξεγραψεις τον πλουσιο ενω τα πρωτα 2 συνηθως συνυπαρχουν
    naaahhhh....what's the point Axl??

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    naaahhhh....what's the point Axl??
    σορρυ, κοπελια αλλα δεν τα παω καλα με τα αγγλικουλια

Senior Member
    σορρυ, κοπελια αλλα δεν τα παω καλα με τα αγγλικουλια
    εγω σορρυ...ξεχναω ωρες ωρες οτι δεν βρισκομαι στο πατριδα....χαχαχαχαχαχα......ε ννοουσα ποιο το νοημα να εχει μονο τα δυο και να ειναι το ιδιο ατομο? και προφανως το λεω χαριτολογώντας....

Senior Member
    εγω σορρυ...ξεχναω ωρες ωρες οτι δεν βρισκομαι στο πατριδα....χαχαχαχαχαχα......ε ννοουσα ποιο το νοημα να εχει μονο τα δυο και να ειναι το ιδιο ατομο? και προφανως το λεω χαριτολογώντας....
    αυτο το αφηνω σε σενα να το ανακαλυψεις

Senior Member
    Μακάρι έστω και λίγη από αυτή την αγωνία και την προσπάθεια για την τέλεια σχέση να τη διοχετεύαμε για να βελτιώσουμε την σχέση μας με τον εαυτό μας. Αν είναι καλή αυτή η σχέση, τότε όλα γίνονται πολύ πιο απλά και εύκολα.
    Όταν η αναζήτηση μιας σχέσης γίνεται ψυχαναγκασμός, τότε κάπου έχουμε χάσει τη μπάλα.
    Οι σχέσεις φιλικές κι ερωτικές προκύπτουν, δεν εκβιάζονται.
    Όσο περιμένουμε οι άλλοι να καλύψουν τα κενά μας, ενώ είναι καθαρά δική μας υπόθεση, τόσο θ' απογοητευόμαστε.
    Με λίγα λόγια, αν ψάχνουμε την ευτυχία έξω από μας φοβάμαι πως μάταια ψάχνουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Μακάρι έστω και λίγη από αυτή την αγωνία και την προσπάθεια για την τέλεια σχέση να τη διοχετεύαμε για να βελτιώσουμε την σχέση μας με τον εαυτό μας. Αν είναι καλή αυτή η σχέση, τότε όλα γίνονται πολύ πιο απλά και εύκολα.
    Όταν η αναζήτηση μιας σχέσης γίνεται ψυχαναγκασμός, τότε κάπου έχουμε χάσει τη μπάλα.
    Οι σχέσεις φιλικές κι ερωτικές προκύπτουν, δεν εκβιάζονται.
    Όσο περιμένουμε οι άλλοι να καλύψουν τα κενά μας, ενώ είναι καθαρά δική μας υπόθεση, τόσο θ' απογοητευόμαστε.
    Με λίγα λόγια, αν ψάχνουμε την ευτυχία έξω από μας φοβάμαι πως μάταια ψάχνουμε.
    Πόσο δίκιο έχεις Μαρία....απο την άλλη ομως σκεφτομαι....οτι απο τα τρισεκατομμύρια τραγούδια που έχουν γραφτει, τα 3/4 μιλουν για τον ερωτα και τις σχεσεις.....σαφως ακουγεται ιδανικο το να κανεις στροφη στον ευατο σου για να τον βελτιωσεις, ν α νιωθεις πρωτα εσυ σουπερ και ολα τα αλλα να ειναι σε δευτερη μοιρα, ομως ο ανθρωπος χωρις τον ερωτα στη ζωη του ειναι σαν νεκρος.

Μετά από καιρό... γνώρισα κάποιον να μου αρέσει... απίστευτα ....σε όλους τους τομείς. Και να είναι αμοιβαίο. Και η επικοινωνία φοβερή. Και η χημεία επίσης.
    Και μένει σε άλλη πόλη, δεν μπορεί να βρει δουλειά ούτε εδώ ούτε εκεί δεν υπάρχει καμία ελπίδα συνέχειας εκτός από σχέση τηλεφώνου (δεν ψηνόμαστε)
    Πω πω θέλω να βρίσω κάτι αισιόδοξους σαν τον Κοέλο τώρα :P

επίσης άλλοι λόγοι δεν με αφήνουν κι εμένα να μετακινηθώ (και το να τρέχω να συγκατοικώ αμέσως με το υποψήφιο αγόρι με φρικάρει και μόνο η ιδέα, άρα να στηρίξει ο καθένας τα πόδια του σε άλλη πόλη στο έτσι, εποχές που είναι, μόνο αν είμαστε τίποτα εισοδηματίες)...
    Κανένα επίδομα άδοξης λήξης σχέσεων προβλέπεται από την αγαπητή τρόικα???

Senior Member
    Quote Originally Posted by Elena Episkeptis View Post
    Μετά από καιρό... γνώρισα κάποιον να μου αρέσει... απίστευτα ....σε όλους τους τομείς. Και να είναι αμοιβαίο. Και η επικοινωνία φοβερή. Και η χημεία επίσης.
    Και μένει σε άλλη πόλη, δεν μπορεί να βρει δουλειά ούτε εδώ ούτε εκεί δεν υπάρχει καμία ελπίδα συνέχειας εκτός από σχέση τηλεφώνου (δεν ψηνόμαστε)
    God,I hate that.....this happens very often Elena....Και ουτε μπορεις να κανεις την σχεση τηλεφωνικη και ιντερνετικη, ουτε εννοειται θα πας να μεινεις μαζι του ή αυτος μαζι σου. Ατυχία ναι, εννοειται πως μου εχει συμβει ΚΑΙ αυτο, αλλα μετα απο λιγο καιρο κατεληξα στο οτι ειχα κανει λαθος....ισως....λεω, ισως....αν ειναι meant to be με καποιον τροπο να λειτουργησει, θα λειτουργησει....αλλα παραειναι χαζορομαντικο για να στο πω κι εγω ειμαι αρκετα κυνικος ανθρωπος....

Senior Member
    επίσης άλλοι λόγοι δεν με αφήνουν κι εμένα να μετακινηθώ (και το να τρέχω να συγκατοικώ αμέσως με το υποψήφιο αγόρι με φρικάρει και μόνο η ιδέα, άρα να στηρίξει ο καθένας τα πόδια του σε άλλη πόλη στο έτσι, εποχές που είναι, μόνο αν είμαστε τίποτα εισοδηματίες)...
    Κανένα επίδομα άδοξης λήξης σχέσεων προβλέπεται από την αγαπητή τρόικα???
    παιρνεις 2 εβδομαδες αδεια και πας και βλεπεις τι παιζει

Senior Member
    παιρνεις 2 εβδομαδες αδεια και πας και βλεπεις τι παιζει

Είναι αρκετες οι 2 βδομαδες? Και αν οντως αυτες τις 2 εβδομαδες δει οτι τα πανε καλα...τι κανει?

Senior Member
    παιρνει αλλες 2 :p για να κλεισει ο μηνας του μελιτος

Senior Member
    Γιατί δεν περιμένετε λίγο καιρό να δείτε αν η χημεία διαρκέσει ή αν ήταν γρήγορη χημική αντίδραση???
    Θα συναντιέστε 1-2 φορές το μήνα, μια ο ένας, μια ο άλλος.

Αν δείτε ότι κρατάει, αφού αυτός δεν βρίσκει δουλειά ούτε εδώ ούτε εκεί, ας έρθει εδώ!!!

Senior Member
    παιρνει αλλες 2 :p για να κλεισει ο μηνας του μελιτος
    Σαν πολλα δε θα κανει για καποιον που καλα καλα δεν ξερει?? :P

Senior Member
    Σαν πολλα δε θα κανει για καποιον που καλα καλα δεν ξερει?? :P
    προφανως αν δεν παει απο κοντα δεν θα τον μαθει ποτε, οποτε μονο μια λυση υπαρχει

Page 6 of 35 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast