Results 1,726 to 1,740 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
10-02-2008, 01:54 #1726
Originally posted by justme
Originally posted by Flamenco
Originally posted by Kassi
Γιατρός:\"Ξέρεις πόσα πράγματα κάνουμε οι άνθρωποι βάσει δεδομένων που έχουμε στο ασυνείδητο;\"
*Ναι,μέχρι να βρω όλο μου το ασυνείδητο πόσο λέτε να πάει η ταρίφα;;
*Γιατρέ δεν θέλω να κάνω όλα τα ασυνείδητα συνειδητά..Γι\'αυτό υπάρχει και το ασυνείδητο..Να το καταργήσουμε δηλαδή;;;
Και ξέρεις πως πάει έτσι;;Κάθε μέρα αποκτάς καινούρια ασυνείδητα=περισσότερα Ευρώ........
Επέλεξες τον τάδε γκόμενο γιατί ασυνείδητα πρόβαλλες την ανασφάλεια που είχες από τους γονείς σου.Το τον επέλεξα γιατί είναι ωραίος δεν παίζει στην ψυχοθεραπεία....Τον επέλεξες γιατί είχε στοιχεία του πατέρα σου και του προπάππου του μπατζανάκη σου που.........
Το ασυνείδητο στο κάτω κάτω όπως το ορίζουν είναι αυτά που δε θέλουμε να θυμόμαστε γιατί μας κάνουν να νιώσουμε άσχημα. Και ήταν επιλογή μας να μην τα θυμόμαστε και να μην τα σκαλίζουμε περισσότερο. Η θεωρία τους λέει ότι αυτά πρέπει να στα επαναφέρουν στη μνήμη! Πως είναι δυνατόν να μη νιώθεις ελεεινά και άρρωστος από ένα σημείο και μετά που σου ξανασκάνε πράγματα που δεν ήθελες να επαναφέρεις και ίσως να μη σου ξαναπερνούσαν από το μυαλό ποτέ; Τελικά θα έχεις την ανάγκη τους είτε το θέλεις είτε όχι.
Τό έκλεισα λέμε το μπαουλάκι. Το έβαλα και κάτω από το κρεβάτι.....Εεεε εντάξει δε το πολυτακτοποίησα αλλά έκλεισε........ Καλά, οκ, πέταξε λίγο ο μεντεσές και βγήκαν κανά δύο πραγματάκια έξω. Δεν τα σπρώχνουμε πάλι μέσα να τελειώνουμε???? Σε πέντε λεπτάκια φτιάχνουμε και τον μεντεσέ και πάει το μπαουλάκι ξανά στη θέση του......Όχι??? Μα γιατί???????? Μα καλά τώρα ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ θα τα βγάλουμε έξω να τα πλύνουμε, να τα σιδερώσουμε, να τα κολλαρίσουμε και ξανά να τα βάλουμε μέσα??????
έλα μου ντε..Σαν γενική καθαριότητα μου ακούγεται αυτό.......
- 10-02-2008, 01:57 #1727
Originally posted by Sofia
Σοφία να χαίρεσαι που είσαι καλά και την κάνεις μόνο για χόμπι την ψυχοθεραπεία αλλά μην συγκρίνεσαι με εμάς γιατί ευτυχώς δεν μας μοιάζεις αλλά και δεν έχεις και άποψη.......Είσαι έξω από το χορό..Δεν σου εύχομαι να μπεις αλλά δεν μπορείς να έχεις άποψη........επαναλαμβάνω.
Οσο για το χόμπι που ειπες ειναι αστείο. Αυτο σου φάνηκε απο οσα έγραψα?
10-02-2008, 02:00 #1728
Ε λίγο χομπέ κατάσταση μου κάνει η δικιά σου......
εξω απο το χορο σου εγω. Εξω απο το χορο μου κ εσυ. Δεν εχεις καμια ιδέα το τί εχω περάσει κ τί εχω ζήσει.
10-02-2008, 02:02 #1729
Originally posted by interappted
κ κατι αλλο που θελω να συμπληρωσω παλι μεσω του γιου μου για την αδικια
εκει να δεις kassi που βλεπεις παιδια πλουσιων να σταζουν την εξηνταρα γιατι μενουν στο Πανοραμα κ η μοδα προσταζει ψυχοθεραπεια κ το γιο μου να πηγαινει 2 χρονια για να μαθει να αντιμετωπισει το θανατο του πατερα του κ να \"προχωρησουμε\"με οσο το δυνατο λιγοτερα τραυματα!
ποιο δικιο κ πιο αδικο????????
σκατα μετα συγχωρησεως
Άσε χέσε μέσα......Κοίτα με τα λεφτά του άλλου εγώ δεν έχω καμία δουλειά αλλά ας καταλαβαίνουμε όταν κάτι το κάνουμε από μόδα-χόμπι και κάτι από ανάγκη....δεν μπορούμε όλοι να γίνουμε ίδιοι..Δεν έχω αυτό το κόμπλεξ ή την κακία αλλά άλλο κάνω ψυχοθεραπεία γιατί το προστάζουν οι καιροί και άλλο έχω πρόβλημα και πάω.........Υπάρχει κρατική αδικία και έλλειψη μέριμνας για την χαμηλόμισθη τάξη.....Αυτό είναι διαχρονικό.....Δεν μου φταίει ο πλούσιος του Πανοράματος..Μου φταίει το κράτος....
10-02-2008, 02:03 #1730
εξω απο το χορο σου εγω. Εξω απο το χορο μου κ εσυ. Δεν εχεις καμια ιδέα το τί εχω περάσει κ τί εχω ζήσει.
10-02-2008, 02:09 #1731
αυτο το \"χομπε¨....αστο,δεν πειράζει.
10-02-2008, 02:18 #1732
έχεις φάει κόλλημα εσύ.........Ε ναι ρε Σοφία μου..Σε πειράζει που δεν μοιάζουμε;;Καλό σου κάνει...Εσύ αδιατάραχη εγώ με διαταραχή...Πού είναι το πρόβλημά σου όταν είσαι σε πλεονεκτικότερη θέση από εμένα και κάνεις την ψυχοθεραπεία κάτι σαν από χόμπι;;;;
10-02-2008, 02:52 #1733
Εντάξει, είναι σίγουρο ότι η Σοφία δεν πηγαίνει στη ψυχοθεραπεία μόνο για χόμπι, κυρίως όσον αφορά τη δική της πλευρά, φαίνεται να έχει κάποιες σκέψεις που τη βασανίζουν. Απλά Σοφία εκεί που θέλω να στρέψεις τη σκέψη σου είναι στο ότι μπορεί αυτή την προφορική βοήθεια που δέχεσαι (και ίσως ακόμα καλύτερη) να τη δεχτείς από άλλα άτομα του κύκλου σου ή πχ αυτού του forum. Αυτό είναι που του δίνει το στίγμα του χόμπι σε κάποιους εδώ που είχαμε σοβαρή εμπειρία με γιατρούς λόγω πιο σοβαρής \"ασθένειας\". Προφανώς ξέρεις τι σου γίνεται καλύτερα από μας.
Ενδιαφέρον θα είχε για να συμμετέχεις στη συζήτηση με πιο ολοκληρωμένη άποψη να πήγαινες μία επίσκεψη σε ψυχίατρο να δούμε τι θα σου έλεγε... Οι συντριπτικές πιθανότητες λένε ότι θα σου βρει ενδείξεις ασθένειας και πολλοί θα σου έδιναν και τα αντίστοιχα χάπια για βελτίωση ή έτσι προληπτικά...
Sorry αν δε μπορέσω να απαντήσω σύντομα, αυτές τις μέρες αναγκαστικά θα μπαίνω από net cafe.
10-02-2008, 12:26 #1734
εκει να δεις kassi που βλεπεις παιδια πλουσιων να σταζουν την εξηνταρα γιατι μενουν στο Πανοραμα κ η μοδα προσταζει ψυχοθεραπεια κ το γιο μου να πηγαινει 2 χρονια για να μαθει να αντιμετωπισει το θανατο του πατερα του κ να \"προχωρησουμε\"με οσο το δυνατο λιγοτερα τραυματα!
σκατα μετα συγχωρησεως
Καταλαβαινω οτι το αγοράκι σου που ειναι τοσο γλυκο εχει περάσει πολλα αδιαμφισβήτητα, ειλικρινα θαυμάζω το πεισμα σου κ την αγωνιστικοτητά σου, ομως μπορει να περναει κ καποιος άλλος δύσκολα. Κι αυτο δεν μπορει να το ξέρει κανενας παρα μονο αυτος ο άλλος. Με περισσοτερα ή λιγοτερα χρήματα.
Οσο για τη μοδα της ψυχοθεραπειας δεν ξέρω πράγματι αν υπάρχει. Ισα ισα που εγω βλέπω απο πολύ κοσμο να αντιμετωπιζεται ως κάτι γραφικό- τουλάχιστον.
.......
κ εχω το καταλληλο iq να καταλαβω τι στο καλο τους οδηγησε στον παιδοψυχιατρο!
κ να ξερες τι ακουω!!!!!!
μου ερχεται να πω να βροντοφωναξω βρε αι σικτιρ το παιδι μου εχει προβλημα κι εσυ ακουμπας 60 ? γιατι το παιδι σου δεν καθεται να μαθει πιανο??????κ γιατι στις κοινωνικες εκδηλωσεις το πενταχρονο κλαει κ θελει να φυγει???
α ρε Σοφια θα σε παρω μια μερα μαζι μου αν θες κ θα δεις!
το πιο σοβαρο που ακουσα ειναι για να καταλαβεις για μαθητη που δεν μπορει λογω υπερκινητικοτητας να κατσει στην ταξη
οκ αυτο ειναι προβλημα!αλλα τα αλλα ειναι αμερικανοφερμενη μοδα!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
10-02-2008, 12:41 #1735
κ θελω να εκφρασω κατι απο ολα αυτα με kassi
Σοφια αφου κανεις κ συ ψυχοθεραπεια αυτοσημαινει οτι κατι τελος παντων προσπαθεις να βελτιωσεις κ σιγουρα οτι εχεις ευαισθησιες
πως μπορεις λοιπον να μην καταλαβαινεις αντιδρασεις δικες μου η σαν της kassi???ειμαστε σε πολυ πιο ασχημη κατασταση κ πιανει ενα ειδος \"κακιας\" οταν καποιος παει χωρις διαγνωσμενα προβλημα κ χωρις χαπια κ λεει πχ οτι ο σωστος ψυχοθεραπευτης δεν λεει διαταραχες επειδη η δικια σου δεν σου βρηκε κατι!
εμενα προσωπικα ειναι σαν να με λες οτι ειμαι ηληθια που ξερω τι εχω, οτι οι 5 ψυχιατροι που μου βαλαν την οριακη βουλα ειναι αχρηστοι οτι οταν σου δινουν αντιψυχωσικα ειμαι βλακας που ρωταω τι εχω
δεν καταλαβανεις πως ακουγονται ολα αυτα σε ατομα διαταραγμενα με τη βουλα??????
ειναι το λιγοτερο προκλητικα!κ θα δωσω ενα παραδειγμα
κ εμενα με ενοχλει η kassi που μιλαει ετσι για αντικαταθλιπτικα κ σταθεροποιητες για χαπια κ λεω πχ εγω τοτε να παω να πνιγω που παιρνω seroquel που ειναι ατυπο αντιψυχωσικο??ομως την καταλαβαινω κ μαλιστα παρα πολυ λογω αυτης της ευαισθησιας κ λεω ναι ρε γμτ η κοπελα παιρνει απο τα 17 της χαπια την ωρα που συνομιληκοι χορευουν σε μπαρακια...
κ λεω ολοι οσοι εχουμε ευαισθησιες στον τομεα ψυχω ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ !! ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΕΛΛΑΣ Κ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ
ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΝΟΗΣΗ Κ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
10-02-2008, 13:20 #1736
παλια ισως ηταν γραφικο τωρα επιμενω να λεω οτι ειναι για μερικους μερος τις ελιτ!δυστυχως εκει που περιμενω να βγει απο τη συνεδρεια ο Θανασακης ακουω πολλα
.......
μου ερχεται να πω να βροντοφωναξω βρε αι σικτιρ το παιδι μου εχει προβλημα κι εσυ ακουμπας 60 ? γιατι το παιδι σου δεν καθεται να μαθει πιανο??????κ γιατι στις κοινωνικες εκδηλωσεις το πενταχρονο κλαει κ θελει να φυγει???
το πιο σοβαρο που ακουσα ειναι για να καταλαβεις για μαθητη που δεν μπορει λογω υπερκινητικοτητας να κατσει στην ταξη
οκ αυτο ειναι προβλημα!αλλα τα αλλα ειναι αμερικανοφερμενη μοδα!
10-02-2008, 14:00 #1737
σε αυτο θα σου πω οτι εχεις απολυτο δικιο!κ μιλαω εκ πειρας δικιας μου!γιατι αν με ετρεχαν τοτε που κατι υπηρχε στο τουνελ θα ημουν σε καλυτερη μοιρα τωρα
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
10-02-2008, 23:24 #1738
Και για μένα το ίδιο ισχύει.Γι\'αυτό το είπα.Αργήσαν πολύ οι γονείς μου να καταλάβουν ότι δεν ήμουν καλά.Θα έπρεπε όταν ήμουν μικρή να είχαμε ζητήσει βοήθεια από ειδικό πολύ νωρίτερα από όταν τελικά πήγα.
11-02-2008, 03:58 #1739
σκατα μετα συγχωρησεως
Καταλαβαινω οτι το αγοράκι σου που ειναι τοσο γλυκο εχει περάσει πολλα αδιαμφισβήτητα, ειλικρινα θαυμάζω το πεισμα σου κ την αγωνιστικοτητά σου, ομως μπορει να περναει κ καποιος άλλος δύσκολα. Κι αυτο δεν μπορει να το ξέρει κανενας παρα μονο αυτος ο άλλος. Με περισσοτερα ή λιγοτερα χρήματα.
Οσο για τη μοδα της ψυχοθεραπειας δεν ξέρω πράγματι αν υπάρχει. Ισα ισα που εγω βλέπω απο πολύ κοσμο να αντιμετωπιζεται ως κάτι γραφικό- τουλάχιστον.
.......
οκ αυτο ειναι προβλημα!αλλα τα αλλα ειναι αμερικανοφερμενη μοδα!
11-02-2008, 04:00 #1740
κ θελω να εκφρασω κατι απο ολα αυτα με kassi
Σοφια αφου κανεις κ συ ψυχοθεραπεια αυτοσημαινει οτι κατι τελος παντων προσπαθεις να βελτιωσεις κ σιγουρα οτι εχεις ευαισθησιες
πως μπορεις λοιπον να μην καταλαβαινεις αντιδρασεις δικες μου η σαν της kassi???ειμαστε σε πολυ πιο ασχημη κατασταση κ πιανει ενα ειδος \"κακιας\" οταν καποιος παει χωρις διαγνωσμενα προβλημα κ χωρις χαπια κ λεει πχ οτι ο σωστος ψυχοθεραπευτης δεν λεει διαταραχες επειδη η δικια σου δεν σου βρηκε κατι!
εμενα προσωπικα ειναι σαν να με λες οτι ειμαι ηληθια που ξερω τι εχω, οτι οι 5 ψυχιατροι που μου βαλαν την οριακη βουλα ειναι αχρηστοι οτι οταν σου δινουν αντιψυχωσικα ειμαι βλακας που ρωταω τι εχω
δεν καταλαβανεις πως ακουγονται ολα αυτα σε ατομα διαταραγμενα με τη βουλα??????
ειναι το λιγοτερο προκλητικα!κ θα δωσω ενα παραδειγμα
κ εμενα με ενοχλει η kassi που μιλαει ετσι για αντικαταθλιπτικα κ σταθεροποιητες για χαπια κ λεω πχ εγω τοτε να παω να πνιγω που παιρνω seroquel που ειναι ατυπο αντιψυχωσικο??ομως την καταλαβαινω κ μαλιστα παρα πολυ λογω αυτης της ευαισθησιας κ λεω ναι ρε γμτ η κοπελα παιρνει απο τα 17 της χαπια την ωρα που συνομιληκοι χορευουν σε μπαρακια...-- Αυτό ξαναπες το.......
κ λεω ολοι οσοι εχουμε ευαισθησιες στον τομεα ψυχω ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ !! ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΕΛΛΑΣ Κ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ
ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΝΟΗΣΗ Κ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή