η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 121
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 121 of 142 FirstFirst ... 2171111119120121122123131 ... LastLast
Results 1,801 to 1,815 of 2118
    Senior Member
    πρωτον ειναι η αγνοια του κοσμου
    δεν ξερουν τι εστι οριακος
    οσο για τους ειδικους σου απαντησα στο αλλο θεμα
    δλδ ενας ψυχιατρος που πριν προσσπαθουσε ναα πεισει καποιον οτι δεν εχουν τσιπακι πανω του Αμερικανοι ναι δεν θα εντυπωσιαστει με μια διαταραχη προσωπικοτητας
    τι θα του πεις πχ
    εμενα το αριστερο μου χερι ειναι εντελως καμμενο
    να εντυπωσιαστει τη στιγμη που μολις επισκεφτηκε ατομο που τις εκοψε????
    δλδ με πολλη αγαπη θελω να σου πω να ενημερωθεις για την διαταραχη προσωπικοτητας σου
    να προσπαθησεις να βελτιωνεις 1-1 τα σημεια να το ξερεις ποτε μιλας εσυ κ ποτε η διαταραχη κ κατι ακομα να μην περιμενεις απο τον κοσμο που εχει μεσανυχτα απο ψυχιατρικες ορολογιες να καταλαβει τι εστι να εισαι ο οριακος φροντισε να καταλαβεις πρωτα εσυ τι ειναι
    οχι με το νιωθω αλλα με τις γνωσεις πανω σε αυτο
    κ απο ψυχιατρο που εχει δει πολυ πιο hard περιστατικα μην περιμενεις κ μην απαιτεις την πληρηπροσοχη του
    σου χρωσταω ενα μπραβο που εστω τολμησες να κανεις ενα group therapy
    εγω ειμαι μονο των ατομικων αθλιματων κι εγω θεωρω οτι οι αλλοι μου κανουν κακο οχι εγω στους αλλους
    ευγε λοιπον
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    πεσ τηνα τη γιατρεσσα να σε παει στα πιο hard κ κραξτηνα κι ολας που δεν καταλαβε οτι δεν ησουν για τετοια επιπεδα!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    όσο για αυτό που λες για το ομαδικό..Ειναι μία φάση όπου σου λέει ο άλλος κάτι για εσένα π.χ αρνητικό όπως \"Να την πετάξουμε εκτός ομάδος\" και αντί να μπορέσεις να απαντήσεις \'\'Άντε πνίξου μωρή μαλάκω\" να περιμένεις οριοθετημένα να μιλήσουν οι τρεις πριν από εσένα επ\'αυτού και εσύ να πεις κάτι σε \"Αισθάνθηκα απόρριψη\".........Πρέπει να λεω σε 10 μλκς που δεν με ήξεραν από χτες τα της οικογένειάς μου και από πάνω να με κράζουν και να μου λένε ότι τους θυμίζω την μάνα τους..Στα παπάρια μου..Εμένα αυτό πώς με βοηθά;;

Senior Member
    Originally posted by interappted
    πεσ τηνα τη γιατρεσσα να σε παει στα πιο hard κ κρατηνα κι ολας που δεν καταλαβε οτι δεν ησουν για τετοια επιπεδα!
    ε ναι ρε συ..Τι με έχει στα λάιτ;;;;Τι να μου χέσει στο πρόβλημά μου η στυτική δυσλειτουργία του τάδε;;;έχω πιο σοβαρά προβλήματα....Στον Ασκητή όχι στην ομάδα ρε...Λάθος χώρο διάλεξες....

Member
    Πάντως εμένα θα με ενδιέφερε η ομαδική ψυχοθεραπεία.
    Αν έχεις Κassi κάτι να προτείνεις let me know.

Senior Member
    γνωμη μου tsiou με την ατομικη ψυχοθεραπεια ο δρ ασχολειται μονομε εσενα κ το προβλημα οσυ εκεινο το 50λεπτο
    εστιαζεται σε εσενα η συνεδρεια
    κ δεν ξερω για μενα ειναι δυσκολο να τη μοιραζομαι την ωρα τησ ψυχοθεραπειας
    στην ομαδικη δεν θα ειχα καμια υπομονη να ερθει η σειρα μου να μιλησω κ να περιοριστω απο αλλα ακουσματα
    ασε που εγω δεν συμβιωνω ευκολα ουτε καν με αυτους που ειναι εξωω στο ιατρειο οχι κ μεσα!!!
    σκεψου το καλα πριν ξεκινησεις την ομαδικη
    αν θες ντε κ καλα ομαδα γραψου σε ενα ομαδικο αθλημα:P
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Κι εγώ ατομική ψυχοθεραπεία ψηφίζω.Την προτιμώ.Αν και θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω και σε group therapy,από περιέργεια πιο πολύ,να δω πώς είναι.Αλλά δεν νομίζω ότι τώρα θα με βοηθούσε κάτι τέτοιο.Θα\'θελα να είμαι καλύτερα για να μπορέσω να συμμετάσχω σε ομαδα.Γιατί τώρα έτσι όπως είναι η ψυχολογία μου σίγουρα θα νιώθω μειονεκτικά σε σχέση με τους άλλους και θα τους βλέπω όλους καλύτερα από μένα.Δεν μπορώ να το αντέξω αυτό.

Senior Member
    να πω ενημερωτικά μονο οτι στην ομάδα δεν μιλάει κανεις αν δεν θέλει, και δεν ειναι τίποτα αλλο παρά ουσιαστικά η σχέση μας με τον άλλο σε μεγέθυνση, ή αλλιως υπο εξέταση. Εγω ετσι το αντιλαμβάνομαι. τιποτα λιγοτερο τίποτα περισσοτερο.

κάτι ακομα: ειναι ευκαιρια να ακουσει κάποιος πέρα απο τον εαυτο του κ την οπτική ή τον πονο του άλλου. κ ο καλος ακροατής ειναι μεγάλη υποθεση νομιζω.

Η ομαδα δεν ειναι ευκολη υποθεση για μενα, οπως δεν ειναι κ η ατομικη συνεδρια. καθε μία εχει τις δυσκολίες της, αλλα \"αλλιως\"

Member
    To να γραφτώ σε ομαδικό άθλημα δεν είναι και ακριβώς το ίδιο iterrapted ε?
    Εγώ ενημερωτικά ρωτάω . Και γιατί όχι με λίγη προσοχή πιστεύω ότι θα ήταν καλό να δοκιμάσω.

Senior Member
    γνωμη μου tsiou με την ατομικη ψυχοθεραπεια ο δρ ασχολειται μονομε εσενα κ το προβλημα οσυ εκεινο το 50λεπτο
    στην ομαδικη δεν θα ειχα καμια υπομονη να ερθει η σειρα μου να μιλησω κ να περιοριστω απο αλλα ακουσματα
    ασε που εγω δεν συμβιωνω ευκολα ουτε καν με αυτους που ειναι εξωω στο ιατρειο οχι κ μεσα!!!
    Πράγματι..Πιστευω πως σε άτομα που είχαν ανέκαθεν θέμα με τις διαπροσωπικές τους σχέσεις(μάλλον άτομα με διαταραχές προσωπικότητας) η ομαδική μοιάζει μία ζωντανή κόλαση..Δεν έχω καθόλου υπομονή να περιμένω εκεί που βράζω και φουντώνω από κάτι που άκουσα να έρθει η σειρά μου..Θα έχω παγώσει και θα έχω ξεχάσει τι ήθελα να πω...Η ομαδική πάντως λένε πως σε πάει μπροστά πιο γρήγορα από την ατομική αλλά δεν ενδείκνυται σε όλες τις περιπτώσεις ψυχασθένειας..Υπάρχουν διάφοροι τύποι ομάδων όπως έχω καταλάβει..Δύο από αυτούς είναι η βιωματικού και η αναλυτικού τύπου ομάδα.......

Senior Member
    Originally posted by Kassi
    Πράγματι..Πιστευω πως σε άτομα που είχαν ανέκαθεν θέμα με τις διαπροσωπικές τους σχέσεις(μάλλον άτομα με διαταραχές προσωπικότητας) η ομαδική μοιάζει μία ζωντανή κόλαση..Δεν έχω καθόλου υπομονή να περιμένω εκεί που βράζω και φουντώνω από κάτι που άκουσα να έρθει η σειρά μου..Θα έχω παγώσει και θα έχω ξεχάσει τι ήθελα να πω...Η ομαδική πάντως λένε πως σε πάει μπροστά πιο γρήγορα από την ατομική αλλά δεν ενδείκνυται σε όλες τις περιπτώσεις ψυχασθένειας..Υπάρχουν διάφοροι τύποι ομάδων όπως έχω καταλάβει..Δύο από αυτούς είναι η βιωματικού και η αναλυτικού τύπου ομάδα.......
    τεσπα εγω παθαινω μονο που ξερω οτι ο δρ μου εχει κι αλλους αθενεις
    οχι να γνωριστουμε κι ολας κ να ανταλλαξουμε κ κομματια του εαυτου μας
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by Kassi
    Originally posted by Dalia
    Κι εγώ ατομική ψυχοθεραπεία ψηφίζω.Την προτιμώ.Αν και θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω και σε group therapy,από περιέργεια πιο πολύ,να δω πώς είναι.Αλλά δεν νομίζω ότι τώρα θα με βοηθούσε κάτι τέτοιο.Θα\'θελα να είμαι καλύτερα για να μπορέσω να συμμετάσχω σε ομαδα.Γιατί τώρα έτσι όπως είναι η ψυχολογία μου σίγουρα θα νιώθω μειονεκτικά σε σχέση με τους άλλους και θα τους βλέπω όλους καλύτερα από μένα.Δεν μπορώ να το αντέξω αυτό.

Εκτός από το ότι νιώθω μειονεκτικά απέναντί τους καθώς η μόνη με σοβαρό πρόβλημα και η μόνη με διαταραχή προσωπικότητας μου την είπαν και από πάνω ότι τους πάω πίσω.........Εκεί να δεις κόμπλεξ..Το άσχημο στην ομάδα είναι ότι ακούς της κάθε καρυδιάς καρύδι που μπορεί να είναι και κακοπροαίρετο,αγενές και εν τέλει μη αντικειμενικό να μιλάει για το πρόβλημά σου και αντί για κατανόηση και ευαισθησία να παίρνεις.........Είναι δύσκολο να μιλάς για αυτό που σε απασχολεί σε 10 άσχετα άτομα που δεν τα ήξερες μέχρι χτες για πράγματα που δεν θα έλεγες ούτε στον αδερφό σου...........
    τετοου ειδους ατομα ειναι για ομαδικη ψυχοθεραπεια μπας κ αποκτησουν τη στοιχειωδες ευγενεια
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    τεσπα εγω παθαινω μονο που ξερω οτι ο δρ μου εχει κι αλλους αθενεις
    οχι να γνωριστουμε κι ολας κ να ανταλλαξουμε κ κομματια του εαυτου μας
    Εγώ έχω γνωρίσει 2-3 ασθενής του γιατρού μου.Ετυχε δηλαδή να έχω πάει λίγο νωρίτερα στο ραντεβού,να έχει άλλον ασθενή μέσα με παρόμοια προβλήματα με τα δικά μου και να μου πει να μπω κι εγώ για να μιλήσουμε για λίγο,να γνωρίσω δηλαδή κάποιον που περνάει σχεδόν ότι κι εγώ.Ε εντάξει,αυτό δεν με χάλασε.

Senior Member
    Παιδια καλημερα. το τελευταιο διάστημα σκέφτομαι σοβαρα να ξεκινησω ομαδικη ψυχοθεραπεια παραλληλα με την ατομικη που κανω με το γιατρο μου. Δεδομενου οτι πασχω απο κρισεις πανικου και αγοραφοβια μου ειναι οπως καταλαβαινετε δυσκολο να το παρω απόφαση και να πάω στο κέντρο για να αρχισω. (μου εχει συστησει ο γιατρος μου ενα ανοιχτο ψυχοθεραπευτικο κεντρο) Σκεφτομαι η μαλλον φοβαμαι να παω... φοβαμαι μη με πιασει καμια κριση εκει στην ομαδα και γινω ρεζιλι. Μην με πιασει πανικος-δεν τα παω καλα με κόσμο. Σημερα ειμαι καλυτερα σε σχεση με πριν απο καποιους μηνες αλλα και παλι φοβαμαι. Απ την αλλη ομως θελω να πάω. θελω να γνωρισω κοσμο ειμαι μονος μου με τους γονεις μου τον τελευταιο καιρο. Σκεφτομαι οτι πρεπει να νικησω τους φοβους μου και να το τολμήσω. Μεχρι στιγμης εχω ακούσει μονο θετικα λογια για την ομάδα απο το γιατρο μου και οχι μονο. Εχω το τηλεφωνο του κεντρου και του γιατρου που κανει ομαδικη αλλα δεν το τολμώ να παρω... Εσεις τι με συμβουλευετε? Οσοι κανετε εδω ομαδικη, εχετε δει βελτιωση? Σας βοήθησε? Και το τελευταιο, πώς ειναι? Δηλαδη τι κανεις? Ερχεται η σειρα σου και αν θες μιλάς για οτι σε προβληματιζει? Ποσο διαρκει η συνεδρια? Και το κυριοτερο ποσο κοστιζει η καθε συνεδρια? Ευχαριστω. :)

Senior Member
    Μην σκέφτεσαι ότι μπορεί να σε πιάσει πανικός και να γίνεις ρεζίλι.Αλλωστε φαντάζομαι ότι και από τα υπόλοιπα άτομα που θα είναι στην ομάδα το πιθανότερο είναι να υπάρχουν κι άλλοι που θα έχουν πανικούς.Οπότε δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι γι\'αυτό.
    Δοκίμασε το κι αν δεις ότι σε βοηθάει και νιώθεις καλά το συνεχίζεις,αν όχι σταματάς.