Results 1,921 to 1,935 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
09-03-2008, 15:42 #1921
Originally posted by MANTHES
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΡΙΣΕΙΣ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΟΦΕΡΩ.
εγω δεν καταλαβαινω αφου δεν εχεις τιποτα οπως εχεις πει τι κανεις στο φορουμ της ψυχολογιας. Μηπως να βοηθησεις εμας που υποφερουμε και θελουμε βοήθεια?...
- 09-03-2008, 15:49 #1922
ΤΟ ΝΑ ΘΕΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ; ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ Ή ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ. ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΚΟΝΤΡΑ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
09-03-2008, 15:52 #1923
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΡΙΣΕΙΣ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΟΦΕΡΩ.
09-03-2008, 15:55 #1924
ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΚΟΝΤΡΑ
μπραβο ρε συ Manthes το βρηκες. Αλλη δουλεια δεν ειχα να κανω θελω απλα να πηγαινω κοντρα στον μεγαλο και τρανο Manthes για να νοιώσω οτι ειμαι κατι... Σκεφτεσαι πριν γραψεις αυτα που γράφεις??
09-03-2008, 15:58 #1925
ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ; ΤΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΣΕ 1-2 ΠΟΣΤ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΙΛΑΩ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
09-03-2008, 16:02 #1926
winston σε αλλο ποστ του μου ειπε πως νομιζω οτι ειμαι το επικεντρο της προσοχης και το κεντρο του κοσμου! κοιτα ποιος μιλαει!
09-03-2008, 16:02 #1927
ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ; ΤΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΣΕ 1-2 ΠΟΣΤ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΙΛΑΩ
δηλαδη αποκλειεις απλα να διαφωνουν μαζι σου και να το εκφράζουν? Σωνει και καλα πρεπει να ισχυει αυτο που είπες?
09-03-2008, 16:06 #1928
ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΟΛΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΤΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Ή ΟΧΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΟΝΟ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΛΑ ΠΕΡΝΑΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ
09-03-2008, 16:06 #1929
ΤΟ ΝΑ ΘΕΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ; ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ Ή ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ. ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΚΟΝΤΡΑ
09-03-2008, 16:12 #1930
Εύχομαι μόνο να μην βρεθείς στο σημείο να έχεις κρίσεις και να υποφέρεις τόσο όσο κάποιοι από εμάς..να μην δεις πώς είναι.
09-03-2008, 16:13 #1931
ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΟΛΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΤΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Ή ΟΧΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΟΝΟ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΛΑ ΠΕΡΝΑΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ
Μπορει να μπηκα τωρα τελευταια στη συζητηση αλλα παρακολουθω την κοντρα από την αρχη. Και ΕΣΥ φιλε μου το ξεκινησες ολο αυτο με εμπρηστικες-προκλητικες δηλώσεις. Οι αλλοι απλα σου απαντησαν και συ ομως το συνεχισες και το συνεχιζεις ακομα. Και αν δεν σε ενοιαζε καθολου απλα δεν θα απαντουσες και θα το σταματαγες... ;)
09-03-2008, 16:13 #1932
1. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
2. ΤΟ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ. ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
3. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;
4. ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
5. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ή ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ (ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΧΝΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ)Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
09-03-2008, 16:15 #1933
Αμα ημουν διαχειρηστης θα σου ειχα ριξει μπαν για αυτο που ειπες. Χωρις αλλα σχόλια.
09-03-2008, 16:15 #1934
09-03-2008, 16:22 #1935
Originally posted by Dalia
Εύχομαι μόνο να μην βρεθείς στο σημείο να έχεις κρίσεις και να υποφέρεις τόσο όσο κάποιοι από εμάς..να μην δεις πώς είναι.Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή