Results 1,711 to 1,725 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
09-02-2008, 03:33 #1711
Στον παλιό που πήγαινα οι δουλειές πήγαιναν τόσο \"χάλια\" που μετά τρία χρόνια από τον ερχομό μου φραγκώθηκε και έχει ιατρείο σε ακριβή περιοχή.......Στοιχείο το στοιχείο γεμίζει ο κουμπαράς..Έχουμε χτίσει ιατρεία και ιατρεία...
- 09-02-2008, 03:40 #1712
To άλλο..Τύπος με κοινωνιοφοβία και χαμηλή αυτοεκτίμηση προσπαθεί να μπει στον δρόμο των φαρμάκων..Πάρε τα θα νιώσεις καλά..Δεν είναι τπτ...Μα ρε αφήστε κανέναν άνθρωπο αχαπάκωτο...Αν ήταν έτσι τα 3/4 της Ελλάδας θα έπρεπε να χαπακώνονται........Είσαι ντροπαλός;;;;Πιθανή κοινωνιοφοβία=χάπι.......Είσα ι νευρικός:Πιθανή κατάθλιψη=χάπι
Την είδαμε τώρα:Καταθλιπτικά συμπτώματα..Ρε ξέρεις πόσα καταθλιπτικά συμπτώματα επί χρόνια είχαμε εμείς για να χαπακωνόμαστε;;Έτσι να ήταν οι καταθλιπτικοί....Αφήστε το παιδί να αναπνεύσει μια ώρα χωρίς τεχνητά σκευάσματα.......Και αν είστε τόσο πονόψυχοι πηγαίνετε να χώσετε μέσα τους δεκάδες παθολογικούς που κυκλοφορούν έξω και πράγματι χρήζουν φαρμακοθεραπείας......Αφήστε το ανθρωπάκι να ζήσει σαν άνθρωπος και όχι σαν ΖΟΜΠΙ.....Πάρε τα εσύ ρε φιλάρα αν τα νιώθεις τόσο relaxing & antistressing..Κάνε τα μια δοκιμή στον εαυτό σου....Νέα προμόσιον..Είναι λέει και αδυνατιστικά τα νέα σου χάπια.....Αντικαταθλιπτικά με αδυνατιστική δράση....Ούτε Wash & GO 2 σε ένα...
09-02-2008, 04:25 #1713
Γιατρός:\"Ξέρεις πόσα πράγματα κάνουμε οι άνθρωποι βάσει δεδομένων που έχουμε στο ασυνείδητο;\"
*Ναι,μέχρι να βρω όλο μου το ασυνείδητο πόσο λέτε να πάει η ταρίφα;;
*Γιατρέ δεν θέλω να κάνω όλα τα ασυνείδητα συνειδητά..Γι\'αυτό υπάρχει και το ασυνείδητο..Να το καταργήσουμε δηλαδή;;;
Και ξέρεις πως πάει έτσι;;Κάθε μέρα αποκτάς καινούρια ασυνείδητα=περισσότερα Ευρώ........
Επέλεξες τον τάδε γκόμενο γιατί ασυνείδητα πρόβαλλες την ανασφάλεια που είχες από τους γονείς σου.Το τον επέλεξα γιατί είναι ωραίος δεν παίζει στην ψυχοθεραπεία....Τον επέλεξες γιατί είχε στοιχεία του πατέρα σου και του προπάππου του μπατζανάκη σου που.........
09-02-2008, 09:02 #1714
Originally posted by Kassi
Γιατρός:\"Ξέρεις πόσα πράγματα κάνουμε οι άνθρωποι βάσει δεδομένων που έχουμε στο ασυνείδητο;\"
*Γιατρέ δεν θέλω να κάνω όλα τα ασυνείδητα συνειδητά..Γι\'αυτό υπάρχει και το ασυνείδητο..Να το καταργήσουμε δηλαδή;;;
Και ξέρεις πως πάει έτσι;;Κάθε μέρα αποκτάς καινούρια ασυνείδητα=περισσότερα Ευρώ........
Επέλεξες τον τάδε γκόμενο γιατί ασυνείδητα πρόβαλλες την ανασφάλεια που είχες από τους γονείς σου.Το τον επέλεξα γιατί είναι ωραίος δεν παίζει στην ψυχοθεραπεία....Τον επέλεξες γιατί είχε στοιχεία του πατέρα σου και του προπάππου του μπατζανάκη σου που.........
Το ασυνείδητο στο κάτω κάτω όπως το ορίζουν είναι αυτά που δε θέλουμε να θυμόμαστε γιατί μας κάνουν να νιώσουμε άσχημα. Και ήταν επιλογή μας να μην τα θυμόμαστε και να μην τα σκαλίζουμε περισσότερο. Η θεωρία τους λέει ότι αυτά πρέπει να στα επαναφέρουν στη μνήμη! Πως είναι δυνατόν να μη νιώθεις ελεεινά και άρρωστος από ένα σημείο και μετά που σου ξανασκάνε πράγματα που δεν ήθελες να επαναφέρεις και ίσως να μη σου ξαναπερνούσαν από το μυαλό ποτέ; Τελικά θα έχεις την ανάγκη τους είτε το θέλεις είτε όχι.
09-02-2008, 09:18 #1715
Και να συμπληρώσω κάτι για τα φάρμακα που ήθελα, έχω βιώσει σε μεγάλο βαθμό πόσο η ανάγκη των φαρμάκων είναι θέμα ψυχολογίας και μόνο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά που είχα κόψει μόνος μου κάποια πολύ εθιστικά χάπια μετά από ένα εξάμηνο λήψης, επειδή ήμουν διακοπές και περνούσα καλά κι ένιωσα ότι θα μπορούσα να κάνω οτιδήποτε εκείνη την περίοδο. Κι όταν λέμε τα έκοψα, απλά τα πέταξα στα σκουπίδια. Δεν ήξερα καν ότι έπρεπε να μειώσω δόση και τέτοια τότε. Ε εκείνη την μέρα άργησα να κοιμηθώ λίγες ώρες αλλά από την επόμενη και μετά αισθανόμουν τόσο ελεύθερος που απορούσα γιατί τα έπαιρνα τόσο καιρό. Η αίσθηση του να έχεις το κεφάλι σου καθαρό από ουσίες είναι κάτι που θα σε κάνει να αναρρωτηθείς για ακόμα μια φορά αν αξίζει να συνεχίζεις τα φάρμακα όταν νιώθεις καλά. Οι γιατροί θα πουν δεν παίζει ρόλο που νιώθεις καλά, θα τα παίρνεις για ένα χρόνο γιατί αλλιώς δε γιατρεύεσαι. Πόσο υποκριτικό μου ακούγεται πλέον...
09-02-2008, 12:59 #1716
συμφωνω στην εξισωση: ψυχιατρος + χαπια = love for ever
αλλα θα πω οτι ειμαι υπερ των χαπιων
τουλαχιστον κανουν κατι πρακτικο πχ να εγκλωβιζουν την σεροτινινη..
κατι ειναι κ αυτο
τα φραγκακια ομως τα παιρνουν απο την ψυχοθεραπεια
εχω αλλαξει 5
η πρωτη(2 επισκεψεις την βδομαδα*50?*4(εβδομαδες που χει ο μηνας)=400? το μηνα επι 3 χρονια...=14400?=της πηρα ενα κοτερο αυτη φορτωνει οικογενεια κ φιλους κ σαλπαρει κι εγω ακομα σκεφτομαι κ αναλυομαι.......
αυτο με το υποσεινηδητο???αλλο καπελο παλι
βρε μαστορα τι να λυσω το παζλ???λειπουν κομματια λεμε γιατι δλδ να το φτιαξω κ να το \"καμαρωνω\"μισο????
κ τι να πω αλλο πια???5 χρονια λεω λεω λεω σε 1 σεε 2 σε 3 σε 4 σε 5!!!ελεος!!!!!
δεν σημαινει οτι η ψυχοθεραπεια ειναι αχρηστη για ολους
για χομπυ οπως λεει κ η kassi καλα ειναι!
αλλα θα μιλησω για τα χαπια
αν νιωσεις καλα να μην τα παρεις?
