Results 1,981 to 1,995 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
13-03-2008, 17:24 #1981
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΝΟΟΥΜΕΝΟΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
- 13-03-2008, 17:29 #1982
μπραβο σου, ευτυχως που το καταλαβες!
13-03-2008, 17:42 #1983
ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΔΙΑΝΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΤΣΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
Originally posted by susperia
Αμα ηταν λιγο αγχος καραγκιοζη δε θα πηγαινα δυο φορες στα επειγοντα στα νοσοκομεια ουτε θα εκανα ενα μηνα να βγω απ το σπιτι μου,
Originally posted by susperia
σκοτωνεις την ωρα σου και τη μιζερη ζωη σου γραφωντας τις μπαρουφες σου στο φορουμΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
13-03-2008, 17:50 #1984
[peacemaker on]
Manthes ουτε εγω θα πηγαινα σε γιατρο αν αισθανομουν καλα...οτι και να λεγαν οι αλλοι,δεν νομιζω οτι να εξαρτιεσαι απο τις σχεσεις ειναι τοσο κακο...εεεε εννοω σε καποια ορια παντα.
Αλλα δεν πιστευω και οι υπολοιποι να το λενε με κακο σκοπο...ετσι πιστευουν...ετσι λενε.
Ως προς το διαγωνισμο ποιος θα την πει καλυτερα στον αλλο...ε καπου πρεπει να σταματησει ...αυτο ειναι αλλωστε το νημα της interappted και δεν νομιζω να της αρεσει το πως καταντησε.
[peacemaker off][COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-03-2008, 18:04 #1985
manthes: με τιμαει το γεγονος οτι εψαξες τα ποστ μου και βρηκες το μοναδικο στο οποιο τελικα ειχε γινει παρεξηγηση με την κοπελα. συνεχισε να εισαι ο καραγκιοζης που εισαι. αμα συνεχισεις με τον ιδιο ρυθμο μπορει να σε προσλαβει ο σπαθαρης να παιζεις τον καραγκιοζη στο θεατρο σκιων!
keep walking: εχεις δικιο, απολυτο δικιο αλλα οπως μπορεις να δεις και μονος σου ο manthes εχει μπει στο φορουμ μονο και μονο για να \'\'τη λεει\'\' και για να κριτικαρει χωρις καμια ορεξη για διαλογο. με μια γρηγορη επισκοπηση στις προηγουμενες σελιδες μπορεις να δεις με τη διαθεση διαλογου γραφει σε μενα και στους αλλους, και το ιδιο κανει και σε αλλα τοπικ. ποιος ο σκοπος να μπαινει καποιος σε ενα φορουμ υποστηριξης και να σνομπαρει τον καθενα?
edit: να κι ενα δειγμα ανθρωπισμου του manthes και ο ευγενης του σκοπος στο φορουμ, καθως και η διαθεση διαλογου που εχει στο συγκεκριμενο τοπικ (και οχι σκαλιζοντας αλλα τοπικ για να ξεθαψω μια φραση που δε μπορω να κρινω πως και γιατι γραφτηκε):
Originally posted by MANTHES
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ.
13-03-2008, 18:21 #1986
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ keep_walking ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.
ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ή ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΑΛΙΑ;
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΘΑΡΗ ΜΕ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
13-03-2008, 18:27 #1987
διαβαστε και το edit που εκανα στο παραπανω ποστ.
13-03-2008, 18:45 #1988
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ keep_walking ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.
ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ή ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΑΛΙΑ;
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΘΑΡΗ ΜΕ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ
13-03-2008, 18:47 #1989
OTAN KANEIΣ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΣ, Ε; ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
ΜΗΠΩΣ ΤΟ \'\'ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ\'\'. ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ;
ΜΗΠΩΣ ΤΟ \'\'ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ.\'\' ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;
ΜΗΠΩΣ;Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
13-03-2008, 18:53 #1990
OTAN KANEIΣ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΣ, Ε; ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ;
13-03-2008, 19:00 #1991
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΟΧΙ ΕΓΩ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ. Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΑΝ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ; ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
13-03-2008, 19:08 #1992
Όταν βρεις την απάντηση σε αυτά θα απαντήσεις και στο δικό σου ερώτημα....
13-03-2008, 19:21 #1993
KASSI ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ; ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ. ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ
13-03-2008, 19:24 #1994
να υποθεσω οτι εσυ εισαι ο μοναδικος ανθρωπος χωρις προβληματα ετσι? εσυ κι αν εχεις προβλημα!
13-03-2008, 19:25 #1995
SUSPERIA ΚΟΨΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ. ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή