η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 100
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 100 of 142 FirstFirst ... 50909899100101102110 ... LastLast
Results 1,486 to 1,500 of 2118
    Senior Member
    Κι επειδή άνοιξα τους ασκούς του Αιόλου συνεχίζω......
    Σηκωνόμουν τα βράδια και ρωτούσα την μάνα μου \"Μαμά με αγαπάς;;\" Τέτοια ανάγκη την είχα...Και αυτή με έδιωχνε γιατί λέει δεν έπρεπε να δεθώ μαζί της και έπρεπε να είμαι σκληρή.....\"Φύγε από κοντά μου!!!!\"Της θύμιζα την πεθερά της που δεν χώνευε...-ωραίο και αυτό.....Α και το καλύτερο.....\"Δεν είμαι υποχρεωμένη επειδή είμαι μάνα σου να σε αγαπώ\"
    Φταίω εγώ μετά;;;

Senior Member
    για γελια κ για κλαματα ...μαμα δεν ειμαι καλα
    -κ ποτε ησουν??

ελα ντε φροντισες να μη μου μαθεις τι θα πει νιωθω καλα κ τωρα σε χαλαω κι ολας????????
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by interappted
    για γελια κ για κλαματα ...μαμα δεν ειμαι καλα
    -κ ποτε ησουν??

ελα ντε φροντισες να μη μου μαθεις τι θα πει νιωθω καλα κ τωρα σε χαλαω κι ολας????????

Ρε το 100σταρίσαμε το θέμα......Μπράβο..Βέβαια είναι λίγο ανάμεικτο..Η σχέση με τον ψυχίατρο...την μαμά-κυρίως χαχα-και τους λοιπούς περίοικους....

Τα συναισθήματα που μου βγαίνουν και που πρέπει κάπου να βγάλω σήμερα......Θα την σκοτώσω την σκύλα την γραμματέα αλλά έχε χάρη που σκέφτομαι την θεραπεία μου..Αν ήταν αλλιώς θα της είχα γαμήσει το κέρατο με τα ασταθή ραντεβού μου........Να μου την πει;;;;Κυρά μου να στα φέρω και τα λεφτά της θεραπείας που ακύρωσα....Ακούς εκεί;;;Χτυπά το υποσυνείδητο.......Το συνειδητό της είπε ένα Γεια σας....Αμ έπρεπε να μην ήμουν θεραπεία και θα σου έλεγα αν θα με ξανάβλεπε.....χεχε

Senior Member
    kassi το θεμα ειναι οτι στη σχεση με τον ψυχιατρο αναλυονται πολλες φορες κ τα αιτια κ τα αιτια ειναι γυρω απο τη σχεση με τους γονεις κ κυριως με την μανα.....
    εμενα ο δρ μου οταν ακυρωνω ραντεβου με παιρνει τηλ συζηταει το λογο κ αν ειναι απο δικη μου ψυχολογια τοτε με τουμπαρει κ πηγαινω
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by Kassi
    ..Ρε τσακωνόμουν με δασκάλες ή φίλους και το βάρος το έριχνε πάντα σε εμένα και δικαίωνε τους άλλους επί παντός επιστητού....Που άλλες μάνες έπαιρναν το μέρος του παιδιού τους κι ας είχε άδικο-επειδή ήταν παιδί τους-εμένα με ξέχεζε πατόκορφα για το πόσο σκατά σαν χαρακτήρας ήμουν...
    ... και μένα πότε δε θυμάμαι νάταν από κείνες τις μάνες τις ..\'άλλες\' τις ... \'κουκουβάγιες\' που το παιδί τους ΠΑΝΤΑ είχε δίκιο ...
    Εγώ τις \'έτρωγα\' και έμπαινα και τιμωρία από πάνω άκόμα κι όταν έφταιγαν οι άλλοι γιατί έτυχε να βρεθώ μεταξύ τους ...
    Αφού θυμάμαι μια φορά τη μάνα ενός παιδιού -που έφταιγε .. \"καραμπινάτα\" να παίρνει το μέρος μου και να λεει στη δικιά μου ... \"μα το παιδί σου δε φταίει ... το δικό μου του φέρθηκε άσχημα ...\" και της απαντούσε : \"δεν έχει σημασία ... ,να μάθει άλλη φορά να μην ανακατεύεται ..!\"
    Και να πεις οτι ήμουνα και τύπος ...\"τσαμπουκά\" - κάθε άλλο ..
    \'Αντε μετά να σταθείς στα πόδια σου ...
    Άντε μετα να εξηγείς για το \"σύνδρομο της χαμηλής σου αυτοεκτίμησης\" τις ..\"μεταιχμιακές σου υποψίες\" και \"άγρυπνα βράδια σου\"

Κι επειδή άνοιξα τους ασκούς του Αιόλου συνεχίζω......
    Σηκωνόμουν τα βράδια και ρωτούσα την μάνα μου \"Μαμά με αγαπάς;;\" Τέτοια ανάγκη την είχα...Και αυτή με έδιωχνε γιατί λέει δεν έπρεπε να δεθώ μαζί της και έπρεπε να είμαι σκληρή.....\"Φύγε από κοντά μου!!!!\"..... Φταίω εγώ μετά;;;
    Με τους δικούς σου ασκούς άνοιξαν κι οι δικοί μου ....
    Θυμάμαι γυρνώντας απ΄το σχολείο να τρέχω να την αγκαλιάσω και να τη φιλήσω με λαχτάρα και με απέφευγε (... τράβαγε ζόρια κι αυτή δε λέω ) γιατί συν τοις άλλοις είχαμε και μπαμπά .. ζηλιάρη και θα κατέβαζε μούρες που δεν έτρεχα σ΄αυτόν ...
    (και πως να τρέξω αυθόρμητα που τον φοβόμουν γιατί ήταν και \'κυκλοθυμικός\'
    κι απρόβλεπτος κι αυταρχικός ... )

Άντε τώρα να μαζεύεις τα κομμάτια σου μέσα από σχέσεις που χαλάς και σε χαλάνε ...
    μέσα από ενοχές και αυτομαστιγώματα ...

Άστα σου λέω ...

Senior Member
    σημερα εκανα μια απο τις καλυτερες συνεδρειες
    μπορει να λεμε ωχ οι ψυχιατροι ωχ τα ψυχοφαρμακα αλλα χωρις αυτους..πως θα ημασταν?????
    προσωπικα δεν θελω καν να το φανταζομαι
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by psychangel

... και μένα πότε δε θυμάμαι νάταν από κείνες τις μάνες τις ..\'άλλες\' τις ... \'κουκουβάγιες\' που το παιδί τους ΠΑΝΤΑ είχε δίκιο ...
    Εγώ τις \'έτρωγα\' και έμπαινα και τιμωρία από πάνω άκόμα κι όταν έφταιγαν οι άλλοι γιατί έτυχε να βρεθώ μεταξύ τους ...
    Αφού θυμάμαι μια φορά τη μάνα ενός παιδιού -που έφταιγε .. \"καραμπινάτα\" να παίρνει το μέρος μου και να λεει στη δικιά μου ... \"μα το παιδί σου δε φταίει ... το δικό μου του φέρθηκε άσχημα ...\" και της απαντούσε : \"δεν έχει σημασία ... ,να μάθει άλλη φορά να μην ανακατεύεται ..!\"
    Και να πεις οτι ήμουνα και τύπος ...\"τσαμπουκά\" - κάθε άλλο ..
    \'Αντε μετά να σταθείς στα πόδια σου ...
    Άντε μετα να εξηγείς για το \"σύνδρομο της χαμηλής σου αυτοεκτίμησης\" τις ..\"μεταιχμιακές σου υποψίες\" και \"άγρυπνα βράδια σου\"

Με τους δικούς σου ασκούς άνοιξαν κι οι δικοί μου ....
    Θυμάμαι γυρνώντας απ΄το σχολείο να τρέχω να την αγκαλιάσω και να τη φιλήσω με λαχτάρα και με απέφευγε (... τράβαγε ζόρια κι αυτή δε λέω ) γιατί συν τοις άλλοις είχαμε και μπαμπά .. ζηλιάρη και θα κατέβαζε μούρες που δεν έτρεχα σ΄αυτόν ...
    (και πως να τρέξω αυθόρμητα που τον φοβόμουν γιατί ήταν και \'κυκλοθυμικός\'
    κι απρόβλεπτος κι αυταρχικός ... )

Άντε τώρα να μαζεύεις τα κομμάτια σου μέσα από σχέσεις που χαλάς και σε χαλάνε ...
    μέσα από ενοχές και αυτομαστιγώματα ...

Άστα σου λέω ...
    Μια χαρά psychangel κι εσύ.......Άντε μετά να σταθείς στα πόδια σου.....

Senior Member
    Ψυχίατρος βρέθηκε νεκρός με χτυπήματα από μαχαίρι στο ιατρείο του στο Ίλιον Αττικής σήμερα το πρωί...
    Πιθανολογείται ότι δράστης είναι ασθενής του ,αλλά όλα τα ενδεχώμενα εξετάζονται.

Senior Member
    Originally posted by LOSTRE
    Ψυχίατρος βρέθηκε νεκρός με χτυπήματα από μαχαίρι στο ιατρείο του στο Ίλιον Αττικής σήμερα το πρωί...
    Πιθανολογείται ότι δράστης είναι ασθενής του ,αλλά όλα τα ενδεχώμενα εξετάζονται.
    A ρε και ήθελα να γίνω ψυχίατρος.....Κρίμα πραγματικά..Δεν χειρίστηκε καλά κάποιον ασθενή του....φαίνεται..

Η σχέση με τον δεύτερο ψυχίατρο -συνάδελφο της δικιάς μου-καθώς κερατώνουμε την γυναίκα με άντρα....Φοβερός ο τύπος..Στυλ Λεξοτανίλ όπως λέει και η Ίντερ που έλεγα μήπως συνταγογραφεί και για τον εαυτό του.Μου ονόμασε την παθολογία μου το λίγο οριακή,ψυχαναγκαστική,κατα θλιπτική, αγοραφοβική και με πανικούς Πανεύρωση-όπως λέει την ονόμαζαν παλιά..Και λέω φουλ Νεύρωση Γιατρέ...Ωραία.....Σας μιλάει η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΕΥΡΩΣΗ......Στο τέλος θα γίνω κι εγώ δείγμα σε μουσείο...Θέλει να με χώσει σε ομάδα να βρω την υγειά μου....Και φυσικά για να μπω πέρασα και περνώ πλήρη ανάλυση.......Από τέστ αποκρυπτογράφησης-με τρέλαναν στα τεστ- μέχρι ηλεκτροεγκεφαλογράφημα θα κάνω καθώς και αιματολογικές..

Εγώ λέω να ανοίξω ένα θέμα Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΥΡΩΣΗ....

Πάντως η σχέση μου με τους ψυχιάτρους είναι και η μόνη μου σταθερή απ\'ότι φαίνεται...Πώς ο Μικ Τζάγκερ είχε ως μόνη σταθερή σχέση την σχέση με τον Κιθ;

Senior Member
    γμ σε τα!!!!!σοβαρα lostre?τα παιξα τωρα!!!!αν αγγιξει κανενας εστω κ μια τριχα απο τα μαλλια του δικου μου θα τον σκοτωσω!!!πω ρε γμ την τρελλα του!!!
    ελεος δλδ θα τα χουν δει ολα οι καημενοι οι δρς!!!!τι να πω να πω το γιατρο του ????oποιος τολμισει να πειραξει εστω κ μια τριχα απο τον δικο μου θα τον σφαξω!!!Ο,τι σκατα αρρωστεια κ να ειχε....εεεεε...οχι κ το δρ του!!!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    A ρε και ήθελα να γίνω ψυχίατρος.....Κρίμα πραγματικά..Δεν χειρίστηκε καλά κάποιον ασθενή του....φαίνεται..

Η σχέση με τον δεύτερο ψυχίατρο -συνάδελφο της δικιάς μου-καθώς κερατώνουμε την γυναίκα με άντρα....Φοβερός ο τύπος..Στυλ Λεξοτανίλ όπως λέει και η Ίντερ που έλεγα μήπως συνταγογραφεί και για τον εαυτό του.Μου ονόμασε την παθολογία μου το λίγο οριακή,ψυχαναγκαστική,κατα θλιπτική, αγοραφοβική και με πανικούς Πανεύρωση-όπως λέει την ονόμαζαν παλιά..Και λέω φουλ Νεύρωση Γιατρέ...Ωραία.....Σας μιλάει η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΕΥΡΩΣΗ......Στο τέλος θα γίνω κι εγώ δείγμα σε μουσείο...Θέλει να με χώσει σε ομάδα να βρω την υγειά μου....Και φυσικά για να μπω πέρασα και περνώ πλήρη ανάλυση.......Από τέστ αποκρυπτογράφησης-με τρέλαναν στα τεστ- μέχρι ηλεκτροεγκεφαλογράφημα θα κάνω καθώς και αιματολογικές..

Εγώ λέω να ανοίξω ένα θέμα Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΥΡΩΣΗ....

