Luck to be a single lady - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 35 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 525
    Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    πώς να βάλω τον εαυτο μου σε μια σχεση όταν κανεις δε θελει να κανει και αυτοι που θελουν δεν αρεσουν σε μενα?
    τοτε προφανως δεν θελεις να κανεις σχεση ακομα, οποτε τσαμπα στενοχωριεσαι

Senior Member
    νομιζω οτι μου λειπει η ψυχραιμια....τα παραταω πολυ ευκολα πλεον. Ίσως αυτο να φταιει που αποφασισα να μη ξαναβγω, τουλαχιστον για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα.
    Ρε,, μην ψαρώνεις!!! Άντε μην έρθω Σαλόνικα και βγούμε μαζί και το κάψουμε!!!

Senior Member
    ππσσττ ερχομαι κι εγω...αμα με θελετε στο παρεα σας!
    βεβαια μετα μπορει να μη μαζευεσαι Ονειρακι...
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Πόσο δίκιο έχεις Μαρία....απο την άλλη ομως σκεφτομαι....οτι απο τα τρισεκατομμύρια τραγούδια που έχουν γραφτει, τα 3/4 μιλουν για τον ερωτα και τις σχεσεις.....σαφως ακουγεται ιδανικο το να κανεις στροφη στον ευατο σου για να τον βελτιωσεις, ν α νιωθεις πρωτα εσυ σουπερ και ολα τα αλλα να ειναι σε δευτερη μοιρα, ομως ο ανθρωπος χωρις τον ερωτα στη ζωη του ειναι σαν νεκρος.
    Φυσικά χρειάζεται ο έρωτας στη ζωή μας. Όμως, προκύπτει εκεί που δεν το περιμένουμε πολλές φορές. Δεν έρχεται κατά παραγγελία ή επειδή τον κυνηγάμε. Και δεν είναι απαραίτητα κεραυνοβόλος.
    Θα μου πεις στο μεταξύ, τι κάνουμε? Πολλά άλλα πράγματα υπάρχουν στη ζωή που μπορεί να μας δίνουν ευχαρίστηση. Δεν είναι ανάγκη να εναποθέτουμε όλες τις ελπίδες και τις προσδοκίες μας εκεί, για να περάσουμε καλά.
    Προσωπικά, νιώθω κάτι σαν έρωτα με τη δουλειά μου, που είναι δημιουργική. Όταν αφοσιώνομαι σ'αυτή, ειδικά όταν ξεκινάω κάτι καινούργιο, νιώθω κάποια συναισθήματα που μοιάζουν με ερωτικά. Πιστεύω ότι κάποια χόμπυ αλλιώς δημιουργικές ασχολίες, μπορούν κάλλιστα να μας προσφέρουν παρόμοιες απολαύσεις, όταν δεν συμβαίνει αυτό με το επάγγελμά μας.
    Επίσης, οι φίλοι με τους οποίους μπορούμε να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε, να γελάσουμε και όταν χρειαστεί να πούμε και τον πόνο μας, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν στη ζωή μας.
    Όσο λοιπόν είμαστε απασχολημένοι με άλλα κι εκεί που είμαστε ανυποψίαστοι, πολύ συχνά εμφανίζεται κι ο έρωτας. Εμένα πάντα κάπως έτσι μου συνέβαινε.
    Το παραλληλίζω καμιά φορά με το να βγω για ψώνια επειδή ψάχνω κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι, το οποίο παρεπιπτόντως το χρειάζομαι σε μια βδομάδα που θα φύγω διακοπές. (Σημειώνω, ότι είμαι από τις γυναίκες που σιχαίνομαι να γυρνάω τα μαγαζιά και να δοκιμάζω ρούχα, μακάρι να τα έβρισκα όλα σε ένα μαγαζί με τη μία.) Αν δεν είναι και πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό μου αυτό που ψάχνω -κοινώς δεν ξέρω τι θέλω- μπορεί να ψάχνω μάταια, να μην ξέρω πού έχω περισσότερες πιθανότητες να το βρω, να δοκιμάζω άσκοπα και να χάνω το χρόνο μου, έχοντας μάλιστα το άγχος ότι πρέπει να το έχω βρει ως το τέλος της εβδομάδας. Πολύ πιθανόν να καταλήξω να ψωνίσω κάτι που δεν θα μου πολυαρέσει και στο τέλος να μην το φορέσω καν.
    Αν πάλι είναι πολύ συγκεκριμένο αυτό που θέλω, δεν θα κοιτάζω τίποτα άλλο που πιθανόν να μου πήγαινε καλύτερα ή να ήταν πιο εύκολο να το βρω. Όμως, αν αυτό που ψάχνω είναι δύσκολο να βρεθεί μέσα στο συγκεκριμένο όριο της μιας εβδομάδας που έχω στη διάθεσή μου, γιατί δεν είναι ακόμη διαθέσιμο, γιατί δεν υπάρχει καν αυτό που ψάχνω, πάλι θα απογοητευτώ.
    Προσωπικά, τα καλύτερα ψώνια -και μαζί αυτά που μου έχουν δώσει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση - τα έχω κάνει χωρίς να κοπιάσω καθόλου. Έχοντας μεν στο πίσω μέρος του μυαλού μου τι μου αρέσει αλλά και τι μου ταιριάζει, το έχω εντοπίσει σε μια βιτρίνα, εκεί που αμέριμνη έκανα τη βόλτα μου. Τελείως απρογραμμάτιστα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Ρε,, μην ψαρώνεις!!! Άντε μην έρθω Σαλόνικα και βγούμε μαζί και το κάψουμε!!!

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ελατε ελατε......εχω καιρο να καψω κανενα μαγαζι εδω!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    ππσσττ ερχομαι κι εγω...αμα με θελετε στο παρεα σας!
    βεβαια μετα μπορει να μη μαζευεσαι Ονειρακι...

να μη μαζευομαι λες??? Ακομη καλυτερα!!!!

Senior Member
    Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ελατε ελατε......εχω καιρο να καψω κανενα μαγαζι εδω!!!
    χαχαχαχα θα εχεις να περιμενεις:p

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Φυσικά χρειάζεται ο έρωτας στη ζωή μας. Όμως, προκύπτει εκεί που δεν το περιμένουμε πολλές φορές. Δεν έρχεται κατά παραγγελία ή επειδή τον κυνηγάμε. Και δεν είναι απαραίτητα κεραυνοβόλος.
    Θα μου πεις στο μεταξύ, τι κάνουμε? Πολλά άλλα πράγματα υπάρχουν στη ζωή που μπορεί να μας δίνουν ευχαρίστηση. Δεν είναι ανάγκη να εναποθέτουμε όλες τις ελπίδες και τις προσδοκίες μας εκεί, για να περάσουμε καλά.
    Προσωπικά, νιώθω κάτι σαν έρωτα με τη δουλειά μου, που είναι δημιουργική. Όταν αφοσιώνομαι σ'αυτή, ειδικά όταν ξεκινάω κάτι καινούργιο, νιώθω κάποια συναισθήματα που μοιάζουν με ερωτικά. Πιστεύω ότι κάποια χόμπυ αλλιώς δημιουργικές ασχολίες, μπορούν κάλλιστα να μας προσφέρουν παρόμοιες απολαύσεις, όταν δεν συμβαίνει αυτό με το επάγγελμά μας.
    Επίσης, οι φίλοι με τους οποίους μπορούμε να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε, να γελάσουμε και όταν χρειαστεί να πούμε και τον πόνο μας, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν στη ζωή μας.
    Όσο λοιπόν είμαστε απασχολημένοι με άλλα κι εκεί που είμαστε ανυποψίαστοι, πολύ συχνά εμφανίζεται κι ο έρωτας. Εμένα πάντα κάπως έτσι μου συνέβαινε.
    Το παραλληλίζω καμιά φορά με το να βγω για ψώνια επειδή ψάχνω κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι, το οποίο παρεπιπτόντως το χρειάζομαι σε μια βδομάδα που θα φύγω διακοπές. (Σημειώνω, ότι είμαι από τις γυναίκες που σιχαίνομαι να γυρνάω τα μαγαζιά και να δοκιμάζω ρούχα, μακάρι να τα έβρισκα όλα σε ένα μαγαζί με τη μία.) Αν δεν είναι και πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό μου αυτό που ψάχνω -κοινώς δεν ξέρω τι θέλω- μπορεί να ψάχνω μάταια, να μην ξέρω πού έχω περισσότερες πιθανότητες να το βρω, να δοκιμάζω άσκοπα και να χάνω το χρόνο μου, έχοντας μάλιστα το άγχος ότι πρέπει να το έχω βρει ως το τέλος της εβδομάδας. Πολύ πιθανόν να καταλήξω να ψωνίσω κάτι που δεν θα μου πολυαρέσει και στο τέλος να μην το φορέσω καν.
    Αν πάλι είναι πολύ συγκεκριμένο αυτό που θέλω, δεν θα κοιτάζω τίποτα άλλο που πιθανόν να μου πήγαινε καλύτερα ή να ήταν πιο εύκολο να το βρω. Όμως, αν αυτό που ψάχνω είναι δύσκολο να βρεθεί μέσα στο συγκεκριμένο όριο της μιας εβδομάδας που έχω στη διάθεσή μου, γιατί δεν είναι ακόμη διαθέσιμο, γιατί δεν υπάρχει καν αυτό που ψάχνω, πάλι θα απογοητευτώ.
    Προσωπικά, τα καλύτερα ψώνια -και μαζί αυτά που μου έχουν δώσει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση - τα έχω κάνει χωρίς να κοπιάσω καθόλου. Έχοντας μεν στο πίσω μέρος του μυαλού μου τι μου αρέσει αλλά και τι μου ταιριάζει, το έχω εντοπίσει σε μια βιτρίνα, εκεί που αμέριμνη έκανα τη βόλτα μου. Τελείως απρογραμμάτιστα.
    Πολυ ωραιος και to the point ο παραλληλισμος σου Μαρία, να φανταστεις οτι εδω και μερικα χρονια ψωνιζω αποκλειστικα απο το διαδυκτιο γιατι δε μπορω να πηγαινω στα μαγαζια με τοση πολυκοσμια και ολες τις τρελες τριγυρω..οποτε τα παιρνω απο το ιντερνετ κομμενα και ραμμενα οπως τα θελω εγω....ααααχ μακαρι να γινοταν και αυτο με τους ανδρες...!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    χαχαχαχα θα εχεις να περιμενεις:p

εσυ axl αμέσως να μου την π**ηξεις την χαρα!!!!!

Senior Member
    μην εμπιστευεσαι αυτα που λενε οι περισσοτεροι στο νετ, δεν θα τα εκαναν ποτε στην πραγματικη ζωη τους

Senior Member
    μια στιγμή ευτυχίας δεν σε αφήνουν να ευχαριστηθείς...
    χαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    μια στιγμή ευτυχίας δεν σε αφήνουν να ευχαριστηθείς...
    χαχαχαχαχαχα
    δεν ειναι ευτυχια, ελπιδα ειναι, και μαλιστα ψευτικη

Senior Member
    έλα μωρέ, πάρε τη ζωή λίγο πιο χαλαρά...

ή μήπως να πω χαλλλλλλαρά -για σένα αυτό howtodream8 μου :) :) ;) με πολλή αγάπη!

Senior Member

μηδενιστης.....οταν ξερεις προσπαθεις να ελαφρυνεις το κλιμα και απλα ν α χαμογελασεις δε σημαινει οτι στηριζεις καπου τις προσδοκιες σου ή ελπιζεις για κατι.....Axl, δεν ειμαι τοσο αφελης οσο νομιζεις.

Senior Member
    μηδενιστης.....οταν ξερεις προσπαθεις να ελαφρυνεις το κλιμα και απλα ν α χαμογελασεις δε σημαινει οτι στηριζεις καπου τις προσδοκιες σου ή ελπιζεις για κατι.....Axl, δεν ειμαι τοσο αφελης οσο νομιζεις.
    ελαφρυνεις το κλιμα οταν κανεις παρεα με ελεφρους ανθρωπους κι οχι με βαρια πεπονια ;)

Page 8 of 35 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast