η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 107
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 107 of 142 FirstFirst ... 75797105106107108109117 ... LastLast
Results 1,591 to 1,605 of 2118
    Senior Member
    Originally posted by Kassi

Ή το καλύτερο..Μια διαπιστωμένα και αναγνωρισμένα και από τον ίδιο ψυχίατρο απόλυτα υγιής.....Κάνε θεραπεία γιατί θα αποκτήσεις μελλοντικά ψυχολογικά....
    lol έτσι ακριβώς. Δεν πρέπει να σε περιορίζουν στο τι θα κάνεις για να νιώσεις καλύτερα... Το αντίθετο θα έπρεπε. Αν σκέφτεσαι ένα κάρο παράγοντες πριν προχωρήσεις σε κάτι στη ζωή σου χάνει και την αξία του αλλά σε κάνει και χειρότερα ψυχολογικά..
    Και πρέπει σίγουρα να συμφέρει και αυτούς πρώτα για να σου εγκρίνουν το βήμα...

Senior Member
    Originally posted by justme
    Ναι αλλά σε εμένα φέρεται καλά..Α δεν έχει σημασία..Θα φανεί στο μέλλον....
    Αμα έχεις βρει τον ντόκτορα με το χάρισμα ρώτα τον για το joker......
    Σε λέω για λαχείο θα ρωτάω...Τι αστροπλανήτρα,τι καφεντζού..Ψυχίατρος με κληρονομικό χάρισμα..Γύρισα Άπω Ανατολή,γύρισα Συρία..........

Senior Member
    Originally posted by Flamenco

Ή το καλύτερο..Μια διαπιστωμένα και αναγνωρισμένα και από τον ίδιο ψυχίατρο απόλυτα υγιής.....Κάνε θεραπεία γιατί θα αποκτήσεις μελλοντικά ψυχολογικά....
    lol έτσι ακριβώς. Δεν πρέπει να σε περιορίζουν στο τι θα κάνεις για να νιώσεις καλύτερα... Το αντίθετο θα έπρεπε. Αν σκέφτεσαι ένα κάρο παράγοντες πριν προχωρήσεις σε κάτι στη ζωή σου χάνει και την αξία του αλλά σε κάνει και χειρότερα ψυχολογικά..
    Και πρέπει σίγουρα να συμφέρει και αυτούς πρώτα για να σου εγκρίνουν το βήμα...
    Το έχουν γαμήσει..Έχουν εκλογικεύσει τα πάντα και τα έχουν βάλει στο μπλέντερ..Πρέπει να βρω άλλο ψυχίατρο γιατί δεν αρνούμαι το πρόβλημά μου αλλά αυτοί αλλού το πάνε..Εκμεταλλεύσαι τους άλλους.Έχεις ναρκισσιστική..Ήσουν πιο προκλητικά ντυμένη..Έχεις ιστριονική..Κάνεις ασύδοτο σεξ..έχεις μεταιχμιακή...

Το απλά είσαι μαλάκας ή έχεις άποψη δεν παίζει...

Senior Member
    Kassi μου να σου πω την αλήθεια πιστεύω ότι σε κάνουν να νομίζεις ότι είσαι άρρωστος από κει που είσαι απλά ο εαυτός σου. Έχουν κατηγοριοποιήσει κάθε είδους συμπεριφορά σαν μία ασθένεια. Ο ντροπαλός είναι αυτό, αυτός που γουστάρει την εμφάνισή του είναι το άλλο (ναρκισσιστής συγκεκριμένα όπως λες), αυτός που στεναχωριέται εύκολα είναι το άλλο και πάει λέγοντας. Και πάρε και τα χάπια για να εξαρτηθείς και να κονομάνε τόσο αυτοί όσο και οι φαρμακοβιομηχανίες. Οι περισσότεροι γιατροί πιστεύω δεν το κάνουν επίτηδες. Απλά κάνουν ότι τους είπανε στη σχολή :) . Δηλ. πρέπει να θεωρούμαστε άρρωστοι επειδή έχουμε το συγκεκριμένο χαρακτήρα; Είναι πολύ καλά στημένη η απάτη και πρέπει να τη βιώσεις πολύ και να ψαχτείς επίσης πολύ για να το καταλάβεις.

Θυμήθηκα τώρα κι ένα σκηνικό που είμαι στον ψυχίατρο και σε μια φάση χτυπάει το τηλ. Το σηκώνει (αφού με ρώτησε και του το επέτρεψα :) *) και ήταν μία άλλη φίλη του πάλι ψυχίατρος ή κάτι τέτοιο και του είπε για έναν πελάτη του που αυτοκτόνησε. Και ο τύπος γελούσε και λέει \"α, αυτοκτόνησε τελικά έ\"; Μιλήσανε ακόμα λίγο και μετά έρχεται, κάτι του είπα εγώ και προσπαθούσε να με πείσει ότι η αυτοκτονία είναι ούτως ή άλλως για γέλια γιατί ο άλλος χάνει τη ζωή του και αυτό είναι βλακεία και κάτι τέτοια κουλά. Και ότι είχε την ίδια κουβέντα ακριβώς με έναν πελάτη που ξαφνιάστηκε για τον ίδιο λόγο πριν λίγες μέρες. Και σκέφτεσαι ότι εδώ δεν τον νοιάζει πραγματικά αν θα πεθάνει τελικά ο άλλος ή όχι και τον νοιάζει αν σκέφτεται κάτι περίεργο ή μάλωσε με τη γκόμενα...

edit
    *εννοώ λες και μπορούσα να κάνω διαφορετικά

Senior Member
    Για την νυν σε όλους τους δεσμούς το λάθος είμαι εγώ..........
    σου ειπε κάτι τέτοιο?

Senior Member
    Ήθελα να καταλήξω παραπάνω ότι ο οποιοσδήποτε να πάει σε ψυχίατρο όλο και κάτι θα του βρει τελικά με τόσο ευρείες και αφηρημένες κατηγορίες ασθενειών...

Senior Member
    Kassi μου να σου πω την αλήθεια πιστεύω ότι σε κάνουν να νομίζεις ότι είσαι άρρωστος από κει που είσαι απλά ο εαυτός σου. Έχουν κατηγοριοποιήσει κάθε είδους συμπεριφορά σαν μία ασθένεια. Ο ντροπαλός είναι αυτό, αυτός που γουστάρει την εμφάνισή του είναι το άλλο (ναρκισσιστής συγκεκριμένα όπως λες), αυτός που στεναχωριέται εύκολα είναι το άλλο και πάει λέγοντας. Και πάρε και τα χάπια για να εξαρτηθείς και να κονομάνε τόσο αυτοί όσο και οι φαρμακοβιομηχανίες. Οι περισσότεροι γιατροί πιστεύω δεν το κάνουν επίτηδες. Απλά κάνουν ότι τους είπανε στη σχολή :) . Δηλ. πρέπει να θεωρούμαστε άρρωστοι επειδή έχουμε το συγκεκριμένο χαρακτήρα; Είναι πολύ καλά στημένη η απάτη και πρέπει να τη βιώσεις πολύ και να ψαχτείς επίσης πολύ για να το καταλάβεις.

Θυμήθηκα τώρα κι ένα σκηνικό που είμαι στον ψυχίατρο και σε μια φάση χτυπάει το τηλ. Το σηκώνει (αφού με ρώτησε και του το επέτρεψα :) ) και ήταν μία άλλη φίλη του πάλι ψυχίατρος ή κάτι τέτοιο και του είπε για έναν πελάτη του που αυτοκτόνησε. Και ο τύπος γελούσε και λέει \"α, αυτοκτόνησε τελικά έ\"; Μιλήσανε ακόμα λίγο και μετά έρχεται, κάτι του είπα εγώ και προσπαθούσε να με πείσει ότι η αυτοκτονία είναι ούτως ή άλλως για γέλια γιατί ο άλλος χάνει τη ζωή του και αυτό είναι βλακεία και κάτι τέτοια κουλά. Και ότι είχε την ίδια κουβέντα ακριβώς με έναν πελάτη που ξαφνιάστηκε για τον ίδιο λόγο πριν λίγες μέρες. Και σκέφτεσαι ότι εδώ δεν τον νοιάζει πραγματικά αν θα πεθάνει τελικά ο άλλος ή όχι και τον νοιάζει αν σκέφτεσαι κάτι περίεργο ή μάλωσες με τη γκόμενα...
    Καλά εντελώς χάλια η αναισθησία του..........έλα μου ντε..Αν εγώ έγινα κώλος με τον γκόμενο την μάνα μου ή αυτοκτόνησα θα τους ενδιέφερε;;;Ρε πήρα την γιατρό μου ζητώντας της-πρώτη φορά επειδή εγώ δεν μπορούσα να βοηθήσει κάποιο άτομο γνωστό μου στα πρόθυρα αυτοκτονίας...Δεν είθισται και μην το παίζεις εσύ ο Σωτήρας..Το να είσαι άνθρωπος=θύμα,κομπλεξικός,� �ωτήρας,ανασφαλής που ικανοποιείται λύνοντας τα προβλήματα άλλων.....

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    σου ειπε κάτι τέτοιο?
    Το κακό είναι ότι δεν το είπε άμεσα,μονολεκτικά και μία φορά..Απλά λέει στις συνεδρίες για το κόμπλεξ μου και ότι φταίει η μεταιχμιακή που τους άφηνα ή ό,τι..Όχι ότι ήταν κάποιοι από αυτούς μαλάκες..ΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.. .Αν την πείσω πως ήταν θα πει ήταν λάθος επιλογής ΣΟΥ και για να εξετάσουμε γιατί διαλέγεις τέτοιους τύπους.(Τι θα πει γιατί διαλέγω;;Αυτός μου άρεσε.Το ήξερα από πριν που θα πάει;;;).Τουτέστιν :Λάθος επιλογή,λάθος χειρισμός=Εσύ είσαι το λάθος..Φορτώσου πάνω σου όλες τις αποτυχημένες σχέσεις σου....

Senior Member
    σου ειπε κάτι τέτοιο?
    Το κακό είναι ότι δεν το είπε άμεσα,μονολεκτικά και μία φορά..Απλά λέει στις συνεδρίες για το κόμπλεξ μου και ότι φταίει η μεταιχμιακή που τους άφηνα ή ό,τι..Όχι ότι ήταν κάποιοι από αυτούς μαλάκες..ΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.. .Αν την πείσω πως ήταν θα πει ήταν λάθος επιλογής ΣΟΥ και για να εξετάσουμε γιατί διαλέγεις τέτοιους τύπους..Άρα τι θα πει;Λάθος επιλογή,λάθος χειρισμός=Εσύ είσαι το λάθος..Φορτώσου πάνω σου όλες τις αποτυχημένες σχέσεις σου....
    Αυτή η τακτική τους σε κρατάει δέσμιο εκεί και να κρέμεσαι από τα χείλη τους για το πως πρέπει να ζήσεις την ίδια σου τη ζωή με το χαρακτήρα σου...! Και Kassi ότι και να πιστεύει για σένα η ψυχίατρος το μόνο σίγουρο είναι ότι δε μπορεί να λέει ότι ο άλλος δεν είναι μαλάκας αν δεν τον γνωρίσει από κοντά. Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε...

Senior Member
    σου ειπε κάτι τέτοιο?
    Το κακό είναι ότι δεν το είπε άμεσα,μονολεκτικά και μία φορά..Απλά λέει στις συνεδρίες για το κόμπλεξ μου και ότι φταίει η μεταιχμιακή που τους άφηνα ή ό,τι..Όχι ότι ήταν κάποιοι από αυτούς μαλάκες..ΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.. .Αν την πείσω πως ήταν θα πει ήταν λάθος επιλογής ΣΟΥ και για να εξετάσουμε γιατί διαλέγεις τέτοιους τύπους..Άρα τι θα πει;Λάθος επιλογή,λάθος χειρισμός=Εσύ είσαι το λάθος..Φορτώσου πάνω σου όλες τις αποτυχημένες σχέσεις σου....
    Αυτή η τακτική τους σε κρατάει δέσμιο εκεί και να κρέμεσαι από τα χείλη τους για το πως πρέπει να ζήσεις την ίδια σου τη ζωή με το χαρακτήρα σου...! Και Kassi ότι και να πιστεύει για σένα η ψυχίατρος το μόνο σίγουρο είναι ότι δε μπορεί να λέει ότι ο άλλος δεν είναι μαλάκας αν δεν τον γνωρίσει από κοντά. Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε...
    Το κακό είναι ότι έχω αρχίσει να την πιστεύω..Αντί να με απενοχοποιήσει μου γάμησε τα πετρέλαια..Παραδέχομαι ότι για να μην την βγάζω χωρίς αντικαταθλιπτικά είχα τα προβλήματά μου αλλά από αυτό μέχρι σε όλα έκανα λάθος και ο άλλος ήταν οκ και φτιάξε σχέση που θα μου την φέρεις και θα την εγκρίνω είναι άλλο και εντελώς καταπιεστικό..Αν κάνεις σεξ ασύδοτο θα είναι δείγμα ότι χειροτέρεψε η διαταραχή σου......Αν δεν κάνεις σχέση έχεις κόμπλεξ...Δηλαδή αν δεν καταλαβαίνει τόσο καιρό το πως τσινάω ενώ της φέρνω τις αντιρρήσεις μου και της λέω ότι χτες την έβγαζα κλαίγοντας από την συνεδρεία και μου λέει με ύφος αμυντικό ότι Μαρία να κάνουμε και δουλειά δεν φταίω εγώ.....Ρίχνω χ και ψάχνω για άλλον γιατί τα έχω πάρει τόσο που δεν θέλω να ακούσω ξανά την λέξη ψυχίατρος.....

Senior Member
    έχω φτάσει σε σημείο να τα παίρνω με τους πρώην-που δεν μου φταίνε τπτ-γιατί τα ακούω από την ψυχαναλύτρια....Μου έρχεται να πιάσω τηλέφωνα και να αρχίσω να ρωτάω:Σε πλήγωσα;;έφταιγα;;;Ήμουν ανασφαλής;;;Έχει δίκιο εν τέλει η άχρηστη ψυχίατρός μου;;;;Ποιά είναι εν τέλει;;;Ο θηριοδαμαστής ;;;

Senior Member
    Kassi..... ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΩΡΑ.........
    (πές μου ότι γέλασες......)
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Απλά αν το σκεφτείς λίγο θα δεις ότι η άλλη σε χαλάει γιατί δε σε αφήνει να είσαι ο εαυτός σου. Γιατί πρέπει να πας σε κάποιον ψυχίατρο τελικά για να σου πει απλά αυτά που θέλεις να ακούσεις και δεν τα κάνεις από μόνη σου;

Senior Member
    Φλαμένγκο η απάντηση στο ερώτημά σου είναι γιατί ένας γιατρός δεν πρέπει να σου λέει αυτό που θέλεις να ακούσεις αλλά αυτό που έχει διδαχθεί ως σωστό με τελικό σκοπό να γιατρευτείς.
    Αν το ήξερες (και το εφάρμοζες) και εσύ το σωστό δεν θα τον χρειαζόσουν τον γιατρό
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    έχω γελάσει just me με τις μαλακίες που είμαι αναγκασμένη κατά καιρούς να ακούω από μερικούς ειδικούς......Όλο το αναβάλλω αλλά την αλλάζω σύντομα..Είμαι με φαρμακοθεραπεία.Είναι μεγάλο το ρίσκο να εγκαταλείψω εντελώς την θεραπεία μου......Λογικά θα απευθυνθώ αλλού...Τους άκουγα τόσο καιρό γιατί πίστευα ότι είχαν δίκιο...Και κάπου θα έχουν δεν λέω.....Αλλά τους αμφισβητώ και αυτό είναι υγιές....