ελα ντε που αυτα ειναι η αιτια που σε κανουν να νιωσεις πιο ανθρωπινα??
δλδ αν σταματησω πχ ψυχοθεραπεια κ κοψω χαπια τι θα γινω??????????
δεν θελω να μαθω!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
09-02-2008, 13:17 #1717
Originally posted by Flamenco
Το ασυνείδητο στο κάτω κάτω όπως το ορίζουν είναι αυτά που δε θέλουμε να θυμόμαστε γιατί μας κάνουν να νιώσουμε άσχημα. Και ήταν επιλογή μας να μην τα θυμόμαστε και να μην τα σκαλίζουμε περισσότερο. Η θεωρία τους λέει ότι αυτά πρέπει να στα επαναφέρουν στη μνήμη! Πως είναι δυνατόν να μη νιώθεις ελεεινά και άρρωστος από ένα σημείο και μετά που σου ξανασκάνε πράγματα που δεν ήθελες να επαναφέρεις και ίσως να μη σου ξαναπερνούσαν από το μυαλό ποτέ; Τελικά θα έχεις την ανάγκη τους είτε το θέλεις είτε όχι.
Τό έκλεισα λέμε το μπαουλάκι. Το έβαλα και κάτω από το κρεβάτι.....Εεεε εντάξει δε το πολυτακτοποίησα αλλά έκλεισε........ Καλά, οκ, πέταξε λίγο ο μεντεσές και βγήκαν κανά δύο πραγματάκια έξω. Δεν τα σπρώχνουμε πάλι μέσα να τελειώνουμε???? Σε πέντε λεπτάκια φτιάχνουμε και τον μεντεσέ και πάει το μπαουλάκι ξανά στη θέση του......Όχι??? Μα γιατί???????? Μα καλά τώρα ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ θα τα βγάλουμε έξω να τα πλύνουμε, να τα σιδερώσουμε, να τα κολλαρίσουμε και ξανά να τα βάλουμε μέσα??????
09-02-2008, 14:05 #1718
Σοφία να χαίρεσαι που είσαι καλά και την κάνεις μόνο για χόμπι την ψυχοθεραπεία αλλά μην συγκρίνεσαι με εμάς γιατί ευτυχώς δεν μας μοιάζεις αλλά και δεν έχεις και άποψη.......Είσαι έξω από το χορό..Δεν σου εύχομαι να μπεις αλλά δεν μπορείς να έχεις άποψη........επαναλαμβάνω.
Οσο για το χόμπι που ειπες ειναι αστείο. Αυτο σου φάνηκε απο οσα έγραψα?
09-02-2008, 14:25 #1719
Originally posted by justme
Τό έκλεισα λέμε το μπαουλάκι. Το έβαλα και κάτω από το κρεβάτι.....Εεεε εντάξει δε το πολυτακτοποίησα αλλά έκλεισε........ Καλά, οκ, πέταξε λίγο ο μεντεσές και βγήκαν κανά δύο πραγματάκια έξω. Δεν τα σπρώχνουμε πάλι μέσα να τελειώνουμε???? Σε πέντε λεπτάκια φτιάχνουμε και τον μεντεσέ και πάει το μπαουλάκι ξανά στη θέση του......Όχι??? Μα γιατί???????? Μα καλά τώρα ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ θα τα βγάλουμε έξω να τα πλύνουμε, να τα σιδερώσουμε, να τα κολλαρίσουμε και ξανά να τα βάλουμε μέσα??????well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
09-02-2008, 14:30 #1720
λοιπον λεω στον πενταχρονο γιο μου οτι την Τριτη εχει συνεδρεια
προσπαθω να δω απο την σκοπια του το πως νιωθει αυτος για το δρ του!
το λεω λοιπον ειναι καλος ο κ.ταδε?(φυσικα κ δεν θα αναφερω ονομα αν κ προκειται για τον πιο ανθρωπινο γιατρο που συναντησα στη ζωη μου)
μου απανταει :πολυ καλοσ μαμα!
τον ρωταω΅τον αγαπας
κ ...εκει το παιδι μου το πενταχρονο με αφησε αναυδη(κανει 2 χρονια ψυχοθεραπεια)κ ναι εχει αποψη
κ μου απανταει
-\"τι με ρωτας μαμα σου ειπα ειναι καλος αλλα αυτη ειναι η δουλεια του\"
νομιζω οτι ο πενταχρονος Θανασακης εχει την πιο παιδικη αφελη κ αμεροληπτη αποψη!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
09-02-2008, 14:41 #1721
κ κατι αλλο που θελω να συμπληρωσω παλι μεσω του γιου μου για την αδικια
εκει να δεις kassi που βλεπεις παιδια πλουσιων να σταζουν την εξηνταρα γιατι μενουν στο Πανοραμα κ η μοδα προσταζει ψυχοθεραπεια κ το γιο μου να πηγαινει 2 χρονια για να μαθει να αντιμετωπισει το θανατο του πατερα του κ να \"προχωρησουμε\"με οσο το δυνατο λιγοτερα τραυματα!
ποιο δικιο κ πιο αδικο????????
σκατα μετα συγχωρησεωςwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
09-02-2008, 14:49 #1722
Originally posted by interappted
κ κατι αλλο που θελω να συμπληρωσω παλι μεσω του γιου μου για την αδικια
εκει να δεις kassi που βλεπεις παιδια πλουσιων να σταζουν την εξηνταρα γιατι μενουν στο Πανοραμα κ η μοδα προσταζει ψυχοθεραπεια κ το γιο μου να πηγαινει 2 χρονια για να μαθει να αντιμετωπισει το θανατο του πατερα του κ να \"προχωρησουμε\"με οσο το δυνατο λιγοτερα τραυματα!
ποιο δικιο κ πιο αδικο????????
σκατα μετα συγχωρησεως
Καταλαβαινω οτι το αγοράκι σου που ειναι τοσο γλυκο εχει περάσει πολλα αδιαμφισβήτητα, ειλικρινα θαυμάζω το πεισμα σου κ την αγωνιστικοτητά σου, ομως μπορει να περναει κ καποιος άλλος δύσκολα. Κι αυτο δεν μπορει να το ξέρει κανενας παρα μονο αυτος ο άλλος. Με περισσοτερα ή λιγοτερα χρήματα.
Οσο για τη μοδα της ψυχοθεραπειας δεν ξέρω πράγματι αν υπάρχει. Ισα ισα που εγω βλέπω απο πολύ κοσμο να αντιμετωπιζεται ως κάτι γραφικό- τουλάχιστον.
10-02-2008, 01:36 #1723
10-02-2008, 01:41 #1724
Και να συμπληρώσω κάτι για τα φάρμακα που ήθελα, έχω βιώσει σε μεγάλο βαθμό πόσο η ανάγκη των φαρμάκων είναι θέμα ψυχολογίας και μόνο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά που είχα κόψει μόνος μου κάποια πολύ εθιστικά χάπια μετά από ένα εξάμηνο λήψης, επειδή ήμουν διακοπές και περνούσα καλά κι ένιωσα ότι θα μπορούσα να κάνω οτιδήποτε εκείνη την περίοδο. Κι όταν λέμε τα έκοψα, απλά τα πέταξα στα σκουπίδια. Δεν ήξερα καν ότι έπρεπε να μειώσω δόση και τέτοια τότε. Ε εκείνη την μέρα άργησα να κοιμηθώ λίγες ώρες αλλά από την επόμενη και μετά αισθανόμουν τόσο ελεύθερος που απορούσα γιατί τα έπαιρνα τόσο καιρό. Η αίσθηση του να έχεις το κεφάλι σου καθαρό από ουσίες είναι κάτι που θα σε κάνει να αναρρωτηθείς για ακόμα μια φορά αν αξίζει να συνεχίζεις τα φάρμακα όταν νιώθεις καλά. Οι γιατροί θα πουν δεν παίζει ρόλο που νιώθεις καλά, θα τα παίρνεις για ένα χρόνο γιατί αλλιώς δε γιατρεύεσαι. Πόσο υποκριτικό μου ακούγεται πλέον...
