Results 181 to 195 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
15-04-2007, 02:10 #181
δεν αξιζαν Dalia οι φιλοι ειναι κ για τα πολυ δυσκολα κ κει φαινονται στα εξω και στισ διασκεδασεις ολες μανα ειναι αλλα για κατι πιο ουσιαστικο δεν κανουν..Εγω μονο μια φιλη εχω να ξερει τα παντα κ για γιατρουε κ για κρισεις κ μου συμπαρασταθηκε Τις αλλες 10 που ειναι για τα χαχα χουχου κ μονο εγω τις εκοψα,δεν ξερω για σενα αλλα εγω δεν ειμαι διατεθιμενη να αναλονωμαι σε ατομα που εγω τα θεωρουσα φιλους κ δεν ηταν πληγωθηκα τοσο που ουτε καν με ενοιξε οτι φυγαν απο τη ζωη μου κ καλυτερα γιατι δεν ειμαι διατεθιμενη να δικαιολογουμαι που δεν ειμαι καλα.Δεν ειμαι καλα κ δεν μπορω να βαλω τον εαυτο μου στα τριπακια τους για να με αποδεχτουν αλλα κ παλι μονο στα καλα μουΕΝΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΣΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΛΕΝΕ..ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΠΟΙΑ ΦΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΤΣΝ ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ??ΚΑΜΙΑ!!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 15-04-2007, 02:11 #182
δεν θα νιωσω κ ντροπη για τη διαταραχη μου κ τα χαπια μου ...μου αρκει που νιωθω ολα τα αλλα για να ντραπω κι ολας
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
15-04-2007, 03:32 #183
Originally posted by interappted
kassi τι προαγωγη ειναι αυτη κοπελα μου???Τα συχαρηκια μου!!!!εγω την εψαξα γιατι αργαω πρωτον γιατι εχω λαθος εκτιμηση του χρονου κ ετοιμαζομαι την τελευταια στιγμη για τα δικα μου δεδομενα...κινηση,μποτιλιαρ ισματα,φαναρια κτλ δεν υπολογιζονται με τπτ οταν σκεφτομαι τι ωρα να ξεκινησω...ελα μωρε σε 5 λεπτα θα ετοιμαστω....κ συνηθως λεω στον εκαστοτε ταριφα βιασου αργησααααα
ο δευτερος ςημαντικος λογος που αργαω ειναι οτι δεν αντεχω να περιμενω....ειτε βλεπεις εμενα σε αιθουσα αναμονης ειτε εκρεμμες το ιδιιο κ το αυτο ειναι...κι αν εχει και κοσμο!!!!!οποτε μαλλον βολευομαι οταν αργω στο οτι δεν θα περιμενω...
Aυτην την Τριτη με βλεπω παρα 10 απο εξω...εχω τοσα να πω!!!
15-04-2007, 03:44 #184
δεν αξιζαν Dalia οι φιλοι ειναι κ για τα πολυ δυσκολα κ κει φαινονται στα εξω και στισ διασκεδασεις ολες μανα ειναι αλλα για κατι πιο ουσιαστικο δεν κανουν..Εγω μονο μια φιλη εχω να ξερει τα παντα κ για γιατρουε κ για κρισεις κ μου συμπαρασταθηκε Τις αλλες 10 που ειναι για τα χαχα χουχου κ μονο εγω τις εκοψα,δεν ξερω για σενα αλλα εγω δεν ειμαι διατεθιμενη να αναλονωμαι σε ατομα που εγω τα θεωρουσα φιλους κ δεν ηταν πληγωθηκα τοσο που ουτε καν με ενοιξε οτι φυγαν απο τη ζωη μου κ καλυτερα γιατι δεν ειμαι διατεθιμενη να δικαιολογουμαι που δεν ειμαι καλα.Δεν ειμαι καλα κ δεν μπορω να βαλω τον εαυτο μου στα τριπακια τους για να με αποδεχτουν αλλα κ παλι μονο στα καλα μουΕΝΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΣΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΛΕΝΕ..ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΠΟΙΑ ΦΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΤΣΝ ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ??ΚΑΜΙΑ!!
15-04-2007, 04:14 #185
παλι μια απο τα ιδια κ γω πρεπει να ημουν το πιο μοναχικο παιδακι της επικρατειας...για μισογυνης μη το συζητας...Η μισιογυνης!την κατινια?το κλαμα επειδη βρεχει κ ειχα παει κομμωτηριο?το αχ πως θα βγω μου σπασε το νυχι?η το κλαμα να με λυπηθει ο γκομενος?να μην πω....για το οτι μολις στριβει η μια οι αλλες τη θαβουν..λυκοφιλιες ..εγω θελω λιγους κ καλους φιλους μου οι μονοι που με νοιαστηκαν και παντα με ρωτανε κ μου συμπαραστεκονται ειναι 1 φιλη κι ενας φιλος..αν σκεφτεις οτι επειδη δουλευα βραδυ ειχα -τωρα πια ο θεος να τους κανει φιλους-ενα καρο φιλο κ γνωστους τους αμολισα το προβλημα μου κ την κανανε κ γω καραχαρηκα!!!εχω που εχω ολα τα αλλα να χω και ντεμεκ φιλιες αυτο με μαρανε...εξακολουθω να ειμαι ο καραγκιοζης της παρεας αλλα μονο σε αυτα τα 2 ατομα..για τους αλλους οπως ξαναειπα τους ευχαριστω που με απαλλαξαν απο την ευθυνη να τους θεωρω φιλους εχω αναγκη απο λιγα ατομα που με αγαπανε κ 1 φιλη ειναι υπεραρκετη
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
15-04-2007, 09:18 #186
[/quote]
Ναι συμφωνώ..Κι εμένα οι \"φίλοι\'\' στα χαχαχού ήταν καλοί..Όσο για γυναίκες φίλες δε θα έλεγα ότι πραγματικά είχα...Δεν τις πάω ρε πούστη τις περισσότερες γυναίκες.Είναι γυναικάκια με την κατινιά και το κουτσομπολιό στο στόμα....Τουλάχιστον από άντρα δεν θα βρεις τόση ζήλεια,μην πω καθόλου...... [/quote]
και γώ έτσι νόμιζα κάποτε αλλά υπάρχουν και άντρες-κατίνες που είναι πολύ χειρότεροι (εντελώς γυναικουλίστικα καμώματα,ξεκατίνιασμα χειρότερο και απο το τελευταίο <γυναικάκι>)Dum spiro spero (?)
15-04-2007, 13:37 #187
το χω δει κι αυτο καλοι μου!!!αλλα σαν φιλοι πιστευω οτι οι αντρες ειναι πολυ καλυτεροι!
κ σαν γιατροι θα ελεγα...well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
15-04-2007, 14:09 #188
σαν φιλοι πιστευω οτι οι αντρες ειναι πολυ καλυτεροι!
κ σαν γιατροι θα ελεγα...
Εχω περισσότερη εμπιστοσύνη σε άντρες γιατρούς παρά σε γυναίκες.
Και για τη φιλία συμφωνώ ότι είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε γυναίκες με τόση ζήλεια που υπάρχει.
Στα πολύ δύσκολα δεν έχουν όρεξη να κάτσουν να σου συμπαρασταθούν αλλά και από την άλλη όποτε σου συμβεί κάτι ευχάριστο αμέσως βγάζουν ζήλια και κακία. :(
15-04-2007, 14:25 #189
Originally posted by kassi_21
Τέλος πάντων κύριος λόγος είναι το άγχος μου για την καθυστέρησή μου....Τρίτον είναι ότι από μικρή η μάνα μου με άγχωνε για τα ραντεβού μου,για όλα.Οπότε είχα πει πως όταν σταματήσω το σχολείο και το πρωινό ξύπνημα δεν θα ξαναγχωθώ για τίποτα και το έκανα...12 χρόνια στην πρέσσα.....Σήκω,ξύπνα,άργησε� � πάλι...και είχα φάει τέτοιο σπάσιμο που δεν πήγαινε άλλο....
Κι έτσι δεν μπορώ να βγω έξω ενώ έχω αργήσει αν δεν έχω βάλει μάσκαρα,αν δεν έχω χτενίσει το μαλλί και αν δεν έχω κάνει κάτι που να μειώσει το άγχος της ανασφάλειάς μου.Κατά καιρούς και ανάλογα τη διάθεση οι τελετουργίες αλλάζουν σημασία .Δηλ.μπορεί να θεωρούσα σπουδαίο παλιά να βγαίνω βαμμένη,τώρα να θεωρώ σπουδαίο και απαραίτητο να έχω βουρτσίσει τα δόντια μου..Έτσι μου είναι δύσκολο να προσαρμοστώ στο πρόγραμμά μου και να χαρακτηρίζομαι μονίμως ασυνεπής...
15-04-2007, 14:48 #190
Originally posted by Dalia
Originally posted by kassi_21
Τέλος πάντων κύριος λόγος είναι το άγχος μου για την καθυστέρησή μου....Τρίτον είναι ότι από μικρή η μάνα μου με άγχωνε για τα ραντεβού μου,για όλα.Οπότε είχα πει πως όταν σταματήσω το σχολείο και το πρωινό ξύπνημα δεν θα ξαναγχωθώ για τίποτα και το έκανα...12 χρόνια στην πρέσσα.....Σήκω,ξύπνα,άργησε� � πάλι...και είχα φάει τέτοιο σπάσιμο που δεν πήγαινε άλλο....
Κι έτσι δεν μπορώ να βγω έξω ενώ έχω αργήσει αν δεν έχω βάλει μάσκαρα,αν δεν έχω χτενίσει το μαλλί και αν δεν έχω κάνει κάτι που να μειώσει το άγχος της ανασφάλειάς μου.Κατά καιρούς και ανάλογα τη διάθεση οι τελετουργίες αλλάζουν σημασία .Δηλ.μπορεί να θεωρούσα σπουδαίο παλιά να βγαίνω βαμμένη,τώρα να θεωρώ σπουδαίο και απαραίτητο να έχω βουρτσίσει τα δόντια μου..Έτσι μου είναι δύσκολο να προσαρμοστώ στο πρόγραμμά μου και να χαρακτηρίζομαι μονίμως ασυνεπής...
15-04-2007, 16:01 #191
Dalia ειναι πολυ δυσκολο να βρεις αληθινες φιλες, για αυτο κι εσυ οπως κι εγω εχουμε μονο τους γιατρους μας!!εγω εχω μια αληθινη φιλη δοκιμασμενη αλλα τα σωψυχα ολα μονο στο γιατρο τα λεω..Νομιζω οτι ζε μεσα στο μυαλο μου τοσο καλα που με αναλυει..το μονο που μου απομενει ειναι να πηγαινω συνεπης στο ραντεβου μου αφου μονιμως υπερβαινω ακομα και το ακαδημαικο τεταρτο..Θελει υπομονη να βρεις τον καταλληλο γιατρο και εμενα πολλες φορες που δεν μου απανταει στα μηνυματα παλι τον δικαιολογω.φαντασου οτι ο προηγουμενος δεν ειχε καν κινητο γιατι εβρισκε στον τηλεφωνητη του σπιτιου 80 μηνυματα και μου ελεγε οτι αν ειχε και κινητι θα τρελλαινοταν πιο πολυ απο τους ασθενης και μετα αντε να μας βοηθησει..στο σπιτι μια ζωη απαντουσε ο τηλεφωνητης.Για αυτο ειναι μεγαλη ανακουφιση οταν ο γιατρος σου δινει κ το κινητο του ασχετα αν δεν ειναι παντα διαθεσιμος.Εινα σαν να σου λεει οτι περα αποπ την συνεδρεια ναι θελω να με ενημερωνεις για την πορεια σου
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
15-04-2007, 16:19 #192
Και όταν αργείς Ιντερ και υπερβαίνεις και το τέταρτο μετά πόση ώρα διαρκεί η συνεδρία?Δηλαδή το χάνεις αυτό το τέταρτο ή παίρνεις χρόνο από το επόμενο του ραντεβού?
