Luck to be a single lady - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 35 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 166 to 180 of 525
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Alucard View Post
    60 ...kai an
    δηλαδη το 40% θελει σχεση??? χαχαχχαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    ξερω εγω τι θελει ? παντως να λες οι 90 στους 100 θελουν ενα σεξακι κ ως εκει,μ φαινετε λιγο υπερβολικο

Senior Member
    η εμπειρια μου αυτο λεει....εκτος πια αν αποπνεω τοση μεγαλη σεξουαλική ορμη στους ανδρες!!!!!!!!

Senior Member
    Ε παιζει και αυτο :D

Banned
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    η εμπειρια μου αυτο λεει....εκτος πια αν αποπνεω τοση μεγαλη σεξουαλική ορμη στους ανδρες!!!!!!!!
    στειλε μου μια φωτογραφια σου να σου πω τη γνωμη μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sball View Post
    στειλε μου μια φωτογραφια σου να σου πω τη γνωμη μου.
    διαδυκτιακο κονε!!!! χαχαχαχαχααχαχααα

Banned
    Exοντας διαβασει καμποσα απο τα μηνυματα σου "howtodream8" νιωθω μεσα μου κατι διαφορετικο για σενα απο οτι για τα αλλα κοριτσια του φορουμ!
    Υστερα κι απο τις τοσες περιπέτειες σου υπαρχει κι η περιεργια που με τραβαει !
    Θα το θελα παρα πολυ να βγουμε ενα ραντεβου, ενα ποτο ασπουμε, αν δεν εμενες βορεια Ελλαδα δεν θα ταν καθολου κακη ιδεα "howtodream8" πιστευω ? ε? συ τι λες?

Banned
    διαδυκτιακο κονε!!!! χαχαχαχαχααχαχααα
    τι να πω. ολα ειναι πιθανα. πολλοι ψαχνουμε για παρεα. και με τοσες δυσκολιες που εχει η ζωη φιλοι και φιλες στη πορεια της ζωης ειναι ενα σημαντικο εφοδιο για να φυγουμε απο εδω αφηνοντας ιχνη μιας αξιοπρεπης ανθρωπινης παρουσιας. προσφεροντας κατι παραπανω απο μια μαλακια.

Senior Member
    Στο ξαναειπα, howto, θα το πω και εδω για να υπαρχει και ο αντιλογος απο αλλους...
    Σκεφτηκες ποτε οτι ο τροπος επιλογης σου ειναι "λαθος"? Βάζω το λάθος σε εισαγωγικα γιατι δεν ειναι λαθος απο μονο του το αποτελεσμα..απλα λες πως δεν σου κάνει, οπότε είναι λάθος για σενα.
    Κοινώς, μήπως τα κριτηρια επιλογής των ραντεβου σου ειναι τέτοια που σου φέρνουν αυτα τα αποτελέσματα? Μήπως αυτό που βλέπεις στους άλλους, αυτό που αποπνέουν και αυτό που σε τραβάει είναι αυτό που τραβάει και "αλλες" και κατα συνέπεια είναι αυτό που θελουν και εκείνοι να βλέπουν οι άλλοι πάνω τους? Καταλαβαίνεις που το πάω...
    Δεν λεω πως είναι αδύνατο με μια τέτοια μέθοδο (δεν ξέρω καν αν ισχύει όντως κάτι τέτοιο, μια υπόθεση κάνω) να βρεις αυτο που ψάχνεις αλλά σίγουρα δεν θα έπρεπε να σε ξαφνιάζει...
    Όταν μπαίνεις σε ένα bar μηχανόβιων με τις harley σε παράταξη απ'εξω είναι "κάπως" να ελπίζεις σε ειδική βραδυά προβολής του "Όσα παίρνει ο άνεμος" μέσα.

Και στο κάτω κάτω όπως έχουν πει και τόσοι άλλοι με την θύελλα ραντεβου και γνωριμιών στην οποία βρίσκεσαι μονίμως..ε...τουλάχιστον δεν βαριέσαι..Απόλαυσε το.
    Είμαι σίγουρος πως με όλα αυτά ο αντρικός πληθυσμός του forum επισκέπτεται το thread αυτο με σαλιάρα πλέον.

Senior Member
    οριστε how,εχεις και παραπονα? ακομα και στα forum σε αναζητανε...:cool:

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Exοντας διαβασει καμποσα απο τα μηνυματα σου "howtodream8" νιωθω μεσα μου κατι διαφορετικο για σενα απο οτι για τα αλλα κοριτσια του φορουμ!
    Υστερα κι απο τις τοσες περιπέτειες σου υπαρχει κι η περιεργια που με τραβαει !
    Θα το θελα παρα πολυ να βγουμε ενα ραντεβου, ενα ποτο ασπουμε, αν δεν εμενες βορεια Ελλαδα δεν θα ταν καθολου κακη ιδεα "howtodream8" πιστευω ? ε? συ τι λες?

πες μου οτι αστειευεσαι!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Στο ξαναειπα, howto, θα το πω και εδω για να υπαρχει και ο αντιλογος απο αλλους...
    Σκεφτηκες ποτε οτι ο τροπος επιλογης σου ειναι "λαθος"? Βάζω το λάθος σε εισαγωγικα γιατι δεν ειναι λαθος απο μονο του το αποτελεσμα..απλα λες πως δεν σου κάνει, οπότε είναι λάθος για σενα.
    Κοινώς, μήπως τα κριτηρια επιλογής των ραντεβου σου ειναι τέτοια που σου φέρνουν αυτα τα αποτελέσματα? Μήπως αυτό που βλέπεις στους άλλους, αυτό που αποπνέουν και αυτό που σε τραβάει είναι αυτό που τραβάει και "αλλες" και κατα συνέπεια είναι αυτό που θελουν και εκείνοι να βλέπουν οι άλλοι πάνω τους? Καταλαβαίνεις που το πάω...
    Δεν λεω πως είναι αδύνατο με μια τέτοια μέθοδο (δεν ξέρω καν αν ισχύει όντως κάτι τέτοιο, μια υπόθεση κάνω) να βρεις αυτο που ψάχνεις αλλά σίγουρα δεν θα έπρεπε να σε ξαφνιάζει...
    Όταν μπαίνεις σε ένα bar μηχανόβιων με τις harley σε παράταξη απ'εξω είναι "κάπως" να ελπίζεις σε ειδική βραδυά προβολής του "Όσα παίρνει ο άνεμος" μέσα.

Και στο κάτω κάτω όπως έχουν πει και τόσοι άλλοι με την θύελλα ραντεβου και γνωριμιών στην οποία βρίσκεσαι μονίμως..ε...τουλάχιστον δεν βαριέσαι..Απόλαυσε το.
    Είμαι σίγουρος πως με όλα αυτά ο αντρικός πληθυσμός του forum επισκέπτεται το thread αυτο με σαλιάρα πλέον.

that's baaaaad......that's reaaaaaally bad!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alucard View Post
    οριστε how,εχεις και παραπονα? ακομα και στα forum σε αναζητανε...:cool:
    ναι ναι..... αντι να μ'αναζητουν στη Σαλονικη ξημερωματα με αναζητουν στα φορουμ τωρα....

Senior Member
    ναι ναι..... αντι να μ'αναζητουν στη Σαλονικη ξημερωματα με αναζητουν στα φορουμ τωρα....
    σουτ...εχεις και παραπονο. :o

Banned
    Oxi γτ. να αστειευομαι?? τοσο κακο ηταν αυτο που πα? προσωπικα δεν εχω νταμπου ουτε κοληματα, ουτε το οτι σου ζητησα να βγαιναμε -αν μπορουσαμε - θεωρω οτι ειναι κατι το τοσο κακοο!! εσυ το βλεπεις πολυ κακο?

Page 12 of 35 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast