Results 1,891 to 1,905 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
09-03-2008, 02:31 #1891
1. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
2. ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΝΤΑΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ.
3. ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ. ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ. ΔΟΚΙΜΑΣΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ; ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ
4. ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΥΧΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ
5. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΗΚΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ. ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΜΟΥΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
- 09-03-2008, 02:47 #1892
1) ο.κ.
2)Δεν θιχτηκα, διαφωνησα εντονα, κι αν συνεχισεις να εκφραζεις την ιδια αποψη σε τυχον επομενα ποστ σου τοτε-αν απαντησω-παλι θα διαφωνησω εντονα, αν δεν εχει γινει κατι ωστε να εχω αλλαξει τις αποψεις μου.
3) σου χω απαντησει σε προηγουμενο ποστ σε αυτο, αν θες διαβασε το.
4) αυτο που γραφεις ειναι ο ορισμος του \'\'εξ ιδιον κρινω τα αλλοτρια\'\', πρεπει να σου συμβει εσενα κατι για να καταλαβεις οτι μπορει και να ισχυει?
5) σεβαστο, ο καθενας μπαινει για τους λογους του.
09-03-2008, 03:00 #1893
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ 4 ΡΩΤΗΣΕΣ \'\'ή νομιζεις οτι ποτε δε θα σου τυχει κατι στη ζωη που να σου αλλαξει αποψεις, οσο δυνατος και να νιωθεις τωρα.\'\' ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΝΑΛΟΓΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ.ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ. ΑΛΛΑ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 2. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
09-03-2008, 03:22 #1894
δεν το ρωτησες τυχαια αυτο. αν εγω ρωτουσα \'\'προτιμας εξαρτηση απο τη μπαλα ή απο το τσιγαρο?\'\' θα υποννοουσα προφανως οτι ειναι καλυτερο να εχεις εξαρτηση απο τη μπαλα παρα απο ενα ναρκωτικο οπως το τσιγαρο, θα ηταν χαζο να πιστεψει καποιος οτι το ρωταω ασχετα.
σου εξηγησα λοιπον οτι η ερωτηση σου αν προτιμαει καποιος εναν συντροφο ή εναν ψυχιατρο δεν ειναι σωστη, γιατι βαζεις τον συντροφο στο ρολο ψυχολογου. και ξαναλεω οτι δεν ειναι ομοια. στον ψυχιατρο θα παει καποιος επειδη αντιμετωπιζει ενα σοβαρο προβλημα που δεν μπορει να περασει ειτε απο μονο του ειτε με τη βοηθεια φιλων. εδω μεσα θα βρεις αρκετες διαταραχες που χρειαζονται εξειδικευμενη αντιμετωπιση. σε μια σχεση καλυπτεις αλλες αναγκες, δε θα σου περασουν οι διατραραχες με τον συντροφο. κι οταν εννοω διαταραχες εννοειται οτι εννοω σοβαρες καταστασεις, κι οχι φυσιολογικα προβληματα που μπορει να απασχολουν ή να απασχολησουν τον καθενα μας σε καποια φαση της ζωης μας.
09-03-2008, 03:27 #1895
ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ. ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
09-03-2008, 03:37 #1896
τι μου πετας τωρα ξαφνικα αυτο? για πες εσυ που ξερεις ποια ειναι αυτα τα πραματα που δεν ξερω? μετα απορεις γιατι απανταω κι αποτομα. σε ολα μου τα ποστ τουλαχιστον ειχα επιχειρηματα, οπως και στο τελευταιο μου. αμα εσυ δεν εχεις επιχειρηματα τοτε απλα παραδεξου το. το τελευταιο σου ποστ απλα μου επιβεβαιωνει οτι πραγματικα ΕΣΥ δεν ξερεις καποια πραματα.
09-03-2008, 03:41 #1897
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ
09-03-2008, 03:44 #1898
αυτα ειναι δικαιολογιες. θα πεις αυτο το τοσο τρομερο που θα με φερει σε δυσκολη θεση ή θα με σκασεις?
09-03-2008, 03:51 #1899
ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ. ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ; ΜΗ ΣΚΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ
09-03-2008, 04:00 #1900
και που να ξερω εγω σε ποιον αναφερεσαι, μαθε να γραφεις. εφοσον με εμενα μιλας τωρα και δεν υπαρχει αλλος στη συζητηση υπεθεσα οτι εννοουσες εμενα κι ας αναφεροσουν γραμματικα σε τριτο προσωπο. και παλι δικαιολογια το βρισκω αυτο που λες. τωρα σκεφτηκες δηλαδη μη φερεις σε δυσκολη θεση καποιο αλλο ατομο! εισαι πολυ φιλανθρωπος!
και δεν το κανω για να νιωσω σπουδαιος, το κανω γιατι αυτος ειναι ο σκοπος μιας συζητησης, το να πεισει ο ενας τον αλλον για την ορθοτητα των οσων γραφει.
09-03-2008, 04:09 #1901
ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΝΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΑΣΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ. ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ
09-03-2008, 12:28 #1902
ΡΕ manthes, προφανώς σε παράτησε κάποια με ψυχολογικά προβλήματα που γράφει στο φόρουμ και έχεις σκυλιάσει. Περαστικά, καλέ μου.
09-03-2008, 13:05 #1903
ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΟΥ IMAGINE. ONEIΡΑ ΓΛΥΚΑ. KAMIA ΣΧΕΣΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ
09-03-2008, 14:12 #1904
Originally posted by MANTHES
ΒΡΕ susperia ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ; ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ; ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΑΝ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΑΛΙΑ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΟΣΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ; ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ;
09-03-2008, 14:22 #1905
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΑΠΛΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΘΙΓΜΕΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ. ΤΟ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΕΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο IMAGINE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ 10 ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΤΟ 1 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ. ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή