Results 1,696 to 1,710 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
05-02-2008, 01:42 #1696
anwnimi,
το νικ σου μου φαινεται πολυ ψύχρο κι ομως τα κειμενα σου εχουν πολυ ζεστασια....
θα συμφωνήσω μαζι σου ιδιαιτερα στο οτι οπως αναμεσα σε ολες τις ομαδες επαγγελματιων έτσι κ οι ψυχολογοι κ οι ψυχιατροι μπορει ανετα να ναι καφροι. Αυτο δεν σημαινει ομως πως ειναι ολοι έτσι.Δεν μ αρεσει να ισοπεδώνω τπτ κ κανεναν. Που ωφελει?
Να προσθεσω στα οσα ειπες πως περισσοτερες απαιτησεις εχω απο εναν ψυχοθεραπευτη ή ενα ψυχιατρο, απο εναν γιατρο αλλα κ ενα δάσκαλο σε σχεση με ενα πωλητη ή ενα φουρναρη...Δυστυχως δεν ειναι ολοι οι ψυχιατροι ανθρωπινοι οπως θα πρεπε κ ειναι κριμα. Αυτο που προσπαθω να πω σε καθε τονο ομως κ με καθε αφορμη ειναι πως δεν ειναι κ δεν ειμαστε ολοι το ιδιο. Κ αυτο ειναι παρήγορο. Πολύ!
Τελος να πω οτι το να μην εχει καποιος διαγνωσμενη μια παθηση σε καμια περιπτωση δεν τον κανει καλύτερο απο καποιον αλλο με πάθηση, κ ουτε απαραιτητα κ πιο λειτουργικο μεσα στο κοινωνικο σύνολο. Αλλωστε ειναι πολυ εγωκεντρικο να σκεφτομαι π.χ. \"εχω κατάθλιψη, ο φίλος μου που δεν εχει περναει μια χαρα κ δεν εχει σοβαρο προβλημα\". Αλλιως: ο καθενας μονος του το ξέρει....Το δικο σου προβλημα μπορει να μου φανταζει μικρο ακριβως επειδη ειναι δικο σου...
- 05-02-2008, 12:23 #1697
Originally posted by Sofia
Originally posted by Kassi
Απλά μην συγκρίνεις τα δικά σου με τα δικά μας.......Γούστο σου και καμάρι σου να βελτιώνεσαι......μέσω αυτού του τρόπου...Απλά δεν συμφωνώ με αυτή την τακτική για τον εαυτό μου.........Κάπου επαναλάμβανες ότι αν δεν είχαμε προβλήματα δεν θα πηγαίναμε σε ειδικό...Οκ I got it......Εσύ τρέχεις ψυχοθεραπεία γιατί θες να βελτιωθείς χωρίς να έχεις κάτι.Εγώ τρέχω γιατί αν όχι ίσως να κινδυνέψει η ζωή μου......Τέλος..Τα λεφτά δικά σου...Δεν θα σου πω τι να τα κάνεις....
Υ.Γ Τι θα πει είναι ψυχοθεραπευτής και όχι ψυχίατρος;;;Δηλαδή αυτό κάνει ελαφρύτερη την θέση του ή πιο αποτελεσματική στον ασθενή;;Ψυχοθεραπευτής μπορεί να είναι είτε ψυχίατρος είτε ψυχολόγος αρκεί να έχει τελειώσει κάποια ψυχοθεραπευτική προσέγγιση και οι περισσότεροι είτε ψυχίατροι είτε ψυχολόγοι έχουν εκπαιδευτεί πάνω σε κάποιο ψυχοθεραπευτικό σχήμα
Επισης αν συγκρινω καταστασεις για να φανω καλυτερη αυτο κ αν δεν ισχυει...Απο κει κ περα ετσι αν νομιζεις ετσι θα ναι. Αναρωτιεμαι απο που έρχεται αυτο...Τί να σου πω? Δεν βλεπω να χει νοημα να κουβεντιαζω οταν βλεπω να αντιμετωπιζεται ο λογος μου μαλλον καχυποπτα ή κακοπροαιρετα.
Σε οτι αφορα στο ερωτημα σου για τον ψυχοθεραπευτή η απαντηση μου ειναι ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 2.
Αν προσεχες απο τις απαντησεις μου στο παρελθον θα εβλεπες οτι δεν θεωρω κανεναν πιο αποτελεσματικο απο τον αλλο. Κατα περιπτωση.....
Δεν θελω να παιξω κανενα συνηγορο Σοφια
αλλα εχω νομιζω(αν κανω λαθος ας με διορθωσει)καταλαβει τι εννοει η kassi
καταλαβαινω κ δεχομαι αυτο που λες οτι εχεις περιθωρια για βελτιωση οπως ολος ο κοσμος αλλωστε ειτε ψυχοθεραπευεται ειτε οχι
το θεμα της ειναι αυτο που σου ειπε\"μην συγκρινεις τα δικα σου με τα δικα μας\"
κ τι εννοει?
ποναει να ξερει οτι καποιος αλλος δεν εχει κατι τοσο σοβαρο ωστε να παιρνει χαπια απο τα 17 της
κ Σοφια ειναι περα για περα λογικο
οταν τις ψυχοθεραπειες αρχιζει να εμπλεκεται κ η συνταγογραφηση φαρμακων ηδη τρως μια ψυχρολουσια!κι εκει καταλαβαινεις οτιστη δικη σου την περιπτωση δεν μπορεις να βελτιωθεις μονο με ψυχοθεραπεια θες κ φαρμακα εκει γκρεμιζεται ενα μεγαλο κομματι της βοηθειας που προερχεται απο ψυχοθεραπεια
Επισης να σου επαναλαβω οτι στην δικη σου περιπτωση δεν βρεθηκε η δεν σου ειπαν την ταμπελα κ λες οτι αυτο ειναι χαρακτηριστικο σωστου ψυχοθεραπευτη..αν ομως σου λεγαν να παρεις αντιψυχωσικα δεν θα ρωτουσες τι εχεις?θα τα παιρνες μονο απο εμπιστοσυνη στον-στην δρ?καταρχην εκει ειναι υποχρεωμενοινα σου πουν το γιατι
το μονο καλο που πηρα απο την ψυχοθεραπεια ειναι η ταμπελα γιατι οταν νιωθεις οτι δεν εισαι καλα κ δεν ξερεις γιατι τοτε αρχιζουν υποθεσεις που μπορει να σου κανουν ζημια
δεν ζεις οπως νομιζεις κατω απο την ταμπελα
την γνωριζεις για να την απομακρυνεις εστω κι ελαχιστα απο πανω σου..γνωριζεις τα χαρακτηριστικα κ τα δουλευεις ενα προς ενα
το μονο αρνητικο ειναι οτι πλεον οποιαδηποτε συμπεριφορα σου αρχιζει να εξηγειται απο τον ψυχοθεραπευτη με ονομασιες απο αλλες διαταραχες πχ αυτο ειναι ψυχαναγκαστικο κι αρχιζεις να ψαχνεις τι ειναι αυτο
καταληγωντας η ψυχοθεραπεια που συμπεριλαμβανει φαρμακα δεν εχει καμια σχεση για μενα τουλαχιστον με την ψυχοθεραπεια χωρις φαρμακα
αυτο που ενιωσε η kassi ειναι αντιδραση
αλλα θελω να της πω κατι που λεω στον εαυτο μου
κ 50 χαπια να παιρνω το μονο που εχει σημασια ειναι να καταστελλονται αυτα τα χαρακτηριστικα
kassi αξιζει γιατι αν σκεφτεις τη ζωη μας χωρις αυτα....γεια σας!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
05-02-2008, 12:36 #1698
anwnimi ακομα κ σε αυτο το θεμα μου ηταν χρησιμα τα οσα εγραψες
ειλικρινα
ηδη απο το τηλεφωνο του ειπα οτι εχουν ισοπεδωθει ολα στο μυαλο μου
εχω ξενερωσει κοινως
μου ζητησε συνεδρεια
κ ξαναρχισαν τα υποπτα σεναρια...φαυλος κυκλος
κ προσωπικα μου αρεσου οι μακροσκελες σου απαντησεις γιατι τιποτα δεν ειναι ατοπο!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
05-02-2008, 12:53 #1699
Να προσθεσω στα οσα ειπες πως περισσοτερες απαιτησεις εχω απο εναν ψυχοθεραπευτη ή ενα ψυχιατρο, απο εναν γιατρο αλλα κ ενα δάσκαλο σε σχεση με ενα πωλητη ή ενα φουρναρη...Δυστυχως δεν ειναι ολοι οι ψυχιατροι ανθρωπινοι οπως θα πρεπε κ ειναι κριμα. Αυτο που προσπαθω να πω σε καθε τονο ομως κ με καθε αφορμη ειναι πως δεν ειναι κ δεν ειμαστε ολοι το ιδιο. Κ αυτο ειναι παρήγορο. Πολύ!
