Luck to be a single lady - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 35 FirstFirst ... 172526272829 ... LastLast
Results 391 to 405 of 525
    Senior Member
    Μην δωσω λεπτομεριες για μια κοπελιτσα 19 χρονων π βγηκα σημερα,οτι πιο FAIL απο αυτες τις λιγες π εχω βγει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Ρε κοριτσια, πες τε μου καμια ιδια!! καποια γνωμη για να βρω κι γω μια καλη κοπελιτσα?? να σας ρωτησω κατι, αμα ειστε με παρεα οπου εχει κι αγορια, χωρις να ειναι ο ερωτας σας , πως θα νιωθατε αμα σας την επεφτε καποιος?ε?
    εγω θα κολακευόμουν δλδ θα μου αρεσε, αν μου αρεσε το αγορι τότε θα του το εδειχνα καπως , νομιζω αυτα φαίνονται απ'το ποσο σημασια σου δίνει σου μιλαει σε κοιταει κλπ.. αν απ'την αλλη δε μου αρεσε, ε.. δε ξερω θα μιλουσαμε κ απλα δε θα το προχωρούσα.
    κ το να πας να μιλησεις σε καποια αρκεί.. τι αλλο? αυτο απο μονο του δλδ ειναι βήμα!

Banned
    ΛΙΛΙΟΥΜ , εχεις δικιο, δεν το εγραψα σωστα, ηθελα να πω οτι οι πιο πολλοι ανδρες για να βρουν συντροφο πρεπει να κανουν αυτα που αναζηταν οι ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! ναι, οι πο πολλες απο τις εμφανησιμες γυναικες ζηταν τετοιου ειδους ανδρες! ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΟΛΕΣ!!
    δεν νομιζω να διαφονει πολυς κοσμος σε αυτο που γραψα πανω? ε?

Banned
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    εγω θα κολακευόμουν δλδ θα μου αρεσε, αν μου αρεσε το αγορι τότε θα του το εδειχνα καπως , νομιζω αυτα φαίνονται απ'το ποσο σημασια σου δίνει σου μιλαει σε κοιταει κλπ.. αν απ'την αλλη δε μου αρεσε, ε.. δε ξερω θα μιλουσαμε κ απλα δε θα το προχωρούσα.
    κ το να πας να μιλησεις σε καποια αρκεί.. τι αλλο? αυτο απο μονο του δλδ ειναι βήμα!
    Αυτος ο τροπος αντιδρασης που λες , απο μερος σου ειναι ο πιο καλος , ο πιο φυσιολογικος!
    Να σε -σας ρωτησω ξανα κατι, αμα εισασταν με παρεεα οπου υπαρχουν αγορια ,χωρις ομως να ειναι καποιος απο αυτος δεσμος σας η γκομςνος, τοτες θα ηχατε προβλημα αμα καποιος σας πλησιασει?
    Ακομα κατι, ποιος ειναι ο πιο νορμαλ κι φυσικος τροπος να αντιδρασετε αμα καποιος σας θελει, κι σας κοιτα επιμονα?
    Δλδη αμα σας κοιτα κι" εσεις ενδιαφερεστε" τι κανετε? απλα τον κοιτατε κι σεις για λιγα δευτερα? αμα σας χαμογελασει κανετε κι εσεις το ιδιο?
    Απο την αλλη "αμα δεν ενδιαφερεστε" πως αντιδρατε? τον κοιτατε με ασχημο υφος? δεν κοιτατε καθολου?

Senior Member
    Αυτος ο τροπος αντιδρασης που λες , απο μερος σου ειναι ο πιο καλος , ο πιο φυσιολογικος!
    Να σε -σας ρωτησω ξανα κατι, αμα εισασταν με παρεεα οπου υπαρχουν αγορια ,χωρις ομως να ειναι καποιος απο αυτος δεσμος σας η γκομςνος, τοτες θα ηχατε προβλημα αμα καποιος σας πλησιασει?
    Ακομα κατι, ποιος ειναι ο πιο νορμαλ κι φυσικος τροπος να αντιδρασετε αμα καποιος σας θελει, κι σας κοιτα επιμονα?
    Δλδη αμα σας κοιτα κι" εσεις ενδιαφερεστε" τι κανετε? απλα τον κοιτατε κι σεις για λιγα δευτερα? αμα σας χαμογελασει κανετε κι εσεις το ιδιο?
    Απο την αλλη "αμα δεν ενδιαφερεστε" πως αντιδρατε? τον κοιτατε με ασχημο υφος? δεν κοιτατε καθολου?
    ας απαντήσω παλι εγω:)
    δε θα με πειραζε οχι, αν ημουν με παρεα ανδρων κ με πλησιαζε καποιος και δεν ηθελα κανεναν απ'τη παρεα δε θα ειχα προβλημα, αντιθετως θα εφευγα απτη πληξη και να μου εφτιαχνε τη διαθεση.
    Αν με ενδιαφερει ε θα τον κοιταξω κλπ.. νομιζω θα τον κοιταω μονο.
    Αν δε με ενδιαφερει απλα δε θα κοιταω, θα ασχολούμαι με κατι αλλο.
    Όμως.... υπάρχουν τοσο διαφορετικα ατομα πχ, εχω δει ατομα (πχ η αδερφη μου ) οταν δε την ενδιαφερει καποιος μπορει να τον βγάλει κ ανωμαλο επειδη την κοιταξε :\\
    οκ.. δε μπορω να βγαλω ακρη εγω.. παντως οταν σε θελει καποια το καταλαβαινεις.
    Δε το καταλαβαίνεις?

Senior Member
    In this old house where every door is open
    ΛΙΛΙΟΥΜ , εχεις δικιο, δεν το εγραψα σωστα, ηθελα να πω οτι οι πιο πολλοι ανδρες για να βρουν συντροφο πρεπει να κανουν αυτα που αναζηταν οι ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! ναι, οι πο πολλες απο τις εμφανησιμες γυναικες ζηταν τετοιου ειδους ανδρες! ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΟΛΕΣ!!
    δεν νομιζω να διαφονει πολυς κοσμος σε αυτο που γραψα πανω? ε?
    Λοιπον επειδη τα εχετε κανει ΑΧΤΑΡΜΑ, θα δω μηπως σας ξεμπλεξω.

Εγω εχω να καταθεσω προσωπικη εμπειρια, εχω γνωρισει δυο πλουσιοπαιδα, ανω των 30 ετων, στα οποια κολλαγανε πολλες για να τους τα φανε, αλλα οι κοπελιτσες κανανε ΚΡΑ απο μακρια και το βλεπανε ολοι εκτος απο αυτους, αρα αυτοι ητανε βλαμμενοι!! Εχω γνωρισει και πλουσιοπαιδο που πηγαινε με αυτες που ηθελε και οχι με αυτες που του την επεφταν για να του τα φανε γιατι τον ξενερωναν. Λιγες γυναικες γουσταρουν πραγματικα να αποκατασταθουν πανω απο ολα ΚΑΙ το πετυχαινουν κιολας, και αυτο δε συνεπαγεται και ευτυχια.

α) Αυτοι οι πλουσιοι και οι φτιαγμενοι δεν πανε παρακαλωντας για γυναικα και πουλωντας μουρη και παραμυθια. Σε αυτους πανε οι γυναικες παρακαλωντας και πουλωντας μουρη και παραμυθια. Και παλι οχι ολες, ουτε οι πιο πολλες, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

β) Οι αλλοι που προσπαθουν με ενα αμαξακι να κανουν φιγουρα, ριχνουν και τις αναλογες γυναικες, ξανθο καμμενο μαλλι και φουστα ζωνη, και παλι αυτες δεν αποτελουν το αντιπροσωπευτικο δειγμα του πληθυσμου. Στην ιδια κατηγορια ανηκουν οι παραμυθατζηδες που λετε που ταζουν στις γυναικες αστρα, καστρα και οπελ αστρα.

γ) Μετα υπαρχει η αλλη κατηγορια οτι σε βλεπω σοβαρα σε θελω φως των ματιων μου μοναδικη γυναικα της ζωης μου, σε... παω στο ξενοδοχειο, και την αλλη μερα δε σηκωνω τα τηλεφωνα. Αυτη ειναι η πιο υπουλη κατηγορια ανδρων, γιατι πατανε στη συναισθηματικη αναγκη της γυναικας και ετσι πετυχαινουν να την δουλεψουν, σε καθε αλλη περιπτωση η γυναικα δεν παραμυθιαζεται (για τη γυναικα που παει με καποιον για τα λεφτα του το παραμυθι ειναι τα λεφτα, οχι ο λεγαμενος), το αναφερω για ολους εσας εδω μεσα που φοβουνται οτι ολες μας παραμυθιζουν και μας ξελογιαζουν οι αλητες και εμεις δεν παιρνουμε χαμπαρι!! Μηπως εσεις την πατατε απο τετοιες και το προβαλλετε πανω μας?????

δ) και για την ανωτερω περιπτωση ομως, να ληφθει υποψιν ο παραγοντας οτι καμια φορα γουσταρουμε και την περιπετεια και το ρομαντζο-παραμυθι, οπως και οι αντρες γουσταρουν τις επικινδυνες και μοιραιες και παρτε με ολοι γυναικες, αρα και παλι δε μας παραμυθιασε κανεις, μονες/μονοι μας βαζουμε τα ροζ γυαλια και πεφτουμε στη λουμπα, και αν πραγματικα ημασταν too blind too see, τα λαθη ειναι ανθρωπινα και το καλο ειναι οτι μπορουμε να μαθαινουμε απο αυτα.

Bonus: ε) Οι γυμνασμενοι που καθε πρωι φουσκωνουνε με τρομπα και ειναι σαν τα φουσκωτα θαλασσης, (οχι τα στρωματα, τα αλλα τα μεγαλα τα στρογγυλα) που αλειφονται με λαδια και φορανε speedo μαγιω, φερνουν αηδια και αναγουλα σε καθε ελλογο θηλυκο ον, αρα ειναι αδυνατον να ριξουν γυναικα για τα μπρατσα τους, κατι αλλο τραβαει οποια κοπελα μπλεκει μαζι τους, ισως οτι συνηθως ειναι σα μεγαλοι μπεμπηδες σε μυαλο (για διαφορους λογους, εχω γνωρισει μεγαλο δειγμα του ειδους αυτου). Αν μιλαμε για αυτους που εχουν ωραια γραμμωμενα σωματα, δεν καταλαβαινω γιατι να μην αρεσουν στις γυναικες.

Senior Member
    το bonus μ'αρεσε,γτ ξερω αρκετα περι αυτου τ θεματος ;)

Senior Member
    In this old house where every door is open
    και παντα εχει σημασια που συχναζει κανεις και τι κυκλους εχει. Αλλο οι Ρωσιδες αν συχναζει σε κ@λομπαρα, αλλο οι αθλητριες αν συχναζει στο ΣΕΦ, αλλο οι θρησκευομενες, αν συχναζει στα κατηχητικα, αλλο οι σταρλετ αν κανει μπανια στη Μυκονο, αλλο οι πλουσιες αν παραθεριζει στην Ελουντα.

Banned
    gothy δεν μπορω με συγουρια να το κατλαβω! λογικο ειναι στην ηλικια μου να μπορω να παρω χαμπαρι καποια πραματα, αλλα πολλες φορες το καραμπινατο καλεσμα ειναι μια επιβεβαιοση οτι ακομα μετραει! , η οτι ειναι ομορφη! θελουν να δουν αν δουλευει το καλσεματους κι μετα σε δστελνουν.
    Αναροτιεμαι κι θελω να ρωτησω κι σας αν ειναι ετσι? αν υπαρχει δλδη κι αυτο! Το οτι ενας ανδρας ερχετε σε σας για να σς μιλησει δεν ειναι το μονο? φυδικα απο εκει κι περα ειναι ολο το θεμα, πιατευετε οτι το να ειναι πολυ ευθης να μπει στο θεμα δλδη ειναι πιο καλο? η λαθος απο το να αρχισει τα περι ανεμων κι υδατων ε?

Senior Member
    giorgo, καταλαβαίνω τι λες, και ναι καποιες φορες το κανουμε, δλδ να κολακευομαστε κ μετα να πιστευει ο αλλος πως τον θελουμε, ενω τελικα απλα μας αρεσε που καποιος μας εδωσε σημασία. Δύσκολα ερωτήματα βάζεις :\ Προσωπικα επειδη το'χω κανει και μετα ενιωθα ασχημα που εδωσα ελπιδες, δε ξερω προσπαθω να το διοθρωσω, να το δειξω πιο νωρις οτι δεν ενδιαφερομαι. Αν κ τωρα εχω τοσο καιρο να βγω κ να με πλησιασουν π δε ξερω :ρ
    όταν λες ευθυς? Να τη πλησιασεις κ να της πεις 'γεια.. σε θελω'?
    Δε φαινεσαι να μην εχεις τροπους , οποτε γιατι εχεις αμφιβολιες σε αυτο? Πιστευω πως αυτο που σου βγαινει ειναι το καλυτερο, να μη πιεζεσαι να πεις το 'καταληλο' για την αλλη, αλλα να εκφρασεις αυτο που νιωθεις και σου βγαινει.

Banned
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Λοιπον επειδη τα εχετε κανει ΑΧΤΑΡΜΑ, θα δω μηπως σας ξεμπλεξω.

Εγω εχω να καταθεσω προσωπικη εμπειρια, εχω γνωρισει δυο πλουσιοπαιδα, ανω των 30 ετων, στα οποια κολλαγανε πολλες για να τους τα φανε, αλλα οι κοπελιτσες κανανε ΚΡΑ απο μακρια και το βλεπανε ολοι εκτος απο αυτους, αρα αυτοι ητανε βλαμμενοι!! Εχω γνωρισει και πλουσιοπαιδο που πηγαινε με αυτες που ηθελε και οχι με αυτες που του την επεφταν για να του τα φανε γιατι τον ξενερωναν. Λιγες γυναικες γουσταρουν πραγματικα να αποκατασταθουν πανω απο ολα ΚΑΙ το πετυχαινουν κιολας, και αυτο δε συνεπαγεται και ευτυχια.

α) Αυτοι οι πλουσιοι και οι φτιαγμενοι δεν πανε παρακαλωντας για γυναικα και πουλωντας μουρη και παραμυθια. Σε αυτους πανε οι γυναικες παρακαλωντας και πουλωντας μουρη και παραμυθια. Και παλι οχι ολες, ουτε οι πιο πολλες, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

β) Οι αλλοι που προσπαθουν με ενα αμαξακι να κανουν φιγουρα, ριχνουν και τις αναλογες γυναικες, ξανθο καμμενο μαλλι και φουστα ζωνη, και παλι αυτες δεν αποτελουν το αντιπροσωπευτικο δειγμα του πληθυσμου. Στην ιδια κατηγορια ανηκουν οι παραμυθατζηδες που λετε που ταζουν στις γυναικες αστρα, καστρα και οπελ αστρα.

γ) Μετα υπαρχει η αλλη κατηγορια οτι σε βλεπω σοβαρα σε θελω φως των ματιων μου μοναδικη γυναικα της ζωης μου, σε... παω στο ξενοδοχειο, και την αλλη μερα δε σηκωνω τα τηλεφωνα. Αυτη ειναι η πιο υπουλη κατηγορια ανδρων, γιατι πατανε στη συναισθηματικη αναγκη της γυναικας και ετσι πετυχαινουν να την δουλεψουν, σε καθε αλλη περιπτωση η γυναικα δεν παραμυθιαζεται (για τη γυναικα που παει με καποιον για τα λεφτα του το παραμυθι ειναι τα λεφτα, οχι ο λεγαμενος), το αναφερω για ολους εσας εδω μεσα που φοβουνται οτι ολες μας παραμυθιζουν και μας ξελογιαζουν οι αλητες και εμεις δεν παιρνουμε χαμπαρι!! Μηπως εσεις την πατατε απο τετοιες και το προβαλλετε πανω μας?????

δ) και για την ανωτερω περιπτωση ομως, να ληφθει υποψιν ο παραγοντας οτι καμια φορα γουσταρουμε και την περιπετεια και το ρομαντζο-παραμυθι, οπως και οι αντρες γουσταρουν τις επικινδυνες και μοιραιες και παρτε με ολοι γυναικες, αρα και παλι δε μας παραμυθιασε κανεις, μονες/μονοι μας βαζουμε τα ροζ γυαλια και πεφτουμε στη λουμπα, και αν πραγματικα ημασταν too blind too see, τα λαθη ειναι ανθρωπινα και το καλο ειναι οτι μπορουμε να μαθαινουμε απο αυτα.

Bonus: ε) Οι γυμνασμενοι που καθε πρωι φουσκωνουνε με τρομπα και ειναι σαν τα φουσκωτα θαλασσης, (οχι τα στρωματα, τα αλλα τα μεγαλα τα στρογγυλα) που αλειφονται με λαδια και φορανε speedo μαγιω, φερνουν αηδια και αναγουλα σε καθε ελλογο θηλυκο ον, αρα ειναι αδυνατον να ριξουν γυναικα για τα μπρατσα τους, κατι αλλο τραβαει οποια κοπελα μπλεκει μαζι τους, ισως οτι συνηθως ειναι σα μεγαλοι μπεμπηδες σε μυαλο (για διαφορους λογους, εχω γνωρισει μεγαλο δειγμα του ειδους αυτου). Αν μιλαμε για αυτους που εχουν ωραια γραμμωμενα σωματα, δεν καταλαβαινω γιατι να μην αρεσουν στις γυναικες.
    Χαχα... λιλ, έχει πλάκα το κειμενάκι και μια μεγάλη δόση αλήθειας!

Banned
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Κορινα....ποσο πια να γελασω....επεσα απο τα συννεφα....ο συγκεκριμενος μονο για τετοιος δεν φαινοταν....αφου ηταν τοσο ντροπαλος και χαμογελαστος...και εννοειται οτι οσο ετρωγε το κραξιμο ουτε να με κοιταξει δεν τολμησε....μου ειπε 'ισως το να με ταπεινωνεις και να με μειωνεις σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα....., οποτε καντο..'
    Βρε παιδί μου... ο άνθρωπος έκανε μια κατά τα δικά σου κριτήρια λάθος / βιαστική / άκομψη κίνηση... αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε έθιξε κι ότι είχες εσύ κάθε δικαίωμα να εκραγείς. Έτσι όπως το διάβασα μου φάνηκε υπερβολικό το 'κράξιμο' κι η υποτίμηση. Μάλλον θύμωσες που δεν εκπληρώθηκαν οι προσδοκίες σου. Ε, ούτε κι οι δικές του, οπότε είσαστε πάτσι :p Η ψυχραιμία κι η ήρεμη εξήγηση του τι θες και πώς τα βλέπεις τα πράγματα, είναι προτιμότερη και μπορεί να έχει και καλύτερα αποτελέσματα.

Καλό είναι να μη βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα. ΟΚ μιλήσατε για τις ζωές σας, τα ενδιαφέροντά σας μπλα μπλα... είχατε πει τίποτα όμως για το πώς βλέπει ο καθένας το μεταξύ σας και τι περιμένει από αυτό, ή τι θα ήθελε γενικά από μια νέα γνωριμία, ή τι θα ήθελε αυτή την εποχή στη ζωή του? Δεν είναι μάντης ο άνθρωπος να ξέρει ότι εσύ επιθυμείς να σε δουν 'σοβαρά' και πως το σεξ απαγορεύεται. Ούτε βέβαια κι εσύ είσαι μάντης, αλλά υπέθεσες - χωρίς στοιχεία, μόνο με βάση την ευγενική του συμπεριφορά - ότι δεν θέλει κάτι εφήμερο. Παρότι σίγουρα δεν προδιαγράφονται όλα, μίλα απλά και ξεκάθαρα για τα θέλω σου. Τώρα.... αν πέσεις στους 'παραμυθατζήδες' ή σε όσους 'τάζουν' αλλά τελικά δεν υλοποιούν (που είπε κι η λίλιουμ παραπάνω), ε κι αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι. Μην απογοητεύεσαι, πάρτο χαλαρά, δώσε χρόνο στους ανθρώπους και δες πού μπορεί κι εσύ να υπερβάλλεις ή να βιάζεσαι.

Senior Member
    Ολοι -η σχεδον ολοι-εχουμε ερθει στη κλασσικη κατασταση λυπης/μελαγχολιας/πονου/θλιψης. Ο καθενας βεβαια για δικους του λογους. Μπορει να ειναι ειτε απο ψυχολογικα προβληματα,ειτε απο χωρισμο,ειτε απο τσακωμο,ειτε απο προδοσια,ειτε απο ορμονες,ειτε απο μελαγχολικες εμπειριες,ειτε απο οτιδηποτε...το θεμα ειναι οτι πονας. Τι γινεται ομως οταν αυτος ο ψυχολογικος πονος σου προσφερει ευχαριστηση? Προκαλουμε πολυ συχνα πονο στον εαυτο μας με τη θεληση μας. Αναμοχλευουμε καταστασεις,ροκανιζουμε το παρελθον.Κολλαμε στις δυσαρεστες εμπειριες, ποτε στις ευχαριστες. Αναλυουμε τα παντα μεχρι αηδιας, ψαχνουμε λεξη και στη παραμικρη λεξη που ειπωθηκε, ακουμε τραγουδια που μας φερνουν αναμνησεις. Κ ολα αυτα χωρις νοσταλγια με μια νοσηρη χαρα. Ενω ξερουμε πως μονο εμεις μπορουμε να διωξουμε τους δαιμονες μας μια για παντα. Πιστευω οτι ψυχολογικος μαζοχισμος ειναι σαν τον σωματικο. Το κανεις γιατι μονο ετσι βρισκεις ευχαριστηση...Το κανεις γιατι ισως νιωθεις οτι σου αξιζει,οτι κατα βαθος υπηρξες κακος και γιατι αυτη ειναι η τιμωρια σου. Το κανεις ισως γιατι καποτε η καλυτερη σου στιγμη/θυμηση/περιοδος τελειωσε απογοητευτικα. Το κανεις γιατι ετσι αναπαραγεις γεγονοτα του παρελθοντος που ισως θες να ξαναζησες.

Αυτο λοιπον ακριβως συμβαινει..... La Douleur Exquise.....Translation: The Exquisite Pain......εξακολουθω να βγαινω με ολους αυτους προκαλωντας απιστευτο πονο στον εαυτο μου.

Senior Member
    Ολοι -η σχεδον ολοι-εχουμε ερθει στη κλασσικη κατασταση λυπης/μελαγχολιας/πονου/θλιψης. Ο καθενας βεβαια για δικους του λογους. Μπορει να ειναι ειτε απο ψυχολογικα προβληματα,ειτε απο χωρισμο,ειτε απο τσακωμο,ειτε απο προδοσια,ειτε απο ορμονες,ειτε απο μελαγχολικες εμπειριες,ειτε απο οτιδηποτε...το θεμα ειναι οτι πονας. Τι γινεται ομως οταν αυτος ο ψυχολογικος πονος σου προσφερει ευχαριστηση? Προκαλουμε πολυ συχνα πονο στον εαυτο μας με τη θεληση μας. Αναμοχλευουμε καταστασεις,ροκανιζουμε το παρελθον.Κολλαμε στις δυσαρεστες εμπειριες, ποτε στις ευχαριστες. Αναλυουμε τα παντα μεχρι αηδιας, ψαχνουμε λεξη και στη παραμικρη λεξη που ειπωθηκε, ακουμε τραγουδια που μας φερνουν αναμνησεις. Κ ολα αυτα χωρις νοσταλγια με μια νοσηρη χαρα. Ενω ξερουμε πως μονο εμεις μπορουμε να διωξουμε τους δαιμονες μας μια για παντα. Πιστευω οτι ψυχολογικος μαζοχισμος ειναι σαν τον σωματικο. Το κανεις γιατι μονο ετσι βρισκεις ευχαριστηση...Το κανεις γιατι ισως νιωθεις οτι σου αξιζει,οτι κατα βαθος υπηρξες κακος και γιατι αυτη ειναι η τιμωρια σου. Το κανεις ισως γιατι καποτε η καλυτερη σου στιγμη/θυμηση/περιοδος τελειωσε απογοητευτικα. Το κανεις γιατι ετσι αναπαραγεις γεγονοτα του παρελθοντος που ισως θες να ξαναζησες.

Αυτο λοιπον ακριβως συμβαινει..... La Douleur Exquise.....Translation: The Exquisite Pain......εξακολουθω να βγαινω με ολους αυτους προκαλωντας απιστευτο πονο στον εαυτο μου.
    Τωρα μιλας σωστα;) μηπως τους διωχνεις ολους για να λυπασαι τον εαυτο σου και να πεφτεις, αποδεικνυοντας στον εαυτο σου πως οι αλλοι ειναι σκαρτοι και δεν σου κανουν για να μην αλλαξεις τπτ στον χαρακτηρα σου?

Banned

ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ , περιεργη ωρα ε? ¨)

Μια κι σας βρησκω μεσα ,πρωτα απο ολα το κειμενακι που εγραψες ειναι υπεροχο! Αληθεια γτ. δεν κανεις κατι, αφου εχεις την τυχη να βγαινεις με τοσοθς!! γτ δεν την ψαχνεις πρωτα? δλδη αμα ειναι να βγεις με καποιον που εχετς κοινο γνωστο ρωτα η ψαρεξε τον γνωστο σου να σου πει τη τυπος ειναι πανω κατω ο λεγαμενος. Στν φαση που τον γνωρησες εξω ναι ξερω εκει ειναι δυσκολο να καταλαβεις τι παιζει, μπορεις ομως πριν βγειτε, απο τα μην.του κινητου, η απο κανενα φεισμπου η τουητερ, η μαισπεισ,η χοτμειλ κι οτι αλλο .
    Σχετικα με αυτο που ρωτησα πριν, την γκοθικ, πως αντιδρας εσυ? τι κανεις?

Page 27 of 35 FirstFirst ... 172526272829 ... LastLast