Πάντως η σχέση μου με τους ψυχιάτρους είναι και η μόνη μου σταθερή απ\'ότι φαίνεται...Πώς ο Μικ Τζάγκερ είχε ως μόνη σταθερή σχέση την σχέση με τον Κιθ;
    ρε kassi εδω το οτι καποιος σκοτωσε τον ψυχιατρο του ειναι σοβαροτατο δεν νομιζω οτι πηγαινε να απαντησεις κ παλι περιαυτολογωντας.....ολοι οσοι ειμαστε στο forum πασχουμε δεν γινεται κανενας διαγωνισμος τρελλας!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Και σκεφτόμουν κάποιες φορές πώς δεν φοβούνται οι ψυχίατροι που είναι μόνοι τους μέσα σε ένα γραφείο και δέχονται τον κάθε ασθενή χωρίς να ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν..Πολύ δύσκολο επάγγελμα τελικά.
    Μου είχε πει ένας ψυχίατρος ότι μια φορά τον απείλησε ένας ασθενής του ενώ ήταν μόνοι τους αλλά δεν φοβήθηκε.Ενιωθε λέει σίγουρος για τον εαυτό του ότι μπορούσε να το αντιμετωπίσει και να ελέγξει την κατάσταση.Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο όντως δεν φοβήθηκε ή το είπε για να κάνει τον θαρραλέο...

Senior Member
    ρε παιδια δεν μπορω να συνελθω απο το σοκ!πολυ επικυνδυνο επαγγελμα !κι αλλο να εχεις μια διαταραχη,μια κατα8λιψη κι αλλο να εχεις να κανεις με δολοφονους..ποιος ξερει τον καημενο τι τραβηξε.κ να ειχε κ οικογενεια κ αλλους ασθενης που να περιμεναν απο αυτον για βοηθεια!
    παντως μαθαινοντας το αυτο ηρθα κ κολλησα ακομα πιο πολυ πανω στον δικο μου..
    απο την αλλη ποιος ξερει αν ηταν σε καμια φαρμακομαφια κι αυτος!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    χθες στη συνεδρεια μου αυτο που εχω να πω τελικα ειναι οτι επαγγελματικα ξεεπαγγελματικα εχω Α Ν Α Γ Κ Η απολυτη το δρ μου ειναι σαν να με αλλαζει..ο μονος που με καταλαβαινει 100% κ μολις μ παινω μεσα στο ιατρειο αυτα τα 50 λεπτα κ μονο νιωθω για πρωτη φορα στη ζωη μου πραγματικη ασφαλεια..σαν να εχω εναν συμμαχο σε ολο αυτο
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by interappted
    ρε kassi εδω το οτι καποιος σκοτωσε τον ψυχιατρο του ειναι σοβαροτατο δεν νομιζω οτι πηγαινε να απαντησεις κ παλι περιαυτολογωντας.....ολοι οσοι ειμαστε στο forum πασχουμε δεν γινεται κανενας διαγωνισμος τρελλας! [/quote]

Καλά αγάπη μην τα παίρνεις..Γιατί μου συγχίζεσαι έτσι;;;Καλά έκανα εφ\'όσον αισθάνθηκα να περιαυτολογήσω.....Να σου πω το θέμα με τους φόνους και τους θανάτους το ακούω από πέντε χρόνων που πια δεν με αγγίζει και πολύ....Δεν καταλαβαίνω που εκνευρίστηκες και γιατί....Δεν αμφισβήτησα ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε τα προβλήματά μας.....απλά έγραψα αυτό που με σόκαρε στην περίπτωσή μου..Να σου πω μαζεύω τόσους τίτλους κατά καιρούς...Να κλαίω γιατί στα 21 μου περνάω τέτοιο λούκι;;;Έτσι ας μου επιτραπεί να κάνω λίγο χιούμορ και να την βλέπω ότι έχω καταλήξει αντί να ξεφορτώνομαι προβλήματα να κάνω Γκαλερί με διαταραχές......Ξέρεις έχω βίτσιο και την βρίσκω με τα χάπια που πρέπει να παίρνω και που δεν είμαι σαν τα υπόλοιπα 21χρονα...Που απ\'ότι κατάλαβα από τα παιδικά μου χρόνια είχα μια ωραία διαταραχή που με τα χρόνια μεταλλάχθηκε και εξελίχθηκε.....Τι να κάνω μέσα από το φόρουμ στον γιατρό που σκοτώθηκε;;;;;Πάντως από μικρή ήθελα να γίνω ψυχίατρος απλά με πρόλαβε η καρέκλα του ασθενή και είπα \"Άσε δεν είναι για \'σένα\"