15-04-2007, 23:48 #193
στις αρχες το αναπληρωνα.Εχω ραντεβου στις 8 και ειμαι ευτυχως το τελευταιο ραντεβου.τωρα ομως συνηθως το χανω προφανως για να συμμορφωθω αλλα οταν ειμαι σε μεγαλη αναγκη υπερβαινω την ωρα μου..εχω βαλει στοιχημα με τον εαυτο μου απο την επομενη φορα να ειμαι οσο πιο συνεπης μπορω γιατι ειναι για το καλο μου..τουλαχιστον να αργω κανενα πενταλεπτο..Αυτη τη βδομαδα εχω φαει τοσες επανωτες φρικες που εχω αναγκη τοση να παω..νομιζω οτι θα ανοιξω το στομα μου κ θα βγαλω χειμμαρο..παω λυνω αρκετα ερωτηματικα για τις αιτιες τις διαταραχης μου αλλα εξακολουθω να πεφτω αρκετα συχνα..αργουν τα πιο μονιμα αποτελεσματα..
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
17-04-2007, 01:35 #194
παλι μια απο τα ιδια κ γω πρεπει να ημουν το πιο μοναχικο παιδακι της επικρατειας...για μισογυνης μη το συζητας...Η μισιογυνης!την κατινια?το κλαμα επειδη βρεχει κ ειχα παει κομμωτηριο?το αχ πως θα βγω μου σπασε το νυχι?η το κλαμα να με λυπηθει ο γκομενος?να μην πω....για το οτι μολις στριβει η μια οι αλλες τη θαβουν..λυκοφιλιες ..εγω θελω λιγους κ καλους φιλους μου οι μονοι που με νοιαστηκαν και παντα με ρωτανε κ μου συμπαραστεκονται ειναι 1 φιλη κι ενας φιλος..αν σκεφτεις οτι επειδη δουλευα βραδυ ειχα -τωρα πια ο θεος να τους κανει φιλους-ενα καρο φιλο κ γνωστους τους αμολισα το προβλημα μου κ την κανανε κ γω καραχαρηκα!!!εχω που εχω ολα τα αλλα να χω και ντεμεκ φιλιες αυτο με μαρανε...εξακολουθω να ειμαι ο καραγκιοζης της παρεας αλλα μονο σε αυτα τα 2 ατομα..για τους αλλους οπως ξαναειπα τους ευχαριστω που με απαλλαξαν απο την ευθυνη να τους θεωρω φιλους εχω αναγκη απο λιγα ατομα που με αγαπανε κ 1 φιλη ειναι υπεραρκετη
17-04-2007, 01:44 #195
Originally posted by Helena
και γώ έτσι νόμιζα κάποτε αλλά υπάρχουν και άντρες-κατίνες που είναι πολύ χειρότεροι (εντελώς γυναικουλίστικα καμώματα,ξεκατίνιασμα χειρότερο και απο το τελευταίο <γυναικάκι>) [/quote]
Κορυφή κοπελάρα ,έγραψες..Ναι,έχω συναντήσει και από αυτούς και είναι να τους κλαις..Γιατί έλεγα ας στηρίζομαι τουλάχιστον στο ντόμπρο αντρικό φύλο και στην τελική έβγαιναν γυναικούλες....Φαντάσου ότι ήμουν τώρα και δούλευα σε ένα κατάστημα καλλυντικών και κάποια στιγμή ρώτησα τις ταμίες τον λόγο για τον οποίο κάνουν κοινωνική κριτική και απάντησαν \"Για να περνάει η ώρα\".Έχω δε έναν φίλο ο οποίος πρωί-μεσημέρι-βράδυ σχολιάζει όλο τον γυναικείο πληθυσμό που περναέι από μπροστά του..Σε όλα αυτά κόμπλεξ βρίσκονται από πίσω,ελαφρότητα και στην τελική απουσία μυαλού...Ο άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του,σέβεται και τους γύρω του!Ανέχομαι την κατάσταση γιατί κάπως την χειρίζομαι....Αλλά φαντάσου αυτός να ήταν μία \"φίλη\" σου!Τι εμπιστοσύνη θα της είχες;Και μιλάμε ακούω χαρακτηρισμούς για γυναίκες και λέω ανάθεμα μάγκα,αν κάνω ποτέ κάτι με κάποιον τέτοια θα μου σούρει στους φίλους του;Και μιλάμε για λεπτομέρειες έτσι;Πίκρα...Οπότε,να μας λείπουν αγαπητή μου τέτοιοι άντρες αλλά και αντίστοιχες γυναίκες...
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....