Τελος να πω οτι το να μην εχει καποιος διαγνωσμενη μια παθηση σε καμια περιπτωση δεν τον κανει καλύτερο απο καποιον αλλο με πάθηση, κ ουτε απαραιτητα κ πιο λειτουργικο μεσα στο κοινωνικο σύνολο. Αλλωστε ειναι πολυ εγωκεντρικο να σκεφτομαι π.χ. \"εχω κατάθλιψη, ο φίλος μου που δεν εχει περναει μια χαρα κ δεν εχει σοβαρο προβλημα\". Αλλιως: ο καθενας μονος του το ξέρει....Το δικο σου προβλημα μπορει να μου φανταζει μικρο ακριβως επειδη ειναι δικο σου...
05-02-2008, 12:59 #1700
ιωαννα,
μονο να ξαναπω οτι δεν συγκρινω, δεν μ ενδιαφερει να το κανω. αυτο. \"ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ\": δεν υπάρχει για μενα τετοιο θέμα. Τοσο απλα! Κ ποτέ δεν υπήρξε. Για την περιβοητη εμπιστοσυνη τοσο καιρο λεω για εμπιστοσυνη στον εαυτο της-μου -σου κ μετα προς οποιον αλλον.
Οσο για τον τροπο που λειτουργεις με την ταμπελα μου φαινεται εξαιρετικα χρησιμος. Και νομιζω κ αυτον τον σκοπο εχουν οι οποιες ομαδοποιησεις κ κατηγοριες. Να τις χρησιμοποιεις εσυ κ οχι αυτες εσενα. Μια διαφωνια μονο: δεν σημαινει οτι επειδη εσυ λειτουργεις έτσι, λειτουργουν κ ολοι οι αλλοι πασχοντες με τον ιδιο τροπο.
05-02-2008, 13:28 #1701
Originally posted by interappted
ηδη απο το τηλεφωνο του ειπα οτι εχουν ισοπεδωθει ολα στο μυαλο μου
εχω ξενερωσει κοινως
μου ζητησε συνεδρεια
κ ξαναρχισαν τα υποπτα σεναρια...φαυλος κυκλος
05-02-2008, 14:29 #1702
του τα ειχα πει ηδη στην συνεδρεια
κ εδειξα εκεινη την ωρα πολυ εντονα το θυμο μου
του μιλησα ασχημα
πριν λιγο χρειαστηκε να παρω να ρωτησω μια διευκρυνηση για την αυξηση ladose
κ παλι του ειπα οτι μετα απο την Τεταρτη ολα αλλαξαν στο μυαλο μου
την μια κατανοω το οτι πρεπει να πληρωθει γιατι ουτε αδερφος μου ειναι ουτε φιλος μου
κι απο την αλλη οτι κλονιστηκαν εντελως ολα οσα ειχα στο νου μου για το ανθρωπινο μερος της υποθεσης
μου ειπε οτι απο το τηλ δεν μπορει να πει τπτwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
05-02-2008, 15:16 #1703
Νομίζω καλά έκανες και του το έδειξες.
Πώς αντέδρασε όταν είσασταν στη συνεδρία και του τα είπες αυτά?Προσπάθησε να τα αλλάξει και να δικαιολογηθεί?
05-02-2008, 16:01 #1704
ναι προσπαθουσε να δικαιολογηθει
κρατουσε μια σταση αμυνας προσπαθουσε απο τη μια να μου πει οτι εχω καπου δικιο κι απο την αλλη υποστηριζε τον επαγγελματισμο του οτι πρεπει να πληρωνεται(κατι που εγω δεν αρνηθηκα αλλα θεωρησα καπως υπερβολικη την σταση του στο θεμα,αδικη κ αδικαιολογητη!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
09-02-2008, 02:43 #1705
Σοφια ισως να σταθηκες τυχερη δεν αντιλεγω αλλα πιστεψε με κανεις ο οποιος εχει δεχτει ψυχοθεραπεια κ φτανει στο σημειο να την απορριπτει(για τον εαυτο του οχι γενικα)δεν αλλαζει αναιτια γνωμη
κ θα σου πω κατι που ειδα κ διαπιστωσα
ατομα κ βαζω κ τον εαυτο μου μεσα που απορριπτουν την ψυχοθεραπεια ειναι κυριως αυτα που παιρνουν φαρμακοθεραπεια
αυτο απο μονο του λεει κατι
τι?να σου πω κατα τη γνωμη μου
για τα πλεον διαδεμονα πχ αντικαταθλπτικα οκ?σου λενε η θεραπεια θα ειναι για 6 μηνες
για καποιους οι 6 μηνες παραμενουν 6(εξαιρεσεις)για καποιους γινονται 18 24 κτλ
κ για καποιους οπως εμενα πχ δινονται κ αλλα φαρμακα παλι κ καλα για λιγο αλλα που το λιγο μοιαζει με το ποτε
αν διαβασεις πολυ ωρα στο forum θα δεις πολλα παιδια που δεν θελω να αναφερω να πηγαινουν στον ψυχιατρο ,να γραφουν τα φαρμακα χωρις καν να κανουν ψυχοθεραπεια
ποτε δεν καταλαβαινα το γιατι
τωρα ομως το καταλαβα
γιατι καποιοι απο μας πιστεψαμε στην ψυχοθεραπεια σαν σωτηρεια λεμβο ενα πραγμα κ τελικα
μειναμε με τις συνταγες αγκαλια να μετραμε χαπια κ ωρες
κ δεν ειναι μελο καθολου ειναι ενας τροπος πια , το μελο ειναι
Τι εκανε η ψυχοθεραπεια???
εξακολουθω να ρωταω τι στο καλο εκανε η ψυχοθεραπεια???
Το αν οι 6 μηνες γίναν 12 ή 18 ή 24 δεν το αποφάσισε ο γιατρός. Αυτός το πρότεινε. Εσύ έκρινες ότι το χρειαζόσουν και το αποφάσισες για το δικό σου καλό.
Η απάντηση τώρα.
Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ, η ψυχοθεραπεία και η φαρμακοθεραπεία που είχες έως τώρα σε κράτησαν ζωντανή. (τι από τα τρία είχε περισσότερο δύναμη από το άλλο ειλικρινά δε μπορώ να σου το πώ.)
Τώρα μπορεί να μην χρειάζεσαι την ψυχοθεραπεία. Ή μπορεί να την χρειάζεσαι κάπως διαφορετική. Μπορεί πλέον να μην χρειάζεται να είναι η λέμβος για σένα. Μπορεί να είναι απλώς τα κουπιά (ή ούτε καν και αυτά αλλά το μαξιλαράκι για να καθεσαι λίγο πιο μαλακά στη βάρκα)
Εdit: Διαβάζοντας αυτά που έγραψα μου φαίνονται κάπως...... (ας χρησιμοποιείσω την δική σου λέξη) μελό.... Αλλά αφού τα έγραψα τα αφήνω....been good, been bad. WILL GO ON
09-02-2008, 03:00 #1706
ιωαννα,
μονο να ξαναπω οτι δεν συγκρινω, δεν μ ενδιαφερει να το κανω. αυτο. \"ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ\": δεν υπάρχει για μενα τετοιο θέμα. Τοσο απλα! Κ ποτέ δεν υπήρξε. Για την περιβοητη εμπιστοσυνη τοσο καιρο λεω για εμπιστοσυνη στον εαυτο της-μου -σου κ μετα προς οποιον αλλον.
Οσο για τον τροπο που λειτουργεις με την ταμπελα μου φαινεται εξαιρετικα χρησιμος. Και νομιζω κ αυτον τον σκοπο εχουν οι οποιες ομαδοποιησεις κ κατηγοριες. Να τις χρησιμοποιεις εσυ κ οχι αυτες εσενα. Μια διαφωνια μονο: δεν σημαινει οτι επειδη εσυ λειτουργεις έτσι, λειτουργουν κ ολοι οι αλλοι πασχοντες με τον ιδιο τροπο.- Βάσει ποιάς εμπειρίας το λες αυτό;;;
09-02-2008, 03:10 #1707
Δεν θελω να παιξω κανενα συνηγορο Σοφια
αλλα εχω νομιζω(αν κανω λαθος ας με διορθωσει)καταλαβει τι εννοει η kassi
καταλαβαινω κ δεχομαι αυτο που λες οτι εχεις περιθωρια για βελτιωση οπως ολος ο κοσμος αλλωστε ειτε ψυχοθεραπευεται ειτε οχι
το θεμα της ειναι αυτο που σου ειπε\"μην συγκρινεις τα δικα σου με τα δικα μας\"
κ τι εννοει?
ποναει να ξερει οτι καποιος αλλος δεν εχει κατι τοσο σοβαρο ωστε να παιρνει χαπια απο τα 17 της--- Ε ρε πούστη μην τα ισοπεδώνουμε όλα..Δεν μπορούν να έχουν άποψη άτομα που πήγαν ψυχοθεραπεία για αυτοβελτίωση στο τι θα πει πρόβλημα και πως λειτουργεί η ψυχοθεραπεία........Δεν τους είπα αποκτήστε τα αλλά για να έχω την ******* τη διαταραχή και να χαπακώνομαι από τα 17 μου το πρόβλημά μου δεν ήταν σίγουρα ο γκόμενος που με άφησε και με έριξε στο ποτό..Ακούω άλλο άτομο να μου λέει:Όχι όλα στη ζωή μου πήγαιναν θαυμάσια με τους γονείς μου απλά με κορόιδευαν στο σχολείο κάποιοι συμμαθητές μου και το έριξα μετά στο χασίς....Ε όχι ρε πούστη..Αν αυτό είναι πρόβλημα τι να πω και εγώ που η κοροιδία ήταν το 1/10 από τα προβλήματα που με απασχολούσαν;;;;Τι να μου πει εμένα σαν συμβουλή για τα προβλήματα με τους γονείς μου η τύπισσα που δεν είχε ποτέ και το μόνο της πρόβλημα ήταν αν τσακώθηκε με το γκόμενο;;Ε καλώς ή κακώς δεν μπορεί να με συναισθανθεί..\"Μα πως είναι δυνατό να ήθελες να αυτοκτονήσεις;\" σου λένε και σε κοιτάνε γεμάτoι απορία σαν να ήταν εντελώς παράλογο μετά από τόσα που πέρασες και εκεί είναι που εκνευρίζεσαι περισσότερο στην έλλειψη κατανόησης..Και ναι γμτ τα παίρνω που είμαι τόσο χάλια και έχω υποφέρει τόσο πολύ..Τα παίρνω άγρια όταν άλλοι μου μιλάνε για προβλήματα και δεν έζησαν στο ελάχιστο ότι εγώ.......
κ Σοφια ειναι περα για περα λογικο
οταν τις ψυχοθεραπειες αρχιζει να εμπλεκεται κ η συνταγογραφηση φαρμακων ηδη τρως μια ψυχρολουσια!κι εκει καταλαβαινεις οτι στη δικη σου την περιπτωση δεν μπορεις να βελτιωθεις μονο με ψυχοθεραπεια θες κ φαρμακα- Έτσι..Και αν θεραπευτείς και ποτέ ή δεν χειροτερέψεις.....εκει γκρεμιζεται ενα μεγαλο κομματι της βοηθειας που προερχεται απο ψυχοθεραπεια
Επισης να σου επαναλαβω οτι στην δικη σου περιπτωση δεν βρεθηκε η δεν σου ειπαν την ταμπελα κ λες οτι αυτο ειναι χαρακτηριστικο σωστου ψυχοθεραπευτη..αν ομως σου λεγαν να παρεις αντιψυχωσικα δεν θα ρωτουσες τι εχεις?θα τα παιρνες μονο απο εμπιστοσυνη στον-στην δρ?καταρχην εκει ειναι υποχρεωμενοι να σου πουν το γιατι
το μονο καλο που πηρα απο την ψυχοθεραπεια ειναι η ταμπελα γιατι οταν νιωθεις οτι δεν εισαι καλα κ δεν ξερεις γιατι τοτε αρχιζουν υποθεσεις που μπορει να σου κανουν ζημια
δεν ζεις οπως νομιζεις κατω απο την ταμπελα
την γνωριζεις για να την απομακρυνεις εστω κι ελαχιστα απο πανω σου..γνωριζεις τα χαρακτηριστικα κ τα δουλευεις ενα προς ενα
το μονο αρνητικο ειναι οτι πλεον οποιαδηποτε συμπεριφορα σου αρχιζει να εξηγειται απο τον ψυχοθεραπευτη με ονομασιες απο αλλες διαταραχες πχ αυτο ειναι ψυχαναγκαστικο κι αρχιζεις να ψαχνεις τι ειναι αυτο
καταληγωντας η ψυχοθεραπεια που συμπεριλαμβανει φαρμακα δεν εχει καμια σχεση για μενα τουλαχιστον με την ψυχοθεραπεια χωρις φαρμακα
αυτο που ενιωσε η kassi ειναι αντιδραση
αλλα θελω να της πω κατι που λεω στον εαυτο μου
κ 50 χαπια να παιρνω το μονο που εχει σημασια ειναι να καταστελλονται αυτα τα χαρακτηριστικα- Καταστέλλομαι ολόκληρη Ιωάννα και δεν μπορώ ούτε δουλειά να κρατήσω έτσι για να ανεξαρτητοποιηθώ
kassi αξιζει γιατι αν σκεφτεις τη ζωη μας χωρις αυτα....γεια σας!
09-02-2008, 03:15 #1708
Originally posted by justme
Σοφια ισως να σταθηκες τυχερη δεν αντιλεγω αλλα πιστεψε με κανεις ο οποιος εχει δεχτει ψυχοθεραπεια κ φτανει στο σημειο να την απορριπτει(για τον εαυτο του οχι γενικα)δεν αλλαζει αναιτια γνωμη
κ θα σου πω κατι που ειδα κ διαπιστωσα
ατομα κ βαζω κ τον εαυτο μου μεσα που απορριπτουν την ψυχοθεραπεια ειναι κυριως αυτα που παιρνουν φαρμακοθεραπεια
αυτο απο μονο του λεει κατι
τι?να σου πω κατα τη γνωμη μου
για τα πλεον διαδεμονα πχ αντικαταθλπτικα οκ?σου λενε η θεραπεια θα ειναι για 6 μηνες
για καποιους οι 6 μηνες παραμενουν 6(εξαιρεσεις)για καποιους γινονται 18 24 κτλ
κ για καποιους οπως εμενα πχ δινονται κ αλλα φαρμακα παλι κ καλα για λιγο αλλα που το λιγο μοιαζει με το ποτε
αν διαβασεις πολυ ωρα στο forum θα δεις πολλα παιδια που δεν θελω να αναφερω να πηγαινουν στον ψυχιατρο ,να γραφουν τα φαρμακα χωρις καν να κανουν ψυχοθεραπεια
ποτε δεν καταλαβαινα το γιατι
τωρα ομως το καταλαβα
γιατι καποιοι απο μας πιστεψαμε στην ψυχοθεραπεια σαν σωτηρεια λεμβο ενα πραγμα κ τελικα
μειναμε με τις συνταγες αγκαλια να μετραμε χαπια κ ωρες
κ δεν ειναι μελο καθολου ειναι ενας τροπος πια , το μελο ειναι
Τι εκανε η ψυχοθεραπεια???
εξακολουθω να ρωταω τι στο καλο εκανε η ψυχοθεραπεια???
Το αν οι 6 μηνες γίναν 12 ή 18 ή 24 δεν το αποφάσισε ο γιατρός. Αυτός το πρότεινε. Εσύ έκρινες ότι το χρειαζόσουν και το αποφάσισες για το δικό σου καλό.
Η απάντηση τώρα.
Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ, η ψυχοθεραπεία και η φαρμακοθεραπεία που είχες έως τώρα σε κράτησαν ζωντανή. (τι από τα τρία είχε περισσότερο δύναμη από το άλλο ειλικρινά δε μπορώ να σου το πώ.)
Τώρα μπορεί να μην χρειάζεσαι την ψυχοθεραπεία. Ή μπορεί να την χρειάζεσαι κάπως διαφορετική. Μπορεί πλέον να μην χρειάζεται να είναι η λέμβος για σένα. Μπορεί να είναι απλώς τα κουπιά (ή ούτε καν και αυτά αλλά το μαξιλαράκι για να καθεσαι λίγο πιο μαλακά στη βάρκα)
Εdit: Διαβάζοντας αυτά που έγραψα μου φαίνονται κάπως...... (ας χρησιμοποιείσω την δική σου λέξη) μελό.... Αλλά αφού τα έγραψα τα αφήνω....
09-02-2008, 03:22 #1709
Ψυχίατρος μιλάει τώρα για πελάτη:Είναι από τους λίγους απόλυτα υγιείς ανθρώπους..Δεν θα μπορούσες να βρεις καλύτερο άνδρα.....ΑΛΛΑ έχει κάποια ψυχαναγκαστικά στοιχεία...
(Μετάφραση: Έχει πέσει αναδουλειά τελευταία και πρέπει και εγώ να ζήσω.........)
Ε ΧΕΣΕ ΜΑΣ>>>
Και που σαι ντόκτορα........ Την αύξηση που σκέφτεσαι να μου πείς ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ..!!!!Βρες σε αυτόν και τίποτα άλλα στοιχεία.........been good, been bad. WILL GO ON
09-02-2008, 03:30 #1710
Originally posted by justme
Ψυχίατρος μιλάει τώρα για πελάτη:Είναι από τους λίγους απόλυτα υγιείς ανθρώπους..Δεν θα μπορούσες να βρεις καλύτερο άνδρα.....ΑΛΛΑ έχει κάποια ψυχαναγκαστικά στοιχεία...
(Μετάφραση: Έχει πέσει αναδουλειά τελευταία και πρέπει και εγώ να ζήσω.........)
Ε ΧΕΣΕ ΜΑΣ>>>
Και που σαι ντόκτορα........ Την αύξηση που σκέφτεσαι να μου πείς ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ..!!!!Βρες σε αυτόν και τίποτα άλλα στοιχεία.........
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία