Results 1 to 11 of 11
-
30-07-2012, 23:02 #1
ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ..... ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!!!
Καλησπέρα σας!
Θα ήθελα όσοι ξέρετε να με βοηθήσετε στο πρόβλημά μου. Μετά την εγκυμοσύνη μου (που πήρα πολλά κιλά) κατάφερα κι έχασα τα 20 αλλά έχουν κατσικωθεί τα άλλα 10 περίπου. Είχα κι από πριν κι άλλα έξτρα και τώρα είμαι σε μια φάση που δεν με λες ούτε χοντρή ούτε αδύνατη. Είμαι προς το παχουλό (τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα)....
Είμαι 70 κιλά και 1,72. Θα ήθελα λοιπόν να μου συστήσετε κανένα χάπι, που δεν χρειάζεται συνταγή γιατρού φυσικά για να χάσω γύρω στα 15 κιλΆ.
Προσπαθώ με γυμναστήριο και διατροφή, αλλά μόλις ταραχτώ με κάτι, το ρίχνω στο φαί.
Μπορεί λοιπόν κάποιον να με βοηθήσει με κάτι δοκιμασμένο;;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
- 30-07-2012, 23:08 #2
φαι. νουμερο ενα παραγοντας. αμα κοψεις το πολυ φαγητο και τρως ελαφρια φαγητα θα αδυνατισεις.
ελαφρια φαγητα οπως σαλατες, λαχανικα βραστα (οχι τηγανιτα), φρουτα, γιαουρτια
βαρια φαγητα οπως κρεας μαυρο απο το ψησιμο τηγανισμα, παγωτο, σοκολατα, πολυ ζαχαρη, πιτσα, χαμπουργκερ, σουβλακια
ακομα αν αρχισεις να αθλεισαι θα σου κοπει η ορεξη για το πολυ φαι
02-08-2012, 12:29 #3
καλημερα καλη μ!!!! κοιταξε να σ πω τα χαπια δεν κανουν κ τπτ ιδιαιτερο, μπορεις να παρεις καποιο φυτικο ομως οπως το proactol αν αυτο θα σε κανει να νιωσεις πιο καλα. εγω θα σ προτεινα να χρησιμοποιησεις καποια κρεμα συσφιξης οπως η body tonic της garnier η οποια συσγιγγει και βοηθαει στην απελευθερωση των κατακρατησεων υγρων.
απο κει κ περα το αγχος απο μονο του θα σε φουσκωνει οποτε απλα μην αγχωνεσαι και μην τρως βραδυ οσο μπορεις να το αποφευγεις. δλδ αμα φας μεσημερι καλα, ενα πιατο φαι και μια φετα ψωμι θα σε κρατησει και το βραδυ δεν θα θες παραπανω απο μια φετα καρπουζι και γιαουρτι. κοιτα και το πρωινο σου να συμπεριλαμβανει 1 φετα ψωμι σικαλεως η ενα αυγο.
θα τα χασεις πολυ γρηγορα με αυτα που σου ειπα.I m a Good Person With Bad Attitude
02-08-2012, 14:53 #4
γεια σου βρε horibel! τι κανουν τα ομορφα σου ματακια;
02-08-2012, 19:36 #5
θα συμφωνησω με horribell οπως και να μην αφηνεις το στομαχι σου αδειο για περισσοτερο απο 2-3 ωρες! να προτιμας τα προιοντα ολικης αλεσης, τα φρουτα και τα λαχανικα και πινε πολλα υγρα, οπως και ενα ποτηρι νερο πριν απο καθε γευμα για να σε φουσκωνει!
Will I ever be free?
03-08-2012, 15:10 #6
ναι πριν το φαι νερο και μετα ενα ποτηρι φουσκωνει πολυ ιου! καλα ειναι τα ματακια μου , νυσταζουνεεεεεε
I m a Good Person With Bad Attitude
03-08-2012, 15:16 #7
βαλε δυο φετες αγγουρακι οταν μπορεσεις. θα αναζωογονηθουν. εγω ειχα μαυρους κυκλους πολυ εντονους εδω και καιρο ειναι καπως καλυτερα χρησιμοποιω φαρμακο για εσωτερικες πληγες.
03-08-2012, 18:01 #8
μπα εχω στιγμα ειναι στα γονιδια οι μαυροι μου κυκλοι. δεν θελω να τους διωξω με βολευουν οταν κανω smoky eye
I m a Good Person With Bad Attitude
11-08-2012, 11:41 #9
σιγα τα κιλα που θες να χασεις....θα τα χασεις αμεσως κοψε τισ μαλ@κιες,,πατατακια γαριδακια σκ@τουλακια....
11-08-2012, 13:21 #10
Γεια σου κ απο μενα! Καταλαβαινω οτι θες να χασεις κιλα αλλα το "επειγοντως" που κοτσαρες στον τιτλο με ξενισε αρκετα ξερεις οτι επειγοντως δν γινεται δν ειναι παταμε ενα μαγικο κουμπακι κ ολα αλλαζουν οπως ελεγε κ το ρητο στην περιοδο της Κατοχης "παταω ενα κουμπι κ βγαινει μια χοντρη κ λεει στα παιδακια nichts φαι" για να κανουμε κ λιγο χιουμορ.
Τωρα θα σου συνυστουσα το συνδυασμο τακτικης σωματικης ασκησης -σωστης ισορροπημενης κ υγιεινης διατροφης. Χαπια αδυνατσιματος διαιτες express κτλ συνηθως ειναι μουφες κ δεν γινεται η δουλεια σωστα αλλα ημιμετρα.
Τρωγε καλα το πρωι ενα πλουσιο κ ισορροπημενο πρωινο θα σε βοηθησει να αντεξεις μεσα στη μερα κ ενεργοποιει το μεταβολισμο σου. Για μεσημερι επελεξε κατι σε πρωτεινη μαζι με σαλατα κ το βραδυ φρουτα. Επισης πινε πολυ νερο εχει απειρες ευεργετικες ιδιοτητες σ αυτο το θεμα να μην τις αναφερω τωρα. Καλο θα ηταν να συμβουλευτεις κ εναν διαιτολογο ωστε να σου σχεδιασει ενα ημερησιο διατροφικο πλανο το οποιο βεβαια θα ακολουθεις πιστα παρα να βαδιζεις μονη σου στα τυφλα. Διαβασα παραπανω οτι ενω προσεχεις μολις ταραχτεις με κατι, το ριχνεις στο φαι. Δλδ "τρως" κυριολεκτικα τα συναισθηματα σου. Ψαξε στο ιντερνετ "συναισθηματικη υπερφαγια". Αμα δν μπορεσεις να το διαχειριστεις μονη σου καλο θα ηταν να δεις εναν ειδικο ωστε να μαθεις να ξεχωριζεις την "βιολογικη πεινα" απο την "ορεξη" που συνηθως ειναι απορροια αλλων παραγοντων, μιας κ η "πεινα" απο μονη της αποτελει απλα ενα εγκεφαλικο ερεθισμα. Μην περιμενεις βεβαια να τα χασεις αμεσως, δεν τα βαλες σε μια νυχτα αρα κ δεν θα τα χασεις σε μια νυχτα! Προσπαθεια, επιμονη, υπομονη, ελεγχος (αχ με χει καταστρεψει αυτη η λεξη) κ positive thinking! Good luck! :)
Α κ μια ατακα που μου ειπε προσφατα η κολλητη μου σχετικα με τα 3 γευματα της ημερας μπορει να ακουγεται απλο κ χιουμοριστικο αλλα με ευσχημο τροπο δινει ενα ας το πω πλανο : " Το πρωινο σου να το τρως μονος σου. Το μεσημεριανο σου μοιρασου το με τη φιλη σου. Το βραδυνο σου δως το στον εχθρο σου! (Για να παχυνει αυτος λολολολολλλλλλλλλλ!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!)"" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
18-08-2012, 03:25 #11
είπες ότι έχασες 20 κιλά. δεν είναι λίγα. μερικές φορές ο οργανισμός μετά από δίαιτα μεγάλης διαρκειας χρειάζεται να ξεκουραστεί. μπορεί να έχει μπλοκάρει ο μεταβολισμός σου κ να μην μπορείς να χάσεις επιπλέον κιλά. αν θες κανε ένα διάλειμμα κάποιων ημερών κ μετά συνέχισε με ένα καλό πρωινό, ελαφρύ βραδινό κ γενικά ισορροπημένη διατροφή. το πολύ νερό και η γυμναστική βοηθούν επίσης!