Results 1,996 to 2,010 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
13-03-2008, 19:26 #1996
με ειδε και μου ειπε οτι ειμαι καλα. πηγαινε κι εσυ να δουμε τι θα πει κι οταν μαθεις ελα πες μας!
- 13-03-2008, 19:31 #1997
Originally posted by MANTHES
KASSI ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ; ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ. ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ
Manthes είσαι το τρανό παράδειγμα ότι μας κάνουν πέρα οι φυσιολογικοί...Τι παραπάνω αποδείξεις θες από αυτά τα λόγια;;;Έχω πει και παλιότερα ότι ήμουν σε σημείο πολλής σκέψης για οποιοδήποτε άτομο είχε στοιχεία κατάθλιψης ή ό,τι άλλο πιθανόν εντόπιζα...Και ήμουν τρεις φορές χειρότερη από αυτό....Απλά είχα που είχα τα προβλήματά μου και ήθελα να τα λύσω γιατί να μπλέξω με κάποιον που είχε τα δικά του;;Μετά την ομάδα ανακάλυψα πως όλα τα άτομα έχουν λίγο πολύ τα προβλήματά τους...Δεν υπάρχει κάτι αμιγές...Κάτι απόλυτο...Απόλυτα υγιής,απόλυτα ψυχασθενής.....Σαν ιδέα ναι ακόμα και εγώ ως ψυχικά ασθενής έλεγα ότι δεν θα ήθελα να μπλέξω τουλάχιστον με ψυχαναγκαστικό-που είμαι και εγώ.......Αλλά στα ζητήματα του έρωτα και των ανθρωπίνων σχέσεων όπως εν τέλει το ζώδιο δεν παίζει ρόλο έτσι και η εκάστοτε ψυχική ασθένεια....Οι πιθανότητες είναι κυρίως κατά των ατόμων που έχουν ψυχικά προβλήματα-να πω πως και αυτά όπως και όλοι είναι άνθρωποι και πονάνε/νιώθουν λίγο πολύ όπως εσύ-αλλά μπορεί να αποκλείσεις κάποιον που θα είχε άλλα χίλια δυο προτερήματα.......Θα μπορούσες αντίστοιχα να απορριψεις κάποιον που τα αρνητικά του υπερτερούν στα μάτια σου των θετικών του...Αυτό δεν το γνωρίζεις μόνο από μία ταμπέλα...
13-03-2008, 19:31 #1998
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ; ΛΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ; ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ; ΑΝ ΝΑΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΗ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ. ΑΠΛΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΝΩ Η KASSI ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
13-03-2008, 19:35 #1999
ΚΑSSI MΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ; ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΝΑΙ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
13-03-2008, 19:39 #2000
κι εσυ που ξερεις αν εχω προβληματα και τι προβληματα εχω? με ξερεις κι απο χθες? το οτι ειχα προβληματα στο παρελθον δε σημαινει οτι τα χω ακομα. Μαλιστα με διδαξαν να μην κρινω με τον τροπο που κρινεις εσυ ουτε να μιλαω οπως εσυ.
και κατι ακομα, μην προσπαθεις τσαμπα να αντιστρεψεις αυτα που ειπες ωστε να φανω εγω ο \'\'κακος\'\'. Ο καθενας μπορει να δει τι εχει γραφτει και πως εχει γραφτει και να κρινει ποιος θελει να κανει τον σπουδαιο και ποιος οχι.
13-03-2008, 19:46 #2001
SUSPERIA ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΝΑΛΟΓΑ
KASSI ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΑ Ή ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΛΟΓΟ; ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΠΕΛΕΓΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΝΙΩΘΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ. ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
13-03-2008, 20:00 #2002
Είμαι σχετικά καινούργια σε αυτό το forum, αλλά πραγματικά έχω κολλήσει και το ανοίγω ανελλιπώς.
Αυτό που θέλω να πω, ειναι πως εδώ μέσα έχω διαβάσει απόψεις και θέσεις ανθρώπων που έχουν κάποιο \"πρόβλημα\" και έχω μείνει πραγματικά άναυδη με την ορθότητα των σκέψεων τους, τη δύναμη να πολεμήσουν και τη διάθεση να βοηθήσουν τον καθένα στο πρόβλημα του.
Πραγματικά αναρωτιέμαι ποιοι είναι οι \"άρρωστοι\" εδώ; Αυτοι που παίρνουν φάρμακα, ή κάποιοι που με μια απίστευτη ευκολία κρίνουν τους πάντες;
Για να μη σας κουράζω, πιστεύω ότι όποιος μπαίνει στο forum για να νιώσει ότι αυτός είναι φυσιολογικός γιατί δεν έχει πάει σε ψυχολόγο ή ψυχίατρο, έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα.
YΓ. Kassi είσαι απίστευτη! Εύχομαι το μυαλό σου να δουλεύει πάντα με χιλιάδες στροφές, όπως τώρα.
13-03-2008, 20:38 #2003
manthes συνεχισε να γραφεις αυτα που γραφεις, συνεχισε να λες οτι μου απαντας για να νιωσω πως ειμαι καποιος. εγω φταιω που θελησα να κανω και διαλογο με επιχειρηματα αρχικα μαζι σου. εισαι ενα ατομο που δεν ξερω αν μπορει καποιος να συζητησει κατι σοβαρο μαζι σου, παντως σιγουρα ακομα κι αν μπορεις δεν εχεις διαθεση. το μονο που εχεις διαθεση ειναι να πινεις ησυχος το καφεδακι σου και να σνομπαρεις.
επειδη μου εχεις γραψει αρκετες φορες για το αν εγω που εχω προβληματα νιωθω πως ειμαι καποιος με το να σου μιλαω εσενα που δεν εχεις και επιτηδες δεν το σχολιαζα μαθε λοιπον καποια πραματα για μενα.
σε ψυχιατρο δεν εχω αναζητησει βοηθεια ποτε μου μεχρι τωρα και ουτε εχω παρει φαρμακα. μονο μια επισκεψη ειχα παει σε εναν για να μου πει αν ειναι δυνατον καποιες σωματικες ενοχλησεις που ειχα να ειναι απο το αγχος. πηγα δηλαδη για μια διαγνωση και τιποτα παραπανω. αυτο δε σημαινει οτι δε θα μπορουσα να ειχα αναζητησει βοηθεια και μαλιστα τρομαξα ποσο κοντα ημουν στο να το κανω κι εκει ειναι το θεμα, οτι εφτασα τοσο κοντα ωστε ειτε πηγα σε ψυχιατρο ειτε δεν πηγα το ιδιο μου κανει. Αυτο το γεγονος λοιπον με αλλαξε μεσα μου, και γιατι με αλλαξε? γιατι πριν μου συμβουν αυτα θεωρουσα τον εαυτο μου ως το πιο ισσοροπημενο, το πιο δυνατο και το πιο ψυχικα υγιες ατομο στον κοσμο. Τωρα αν πω οτι με θεωρουσα ως ενα απο τα ελαχιστα ατομα χωρις κανενα ψυχολογικο προβλημα και κανενα κομπλεξ δε θα ηταν υπερβολη. Το οτι φυσικα τα θεωρουσα αυτα τα πραματα για τον εαυτο μου δε σημαινει οτι τα επιδυκνεια κιολας, καθε αλλο θα ελεγα, απλα κρινοντας τη ζωη μου εκ του αποτελεσματος και με βαση τι εχω καταφερει ειχα και την αναλογη γνωμη. Μετα λοιπον απο μια δυσκολη εμπειρια μου και μπαινοντας εδω μεσα σ αυτο το φορουμ να μαθω τι ειδους ατομα ειναι αυτα που ειχαν ή εχουν ιδια προβληματα με μενα τρομαξα με το ποσο ισσοροπημενοι ειναι οι περισσοτεροι και ποσο λογικα σκεπτομενοι.
Επομενως τωρα δεν μπορω πλεον να διαχωρησω τους ανθρωπους στους ψυχικα υγιεις και στους μη ψυχικα υγιεις, εκτος απο καποιους που εχουν σοβαρες εγκεφαλικες βλαβες. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι ο καθε ανθρωπος ειναι εν δυναμει οτιδηποτε. Αυτο που καθοριζει το τι θα εκδηλωσει ο καθε ανθρωπος ειναι η αλληλουχια των γεγονοτων της ζωης του. Μπορει απο εκει που εισαι ο πιο φιλειρηνικος ανθρωπος να πιασεις τη γυναικα σου να σε κερατωνει και να γινεις ψυχωτικος δολοφονος,
μπορει να σε απολυσουν απο τη δουλεια, να μην βρισκεις για καιρο καποια αλλη, και απο κει που ησουν γελαστος και χαρουμενος να γινεις ο πιο αγχωδης τυπος του κοσμου με οτι ψυχοσωματικα επιφερει αυτο. Με λιγα λογια δεν υπαρχει κατα τη γνωμη μου ψυχικα υγιης και μη ψυχικα υγιης, αυτος ο διαχωρισμος μου φαινεται πλεον μεγαλο λαθος, υπαρχουν μονο ανθρωποι που τους ετυχαν γεγονοτα με αποτελεσμα να καταληξουν να εχουν προβληματα και ανθρωποι που δεν τους ετυχαν οποτε δεν εχουν προβληματα. Για παραδειγμα εμενα μια λεπτομερεια μου καθορισε την τυχη μου απο κει που ημουν ο \'\'ψυχικα υγιης\'\' και ετσι περασα στην κατηγορια των \'\'μη ψυχικα υγιων\'\' για καποιο καιρο. αν δεν ηταν αυτη η λεπτομερεια δε θα ημουν μελος σ αυτο το φορουμ τωρα ουτε και θα εγραφα. και να μη μου τυχαινε ομως αυτη η λεπτομερεια οπως το κρινω τωρα δε σημαινει οτι θα ημουν ψυχικα υγιης ή μη ψυχικα υγιης, αλλα απλως θα ειχα αυτη τη λανθανουσα ιδιοτητα μεσα μου οπως εχουν ολοι και απλα δε θα εκδηλωνοταν, γι αυτο λεω οτι ο ανθρωπος ειναι εν δυναμει οτιδηποτε.
13-03-2008, 20:46 #2004
OTAN KAΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΠΙΚ ΟΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΣΤΥΛ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΟΒΑΡΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΜΕ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΗ ΑΞΙΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
13-03-2008, 21:00 #2005
λες να με ενδιαφερει η ηλιθια αποψη σου manthes? εγω δεν πιστευω οτι ουτε ενας εδω μεσα σε παιρνει στα σοβαρα. τα παραπανω τα εγραψα οχι μονο για σενα αλλα για ολους, με την ελπιδα να μαθεις κατι και ισως να δειξεις διαθεση να συζητησεις για μια φορα στη ζωη σου σοβαρα, αλλα για πολλοστη φορα εκανα λαθος. δεν εχω διαθεση να κατσω να ακουσω τα κομπλεξ σου γιατι σιγουρα αυτο εισαι, ενας κομπλεξικος και τη γνωμη σου μη σου πω που την εχω γραμμενη. τουλαχιστον τα προβληματα τα δικα μου κι ολων εδω μεσα δεν εχουν να κανουν με κομπλεξ. δημιουργησε αν θες εσυ δικο σου φορουμ που θα λεγεται e-complex και θα σαι ο administrator. και παρατα μας, βαρεθηκα να ασχολουμε μαζι σου. Αν το να βγαζεις τα κομπλεξ σου σε ανθρωπους που εχουν προβληματα σε κανει να νιωθεις καλυτερα τοτε εισαι πραγματικα αξιολυπητος!
13-03-2008, 21:01 #2006
MANTHES...
Συγνώμη, αλλά πρέπει να έχεις φάει μεγάλη φρίκη με άτομο που είχε \"πρόβλημα\". Οι άλλοι δεν σου φταίνε τίποτα, αναζήτησε τις ευθύνες στον εαυτό σου, ίσως βρεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.
13-03-2008, 21:07 #2007
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ; ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ; ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΦΡΙΚΗ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ
13-03-2008, 21:13 #2008
Δεν σε κατηγορώ, απλά διακρίνω μια πικρία σε σχέση με ανθρώπους που έχουν \"πρόβλημα\" και δεν δέχονται τη βοήθεια άλλου εκτός του γιατρού. Συγνώμη αλλά αυτή την αίσθηση μου άφησες.
Δικά σου λόγια
\"ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ\"
13-03-2008, 21:14 #2009
εγω πιστεψε δεν εχω αυτη τη στιγμη κανενα ψυχολογικο προβλημα. η διαφορα μας ειναι οτι εγω γνωριζω οτι μπορει καποια στιγμη να αποκτησω για διαφορους λογους γι αυτο δεν προκειται ποτε να σνομπαρω κανεναν που εχει ψυχολογικα.
α ρε manthes παλι ολοι σε παρεξηγουν! τι πραμα ειναι αυτο. οποτε σε σχολιαζουν οι ααπαντησεις σου ειναι: \'\'εισαι σιγουρος οτι διαβαζεις αυτα που γραφω?\'\', \'\'μα καλα ποτε εγραψα εγω αυτο που μου λες\'\', \'\'εσυ δεν καταλαβες καλα\'\', \'\'μαθετε να διαβαζετε\'\'.
τελικα manthes ή στραβος ειναι ο γιαλος ή στραβα αρμενιζεις!
13-03-2008, 21:34 #2010
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΣ;
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΕΟ. ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή