Results 1,876 to 1,890 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
08-03-2008, 16:58 #1876
Originally posted by MANTHES
ΡΩΤΑΩ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΜΟΥ;
ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ; ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 2 ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.
στη σχεση καλυπτεις αλλες αναγκες.
ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ SUSPERIA ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ;
ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ;
Ολοι οσοι πανε σε ψυχιατρο προφανως δοκιμασαν να τα λυσουν μονοι τους και επειδη δεν τα ελυσαν απευθυνθηκαν σε ειδικο
ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΙΚΡΟΣ
- 08-03-2008, 17:21 #1877
Originally posted by susperia
.... τα κεφαλαια,......, δεν ειναι θεμα προσωπικοτητας, ειναι θεμα συμβολισμου!!!
08-03-2008, 17:31 #1878
psychangel: +1000
08-03-2008, 19:23 #1879
ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΤΟΥ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ; ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ; ΕΛΕΟΣ
08-03-2008, 19:25 #1880
ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΤΟΥ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ; ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ; ΕΛΕΟΣ
08-03-2008, 19:29 #1881
ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ 50 Ή 100 ΕΥΡΩ Ή ΟΣΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ.
08-03-2008, 19:56 #1882
αχ βρε Kassi μου ,
πράγματα που αντικειμενικά θα ήταν \"αυτονόητα\" , τελικά χρειάζεται κάθε φορά που ανοίγουμε μιά κουβέντα να προσπαθούμε να τα αποδεινκύουμε πάλι και πάλι απ΄την αρχή σε άτομα που δυσκολεύονται να δούν τα ... \"προφανή\" ...
Βλέπεις, όταν ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ (*) συνήθως ... κλείνουμε τα μάτια !!!
-----------------------------------------------------------------------------
(*) κατα γράμμα ή και ... \"μεταφορικά\" δια της .... ΓΡΑΦΗΣ... !
08-03-2008, 21:29 #1883
ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
08-03-2008, 22:04 #1884
Manthes εχω την εντύπωση οτι ψάχνεις κάποιον που έχει \'\'χειρότερη\'\' εξάρτηση απο εσένα, για να νιώσεις εσύ καλά . \'Η μάλλον ζήτας απο τις κοπέλες να καταλάβουν την εξαρτησιακή σου προσωπικότητα και να την αποδεχτούν , όπως θα ήθελες να το είχαν κάνει και οι κατα καιρούς κοπέλες σου .
Πάντως , υπάρχει μια διαφορά . Η εξάρτηση που ενδεχομένως να έχουν αυτές οι κοπέλες απο τον ψυχίατρο , φαντάζομαι οτι θέλουν να είναι προσωρινή . Κάτι σαν δεκανίκι για την περίοδο που το χρειάζονται , μέχρι να μάθουν να στέκονται μόνες τους στα πόδια τους .
Και αν σήμερα έχουν ενδεχομένως μεγαλύτερη εξάρτηση απο εσένα (και εστω κατα τη γνώμη σου \'\'χειρότερη\'\') , αύριο δεν θα έχουν εξάρτηση απο κάποιον γιατί εκείνες έβαλαν τέτοιο στόχο .
Εσύ όμως δεν θα το καταφέρεις ποτέ αυτό , γιατί δεν θέλεις να το καταφέρεις . Θέλεις να είσαι εξαρτημένος .
Είναι φυσικά δικαίωμα σου .
:)
08-03-2008, 22:13 #1885
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. Η ΝΤΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ. ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΚΑΙ Η ΟΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ. ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
08-03-2008, 22:24 #1886
Δεν είπα τέτοιο πράγμα MANTHES.Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.Δεν είπα ότι θέλω να πηγαίνω στον γιατρό ακόμη κι αν γίνω καλά.Αυτό που είπα είναι ότι έχω πολύ δρόμο μπροστά μου και μια μικρή βελτίωση δεν μου φτάνει ώστε να σταματήσω την ψυχοθεραπεία.Μακάρι να υπάρξει στιγμή που να είμαι τελείως καλά και να μην έχω ανάγκη κανέναν γιατρό.
08-03-2008, 22:42 #1887
Originally posted by Kassi
09-03-2008, 00:11 #1888
ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ!
ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ
09-03-2008, 01:17 #1889
ΒΡΕ susperia ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ; ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ; ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΑΝ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΑΛΙΑ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΟΣΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ; ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ;
09-03-2008, 02:22 #1890
Εξακολουθεις να μην απαντας σε αυτα που σου λεω, και εχω βαρεθει να απανταω μονο εγω. Παρ ολα αυτα θα απαντησω για αλλη μια φορα επακριβως σ αυτα που μου λες.
ΒΡΕ susperia ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ; ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ; ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.
ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΑΝ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΑΛΙΑ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΟΣΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ; ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ;
η αντιπαραθεση και η κοντρα ειναι πολλες φορες μερος μιας συζητησης, αν δεν το αντεχεις τοτε μην γραφεις. δεν εχω φυσικα προβλημα με εσενα προσωπικα, απλα σχολιαζω αυτα που λες. κι αφου δε συμφωνω καθολου το εκφραζω κι αναλογα. στο τοπικ που σου λεγαν να πας στον ψυχιατρο εκει συμφωνουσα μαζι σου. τωρα διαφωνω με αυτα που λες εδω. εσενα πως σου ηρθε τωρα οτι διαφωνω επειδη θελω λες να πας στον ψυχιατρο αυτο ειναι αποριας αξιον. διαβασε καλυτερα τα ποστ μου και θα καταλαβεις με τι διαφωνω μαζι σου και αν θες απαντησε, αν δε θες μην απαντησεις.
σιγουρα παντως μου τη δινει σε εσενα απ αυτα που γραφεις οτι κρινεις πολυ επιπολαια. που ξερεις ο αλλος τι περασε στη ζωη του ωστε να χρειαστει να παει σε ψυχιατρο. νομιζεις οτι οι εμπειριες ολων ειναι το ιδιο? ή νομιζεις οτι ποτε δε θα σου τυχει κατι στη ζωη που να σου αλλαξει αποψεις, οσο δυνατος και να νιωθεις τωρα.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή