η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 125
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 125 of 142 FirstFirst ... 2575115123124125126127135 ... LastLast
Results 1,861 to 1,875 of 2118
    Senior Member
    ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ; ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ;
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ. ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ. ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΜΟΝΟΣ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 3 ΜΗΝΕΣ. ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΩΝ 50 Ή 100 ΕΥΡΩ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΑΝ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΥΤΥΧΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ;

Υ.Γ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

http://img363.imageshack.us/img363/7...1006rg8.th.jpg
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    @manthes (*)

Ανεξάρτητα του αν το κάνεις από πρόθεση ή όχι...
    εχω την εντύπωση οτι η υπογραφή σου (εκτός των άλλων) αποτελεί \"γκρίζα διαφήμηση\"

Καλό θα ήταν να τη βγάλεις ...

----------------------------------------------
    (*) ... \"μ΄αρέσει να μιλάω σιγά... !\"

Senior Member
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΙΡΩΝΙΚΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    Την απάντηση την ξέρεις εσύ ...
    ( .... και νομίζω κανέναν εδω μέσα δεν τον αφορά η απάντησή σου)

... Γνώμη μου πάντως είναι να τη βγάλεις και ΟΠΩΣ θέλεις πές τη ...

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΤΙ; Η ΟΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΑΩ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΕΤΕΙΟ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΩ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΦΤΑΣΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 4 ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΝΤΑΛΙΑ
    1ον) ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΟΥ

2ον) τι λες ρε? τα σκεφτεσαι αυτα που λες? ποιος εισαι εσυ που ξερεις τι εχει περασει ο αλλος και χρειαζεται να παει στο γιατρο? ασε ρε σουπερμαν που δεν εχεις αναγκη εσυ κανεναν! προβληματα ειναι αυτα που αναφερεις? χωρισμος με τις κοπελες σου? σε πληροφορω οτι στη ζωη αυτο ειναι απ τα πιο ηπια π[ραματα που μπορεις να περασεις, και σιγουρα τα περνανε ολοι καποια στιγμη. στο θανατο κι εγω εχω φτασει κοντα, δε καθομαι να σνομπαρω τους αλλους γι αυτο. λοιπον manthes για να τελειωνουμε, ενα μεγαλο μαθημα που μπορει να σου δωσει η ζωη και προφανως δεν στο χει δωσει ακομα ειναι ποτε μη λες ποτε, δηλαδη ποτε δεν προκειται να κανω αυτο ή εκεινο, ποτε δεν προκειται να παω σε ψυχιατρο κ.ο.κ. γιατι ποτε δεν ξερεις πως θα στα φερει η ζωη, μπορει να γυρισει το συμπαν αναποδα και να κανεις πραματα που ποτε δεν φανταζοσουνα. αυτο στο λεω εκ πειρας. οσο για τον ψυχολογο, εκτος του οτι μας τα χεις κανει τσουρεκια να μας ρωτας τι ειναι αυτα που νιωθεις κι αν εχεις καποια διαταραχη γενικοτερα, πρεπει να σου πω οτι οταν ενας ανθρωπος πηγαινει στον ψυχιατρο το κανει για να ανακουφιστει απο ενα προβλημα που τον βασανιζει, κξι αυτο μπορει να ειναι και ΣΩΜΑΤΙΚΟ προβλημα που εχει ομως ψυχολογικες αιτιες. υπαρχουν ανθρωποι που κανουν εμετους καθε μετρα λογω καταστασεων που βιωνουν για χρονια χωρις να εχει προβλημα το στομαχι τους, αλλα το προβλημα να ειναι ψυχολογικο. τι να κανουν δηλαδη αυτοι, να κατσουν να ξερνανε καθε μερα και να λενε \'\'οχι σιγα μην παω στον ψυχιατρο?\'\'. και να σε πληροφορησω οτι οταν παιρνεις φαρμακα το κανεις για να ανακουφιστεις απο σωματικα συμπτωματα, οχι για να λυσεις ψυχολογικα προβληματα. επισης κανενας δεν θελει να ειναι εξαρτημενος απο κανεναν, απλα μερικες φορες η ζωη τα φερνει ετσι που τελικα εξαρτασαι απο κατι και μετα βλεπεις οτι καλυτερα ναα εισαι για καποια στιγμη εξαρτημενος απο αυτο το κατι παρα ναα εχεις αλλα προβληματα χωρις αυτο το κατι.
    κι επειδη εσυ μεχρι τωρα δεν εχεις περασει τετοια δεν σημαινει οτι μπορεις να σνομπαρεις τον καθενα εδω μεσα, καταλαβες? αμα δε γουσταρεις στην τελικη μη γραφεις εδω μεσα!

Senior Member
    1. ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ ΑΝ ΣΤΗΝ ΣΠΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

2. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΣ ΤΟΣΟ ΖΟΡΙ;

3. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ. ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΝΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.

4. ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ. ΒΡΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ

Senior Member
    ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ. ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΝΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.
    δεν ειπες μονο αυτο, γενικοτερα αναφερθηκες στους ψυχιατρους και στους ψυχολογους και αν αυτοι που πηγαινουν εχουν δοκιμασει να λκυσουν μονοι τους τα προβληματα τους. Οχι δεν εχουν δοκιμασει! Εσενα περιμεναν τοσο καιρο να τους το πεις!

Senior Member
    ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ; ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ;
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ. ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ. ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΜΟΝΟΣ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 3 ΜΗΝΕΣ. ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΩΝ 50 Ή 100 ΕΥΡΩ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΑΝ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΥΤΥΧΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ;

Υ.Γ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    Δεν είπα ποτέ ότι προτιμώ τον γιατρό από μία σχέση.Αλλο το ένα άλλο το άλλο.Αυτό που είπα είναι ότι δεν περιμένω από μία σχέση να μου λύσει τα ψυχολογικά μου.Στήριξη ναι αλλά όχι και να μου λύσει το πρόβλημα.
    Γενικά δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που μιλάς.Δεν μου αρέσει η ειρωνία σου και οι κακίες σου.Δεν θα μου πεις εσύ με ποιον τρόπο θα ευτυχίσω στη ζωή μου.Κοίτα τον εαυτό σου,κοίτα να ευτυχίσεις εσύ με τον τρόπο που έχεις επιλέξει και άσε με εμένα να προσπαθήσω με τον δικό μου τρόπο.

Senior Member
    1. ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ ΑΝ ΣΤΗΝ ΣΠΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    εσυ τραβα σε γιατρο και πες του οτι πασχεις απο οξεια ΚΕΦΑΛΑΙΟΜΑΝΙΑ

Senior Member
    Originally posted by susperia
    δεν ειπες μονο αυτο, γενικοτερα αναφερθηκες στους ψυχιατρους και στους ψυχολογους και αν αυτοι που πηγαινουν εχουν δοκιμασει να λκυσουν μονοι τους τα προβληματα τους. Οχι δεν εχουν δοκιμασει! Εσενα περιμεναν τοσο καιρο να τους το πεις!
    Ελα ντε!Λες και ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε για πλάκα στους γιατρούς.Από τότε που ξεκίνησα να έχω ψυχολογικά προβλήματα,από μικρή ηλικία στο σχολείο,πέρασαν 3-4 χρόνια μέχρι να πάω σε γιατρό.Γιατί ήμουν μικρή και δεν ήξερα από γιατρούς και ψυχολογικές διαταραχές,γιατί οι γονείς δεν ήθελαν να δουν το πρόβλημά μου..Και φυσικά συνεχώς χειροτέρευα αφού μόνη μου δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω.Και πρόσφατα,πριν μερικούς μήνες,που έμεινα για ένα διάστημα χωρίς γιατρό ήταν τόσο δύσκολα τα πράγματα,υπέφερα τόσο που πραγματικά δεν άντεχα και ήθελα να πεθάνω.Οπότε δεν είναι ότι πηγαίνω έτσι για να περάσει η ώρα αλλά γιατί υπάρχει πραγματικά ανάγκη.

Senior Member
    ΡΩΤΑΩ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΜΟΥ;
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ; ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 2 ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.

ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ SUSPERIA ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ;

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ;

ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΙΚΡΟΣ

Senior Member
    Αχ MANTHES με έχεις κουράσει.Δεν υπάρχει λόγος να ξαναλέω τα ίδια.Κι εσύ διαβάζεις αυτά που θέλεις.Διάβασε καλύτερα και προσπάθησε να ξεκολλήσεις λίγο το μυαλό σου από τις απόψεις σου και να δεις και λίγο παραπέρα μήπως και καταλάβεις και κάτι από αυτά που λέμε οι υπόλοιποι.

Senior Member
    Και σίγουρα το αν είσαι ή όχι μικρός δεν φαίνεται από τα κεφαλαία γράμματα.

Senior Member
    ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ; ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 15-20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΟΥ; ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ;

Senior Member
    Οκ..δίκιο έχεις σ\'αυτό.Εγώ δεν είμαι καλά,είμαι πεσμένη γι\'αυτό κάθομαι εδώ και γράφω για να περάσει η ώρα μου.Εσύ που είσαι τόσο καλά κι ευτυχισμένος γιατί κάθεσαι εδώ και ασχολείσαι με μας τους \"προβληματικούς\"???