Results 1,816 to 1,830 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
01-03-2008, 14:51 #1816
Εσυ πας σε ομαδικη? Ειδες βελτιωση?
Κατα βαθος γνωριζω οτι ΠΡΕΠΕΙ να παω στο κεντρο αν θελω να γινω καλα-δεν υπάρχει αλλη λύση. Θελω να πω τα φαρμακα και η ατομικη από μονα τους δεν μπορουν να με γιατρέψουν-πρεπει να ερθω αντιμετωπος με τους φοβους μου και να χτυπηθω μαζι τους. Μου το είπε και ο γιατρος μου. Πρεπει να ερθω σε επαφή με κόσμο, να βγω από την απομόνωση... Ειναι δυσκολο αλλα ΠΡΕΠΕΙ.
- 01-03-2008, 15:07 #1817
Δεν έχω κάνει ακόμα ομαδική.Θα ήθελα όμως να κάνω κάποια στιγμή,να δω πως είναι.Αργότερα ίσως.Εμένα νομίζω η ατομική με βοηθάει περισσότερο.Οχι ότι ντρέπομαι και φοβάμαι μην γίνω ρεζίλι,αλλά φοβάμαι μην επηρεαστώ αρνητικά από κάτι και με ρίξει ακόμα περισσότερο.Γιατί το κακό είναι ότι η ψυχολογία μου είναι τόσο χάλια που μπορεί από το παραμικρό να επηρεαστώ και μετά δεν φεύγει εύκολα από το μυαλό μου.
Αφού ο γιατρός σου σου λέει ότι για τη δική σου περίπτωση η ομαδική θεραπεία θα είναι ένα βήμα παραπάνω και είναι απαραίτητη να το τολμήσεις.
01-03-2008, 19:05 #1818
για αντικοινωνικους αγοροφοβικους κτλ πιστευω οτι η ομαδικη ψυχοθεραπεια κανει καλο!
τωρα προσωπικα παιδια γευγω μετα απο 50 λεπτα αν καταφερω να ειμαι συνεπης κ παλι νιω8ω οτι δεν ειπα ουτε το 1/4 απο αυτα που ηθελα
δεν με φτανουν καν
συμφωνω με τη Dalia μπορει να βοηθησει αλλα κ να σε ριξει οσο καλος παικτης κ να εισαι εσυ το στο ομαδικο μετρανε κι αλλα ατομαwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
01-03-2008, 21:27 #1819
Ευτυχώς εγώ κάθομαι τουλάχιστον μία ώρα στη συνεδρία.Μπορεί και παραπάνω πολλές φορές.
02-03-2008, 10:57 #1820
καλος ο δικος σου
εγω 50 λεπτα αν ειμαι συνεπης στο ραντεβου οσο αργω αφαιρειται απο το 50 λεπτο
φαντασου λοιπον αυτη την 1 ωρα να τη μοιραζοσουν με 10 λεπτα?εμενα κακο θα μου κανε γτ θελω να τα βγαλω απο μεσα μου ολα να ακουσω να συζητησω για την φαρμακευτικη αγωγη...που να προλαβω η γυναικα???δενμου φτανουν 50 λεπτα με το τιποταwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
02-03-2008, 13:46 #1821
Originally posted by interappted
καλος ο δικος σου
φαντασου λοιπον αυτη την 1 ωρα να τη μοιραζοσουν με 10 λεπτα?εμενα κακο θα μου κανε γτ θελω να τα βγαλω απο μεσα μου ολα να ακουσω να συζητησω για την φαρμακευτικη αγωγη...που να προλαβω η γυναικα???δενμου φτανουν 50 λεπτα με το τιποτα
Οσο πάει τον συμπαθώ και περισσότερο. :)
Εντάξει,εγώ αν αποφάσιζα να συμμετέχω σε ομαδική θεραπεία δεν θα σταματούσα την ατομική.Αλλο το ένα και άλλο το άλλο.Σε καμία περίπτωση δεν θα μου έφτανε η ομαδική.
Βέβαια και να ήθελα τώρα να συμμετέχω δεν έχει ο γιατρός μου ομάδα.Είπε ότι σκέφτεται να κάνει κάποια στιγμή.Ας αποφασίσει να κάνει και βλέπουμε.
Ιντερ ο δικός σου κάνει και ομαδική?Εχει δημιουργήσει δηλαδή ομάδα?
02-03-2008, 13:55 #1822
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΕΤΣΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΨΥΧΗ ΜΕΣΑ ΣΑΣ; ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
02-03-2008, 13:58 #1823
Είναι εύκολο να κρίνεις αν είσαι έξω από τον χορό...
02-03-2008, 14:01 #1824
ΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΡΤΗΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ Ή ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
03-03-2008, 10:14 #1825
σωστα τα λες manthes ειπαμε οτι πανω απο ολα αυτη ειναι η δουλεια τους!!κι αυτο ειναι κατι που πρεπει παντα να θυμομαστε
τωρα βεβαια υπαρχουν κ οι καλοι κ οι κακοι δρς οπως σε ολα τα επαγγελματα!
ο δικος μου δεν ξερω αν κανει ομαδικη ουτε τον ρωτησα ουτε μου χει πει κατι τετοιο
το μονο που μου λεει οταν αργω κανα 10 λεπτο στη συνεδρεια ειναι οτι χασαμε πολυτιμο χρονο...αρα δεν χωρανε αλλοι αλλωστε θεωρι το προβλημα μου μεγαλοwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
06-03-2008, 01:46 #1826
Originally posted by Kassi
γνωμη μου tsiou με την ατομικη ψυχοθεραπεια ο δρ ασχολειται μονομε εσενα κ το προβλημα οσυ εκεινο το 50λεπτο
εστιαζεται σε εσενα η συνεδρεια
κ δεν ξερω για μενα ειναι δυσκολο να τη μοιραζομαι την ωρα τησ ψυχοθεραπειας
στην ομαδικη δεν θα ειχα καμια υπομονη να ερθει η σειρα μου να μιλησω κ να περιοριστω απο αλλα ακουσματα
ασε που εγω δεν συμβιωνω ευκολα ουτε καν με αυτους που ειναι εξωω στο ιατρειο οχι κ μεσα!!!
σκεψου το καλα πριν ξεκινησεις την ομαδικη
αν θες ντε κ καλα ομαδα γραψου σε ενα ομαδικο αθλημα:P
οχι να γνωριστουμε κι ολας κ να ανταλλαξουμε κ κομματια του εαυτου μας
06-03-2008, 01:50 #1827
Originally posted by Kassi
Originally posted by Dalia
Κι εγώ ατομική ψυχοθεραπεία ψηφίζω.Την προτιμώ.Αν και θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω και σε group therapy,από περιέργεια πιο πολύ,να δω πώς είναι.Αλλά δεν νομίζω ότι τώρα θα με βοηθούσε κάτι τέτοιο.Θα\'θελα να είμαι καλύτερα για να μπορέσω να συμμετάσχω σε ομαδα.Γιατί τώρα έτσι όπως είναι η ψυχολογία μου σίγουρα θα νιώθω μειονεκτικά σε σχέση με τους άλλους και θα τους βλέπω όλους καλύτερα από μένα.Δεν μπορώ να το αντέξω αυτό.
Εκτός από το ότι νιώθω μειονεκτικά απέναντί τους καθώς η μόνη με σοβαρό πρόβλημα και η μόνη με διαταραχή προσωπικότητας μου την είπαν και από πάνω ότι τους πάω πίσω.........Εκεί να δεις κόμπλεξ..Το άσχημο στην ομάδα είναι ότι ακούς της κάθε καρυδιάς καρύδι που μπορεί να είναι και κακοπροαίρετο,αγενές και εν τέλει μη αντικειμενικό να μιλάει για το πρόβλημά σου και αντί για κατανόηση και ευαισθησία να παίρνεις.........Είναι δύσκολο να μιλάς για αυτό που σε απασχολεί σε 10 άσχετα άτομα που δεν τα ήξερες μέχρι χτες για πράγματα που δεν θα έλεγες ούτε στον αδερφό σου...........
06-03-2008, 01:57 #1828
Originally posted by Winston_man
Παιδια καλημερα. το τελευταιο διάστημα σκέφτομαι σοβαρα να ξεκινησω ομαδικη ψυχοθεραπεια παραλληλα με την ατομικη που κανω με το γιατρο μου. Δεδομενου οτι πασχω απο κρισεις πανικου και αγοραφοβια μου ειναι οπως καταλαβαινετε δυσκολο να το παρω απόφαση και να πάω στο κέντρο για να αρχισω. (μου εχει συστησει ο γιατρος μου ενα ανοιχτο ψυχοθεραπευτικο κεντρο) Σκεφτομαι η μαλλον φοβαμαι να παω... φοβαμαι μη με πιασει καμια κριση εκει στην ομαδα και γινω ρεζιλι. Μην με πιασει πανικος-δεν τα παω καλα με κόσμο. Σημερα ειμαι καλυτερα σε σχεση με πριν απο καποιους μηνες αλλα και παλι φοβαμαι. Απ την αλλη ομως θελω να πάω. θελω να γνωρισω κοσμο ειμαι μονος μου με τους γονεις μου τον τελευταιο καιρο. Σκεφτομαι οτι πρεπει να νικησω τους φοβους μου και να το τολμήσω. Μεχρι στιγμης εχω ακούσει μονο θετικα λογια για την ομάδα απο το γιατρο μου και οχι μονο. Εχω το τηλεφωνο του κεντρου και του γιατρου που κανει ομαδικη αλλα δεν το τολμώ να παρω... Εσεις τι με συμβουλευετε? Οσοι κανετε εδω ομαδικη, εχετε δει βελτιωση? Σας βοήθησε? Και το τελευταιο, πώς ειναι? Δηλαδη τι κανεις? Ερχεται η σειρα σου και αν θες μιλάς για οτι σε προβληματιζει? Ποσο διαρκει η συνεδρια? Και το κυριοτερο ποσο κοστιζει η καθε συνεδρια? Ευχαριστω. :)
06-03-2008, 02:01 #1829
καλος ο δικος σου
φαντασου λοιπον αυτη την 1 ωρα να τη μοιραζοσουν με 10 λεπτα?εμενα κακο θα μου κανε γτ θελω να τα βγαλω απο μεσα μου ολα να ακουσω να συζητησω για την φαρμακευτικη αγωγη...που να προλαβω η γυναικα???δενμου φτανουν 50 λεπτα με το τιποτα
06-03-2008, 02:07 #1830
Originally posted by MANTHES
ΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΡΤΗΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ Ή ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ
Τεχνητή νοημοσύνη εναντίων ψυχολόγων
05-08-2025, 00:02 in Με καφέ και συμπάθεια....