Luck to be a single lady - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 35 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast
Results 346 to 360 of 525
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rista View Post
    χαα! τι αλλο θα παθεις ρε παιδι μου? :)
    Μηπως θα επρεπε να σταματησεις να το κυνηγας?
    Γνωμη μου ειναι πως τα πραγματικα ραντεβου ερχονται μονα τους και οχι με το ζορι.

Βγαινε εξω αλλα μην κανεις κινησεις με αγνωστους, ακους εκει χερι χερι απο την δευτερη φορα!
    Εσαι μικρουλα μαλλον για να ''διαβαζεις'' ανθρωπους και καταστασεις και πληγωνεσαι μετα!

δεν με πειραξε το χερι χερι rista, με ενοχλει που με βαζουν σε μια διαδικασια να τους λεω πραγματα για μενα, αλλα τελειως εικονικα, ξερεις να χαμε να λεγαμε, ενω θελουν απλα ενα πηδημα, και εκπλησομαι γιατι βλεπουν, ακουν, οτι δεν ειμαι μια ξανθια μπιμπο, εχω ενα μυαλο και μια προσωπικοτητα που ειναι για κατι παραπανω. κανεις μα ΚΑΝΕΙΣ δε μπορει να το δει?

Junior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    δεν με πειραξε το χερι χερι rista, με ενοχλει που με βαζουν σε μια διαδικασια να τους λεω πραγματα για μενα, αλλα τελειως εικονικα, ξερεις να χαμε να λεγαμε, ενω θελουν απλα ενα πηδημα, και εκπλησομαι γιατι βλεπουν, ακουν, οτι δεν ειμαι μια ξανθια μπιμπο, εχω ενα μυαλο και μια προσωπικοτητα που ειναι για κατι παραπανω. κανεις μα ΚΑΝΕΙΣ δε μπορει να το δει?
    Το ιδιο πραγμα και εγω επαθα αλλα αντιστροφα, μιλουσα με μια κοπελα τις προαλλες που εβγαζε τον σκυλο της βολτα και οπως συζητουσαμε περι ανεμων και υδατων μου εκαναν εντυπωση οι αποψεις της και οι ασχολιες της (σπουδαζε φιλοσοφια ελεγε).
    και ενω εγω που λες την ρωτουσα περι του θεματος αυτου, αυτη μου αλλαζε το θεμα και μου εκανε προσωπικες ερωτησεις..

Νευριασα γιατι παρεξηγησε το ενδιαφερον μου. Δεν εκανα ουτε καμακι ουτε βρισκομουν σε διαθεση τετοια,απλως ημουν ο εαυτος μου...

Senior Member
    Το ιδιο πραγμα και εγω επαθα αλλα αντιστροφα, μιλουσα με μια κοπελα τις προαλλες που εβγαζε τον σκυλο της βολτα και οπως συζητουσαμε περι ανεμων και υδατων μου εκαναν εντυπωση οι αποψεις της και οι ασχολιες της (σπουδαζε φιλοσοφια ελεγε).
    και ενω εγω που λες την ρωτουσα περι του θεματος αυτου, αυτη μου αλλαζε το θεμα και μου εκανε προσωπικες ερωτησεις..

Νευριασα γιατι παρεξηγησε το ενδιαφερον μου. Δεν εκανα ουτε καμακι ουτε βρισκομουν σε διαθεση τετοια,απλως ημουν ο εαυτος μου...

είναι τρομερο ποσο παρεξηγουν οι ανθρωποι, ποσο μαλλον οταν προσποιουνται τοσο επιτυχημενα για να κανουν σεξ...ο συγκεκριμενος αν το δουμε ωμα δηλαδη, βγηκαμε δυο φορες, πληρωσε τα κερατα του και δεν πηδηξε εν τελει.....για να μην σχολιασω τα μηνυματα που μου εστελνε στο μεσοδιαστημα, καλημερα, καληνυχτα, ποσο τελεια περασαμε, θελω να σε ξαναδω, κτλ κτλ.....θα το εκτιμουσα ΧΙΛΙΕΣ φορεσ να μου το ελεγε απο την αρχη στα ισα...οχι να μου το παιζει γλυκουλης και οτι ενδιαφερομαι να σε γνωρισω ενω εν τελει με απογοητευσε τοοοοοοσο πολυ.

Senior Member
    είναι τρομερο ποσο παρεξηγουν οι ανθρωποι, ποσο μαλλον οταν προσποιουνται τοσο επιτυχημενα για να κανουν σεξ...ο συγκεκριμενος αν το δουμε ωμα δηλαδη, βγηκαμε δυο φορες, πληρωσε τα κερατα του και δεν πηδηξε εν τελει.....για να μην σχολιασω τα μηνυματα που μου εστελνε στο μεσοδιαστημα, καλημερα, καληνυχτα, ποσο τελεια περασαμε, θελω να σε ξαναδω, κτλ κτλ.....θα το εκτιμουσα ΧΙΛΙΕΣ φορεσ να μου το ελεγε απο την αρχη στα ισα...οχι να μου το παιζει γλυκουλης και οτι ενδιαφερομαι να σε γνωρισω ενω εν τελει με απογοητευσε τοοοοοοσο πολυ.
    του ειχες ξεκαθαρισει απο την αρχη πως δεν θα κανετε σεξ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    του ειχες ξεκαθαρισει απο την αρχη πως δεν θα κανετε σεξ?
    ξερεις οταν γνωριζεις εναν ανθρωπο πρωτη φορα, δεν ειναι ενα θεμα που λετε αμεσως, θα κανουμε ή δε θα κανουμε σεξ? του ειχα δωσει ομως να καταλαβει οτι ειμαι ενα ατομο το οποιο δεν ψαχνεται για μια νυχτα, το ιδιο μου ειπε και αυτος, οτι ψαχνει να βρει κατι αλλο, πιο ουσιαστικο.,,και μου το εδειξε με ολο το ενδιαφερον του, καθως καθημερινα μου εστελνε μηνυματα μεταξυ των ραντεβου μας, τα οποια ηταν ολα πολυ ομορφα και διακριτικα. δεν καταλαβαινω γιατι με αυτη την κινηση του τα κατεστρεψε ολα..

Junior Member
    :) Εννοειται!
    Παντος λιγο πολυ το ''θεατρο'' δεν κρυβεται αν εχεις λιγη εμπειρια.

Τεσπα,το ξαναλεω, μην το κυνηγας με τετοιο τροπο..
    Βγες με φιλες σου περνα καλα χωρις να σκεφτεσαι την αναγκη συντροφου,γελα,μιλα και πες οτι θες σε οποιον θες.
    Αν οι φιλες σου δεν ειναι ''αξιες'' παρατα τες βρες αλλες που θα σε αγαπησουν,

Εν τελει με λιγα λογια ολοι σε αυτο τον κοσμο μονοι μας ειμαστε αλλιως δεν θα υπηρχε καν αυτο το φορουμ για να μπαινουμε και να μοιραζομαστε τα παθη μας!
    Ολοι ειμαστε πληγωμενοι απο τις ανθρωπινες σχεσεις, ειτε προσωπικες ειτε και οικογενοιακες.
    και εγω μονος ειμαι και νοιωθω τα ιδια αλλα δεν το κυνηγαω ετσι.
    Μπαινω στο φορουν κανα χρονο τωρα και μου κρατατε ολοι παρεα με τις συζητησεις σας.
    Δεν εχω γραψει και πολλα πραγματα αλλα οταν βλεπω κατι που να μπορω να βοηθησω καπως το κανω.

Αυτα :)

Senior Member
    ξερεις οταν γνωριζεις εναν ανθρωπο πρωτη φορα, δεν ειναι ενα θεμα που λετε αμεσως, θα κανουμε ή δε θα κανουμε σεξ? του ειχα δωσει ομως να καταλαβει οτι ειμαι ενα ατομο το οποιο δεν ψαχνεται για μια νυχτα, το ιδιο μου ειπε και αυτος, οτι ψαχνει να βρει κατι αλλο, πιο ουσιαστικο.,,και μου το εδειξε με ολο το ενδιαφερον του, καθως καθημερινα μου εστελνε μηνυματα μεταξυ των ραντεβου μας, τα οποια ηταν ολα πολυ ομορφα και διακριτικα. δεν καταλαβαινω γιατι με αυτη την κινηση του τα κατεστρεψε ολα..
    ενοιωσε οικιοτητα και προχωρισε

Senior Member

και ο σεβασμος που πηγε? περιπατο?

Senior Member
    και ο σεβασμος που πηγε? περιπατο?
    ...ποιος σεβασμος παιδι μου, λες να προχωρισε για να τα ακουσει? Εκρινε απο την συμπεριφορα σου μαλλον πως θα το ηθελες και εσυ να προχωρισετε...

Senior Member
    ...ποιος σεβασμος παιδι μου, λες να προχωρισε για να τα ακουσει? Εκρινε απο την συμπεριφορα σου μαλλον πως θα το ηθελες και εσυ να προχωρισετε...
    δηλαδη ριχνεις το φταιξιμο σε μενα??

Junior Member
    Δωσε θαρρος στον χωριατη δλδ? :D

Εγω ξερω πως οταν ερωτευεσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και αγαπας τοτε το τελευταιο πραγμα που σκεφτεσαι ειναι το σεξ!

Senior Member
    Δωσε θαρρος στον χωριατη δλδ? :D

Εγω ξερω πως οταν ερωτευεσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και αγαπας τοτε το τελευταιο πραγμα που σκεφτεσαι ειναι το σεξ!
    ετσι ειναι, αλλα ποιος ειπε πως προλαβε να ερωτευτει κιολας

Senior Member
    ετσι ειναι, αλλα ποιος ειπε πως προλαβε να ερωτευτει κιολας
    και τι να λεει ρε συ? απο που κι ως που εδωσα εγω αυτο το δικαιωμα??? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.....σας σιχαθηκα ολους.

Senior Member
    και τι να λεει ρε συ? απο που κι ως που εδωσα εγω αυτο το δικαιωμα??? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.....σας σιχαθηκα ολους.
    την επομενη βγαις ραντεβου με κανα πριγκηπα, αυτοι το σεξ το αφηνουν για τον φροντιστη αλογων

Senior Member
    την επομενη βγαις ραντεβου με κανα πριγκηπα, αυτοι το σεξ το αφηνουν για τον φροντιστη αλογων
    εξακολουθω να αγνοω απλα τετοιου ειδους απαντησεις!

Page 24 of 35 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast