η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 106
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 106 of 142 FirstFirst ... 65696104105106107108116 ... LastLast
Results 1,576 to 1,590 of 2118
    Senior Member
    Χαχα ο καινουργιος ψυχιατρος που μου γραφει τα χαπια...ετυχε μια κοινωνικη εκδηλωση και τον ειχα φατσα μπατσα σε τραπεζι...συμπαθητικο ατομο...μιλησαμε λιγο
    Για να δουμε τι θα μου πει την επομενη φορα που θα μου γραψει τα φαρμακα ποιο πριν δεν ελεγε και πολλα...απλως μου εγραφε τα φαρμακα.
    Η αληθεια ειναι οτι μου εχει γραψει δυο φορες φαρμακα μεχρι τωρα ολες και ολες μιας και ειναι καινουργιος.
    Αλλα δεν περιμενω και τιποτα...περνω τα χαπια μου και ειμαι οκ και η ζωη μου παει καλα.

Οσο για το αν πρεπει να αμφισβητεις τους γιατρους ειχα ανοιξει ολοκληρο νημα καπου,δεν θελω να επαναλαμβανομαι αλλα θα συμφωνησω σε γενικες γραμμες με τον flamenco...τουλαχιστον οταν προκειται για καθαρα σωματικα δεν διαφωνω αλλα οταν μιλαμε για το τι γινεται μες το κεφαλι μου εχω τον τελευταιο λογο πιστευω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by justme
    H λογική \"πονάει χέρι\"... \"κόψει χέρι\" δεν είναι και ότι καλίτερο πάντως.

Αν σου την έχει δώσει το θέμα των χρημάτων που απαιτούνται για την θεραπεία σου μπορείς να τα βάλεις με το ΙΚΑ, με το κράτος, με ότι θες αλλά δεν νομίζω πως έχει νόημα να αλλάξεις την οπτική που είχες (και νομίζω σε έχει βοηθήσει) ΜΟΝΟ για τα χρήματα.

Αν νομίζεις ότι δε σε βοηθάει πλέον η οπική που είχεις αυτό είναι άλλο θέμα
    Μου αρέσει η ωριμότητα που αντιμετώπισες το θέμα

Senior Member
    Originally posted by Dalia
    justme δεν είναι τοσο το ότι πληρώνουμε για την ψυχοθεραπεία (αυτό είναι άλλο θέμα) όσο το ότι ο γιατρός κοιτάει μόνο να βγάλει τα χρήματά του και τίποτα παραπάνω.Είναι απογοητευτικό να νιώθεις ότι κρέμεσαι από έναν άνθρωπο,ότι τον έχεις ανάγκη κι αυτός ασχολείται μαζί σου μόνο επειδή είναι η δουλειά του,ενώ στην πραγματικότητα δεν του καίγεται καρφί για το τι περνάμε.
    Έχω μιλήσει άπειρες φορές για το πόσο απαίσιο είναι να ανταλλάσσεις συναισθήματα για χρήματα ακόμα και στην νυν μου γιατρό........Κάπως μου το έφερε και το εκλογίκευσε.......Αλλά ναι ένα επάγγελμα είναι και αυτό.....Και έπειτα αυτό που έλεγε ο παλιός...Δεν υπάρχει αλτρουισμός.......Ακόμα και στους παπάδες τα ακουμπάμε...........Κάπως πρέπει όλοι να ζήσουμε....Απλά να μην πουλάνε παπάρια μάντολες στυλ Γιάλομ και τέτοια....Πες ξεκάθαρα κάνω το επάγγελμά μου και δεν μπορώ να ταυτίζομαι με το πρόβλημά σου...Τώρα όταν τους ανοίγεσαι και τους ακουμπάς την ψυχή σου φατσα φορα στο τραπέζι και όταν στερεύουν τα χρήματα ξαφνικά η τόση αγαποκατανόηση γίνεται άφαντη-Αυτοί είναι οι κανόνες και τέτοια-πονάει αγαπητοί ντόκτορες..............

Senior Member
    Originally posted by Flamenco
    Είναι η φύση της δουλειάς τους τέτοια που δεν πρέπει να δένονται με τους ασθενείς για το καλό των ίδιων. Θα κάθονται να αναλύουν στο μυαλό τους όλες τις εμμονές και όλες τις ιστορίες; Θα τρελαθούν και οι ίδιοι αναμφιβόλλως.

Οπότε αυτό που γίνεται δυστυχώς είναι: \"Για πες μου κάποια πράγματα για σένα να δω τι φάρμακο θα σου δώσω\". Χωρίς να σκεφτούν ότι ο καθένας είναι ιδιαίτερο άτομο και έχει διαφορετικό περιβάλλον γύρω του από τους άλλους. Τελικά θα τους χαρακτήριζα κάτι σα ρομπότ που κρατάνε από τα λόγια σου τα στοιχεία 1,2,3,4 -> κατάθλιψη-> πάρε τα χάπια αριθμός 2. Χωρίς επιπλέον σκέψη. Ή ακόμα χειρότερα, \"θα κάνουμε θεραπεία για τόσο καιρό (=500+ ευρά) και μετά θα γίνεις καλά\". Με δουλεύεις ρε φίλε; Τι θες να πιστέψω τελικά ότι είσαι τόσο χαζός ή απλά ότι θέλεις τα λεφτά μου;
    Το μόνο που κοιτάνε είναι να σε κάνουν να νομίσεις ότι έχεις όντως κάτι πολύ σοβαρό για να σε μονιμοποιήσουν σα πελάτη. Τέλος, να αναφέρω ότι έχω εμπειρία με 5 ψυχιάτρους (και δεν πρόκειται να ξαναπάω για κανένα λόγο), πριν χαρακτηριστώ ανίδεος....
    Μου αρέσει αυτό.......Έχουμε 30% κατάθλιψη 20%ναρκισσισμό και 50% μεταιχμιακή.......Για να βελτιώσουμε το 100% θέλουμε χ χρόνια θεραπείας επί χ Ευρώ συν χ+ψ+φ+ω χάπια...τρου τρου τρου=Έξοδα,Έσοδα...Τόινγκ Τόινγκ.....
    Χρειάζεται και μια ΑΣΟΕ στη μέση.....

Senior Member
    Ναι, κρίμα που αυτοί δεν είναι ποτέ οι δικοί σου γιατροί... Κι αν τους βρεις, πρέπει να τους προλάβεις πριν το χάσουν κι αυτοί τελικά :)
    Καλό αυτό......Να προλάβουμε το τρένο δηλαδή....

Senior Member
    Originally posted by interappted
    χρειαζονται χρηματα για να ζησουν
    δεν το αμφισβητει κανεις αυτο
    αλλα οταν αρχιζουν αυτο το ειμαστε συνταξιδιωτες κ ο Γιαλομ ετσι κι ο Γιαλομ αλλιως κτλ ειναι εντελως αχρηστα γιατι ειναι τετοια η φυση που θα επρεπε να ξερουν πολυ καλα οτι ο ασθενης χανει την μπαλα με το περασμα των συνεδρειων κ αρχιζει να βλεπει το δρ σαν σωτηρα!
    ο θα με κανει καλα!
    κ μετα πχ λεω πχ εισαι σε δυσκολη θεση οικονομικη κ πανε περιπατο το σε κατανοω κι αρχιζει το \"πρεπει να ακολουθησεις την κοινωνια κ να δουλεψεις πιο πολυ για να ανταποκριθεις στο 300 ευρω το μηνιαιο\"
    κ λεω εγω τωρα:
    που πγε οεο σε αυτην την συνεδρεια ο Γιαλομ??που εισαι συνταξιδιωτη??θα σε πληρωσω οκ αλλα πως κανεις ετσι?
    κ μετα μπαινει κ το αλλο .....το μεγαλο
    ρε ανθρωπε σχετικε αν μου δινεις αντιψυχωτικα,ηρεμιστικα,αν τικαταθλιπτικα τι σκατα δουλεια να βρω ουτοσωστε να περισσευουν κ τα 300????κ θα πει κανεις:Υπαρχει κ το ΙΚΑ κ λεω εγω:γινονται ψυχοθεραπειες στο 20 λεπτο του ικα???γιατι το χω παλεψει κι αυτο.
    κι απο την αλλη πλευρα γινεται αφου εχεις φτασει σε ενα χ σημειο θεραπειας με το δρ σου να αλλαζεις κ να λες φτου κ ξανα ολα απο την αρχη με λενε ετσι στα 7 μου εγινε αυτο κ στα 20 μου εκεινο????
    το απλουστατο συμπερασμα μου ειναι οτι τελικα η ψυχοθεραπεια κοστιζει τοσο πολυ που λες αντε να τα σταξω για κανα 2 χρονιααντε 3
    κι οταν σου λενε εισαι οριακη κ δεν θα γινεις ποτε εντελως καλα τι εννοουν???
    το ρομαντικο θελω να σε βοηθησω γιατι νοιαζομαι για τους ψυχικα ταλαιπωρημενους ή κοιτα 300 ? το μηνα αν τα παιρνω ισοβια απο τον καθενα πλουτισα!!βρε 5 ασθενης να εχει ...
    Πολύ πονεμένο μήνυμα αυτό.......Με τόσα χάπια και τόσα προβλήματα μας ρωτάνε αν μπορούμε να ισορροπήσουμε σε μία δουλειά;;Και αυτό που λες...Θέλω να αλλάξω την γιατρό αλλά σκέφτομαι ή καθόλου που δεν με συμφέρει ή σε άλλον που θα πάρει ένα χρόνο να με μάθει και να ξαναλέω τα ίδια με διαφορετική αντιμετώπιση...Να μην ξέρεις τι θα σου τύχει....

Senior Member
    Πάω στο κατά πόσο πρέπει να αμφισβητείς τους γιατρούς...
    Λοιπόν...
    Ψυχίατρος:Δεν θέλω να κάνεις σοβαρή σχέση για να μην μου χαλάσεις τη θεραπεία.Βγήκες με αυτόν;;Μα αυτός είναι ψυχαναγκαστικός...(Δηλαδή εγώ είμαι καμιά καλύτερη;;;Έχω χειρότερη παθολογία και ο άνθρωπος το ξέρει και το δέχτηκε......Φαντάσου τι θα έλεγε για εμένα..\"Απαπαπαπα....Ου μπλέξεις με αυτήν..Οριακή\"Γύρισε και μου είπε ότι όποιος κάνει σχέση μαζί μου αυτή την εποχή θα είναι δυστυχισμένος .
    Η γιατρός:Μα αυτός Μαρία έχει κάποια παθολογία..Πρέπει να αλλάξεις τις επιλογές σου....Μα εγώ αυτόν θέλω..Ναι αλλά γιατί τον θες;;;Ε χέσε μας....Τον ερωτεύτηκα..Συγνώμη που δεν κοίταξα την ταμπέλα του......
    Τόσο καιρό ακούω αυτές τις παπαριές για να επιλέγει μία ή ένας που κάτι σπούδασε τι θα ερωτευτώ εγώ..Λες και ο έρωτας χρειάζεται εξυγείανση...Ερωτευόμαστε μόνο όταν είμαστε υγιείς..Οι ψυχασθενείς στην μπούκα.....Και εν τέλει κυρά μου αυτός που θε με πάρει θα με πάρει γι\'αυτό που είμαι...Οριακό,ψυχαναγκαστι κό ό,τι σκατά και αν είναι αυτό........Μου έρχεται να της κοπανίσω στα μούτρα ότι αν πιστεύει πως αυτή τα πάει καλύτερα από εμένα να της στείλω τα τηλέφωνα των πρώην μου να τους κάνει νυν της......Και το άλλο..Για όλα φταίω εγώ...Δεν θα έχω μεταιχμιακή αν:Έχω σχέση,τα πάω καλά με τους ανθρώπους.....Έχω σχέση=Είμαι υγιής,μη οριακή,ευτυχισμένη.....ΓΙΝΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ για να είσαι αποδεκτή........
    Έχω σχέση,κάνω παιδιά,είμαι μαμά ,φροντίζω τον άντρα μου και ποτέ δεν ζηλεύω....Αν ζηλέψω ίσως είμαι ανασφαλής,παρανοϊκή ή έχω κάνει λάθος επιλογές-αυτό μόνο σε περίπτωση που η ίδια αποτύχει ή δεν πιάνουν στην ψυχανάλυση τα 2 προηγούμενα.........Αν τον εγκαταλείψω πριν με εγκαταλείψει δεν θα είναι επειδή δεν τον γούσταρα ή επειδή είναι μαλάκας..Είναι επειδή έχω μεταιχμιακή ή είμαι δεσμοφοβική......

Senior Member
    Originally posted by Kassi
    Λοιπόν...
    Ψυχίατρος:Δεν θέλω να κάνεις σοβαρή σχέση για να μην μου χαλάσεις τη θεραπεία.Βγήκες με αυτόν;;Μα αυτός είναι ψυχαναγκαστικός...(Δηλαδή εγώ είμαι καμιά καλύτερη;;;Έχω χειρότερη παθολογία και ο άνθρωπος το ξέρει και το δέχτηκε......Φαντάσου τι θα έλεγε για εμένα..\"Απαπαπαπα....Ου μπλέξεις με αυτήν..Οριακή\"Γύρισε και μου είπε ότι όποιος κάνει σχέση μαζί μου αυτή την εποχή θα είναι δυστυχισμένος .
    Η γιατρός:Μα αυτός Μαρία έχει κάποια παθολογία..Πρέπει να αλλάξεις τις επιλογές σου....Μα εγώ αυτόν θέλω..Ναι αλλά γιατί τον θες;;;Ε χέσε μας....Τον ερωτεύτηκα..Συγνώμη που δεν κοίταξα την ταμπέλα του......
    Τόσο καιρό ακούω αυτές τις παπαριές για να επιλέγει μία ή ένας που κάτι σπούδασε τι θα ερωτευτώ εγώ..Λες και ο έρωτας χρειάζεται εξυγείανση...Ερωτευόμαστε μόνο όταν είμαστε υγιείς..Οι ψυχασθενείς στην μπούκα.....Και εν τέλει κυρά μου αυτός που θε με πάρει θα με πάρει γι\'αυτό που είμαι...Οριακό,ψυχαναγκαστι κό ό,τι σκατά και αν είναι αυτό........Μου έρχεται να της κοπανίσω στα μούτρα ότι αν πιστεύει πως αυτή τα πάει καλύτερα από εμένα να της στείλω τα τηλέφωνα των πρώην μου να τους κάνει νυν της......Και το άλλο..Για όλα φταίω εγώ...Δεν θα έχω μεταιχμιακή αν:Έχω σχέση,τα πάω καλά με τους ανθρώπους.....Έχω σχέση=Είμαι υγιής,μη οριακή,ευτυχισμένη.....ΓΙΝΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ για να είσαι αποδεκτή........
    Έχω σχέση,κάνω παιδιά,είμαι μαμά ,φροντίζω τον άντρα μου και ποτέ δεν ζηλεύω....Αν ζηλέψω ίσως είμαι ανασφαλής,παρανοϊκή ή έχω κάνει λάθος επιλογές-αυτό μόνο σε περίπτωση που η ίδια αποτύχει ή δεν πιάνουν στην ψυχανάλυση τα 2 προηγούμενα.........Αν τον εγκαταλείψω πριν με εγκαταλείψει δεν θα είναι επειδή δεν τον γούσταρα ή επειδή είναι μαλάκας..Είναι επειδή έχω μεταιχμιακή ή είμαι δεσμοφοβική......
    Μα έλεος ελέγχουν και ποιόν θα ερωτευτείς πια; Ευτυχώς που δε μου έτυχε ποτέ και να τρέχω στα δικαστήρια τώρα για καμμιά εξύβριση...

Senior Member
    Λοιπόν...
    Μα έλεος ελέγχουν και ποιόν θα ερωτευτείς πια; Ευτυχώς που δε μου έτυχε ποτέ και να τρέχω στα δικαστήρια τώρα για καμμιά εξύβριση...
    Με έχουν κυριολεκτικά διαλύσει και δεν ξέρω τι είναι της διαταραχής μου και τι της μαλακίας τους..Έτσι ακριβώς..Μου έκανε έλεγχο γιατί βγήκα με κάποιον ψυχαναγκαστικό..Εν τω μεταξύ και εγώ ψυχαναγκαστική είμαι....Και το είπε με ειρωνία και απαξίωση...\"Μα αυτός είναι ψυχαναγκαστικός\"

Senior Member
    μα δε κατάλαβες kassi dear ότι αυτό που έπρεπε να κάνεις ήταν να συστήσεις στο γιατρό να κάνετε group therapy ώστε ο ντοτορας να τα πάρει διπλά ....
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Αν όμως είσαι πελάτης τους και τους πληρώνεις τσάκω άλλη ροή ιστορίας....

\"Θέλω να ερωτευτώ τον επί 4 χρόνια άντρα μου γιατί είναι καλός και με βοήθησε όταν ξέμπλεξα με κάποιον που πολύ με πλήγωσε\"...
    \"Ναι αν και δεν ξέρω τι θα γίνει φέρε τον για γκρουπ θέραπυ .....συμπληρώνω:όπου θα πρέπει να του πεις ότι δεν την βρίσκεις μαζί του στο κρεβάτι γιατί δεν ταιριάζουν οι μεταβατικοί σας χώροι και αυτός να το πάρει ψύχραιμα......\"
    Μέχρι και ματζούνια αφροδισιακά του ζητούσε και αυτός της τα έδινε.......

Αν ήμουν στην θέση του άντρα της και με πήγαινε στον ψυχίατρο γιατί δεν την ευχαριστώ σεξουαλικά και δεν είναι ερωτευμένη μαζί μου αλλά θέλει να με θέλει θα την είχα στείλει στο διάολο..........
    Αλλά επειδή πληρώνουμε και είμαστε οι πελάτες του δεν πειράζει αν αυτά που λέμε είναι μαλακίες ή είμαστε ψυχαναγκαστικοί ή ό,τι.......Το είπε ο πελάτης;;Οκ...ΣΤΟΧΟΣ:Θέλει να θέλει τον άντρα της..=χ ευρώ επί χ ομαδικές επί χ ατομικές επί χ τεστ..τρούκου τρούκου....EDIT....

Senior Member
    Λοιπόν...
    Με έχουν κυριολεκτικά διαλύσει και δεν ξέρω τι είναι της διαταραχής μου και τι της μαλακίας τους..Έτσι ακριβώς..Μου έκανε έλεγχο γιατί βγήκα με κάποιον ψυχαναγκαστικό..Εν τω μεταξύ και εγώ ψυχαναγκαστική είμαι....Και το είπε με ειρωνία και απαξίωση...\"Μα αυτός είναι ψυχαναγκαστικός\"
    Kassi ξέρεις πόσα σε πόσα ζευγάρια υπάρχουν \"διαταραγμένοι\" χαρακτήρες και δεν το ξέρουν ούτε οι ίδιοι; Ο έρωτας βελτιώνει τόσο πολύ την ψυχική υγεία και για τους δύο που δεν τίθενται άλλα θέματα (τουλάχιστον στην αρχή που υπάρχει σε πολύ μεγάλο βαθμό). Όπως κι αν είναι αυτός ο έρωτας. Καλύτερα ερωτευμένος και ψυχαναγκαστικός παρά με συμβιβασμούς και καταπιέσεις, πάντα για το θέμα της υγείας μιλάω. Αυτή είναι η γνώμη μου. Άσε που μπορεί να σε περιορίζουν γιατί ξέρουν ότι θα πάρουν τα μυαλά σου αέρα και θα αρχίσεις να αμφισβητείς κάποια πράγματα...

Senior Member
    Στην πυρά όλοι τους......
    Αντε έστω δημοσιο μαστίγωμα κάθε Τρίτη και Παρασκευή

Senior Member
    χουχμου..Για να βρίσκουνε κάτι να αλλάξουν όταν δεν υπάρχει λόγος...Ξέρεις ότι αμφισβητούσα γκόμενούς μου γιατί ο γιατρός τους έβγαζε ότι δεν μου ταιριάζουν;;Αυτά ο παλιός..Για την νυν σε όλους τους δεσμούς το λάθος είμαι εγώ..........Και ποιός χρεώνεται αν εγώ πονέσω;;;Αυτοί;;;;;Δεν έχω ευθύνες σου λένε τώρα που με άφησες..........Ή Α,Μαρία δεν είπα αυτό......Αλλιώς το κατάλαβες..Ναι αλλά έγινα κώλος με το παιδί γιατί μου είπες πως θα χαλάσω τη θεραπεία μου με τον χ,ψ ψυχαναγκαστικό,παρανοϊκό ή ό,τι σκατά..Σου λέω ότι αν πήγαινε ο γκόμενος μου σε θεραπεία σε άλλον γιατρό τα ίδια θα έλεγαν και για εμένα...Μην μπλέξεις με αυτή..Είναι το και το και το...Στατιστικά δεδομένα..........Οι οριακοί το και το,οι ψυχαναγκαστικοί το και το,οι νάρκισσοι το και το..Ναι αλλά σε εμένα φέρεται καλά..Α δεν έχει σημασία..Θα φανεί στο μέλλον....
    Ή το καλύτερο..Μια διαπιστωμένα και αναγνωρισμένα και από τον ίδιο ψυχίατρο απόλυτα υγιής.....Κάνε θεραπεία γιατί θα αποκτήσεις μελλοντικά ψυχολογικά....

Senior Member
    Ναι αλλά σε εμένα φέρεται καλά..Α δεν έχει σημασία..Θα φανεί στο μέλλον....
    Αμα έχεις βρει τον ντόκτορα με το χάρισμα ρώτα τον για το joker......