η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 123
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 123 of 142 FirstFirst ... 2373113121122123124125133 ... LastLast
Results 1,831 to 1,845 of 2118
    Senior Member
    Συμφωνώ.Καλύτερα εξάρτηση από γιατρό παρά από οτιδήποτε ή οποιονδήποτε άλλο.Τουλάχιστον ο γιατρός βοηθάει.

Senior Member
    ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΤΟΥ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ; ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ; ΕΛΕΟΣ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΤΟΥ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ; ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ; ΕΛΕΟΣ
    το ελεος προς τι????στο κατω-κατω καθεις με την εξαρτηση του κι ολοι εχουμε μικρες η μεγαλες εγω να δεις που ειμαι εξαρτημενη σε 2 πακετα ημερισιως δλδ 6€ κ με γεμιζουν κ με καρκινους !!τουλαχιστον στον ψυχιατρο η βλαβη ειναι μονο οικονομικη!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Παντωσ μεταξυ αστειου και σοβαρου..οι ψυχιατροι και οι ψυχολογοι μασ για να κανουν αυτη την δουλεια...εεε λιγο κουτσομποληδεσ πρεπει να ειναι...P:P:P
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Originally posted by Kassi
    Originally posted by interappted
    καλος ο δικος σου
    εγω 50 λεπτα αν ειμαι συνεπης στο ραντεβου οσο αργω αφαιρειται απο το 50 λεπτο

φαντασου λοιπον αυτη την 1 ωρα να τη μοιραζοσουν με 10 λεπτα?εμενα κακο θα μου κανε γτ θελω να τα βγαλω απο μεσα μου ολα να ακουσω να συζητησω για την φαρμακευτικη αγωγη...που να προλαβω η γυναικα???δενμου φτανουν 50 λεπτα με το τιποτα
    Νομίζεις ότι-χαχα- μιλάς κάθε φορά και από λίγο;;Έχω γύρω στις εφτά εβδομάδες να μιλήσω για το πρόβλημά μου..Τόσες φορές πληρώνω για να ακούω τον πόνο των άλλων..ʼσε δεν είναι ακόμα για εσένα η ομαδική Ιωάννα......

ε και τοτε ρε συ kassi πως μπορεις κ δινεισ βαση σε αυτα που σου λεει????εγω αν δεν πω στον αλλον το πιο σωψυχο μου δεν θα πιστευα ο,τι διαγνωση κ να μου κανε..ξερεις τι μπλα-μπλα εχω ριξει??????μιλαμε να φτανουν τα 50 λεπτα να περναει η ωρα κ να του λεω μα δεν αρχισα καν...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    Εντάξει το καταλάβαμε ότι δεν τους συμπαθείς καθόλου τους γιατρούς.Δεν έχεις πάει ποτέ,δεν θέλεις να πας ότι και να σου συμβαίνει,οκ,σεβαστό.Αλλά δεν μπορείς να λες ότι επειδή πηγαίνουμε στους γιατρούς και τους έχουμε ανάγκη αυτό σημαίνει ότι βολευόμαστε στην κατάσταση που είμαστε.

Senior Member
    EΣΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΟΠΩΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΖΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    Δεν είπα όμως ότι μου αρέσει.Αλλά ότι τον χρειάζομαι προκειμένου να είμαι λίγο καλύτερα και να μπορώ να αντιμετωπίσω αυτά που μου συμβαίνουν.Φυσικά ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα είμαι καλύτερα και δεν θα τον έχω τόση ανάγκη.

Senior Member
    Originally posted by Dalia
    Καλύτερα εξάρτηση από γιατρό παρά από οτιδήποτε ή οποιονδήποτε άλλο.
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ

Senior Member
    Δεν μπορείς να ξέρεις τι μου αρέσει και τι όχι.Και αυτό που λες ότι θέλεις να έχεις εξάρτηση από τη σχέση σου ούτε αυτό μου ακούγεται υγιές.Οπότε μην κρίνεις συνέχεια τους άλλους μόνο.Κοίταξε και τα δικά σου προβλήματα.

Senior Member
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ. ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΞΕΚΟΒΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΥΜΩΣΕΙ ...

Senior Member
    Δεν είναι καθόλου έτσι απλά.Τελοσπάντων μπορείς να το βλέπεις όπως θέλεις.Δεν έχω λόγο να σε πείσω και να σου εξηγήσω τι περνάω.Αν δεν έχεις βρεθεί σε παρόμοια θέση δεν μπορείς να καταλάβεις.

Senior Member
    ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΤΙ; Η ΟΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΑΩ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΕΤΕΙΟ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΩ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΦΤΑΣΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 4 ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΝΤΑΛΙΑ

Senior Member
    Α αυτό είναι δηλαδή που είσαι μια χαρά και δεν έχεις δικά σου προβλήματα...
    Προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετικά τα προβλήματά του.Εσύ προτιμάς μόνο σου.Εγώ δεν μπορώ μόνη μου,χρειάζομαι βοήθεια.
    Οσο για το ότι έχεις περάσει πιο δύσκολες καταστάσεις από μένα,αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις...αγαπητέ MANTHES.

Senior Member
    ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ 50 Ή 100 ΕΥΡΩ Ή ΟΣΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ.