Results 2,011 to 2,025 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
13-03-2008, 21:48 #2011
Όχι βέβαια, αλλά αν έχει κάποιος πραγματικό πρόβλημα δεν μπορούν να του το λύσουν ούτε οι φίλοι, ούτε ο σύντροφος. Μπορούν να σταθούν δίπλα του, αλλά όχι να γίνουν γιατροί.
Είναι η άποψη μου
- 13-03-2008, 21:51 #2012
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ. Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΙΜΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΜΩΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
13-03-2008, 22:00 #2013
ρε γαμωτη μου manthes καθυστερημενος εισαι? ρωτας συνεχεια τα ιδια πραματα για τα οποια εχεις παρει 1000 ιδιες απαντησεις απο ατομα που εχουν παει σε ψυχιατρο. σου χουμε πει ολοι οτι αλλο οι φιλοι κι αλλο ο ψυχιατρος. τι σχεση εχει το ενα με το αλλο? ο ψυχιατρος ειναι ειδικος γιατρος, οι φιλοι ειναι μια παρηγορια κι ενα στηριγμα, τι στο καλο εχει σχεση το ενα με το αλλο? αφου δεν εχεις διαθεση για διαλογο τι καθεσαι και ταλαιπωρεις τον εναν και τον αλλον?
θεοφανια σορρυ που μιλαω ετσι στον \'\'μην πω ποιον\'\' αλλα να ξερες ποσες φορες εχει κανει αυτη την ερωτηση και ποσες φορες του εξηγησανε θα τραβας τα μαλλια σου. και καθε φορα που του εξηγουνε δεν συνεχιζει απο κει που του εξηγησανε ή ασρχιζει να κατηγορει τον εναν και τον αλλον με αποτελεσμα να μην γινεται ποτε ουσιαστικος διαλογος γιατι οπως εχει πει κι ο ιδιος δεν ενδιαφερεται κθολου για ψυχολογικα προβληματα.
13-03-2008, 22:05 #2014
ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΗΣΗ Ή ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ;
ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ. ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΥΤΕ 47 ΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
13-03-2008, 22:09 #2015
εσυ δεν εχεις καμια διαθεση να κανεις ουτε διαλογο ουτε να μαθεις κατι, γι αυτο και σε εχω γραμμενο. Αυτο δε σημαινει πως πρεπει να ταλαιπωρεις με τις μπαρουφες σου τον εναν και τον αλλον. και το οτι δεν ασχολουνται μαζι μου ειναι καλο. οποιος ασχοληθηκε μαζι σου ειναι για να σου πει τι μπαρουφες ειναι αυτες που τσαμπουνας
13-03-2008, 22:14 #2016
Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ; ΜΠΡΑΒΟ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΤΡΟΜΕΡΑ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΠΑΩ ΠΛΑΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ.Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
13-03-2008, 22:14 #2017
Originally posted by Θεοφανία
Πραγματικά αναρωτιέμαι ποιοι είναι οι \"άρρωστοι\" εδώ; Αυτοι που παίρνουν φάρμακα, ή κάποιοι που με μια απίστευτη ευκολία κρίνουν τους πάντες;
Για να μη σας κουράζω, πιστεύω ότι όποιος μπαίνει στο forum για να νιώσει ότι αυτός είναι φυσιολογικός γιατί δεν έχει πάει σε ψυχολόγο ή ψυχίατρο, έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα.
13-03-2008, 22:18 #2018
ΒΡΕ ΝΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟΤΑΤΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΛΛΩΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
13-03-2008, 22:19 #2019
Originally posted by MANTHES
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΠΑΩ ΠΛΑΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ.
13-03-2008, 22:23 #2020
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ. ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΚΛΟΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ
13-03-2008, 22:26 #2021
Κόλλησα εδώ γιατί είδα ότι έχω να κάνω με ανθρώπους που άσχετα αν έχουν \"πρόβλημα\" ή όχι, είναι σκεπτόμενοι και μπορούν να ανταλάξουν απόψεις μεταξύ τους γι\' αυτό που απασχολεί όλους μας: τον εαυτό μας. Με φρικάρει ο ρατσισμός του είσαι ή δεν είσαι καλά, αν πάίρνεις φάρμακα, ή αν έχεις πάει σε γιατρους, μην επαναλαμβάνομαι.
Απ\' την άλλη χαλιέμαι πολύ που σήμερα έχει πέσει το επίπεδο και φεύγουν όλοι απ\' τον στόχο τους.
Δεν κάνω την έξυπνη, αλλά είναι δύσκολο να βρεις μια τόσο σοβαρή δουλειά στο διαδίκτυο και να την γελιοποιούμε με τον τρόπο μας.
13-03-2008, 22:26 #2022
Originally posted by susperia
Επομενως τωρα δεν μπορω πλεον να διαχωρησω τους ανθρωπους στους ψυχικα υγιεις και στους μη ψυχικα υγιεις, εκτος απο καποιους που εχουν σοβαρες εγκεφαλικες βλαβες. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι ο καθε ανθρωπος ειναι εν δυναμει οτιδηποτε. Αυτο που καθοριζει το τι θα εκδηλωσει ο καθε ανθρωπος ειναι η αλληλουχια των γεγονοτων της ζωης του. Μπορει απο εκει που εισαι ο πιο φιλειρηνικος ανθρωπος να πιασεις τη γυναικα σου να σε κερατωνει και να γινεις ψυχωτικος δολοφονος,
μπορει να σε απολυσουν απο τη δουλεια, να μην βρισκεις για καιρο καποια αλλη, και απο κει που ησουν γελαστος και χαρουμενος να γινεις ο πιο αγχωδης τυπος του κοσμου με οτι ψυχοσωματικα επιφερει αυτο. Με λιγα λογια δεν υπαρχει κατα τη γνωμη μου ψυχικα υγιης και μη ψυχικα υγιης, αυτος ο διαχωρισμος μου φαινεται πλεον μεγαλο λαθος, υπαρχουν μονο ανθρωποι που τους ετυχαν γεγονοτα με αποτελεσμα να καταληξουν να εχουν προβληματα και ανθρωποι που δεν τους ετυχαν οποτε δεν εχουν προβληματα. Για παραδειγμα εμενα μια λεπτομερεια μου καθορισε την τυχη μου απο κει που ημουν ο \'\'ψυχικα υγιης\'\' και ετσι περασα στην κατηγορια των \'\'μη ψυχικα υγιων\'\' για καποιο καιρο. αν δεν ηταν αυτη η λεπτομερεια δε θα ημουν μελος σ αυτο το φορουμ τωρα ουτε και θα εγραφα. και να μη μου τυχαινε ομως αυτη η λεπτομερεια οπως το κρινω τωρα δε σημαινει οτι θα ημουν ψυχικα υγιης ή μη ψυχικα υγιης, αλλα απλως θα ειχα αυτη τη λανθανουσα ιδιοτητα μεσα μου οπως εχουν ολοι και απλα δε θα εκδηλωνοταν, γι αυτο λεω οτι ο ανθρωπος ειναι εν δυναμει οτιδηποτε.
13-03-2008, 22:27 #2023
προς το παρον δε συγκρατω τα γελια μου κι οχι τα νευρα μου! εχει μια θεση μαιμους σε ενα τσιρκο, την θελεις?
13-03-2008, 22:29 #2024
Ειναι ενα ανοιχτο forum που αν μη τι αλλο εχει και το κομματι για τις σχεσεις που απασχολει ολους \"υγιεις ή μη\".
Μπορει καλιστα να μπαινουν και ανθρωποι που χαιρουν \"ακρας υγειας\" και ολοι λιγο πολυ καποια στιγμη εχουν νοιωσει την αναγκη για συμπαρασταση.
Κατι που δεν εχει αναφερθει για αυτο το φορουμ ειναι οτι ο γυναικειος πληθυσμος ειναι ιδιαιτερα υψηλος και φυσικα για αυτο το λογο εμφανιζονται πολλες φορες \"δορυφοροι\" που ψαχνουν απλως για ταιρι,και αν κρινω απο την πλειοψηφια των διαδικτυακων χρηστων (πχ απο τους γνωστους που εχω),οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν το internet για επαφη με το αντιθετο φυλο ή για κανα παιχνιδι.
Τιποτα κατακριτεο μεχρι εδω αλλα μερικες φορες ειναι εκνευριστικο να βλεπεις μηνυματα που κανουν κρα οτι γραφονται για αλλο σκοπο...απο οτι φαινεται...ισως να κανω και λαθος.
Εν πασει περιπτωση δεν αναφερομαι σε κανεναν απο τους \"αντιμαχομενους\" απλως αρχισα να γραφω κατι...και συνεχισα να γραφω:P...χανοντας καπου τον ειρμο.
Ετσι κι αλλιως αυτο το τοπικ προς το παρον ειναι μπαχαλο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-03-2008, 22:30 #2025
Originally posted by susperia
ρε γαμωτη μου manthes καθυστερημενος εισαι? αφου δεν εχεις διαθεση για διαλογο τι καθεσαι και ταλαιπωρεις τον εναν και τον αλλον?
θεοφανια σορρυ που μιλαω ετσι στον \'\'μην πω ποιον\'\'
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ KEEP_WALKING 2 ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΟΣΤΑ Η KASSI ΚΑΙ Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΙΩΣΕ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή