Results 1,771 to 1,785 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
18-02-2008, 19:33 #1771
axxaxa......Σωστό και αυτό....Πάνε τα υπουργεία εξωτερικών...Εδώ θέλει Ράμπο
- 19-02-2008, 11:56 #1772
ανακαλυψα οτι το να βλεπω ταινιες τυπου 300,8 mile,ο σκοπευτης κτλ
μου δεινει μεγαλη δυναμη ταυτιζομαι θυμωνω κ λεω..........χεχεχεχεχχε τωρα αρχιζει η εκδικηση!
ο ρολος του δυνατου απαιτει να τον μελετησεις
εγω αρχισα να μελεταω δυναμικους ρολους
παιξε-παιξε-παιξε ε καποτε θα τους υιοθετησω κι ολαςwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
20-02-2008, 00:37 #1773
Για να μη μας πάρουν τα αίματα ΤΟ απόλυτο revenge (τύφλα να έχουν οι 11 και οι 12 ωκεανοί) είναι \"το κεντρί\"
been good, been bad. WILL GO ON
20-02-2008, 12:44 #1774
το κεντρι ε?χμμμ δεν το χω δει αλλα μονο απο τον τιτλο φτιαχτηκα!
να σαι καλα justme!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
20-02-2008, 22:03 #1775
O καινούριος μου ψυχίατρος με ξενέρωσε άσχημα.
Πρόσφατα κρύωσα και του είπα 3 μέρες πριν από την συνεδρία μας να την ακυρώσουμε. Μου είπε ότι θα κανονίσουμε την ίδια μέρα την επόμενη εβδομάδα και όταν από ευγένεια τον ρώτησα μήπως θα έπρεπε να χρεωθώ για την συνεδρία που θα χάσουμε, μου απάντησε ναι.
Το ξέρω ότι αυτή την τακτική έχουν οι ψυχίατροι αλλά να δώσω και 80 ευρώ για υπηρεσίες που δεν θα μου προσφερθούν μου φαίνεται αστείο . Εγώ είμαι καθηγητής και όταν ένας μαθητής μου δεν κάνει μάθημα λόγω ασθένειας δεν με πληρώνει.
20-02-2008, 23:01 #1776
Originally posted by justme
Για να μη μας πάρουν τα αίματα ΤΟ απόλυτο revenge (τύφλα να έχουν οι 11 και οι 12 ωκεανοί) είναι \"το κεντρί\"
20-02-2008, 23:02 #1777
Originally posted by interappted
το κεντρι ε?χμμμ δεν το χω δει αλλα μονο απο τον τιτλο φτιαχτηκα!
να σαι καλα justme!
20-02-2008, 23:36 #1778
tsiou το κάνουν πολλοί αυτό.Του το είπες τρεις μέρες νωρίτερα και ήθελε να πληρωθεί?Ελεος!Κι εμένα με εκνευρίζει πολύ αυτό.Ευτυχώς ο δικός μου δεν το κάνει.Και τελευταία στιγμή που δεν κατάφερα να πάω 1-2 φορές δεν μου είπε να τον πληρώσω.
21-02-2008, 16:07 #1779
Originally posted by tsiou
Πρόσφατα κρύωσα και του είπα 3 μέρες πριν από την συνεδρία μας να την ακυρώσουμε. Μου είπε ότι θα κανονίσουμε την ίδια μέρα την επόμενη εβδομάδα και όταν από ευγένεια τον ρώτησα μήπως θα έπρεπε να χρεωθώ για την συνεδρία που θα χάσουμε, μου απάντησε ναι.
Το ξέρω ότι αυτή την τακτική έχουν οι ψυχίατροι αλλά να δώσω και 80 ευρώ για υπηρεσίες που δεν θα μου προσφερθούν μου φαίνεται αστείο . Εγώ είμαι καθηγητής και όταν ένας μαθητής μου δεν κάνει μάθημα λόγω ασθένειας δεν με πληρώνει.
Παθήματα - μαθήματαbeen good, been bad. WILL GO ON
21-02-2008, 16:18 #1780
Σωστά.Τι το\'θελες κι εσύ και ρώτησες από μόνος σου?Βέβαια και πάλι μπορεί να σου το έλεγε όταν θα ερχόταν η ώρα για τη συνεδρία.Δεν νομίζω να τον έπιαναν οι ντροπές και να μην σου ζητούσε να πληρωθεί για την χαμένη συνεδρία.Αλλά καλύτερα να κάνεις το κορόιδο σε τέτοιες περιπτώσεις.
21-02-2008, 16:41 #1781
Ακόμα καλίτερα δε να βρείς το θάρρος και να του πείς ότι ΟΧΙ ρε μάγκα, 3 μέρες νωρίτερα στο λέω δε θα σε πληρώσω κιόλας. Δε μου το είπες ποτέ σου ότι ραντεβού που ακυρώνεται 3 μέρες νωρίτερα θα το πληρώσω.
been good, been bad. WILL GO ON
21-02-2008, 18:18 #1782
Originally posted by justme
..... Δε μου το είπες ποτέ σου ότι ραντεβού που ακυρώνεται 3 μέρες νωρίτερα θα το πληρώσω.
Παρόλα αυτά νομίζω (γνώμη μου ε !) οτι καλό θα ήταν το ότι ενοχλήθηκες/παραξενεύτηκες/ήρθες σε δύσκολη θέση να το κάνεις θέμα στην επόμενη συνεδρία σου ...
Οι καλοί λογαρισμοί κάνουν τις καλές και ... \"αντιμεταβιβαστικές\" συνεδρίες ... !
21-02-2008, 23:09 #1783
Originally posted by tsiou
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!
αν συνεχισεις να πηγαινεις σε αυτον τον κουμπαροκουραμπιε μην ξαναρωτησεις αν χρωστας σε παρομοια περιπτωση
με θυμωσε τωρα αυτος!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
21-02-2008, 23:16 #1784
κ γενικα το κανουν κι αλλοι αυτο???
εγω εχει τυχει να ακυρωσω ραντεβου στον ψυχιατρο κ 2 ωρες πιο πριν μονο δεν ρωτησα τιποτα αλλα κ να μου ελεγε να πληρωσω σιγα μην τον πληρωνα!!!!καταρχην τι να πληρωσω αυτα που δεν ειπα κ δεν ακουσα???κ δευτερον τι αποδειξη θα κοβε????
δεν εχω ξανανευριασει ετσι με δρ παρολο που περναω πολυ κακη φαση με το δρ μου!!κ παλι αιτια τα φραγκα!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
22-02-2008, 01:14 #1785
Τελικα πήγα στο ραντεβού με τον ψυχίατρο - εφόσον μου είχε ότι αν νιώσω καλύτερα αυτός θα βρίσκεται εκεί και θα μπορεί να με δεχτεί.
Γενικά τον θεωρώ πολύ καλό γιατρό και είναι από τους πολύ γνωστούς.
Του ανέφερα ότι με ενόχλησε το ότι θα έπρεπε να πληρώσω την συνεδρία που έγκαιρα ειδοποίησα να ακυρώσουμε λόγω ασθένειάς μου , για να είμαι ειλικρινής μαζί του και για να μην καταπιέζω τις σκέψεις μου , πόσο μάλιστα όταν αφορούν διαδικαστικά θέματα της συνεδρίας.
Εδώ πρέπει να πω ότι στην πρώτη συνεδρία , μου είχε πει ότι σε περίπτωση ακύρωσης ραντεβού μας , αν δεν ειδοποιούσα έγκαιρα και δεν υπήρχει σοβαρός λόγος θα έπρεπε να πληρώσω κανονικά .
Εγώ όμως ειδοποίησα από την Δευτέρα για την Πέμπτη και ήμουν άρρωστος! Δηλαδή τι ακριβώς θα έπρεπε να μου συμβαίνει για να θεωρηθεί δικαιολογημένη η απουσία μου?
Πραγματικά νιώθω θιγμένος και εκτός αυτού η αναφορά της δυσαρέσκειάς μου για το γεγονός , είχε ως αποτέλεσμα την 45λεπτη ανάλυση-ανάλωση του τι συναισθήματα μου δημιουργεί η κατάσταση αυτή και το πως θα επηρέαζε την μεταξύ μας σχέση.
Ράγισε το γυαλί.
Συμπέρασμα: Eυχαριστώ πολύ γιατρέ που μου προσέφερες άλλο ένα πρόβλημα για να συζητάμε. Θα σου ανταποδώσω την αγάπη σου με το να απευθυνθώ σε κάποιον άλλον γιατρό και να σου προσφέρω ελεύθερο χρόνο.
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία