η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 128
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 128 of 142 FirstFirst ... 2878118126127128129130138 ... LastLast
Results 1,906 to 1,920 of 2118
    Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ;
    Δεν το είχα προσέξει το συγκεκριμένο ερώτημα χθες μέσα σε όλα όσα γράφτηκαν.Να σου απαντήσω λοιπόν ότι δεν υπερασπίζομαι τους γιατρούς,ούτε νευριάζω γιατί κατηγορείς τους γιατρούς.Υπερασπίζομαι την επιλογή μου για το πώς πιστεύω ότι είναι καλύτερο για μένα να αντιμετωπίσω τα προβλήματά μου.
    Αν ρίξεις μια ματιά σε προηγούμενα ποστ μου σ\'αυτό το θέμα θα δεις ότι δεν τα βλέπω όλα τέλεια στους γιατρούς.Φυσικά έχω τα παράπονά μου από αυτούς,νευριάζω και μαζί τους κάποιες φορές.Ξέρω πολύ καλά ότι δεν είναι φίλος μου ο γιατρός.Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να ζητάω τη βοήθειά του εφόσον τη χρειάζομαι και εφόσον με κάνει να νιώθω καλύτερα.Δεν είναι ώρα για εγωισμούς.

Senior Member
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ; ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕ; ΤΟ ΝΑ ΛΕΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ; ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    ευτυχως που εχουμε και εσενα! μα τι θα εκανα αμα δεν ησουν εσυ στο φορουμ? αρχιζω πραγματικα να πιστευω οτι εισαι θεοσταλτος!!!

Senior Member
    χαχα!Αντε τυχερέ susperia,τώρα που μίλησες με τον MANTHES έχει ανέβει η αξία σου σαν άνθρωπος! :p

Senior Member
    ΤΟ ΞΕΡΩ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    Originally posted by Dalia
    χαχα!Αντε τυχερέ susperia,τώρα που μίλησες με τον MANTHES έχει ανέβει η αξία σου σαν άνθρωπος! :p
    dalia μετα την ηλεκτρονικη αυτη συναναστροφη με τον manthes ολα εχουν αλλαξει γυρω μου! εγω εχω γινει καλυτερος σαν ανθρωπος! τα δεντρα στη γειτονια μου πρασινησαν πιο πολυ! και το πιο συγκλονιστικο ειναι οτι ειδαα ενα αποκαλυπτικο ονειρο για τη δημιουργια του συμπαντος, καθως και ποιος ειναι ο προορισμος του ανθρωπου!
    Ω ΜΕΓΑ MANTHES-ΡΑ (πως λεμε αμων-ρα) ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ? Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΕΙΣΑΙ?

Senior Member
    Ρε συ,μήπως πρέπει να αφήσουμε τους γιατρούς μας και να αναλάβει ο MANTHES τη θεραπεία μας?

Senior Member
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΕΣΥ;

Senior Member
    εγω ειμαι θεος που τρεχω στους γιατρους για να σιγουρευτω οτι ειμαι καλα (αν δεν το ξερες και οι θεοι αρρωσταινουν).

Senior Member
    Το οτι δεν τρεχεις στους γιατρους δεν σημαινει απαραιτητως οτι εισαι και μια χαρα...

Senior Member
    Originally posted by Dalia
    Ρε συ,μήπως πρέπει να αφήσουμε τους γιατρούς μας και να αναλάβει ο MANTHES τη θεραπεία μας?
    Ω MANTHES! πες μας τι πρεπει να κανουμε για να θεραπευτουμε?... ολες οι ελπιδες μας εισαι εσυ!

Senior Member
    ΕΧΩ ΝΑ ΒΓΩ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ. ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ; ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΑΣ; ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΥΠΟΝΝΟΟΥΜΕΝΟ. ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ. ΠΟΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ

Senior Member
    βρε manthes εννοειται οτι ολη μερα δε θα κανουμε απολυτως τιποτα και θα καθομαστε να σκαμε που εσυ θα βγεις βολτα ενω εμεις οι κακομοιρηδες οχι.

Senior Member
    α manthes οταν γυρισεις απο τη βολτα μην ξεχασεις να μας πεις πως περασες και τι εκανες ετσι ωστε να ζηλεψουμε ακομα πιο πολυ!!

Senior Member
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΡΙΣΕΙΣ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΟΦΕΡΩ.