Luck to be a single lady - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 35 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 525
    Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    yeah thats what I decided...θα κανω αποχη απο εδω και περα...βασικα την αποφαση την ειχα παρει πριν βγω ακομη με τον χθεσινο, απλα τον ειχα γνωρισει απο τον χειμωνα ακομη και τωρα μου ζητησε να βγουμε, ολο αυτο το διαστημα τα λεγαμε μονο διαδυκτιακα γιατι ελειπε στο εξωτερικο....οποτε ειπα, ας του δωσω την ευκαιρια, φαινεται αλλωστε μια χαρα....αλλα η κριση μου ειναι τοοοοοοοοσο λαθος!!!
    Ναι και στο τέλος θα σου στείλω και μια στολή καλόγριας που έχω, για να μονάσεις...:)

Senior Member
    Και τι ωραια αντιθεση θα κανει το ξανθο με το μαυρο....μμμ......το ψηνω.....οχι δε θα μονασω, απλα θα φερομαι οπως οι ανδρες, μονο να περναω καλα...ξεχναμε συναισθηματικες καταστασεις, απο εδω και περα μονο σεξ.

Senior Member
    Και τι ωραια αντιθεση θα κανει το ξανθο με το μαυρο....μμμ......το ψηνω.....οχι δε θα μονασω, απλα θα φερομαι οπως οι ανδρες, μονο να περναω καλα...ξεχναμε συναισθηματικες καταστασεις, απο εδω και περα μονο σεξ.
    χαχαχαχα

μεταμορφώθηκες στην Σαμάνθα από το sex and the city!!!

Senior Member
    yeap.....I love you, but I love me more...!!!

Senior Member
    yeap.....I love you, but I love me more...!!!
    Καλά αυτό εννοείται ούτως ή άλλως.

Senior Member
    ο γνωστός φαύλος κύκλος... οι γυναίκες γίνονται τσουλες και κακες γιατι πληγωνονται και οι ανδρες γινονται ο,τι να ναι και γουρουνια γιατι πληγωνονται απο τις γυναικες που εχουν ηδη γινει τσουλες.

Senior Member
    Και φυσικά για όλα φταίνε οι γονείς μας!!!

Senior Member
    ο γνωστός φαύλος κύκλος... οι γυναίκες γίνονται τσουλες και κακες γιατι πληγωνονται και οι ανδρες γινονται ο,τι να ναι και γουρουνια γιατι πληγωνονται απο τις γυναικες που εχουν ηδη γινει τσουλες.
    αν δεν το εχεις μεσα σου δεν γινεται

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    αν δεν το εχεις μεσα σου δεν γινεται

ευκολακι γινεται

Senior Member
    howtodream, αν στα 23 σου συμβαινουν όλα αυτα που περιγραφεις με τις σχεσεις, φαντασου τί γινεται σε μεγαλύτερες ηλικιες που έτσι και αλλιώς οι άνθρωποι γινονται πιο δυσκολοι, πιο εγωιστές και πιο εαυτουληδες. Welcome to the jungle, όπως έγραψες σε άλλο ποστ.

Από την άλλη όμως βλέπουμε και καποια ζευγαρια (λιγα βεβαια) σε όλες τις ηλικίες που τα βρισκουν μεταξύ τους, ειναι ευτυχισμένα και προχωρούν μαζι. Είναι απλως τυχεροι άραγε ή έχουν βρει την μαγική συνταγη που κρατουν το ενδιαφερον του/της άλλου-ης;

Senior Member
    yeap, I know...ξερω οτι μπορει τα 23 να ακουγονται πολυ λιγα χρονια, ισως καποιοι να σκεφτονται οτι θα ειμαι πολυ ανωριμη...απλα επειδη μελεταω τους ανθρωπους και γενικα τις ανθρωπινες σχεσεις απο τα 17 που τελειωσα το σχολειο, εξερευνω τον κοσμο απο την πλευρα αυτη των σχεσεων και ειχα την τυχη να εχω και μια σχεση περιπου 2 χρονια. ολες οι υπολοιπες ηταν του εξαμηνου ή και του μηνα. Απο τον Γεναρη που χωρισα απο μια συντομη παλι σχεση βγαινω απλα με διαφορους τυπους ανδρων, οχι απαραιτητα για να γινει κατι μεταξυ μας. Ωστοσο απογοητευομαι απο αυτα που συναντω....και λεω....αν τωρα που θα επρεπε να ειμαι γιουχου ολη μερα, απο παρτυ σε παρτυ και να διασκεδαζω, απογοητευομαι τοσο πολυ και κλεινομαι...τι θα γινει σε μερικα χρονια απο τωρα? Σαφως ειμαι δυσκολος ανθρωπος και ψαχνω κατι αξιολογο, αλλωστε δεν πιστευω οτι ποτε θα μπορεσω να κανω οικογενεια. Οσο για τα αλλα ζευγαρια....εχω καταληξει οτι κανουν πολλους συμβιβασμους....επισης πολλοι απο αυτους δεν ειναι τοσο χαρουμενοι οσο φαινονται....αλλοι απλα αρκουνται σε κατι λιγο....και αλλοι απλα ειναι τυχεροι..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    howtodream, αν στα 23 σου συμβαινουν όλα αυτα που περιγραφεις με τις σχεσεις, φαντασου τί γινεται σε μεγαλύτερες ηλικιες που έτσι και αλλιώς οι άνθρωποι γινονται πιο δυσκολοι, πιο εγωιστές και πιο εαυτουληδες. Welcome to the jungle, όπως έγραψες σε άλλο ποστ.

Από την άλλη όμως βλέπουμε και καποια ζευγαρια (λιγα βεβαια) σε όλες τις ηλικίες που τα βρισκουν μεταξύ τους, ειναι ευτυχισμένα και προχωρούν μαζι. Είναι απλως τυχεροι άραγε ή έχουν βρει την μαγική συνταγη που κρατουν το ενδιαφερον του/της άλλου-ης;
    ολοι λιγο πολυ ειμαστε γουρουνια και κανενας δεν αντεχει την γουρουνια στον αλλον, εκτως αν ειναι εντελως γουρουνι

Senior Member
    Έχει πλάκα και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να παρατηρείς τους ανθρώπους. Ειδικά να βλέπεις την γλώσσα του σώματός τους, εκεί μαθαίνεις πολλά αν εκπαιδευτείς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Το μυστικό για μια καλή μακροχρόνια σχέση είναι
    να ξέρουν τι θέλουν και οι δύο και τα θέλω τους να ταιριάζουν
    αμοιβαίος σεβασμός
    αμοιβαίες υποχωρήσεις
    και πολύυυυυυυυυυυ υπομονή

Εκεί έχω καταλήξει. Φυσικά πάρα πολλά από τα ζευγάρια που ξέρω, δείχνουν αλλά δεν είναι ευτυχισμένα...

Senior Member
    ''αμοιβαίος σεβασμός
    αμοιβαίες υποχωρήσεις
    και πολύυυυυυυυυυυ υπομονή'' 3 things I can't do right now!

Page 4 of 35 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast