Results 1,591 to 1,605 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
02-02-2008, 00:29 #1591
Originally posted by Kassi
Ή το καλύτερο..Μια διαπιστωμένα και αναγνωρισμένα και από τον ίδιο ψυχίατρο απόλυτα υγιής.....Κάνε θεραπεία γιατί θα αποκτήσεις μελλοντικά ψυχολογικά....
Και πρέπει σίγουρα να συμφέρει και αυτούς πρώτα για να σου εγκρίνουν το βήμα...
- 02-02-2008, 00:37 #1592
Originally posted by justme
Ναι αλλά σε εμένα φέρεται καλά..Α δεν έχει σημασία..Θα φανεί στο μέλλον....
02-02-2008, 00:39 #1593
Originally posted by Flamenco
Ή το καλύτερο..Μια διαπιστωμένα και αναγνωρισμένα και από τον ίδιο ψυχίατρο απόλυτα υγιής.....Κάνε θεραπεία γιατί θα αποκτήσεις μελλοντικά ψυχολογικά....
Και πρέπει σίγουρα να συμφέρει και αυτούς πρώτα για να σου εγκρίνουν το βήμα...
Το απλά είσαι μαλάκας ή έχεις άποψη δεν παίζει...
02-02-2008, 00:55 #1594
Kassi μου να σου πω την αλήθεια πιστεύω ότι σε κάνουν να νομίζεις ότι είσαι άρρωστος από κει που είσαι απλά ο εαυτός σου. Έχουν κατηγοριοποιήσει κάθε είδους συμπεριφορά σαν μία ασθένεια. Ο ντροπαλός είναι αυτό, αυτός που γουστάρει την εμφάνισή του είναι το άλλο (ναρκισσιστής συγκεκριμένα όπως λες), αυτός που στεναχωριέται εύκολα είναι το άλλο και πάει λέγοντας. Και πάρε και τα χάπια για να εξαρτηθείς και να κονομάνε τόσο αυτοί όσο και οι φαρμακοβιομηχανίες. Οι περισσότεροι γιατροί πιστεύω δεν το κάνουν επίτηδες. Απλά κάνουν ότι τους είπανε στη σχολή :) . Δηλ. πρέπει να θεωρούμαστε άρρωστοι επειδή έχουμε το συγκεκριμένο χαρακτήρα; Είναι πολύ καλά στημένη η απάτη και πρέπει να τη βιώσεις πολύ και να ψαχτείς επίσης πολύ για να το καταλάβεις.
Θυμήθηκα τώρα κι ένα σκηνικό που είμαι στον ψυχίατρο και σε μια φάση χτυπάει το τηλ. Το σηκώνει (αφού με ρώτησε και του το επέτρεψα :) *) και ήταν μία άλλη φίλη του πάλι ψυχίατρος ή κάτι τέτοιο και του είπε για έναν πελάτη του που αυτοκτόνησε. Και ο τύπος γελούσε και λέει \"α, αυτοκτόνησε τελικά έ\"; Μιλήσανε ακόμα λίγο και μετά έρχεται, κάτι του είπα εγώ και προσπαθούσε να με πείσει ότι η αυτοκτονία είναι ούτως ή άλλως για γέλια γιατί ο άλλος χάνει τη ζωή του και αυτό είναι βλακεία και κάτι τέτοια κουλά. Και ότι είχε την ίδια κουβέντα ακριβώς με έναν πελάτη που ξαφνιάστηκε για τον ίδιο λόγο πριν λίγες μέρες. Και σκέφτεσαι ότι εδώ δεν τον νοιάζει πραγματικά αν θα πεθάνει τελικά ο άλλος ή όχι και τον νοιάζει αν σκέφτεται κάτι περίεργο ή μάλωσε με τη γκόμενα...
edit
*εννοώ λες και μπορούσα να κάνω διαφορετικά
02-02-2008, 00:57 #1595
Για την νυν σε όλους τους δεσμούς το λάθος είμαι εγώ..........
02-02-2008, 00:59 #1596
Ήθελα να καταλήξω παραπάνω ότι ο οποιοσδήποτε να πάει σε ψυχίατρο όλο και κάτι θα του βρει τελικά με τόσο ευρείες και αφηρημένες κατηγορίες ασθενειών...
02-02-2008, 01:00 #1597
Kassi μου να σου πω την αλήθεια πιστεύω ότι σε κάνουν να νομίζεις ότι είσαι άρρωστος από κει που είσαι απλά ο εαυτός σου. Έχουν κατηγοριοποιήσει κάθε είδους συμπεριφορά σαν μία ασθένεια. Ο ντροπαλός είναι αυτό, αυτός που γουστάρει την εμφάνισή του είναι το άλλο (ναρκισσιστής συγκεκριμένα όπως λες), αυτός που στεναχωριέται εύκολα είναι το άλλο και πάει λέγοντας. Και πάρε και τα χάπια για να εξαρτηθείς και να κονομάνε τόσο αυτοί όσο και οι φαρμακοβιομηχανίες. Οι περισσότεροι γιατροί πιστεύω δεν το κάνουν επίτηδες. Απλά κάνουν ότι τους είπανε στη σχολή :) . Δηλ. πρέπει να θεωρούμαστε άρρωστοι επειδή έχουμε το συγκεκριμένο χαρακτήρα; Είναι πολύ καλά στημένη η απάτη και πρέπει να τη βιώσεις πολύ και να ψαχτείς επίσης πολύ για να το καταλάβεις.
Θυμήθηκα τώρα κι ένα σκηνικό που είμαι στον ψυχίατρο και σε μια φάση χτυπάει το τηλ. Το σηκώνει (αφού με ρώτησε και του το επέτρεψα :) ) και ήταν μία άλλη φίλη του πάλι ψυχίατρος ή κάτι τέτοιο και του είπε για έναν πελάτη του που αυτοκτόνησε. Και ο τύπος γελούσε και λέει \"α, αυτοκτόνησε τελικά έ\"; Μιλήσανε ακόμα λίγο και μετά έρχεται, κάτι του είπα εγώ και προσπαθούσε να με πείσει ότι η αυτοκτονία είναι ούτως ή άλλως για γέλια γιατί ο άλλος χάνει τη ζωή του και αυτό είναι βλακεία και κάτι τέτοια κουλά. Και ότι είχε την ίδια κουβέντα ακριβώς με έναν πελάτη που ξαφνιάστηκε για τον ίδιο λόγο πριν λίγες μέρες. Και σκέφτεσαι ότι εδώ δεν τον νοιάζει πραγματικά αν θα πεθάνει τελικά ο άλλος ή όχι και τον νοιάζει αν σκέφτεσαι κάτι περίεργο ή μάλωσες με τη γκόμενα...
02-02-2008, 01:03 #1598
Originally posted by Sofia
02-02-2008, 01:08 #1599
02-02-2008, 01:14 #1600
02-02-2008, 01:21 #1601
έχω φτάσει σε σημείο να τα παίρνω με τους πρώην-που δεν μου φταίνε τπτ-γιατί τα ακούω από την ψυχαναλύτρια....Μου έρχεται να πιάσω τηλέφωνα και να αρχίσω να ρωτάω:Σε πλήγωσα;;έφταιγα;;;Ήμουν ανασφαλής;;;Έχει δίκιο εν τέλει η άχρηστη ψυχίατρός μου;;;;Ποιά είναι εν τέλει;;;Ο θηριοδαμαστής ;;;
02-02-2008, 01:22 #1602
Kassi..... ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΩΡΑ.........
(πές μου ότι γέλασες......)been good, been bad. WILL GO ON
02-02-2008, 01:23 #1603
Απλά αν το σκεφτείς λίγο θα δεις ότι η άλλη σε χαλάει γιατί δε σε αφήνει να είσαι ο εαυτός σου. Γιατί πρέπει να πας σε κάποιον ψυχίατρο τελικά για να σου πει απλά αυτά που θέλεις να ακούσεις και δεν τα κάνεις από μόνη σου;
02-02-2008, 01:26 #1604
Φλαμένγκο η απάντηση στο ερώτημά σου είναι γιατί ένας γιατρός δεν πρέπει να σου λέει αυτό που θέλεις να ακούσεις αλλά αυτό που έχει διδαχθεί ως σωστό με τελικό σκοπό να γιατρευτείς.
Αν το ήξερες (και το εφάρμοζες) και εσύ το σωστό δεν θα τον χρειαζόσουν τον γιατρόbeen good, been bad. WILL GO ON
02-02-2008, 01:26 #1605
έχω γελάσει just me με τις μαλακίες που είμαι αναγκασμένη κατά καιρούς να ακούω από μερικούς ειδικούς......Όλο το αναβάλλω αλλά την αλλάζω σύντομα..Είμαι με φαρμακοθεραπεία.Είναι μεγάλο το ρίσκο να εγκαταλείψω εντελώς την θεραπεία μου......Λογικά θα απευθυνθώ αλλού...Τους άκουγα τόσο καιρό γιατί πίστευα ότι είχαν δίκιο...Και κάπου θα έχουν δεν λέω.....Αλλά τους αμφισβητώ και αυτό είναι υγιές....
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή