Results 241 to 255 of 525
Thread: Luck to be a single lady
-
02-08-2012, 18:37 #241
- 02-08-2012, 18:39 #242
02-08-2012, 18:43 #243
HOW TO DREAM8 "μην αδικεις τους ανδρες ρεσυ! εκτως απο το οτι δεν ειμαστε ολοι ετσι! κι παρε παραδηγμα απο παιδια του φορουμ η εμενα! δεν απατησα την κοπελα μου! με εχει χωρησει κι δεν εχω κανει καν την προσπαθεια για κατι τετοιο!!
ΛΙΛΙΟΥΜ ,ΜΑΡΚΕΛΑ ο ανδρας στην παραλια μπορει να πηγε στην Μυκονο αλλα δεν ξερεις αν εκανε σεξ η γλενταγε σε ξεφρενους ρυθμους?? μπορει κι να επνιγε στο ποτο την πικρα του! οπως εγω!! το σαββατο βγηκα, πηγα σε ενα κλαμπ παραλιακο , στα νοτιοανατολικα της αττικης, μπορει να ηταν ολα υπεροχα ,να γνορισαν οι φιλοιμου κατι κοριτσια κι να ηταν μια γλετσιδικη βραδια αλλα εγω γελαγα υποκριτικα! η καρδουλαμου ηταν αλλουυυ!! ηταν χαμενη στην θαλασσα! ταξιδευε προς το νησι ,το νησι οπου ειναι το αλλο της μισο! γτ. εμεις οι ανδρες οταν αγαπαμε αληθινα !! δεν το ξεπερναμε σε 15 μερες!!
02-08-2012, 18:46 #244
εξακολουθω να μην σας λυπαμαι....τα δακρυα και τη στεναχωρια που εχω ριξει εγω και καθε αλλη γυναικα που μας παρατησαν, μας απατησαν, πηγαν με φιλες μας, απλα μας πηδηξαν , εξαφανιστηκαν, δεν τηλεφωνησαν, ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ και αλλα χιλια δυο που μπορω να θυμηθω, μονο η καρδια μας τα ξερει. και η ψυχη που ζει με τα αντικαταθλιπτικα.
02-08-2012, 18:55 #245
βρε HOWTODREAM8 ΔΕΝ υπαρχει σοβαρη διαφορα στην πικρα την δικια σου απο την δικιαμου! απλα εσυ εισαι γυναικα κι γω ανδρασ! ανθρωποι ομως κι οι δυο! κι απο οτι φενεσαι εισαι κι εσυ αιεσθητη οπως εγω!!
Μακαρι να μπορουσα για 1 λεπτο να σε βαλω- να δεις πως νιωθω μεσα μου απο τον χωρισμο μου με την κοπελιτσαμου!! πανε 10 μερες κοντα κι ομως νιωθω σχεδον τα ιδια!
Ουτε εμενα με λυπασαι δλδη που με αφησε μοναχο μου? εμενα που την αγαπησα τοσο πολυ!! που της εδωσα τα παντα!! που της φερθηκα οπως κανενας προιν της μεχρι τωρα!! κι αυτη! διαλεξε να ζουμε χωρια!!! ε? πες μου? δεν ειμαι ο αδηκιμενος/?
02-08-2012, 18:58 #246
02-08-2012, 19:09 #247
Για να στο λεω εγω!! πιστεψεμε! της εδωσα την ζωημου ολη!! ακομα κι τωρα! που εχουμε τσακωθει πολυ χοντρα! εχουμε ανταλαξει λογια πολυ ασχημα! ακομα κι τωρα ξερει πως μαζιμου εκανε κι εζησε πραγματα που ονειρευοταν σαν πρωτο πατησε το ποδαρακι της στην αθηνα!
Εχω πολλα κουσουρια , εχω κι πολλα κι σοβαρα προβληματα με την υγειαμου! αλλα ξερει ,οπως κι ολες οσες γυναικες ειχα την χαρα να ειναι μαζι μου! οσες λοιπον ηταν μαζι μου ξερουν οτι για την αγαπη μου, για την σχεσημου θα κανω οτι μπορω! οτι περνα απο το χερι μου!! αλλα δεν μπορω να μπω μεσα στο μυαλο καμιας , να την αλλαξω κι να με ξανα θελει!
Αυτο ειναι σχετικο με αυτο που ελεγα πριν, το οτι μια γυναικα οταν χωριζει παυει να νιωθει αυτα που ενιωθε για τον αλλον μαχερι!! ξαφνου απο εκει που τρελενοταν να με βλεπει, τρελενοταν μαζιμου σε καποιο θεμα, ξαφνικα λοιπον δεν την νοιαζει ουτε να με ξανα δει!!! ΠΟΙΟς ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΣ Ε? εγω ακομα κι οταν δεν αγαπαω μια κοπελα, οταν θελω να χωρισουμε δεν γινετε μεσα σε μια βδομαδα να αλλαξει μεσαμου το πως βλεπω την αλλην, θελω καιρο για να γινει αυτο! αργο σβηνει ο ερωτας , δεν σβηνει ξαφνου σε λιγες μερες!!
τι εχεις να πεις για αυτο?
02-08-2012, 19:14 #248
ελα βρε Γιωργο ηρεμισε, 2 μηνες της εδωσες, οχι την ζωη σου και αφου ξερεις πως μπαινει στο φορουν δεν ειναι καλο να το αναφερεις
02-08-2012, 19:27 #249
Πρωτα απο ολα δεν ηταν δυο μηνες! ηταν 7 μηνες! κι σχεδον σηζουσαμε, καθε μερα ειμασταν μαζι!
Δευτερον δεν μπαινει στο φορουμ κι το ξερω πολυ καλα! δεν το γουσταρε κι πολυ το φορουμ , κι συγκεκριμενα μετα απο καποιο συμβαν δεν εμπενε καθολου!! αμα εμπενε εδω θα εγραφα αλλα οχι πραματα που την νευριαζαν! κι τελος μηλαμε αρεα κι που, οπως χθες , θα καταλαβαινα αν ειχε διαβασει κατι απο αυτα!
02-08-2012, 19:41 #250
δεν ξερω τι λενε οι αντρες...αυτο που ξερω ειναι οτι πριν πολλα πολλα χρονια...ενας αντρας μου ραγισε τοσο την καρδια που το μονο που δεν εκανα ηταν να πεθανω.....μεχρι τωρα δεν εχω δει ποτε αντρα να το παθαινει αυτο...οτι κι αν λετε....:(
ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
02-08-2012, 19:44 #251
02-08-2012, 19:45 #252
02-08-2012, 19:46 #253
02-08-2012, 19:51 #254
..ναι...κι ο πιο ερωτευμενος...θα παρει σβαρνα τα μπαρ ..να το ριξει εξω και να βρει παρεα.....οι εξαιρεσεις βεβαια παντα υπαρχουν ελαχιστες.....
ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
02-08-2012, 20:03 #255
Μα γτ, το διαχοριζετε τοσο πολυ??? οπως υπαρχουν ανδρες που δεν τους ενιαξε ετσι κι γυναικες που δεν επαθαν κατι.
Απο κει και περα σχετικα με εσενα "ΝΦΛΟΥ" απο τα γραπτασου -αφου ειναι ο μονος τροπος που μπορουμε να σχηματισουμε μια αποψη για καποιον μας εσω μεσα- απο τα γραπτασου λοιπον εχω συμπερανει οτι εισαι μια πολυ ευαισθητη κοπελα! δειχνει να εχεις περασει καταστασεις που σε εχουν πικρανει αλλα κι σου εχουν αναδηξει τα αισθηματα σου, που εισαι κι εσυ συγουρη αλλα κι περηφανη για αυτα, ομως αυτα που εχεις περασει σε εχουν κανει να εχεις αδικησει τους ανδρες, δεν ειναι ολοι το ιδιο! οπως κι οι γυναικες!
Εσυ HOWTODREAM8 εσυ βρε κουκλα μου εχεις τυχει τελευταιο καιρο να πεφτεις ολο σε παραξενα ραντεβου!! ειληκρινα ειναι πολυ εντυποσιακο! σε ταινια να γυρναγαν το στορυ σου ¨) , με τυτλο " η ξαδερφη πο το Σηκαγο γνωριζοντας τα γκαρντασια " χεχε, κατι τετοιο θα ηταν καλος τυτλος ε? Παντος θα λεγανε ολοι οι κριτηκοι οτι ειναι αμερικανικη υπερβολη προς το σεναριο!! χεχε , τελικα η αληθεια καμια φορα ειναι πιο δυσκολοπιστη απο τα παραμυθια!!
Υ.Γ. ελποιζω να μην παρεξηγηθηκες με τον χαβαλε που κανω ετσι? σορρυ ¨)
Εξακολουθώ να σκέφτομαι τον ίδιο άνθρωπο
20-07-2025, 18:57 in Σχέσεις και Επικοινωνία