Ναι..Λοιπόν όσο για τα φάρμακα είχα πολλές ενστάσεις μέχρι που με έκαναν να πιστέψω πως τα έχω ανάγκη.....Απλά το αποδέχτηκα.......Αν δεν αποδεχτείς το πρόβλημα δεν το γιατρεύεις......Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική..Η περίπτωσή μου χρήζει φαρμακοθεραπείας...Κοινώς ας τα πάρω και ας το βουλώσω μέχρι νεοτέρας..Πάντως όταν τα διέκοψα αισθάνθηκα μια απίστευτη ελευθερία.....Καλύτερα τα πολλά περί φαρμάκων να λύνονται με τους ειδικούς..Δεν θέλω να επηρεάζω κανένα μη ούσα ειδικός.....
10-02-2008, 01:50 #1725
Originally posted by interappted
συμφωνω στην εξισωση: ψυχιατρος + χαπια = love for ever
αλλα θα πω οτι ειμαι υπερ των χαπιων
τουλαχιστον κανουν κατι πρακτικο πχ να εγκλωβιζουν την σεροτινινη.. Τσακώνουν σεροτονίνη εεεε;Άλλα την παλεύουν με την σεροτονίνη άλλα παίζουν σε άλλο ταμπλό.......Διαταραχές να υπάρχουν
κατι ειναι κ αυτο
τα φραγκακια ομως τα παιρνουν απο την ψυχοθεραπεια
εχω αλλαξει 5
η πρωτη(2 επισκεψεις την βδομαδα*50?*4(εβδομαδες που χει ο μηνας)=400? το μηνα επι 3 χρονια...=14400?=της πηρα ενα κοτερο αυτη φορτωνει οικογενεια κ φιλους κ σαλπαρει κι εγω ακομα σκεφτομαι κ αναλυομαι.......- Εσύ κότερο..Εγώ του έχτισα νέο ιατρείο......Και μετά σου λένε ότι δεν έχει λεφτά το επάγγελμα όταν σε μερικά χρόνια η κατάθλιψη θα είναι η Νο1 αιτία θανάτου μετά τα καρδιοαγγειακά........
αυτο με το υποσεινηδητο???-ρε άσε το υποσυνείδητο να είναι υποσυνείδητο,το ασυνείδητο επίσης και το συνειδητό συνειδητό.....Άσε το Φρόυντ να υπάρχει..Άσε το εγώ εγώ και το υπερεγώ υπερεγώ..Μην τα εξαφανίζεις.....Δεν θέλω όλο μου το υποσυνείδητο να το αναλύσω...Μισή μερίδα υποσυνείδητο παρακαλώ...Θα της κάνω ειδική παραγγελιά....Απ\'όλο μου το υποσυνείδητο εσύ θα αναλύσεις μόνο το 1/4......Το υπόλοιπο άσε το παραπονεμένο αλλο καπελο παλι
βρε μαστορα τι να λυσω το παζλ???λειπουν κομματια λεμε γιατι δλδ να το φτιαξω κ να το \"καμαρωνω\"μισο????
κ τι να πω αλλο πια???5 χρονια λεω λεω λεω σε 1 σεε 2 σε 3 σε 4 σε 5!!!ελεος!!!!!
δεν σημαινει οτι η ψυχοθεραπεια ειναι αχρηστη για ολους
για χομπυ οπως λεει κ η kassi καλα ειναι! Αχαχαχα..........Μόνο σαν χόμπι την χαίρεσαι..Tο δώρο της ψυχοθεραπείας σου λένε μετά......Ρε εμείς είμαστε το δώρο σε αυτούς....Είμαστε ένα μεγάλο δώρο με πολλές διαταραχές να λύσουνε=πολλά Ευρώπουλα.....Απλά αλλάζει κάθε φορά το χρώμα της κορδέλας
αλλα θα μιλησω για τα χαπια
αν νιωσεις καλα να μην τα παρεις?
ελα ντε που αυτα ειναι η αιτια που σε κανουν να νιωσεις πιο ανθρωπινα??
δλδ αν σταματησω πχ ψυχοθεραπεια κ κοψω χαπια τι θα γινω??????????
δεν θελω να μαθω!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή