Results 2,026 to 2,040 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
13-03-2008, 22:31 #2026
Originally posted by MANTHES
ΒΡΕ ΝΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟΤΑΤΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΛΛΩΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
- 13-03-2008, 22:34 #2027
δεν γελαω γραφωντας αυτο που παρεθεσες, αλλα με αυτο:
Originally posted by susperia
εχει μια θεση μαιμους σε ενα τσιρκο, την θελεις?
13-03-2008, 22:36 #2028
Originally posted by keep_walking
Κατι που δεν εχει αναφερθει για αυτο το φορουμ ειναι οτι ο γυναικειος πληθυσμος ειναι ιδιαιτερα υψηλος και φυσικα για αυτο το λογο εμφανιζονται πολλες φορες \"δορυφοροι\" που ψαχνουν απλως για ταιρι,και αν κρινω απο την πλειοψηφια των διαδικτυακων χρηστων (πχ απο τους γνωστους που εχω),οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν το internet για επαφη με το αντιθετο φυλο ή για κανα παιχνιδι.
Τιποτα κατακριτεο μεχρι εδω αλλα μερικες φορες ειναι εκνευριστικο να βλεπεις μηνυματα που κανουν κρα οτι γραφονται για αλλο σκοπο...απο οτι φαινεται...ισως να κανω και λαθος.
13-03-2008, 22:39 #2029
ΝΤΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΩ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΖΩ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ Ή ΟΧΙ. ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ. ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΝ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΤΟΤΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
13-03-2008, 22:46 #2030
Ναι,μπορεί να συμβαίνει κι αυτό.Αλλά μου φαίνεται τελείως χαζό να ψάχνει κάποιος για ερωτικό σύντροφο εδώ μέσα που οι περισσότεροι ζητάνε συμπαράσταση και παλεύουν με τα προβλήματά τους.Υπάρχουν τόσα άλλα site γι\'αυτό το σκοπό.
Το γιατι εκτος του οτι υπαρχουν πολλες γυναικειες παρουσιες...δεν μπορω να το προσδιορισω επακριβως...ισως καποια γυναικα που να καταλαβαινει περισσοτερο απο τις αλλες που τυχον σε πληγωσαν στη ζωη?...ισως γυναικες που πραγματικα μπορεις να \"ανοιχτεις\" χωρις να παρεξηγηθεις?...εσφαλμενα φυσικα και τα δυο...ισως και οχι...who knows...σημασια εχει οτι υπαρχουν γυναικες:)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-03-2008, 22:47 #2031
Originally posted by Dalia
Κρίμα όμως που πρέπει κανείς να περάσει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα για να αρχίσει να καταλαβαίνει τι είναι τα ψυχολογικά προβλήματα και ότι κάποιος που αντιμετωπίζει κάτι τέτοιο δεν σημαίνει ότι είναι και τρελός.
13-03-2008, 23:03 #2032
@MANTHES
δυό κουβέντες θα πω συνολικά για μερικά που γράφτηκαν πιό πάνω .. :
... ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΝΑΛΟΓΑ
\"... ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ το οποίο ΕΓΩ το αξιολογώ σύμφωνα με τα ΔΙΚΑ μου δεδομένα \'ΣΟΒΑΡΟ\', ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΝΑΛΟΓΑ,...\"
(συνεπώς, ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ θεώρηση για τη σοβαρότητα ή μη των λεγομένων των άλλων..)
Το ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ σωστό είναι οτι μέσα απ τις απαντήσεις μας προκύπτει το πόσο είμαστε ή όχι ΕΜΕΙΣ σοβαροί ως προς το πως χειριζόμαστε ακόμα και εκείνους που κρίνουμε ΜΗ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ...
Εκεί νομίζω βρίσκεται η πρόκληση και η .. \"μαγκιά\" της Διαλεκτικής και όχι σε σοφιστείες και αποστομωτικές κουβέντες που γυρεύουν να \"κλείσουν\" το διάλογο με τη δική μας ... \"τελεία\".
Originally posted by MANTHES.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΑ Ή ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΛΟΓΟ;
Κι από την άλλη λέγοντας ότι : \"ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ\" προσωπικά μου ακούγεται ΑΚΡΩΣ ωφελιμιστικό και εγωιστικό μιάς και το κριτήριο επιλογής παρακάμπτει το \"ΔΟΥΝΑΙ\" στη σχέση και εστιάζει στο \"ΛΑΒΕΙΝ\". Κάτι που επαναλαμβάνεται για επιβεβαίωση και στην πιο κάτω φράση:Originally posted by MANTHES.....ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΠΕΛΕΓΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΝΙΩΘΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ.
και για του λόγου το αληθές :
Originally posted by MANTHES.....ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ. ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ
Ας μη μιλάμε λοιπόν για \"φυσιολογικούς\" και \"μη\" σε θέματα σχέσεων γιατι θ΄ανοίξουμε μεγάλη κουβέντα ...
και ένα τελευταίο :
... ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ...... ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
13-03-2008, 23:12 #2033
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΨΥΧΗΣ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟ. ΑΝ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΧ ΣΤΟ ΔΟΝΤΙ ΤΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ. ΑΣΤΟΧΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΒΕΙΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΕΣΤΩ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΚΟΠΕΛΕΣ, ΤΟ ΕΘΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 2 ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
13-03-2008, 23:13 #2034
psychangel δυστυχως κατα 99,9% θα διαπιστωσεις τις τραγικες συνεπειες οταν καποιος προσπαθει να πεισει με λογικα επιχειρηματα τον manthes.
κατα τα αλλα συμφωνω σε ολα οσα γραφεις, το προσεγγισες πολυ σωστα το θεμα. μιλαμε για ψυχες και οχι για μηχανηματα.
13-03-2008, 23:17 #2035
ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
13-03-2008, 23:22 #2036
Η αλήθεια είναι ότι κανένας δε μπορεί να καταλάβει αυτό που περνάει κάποιος με ψυχολογικό πρόβλημα. ΑΛΛΑ, θα συμφωνήσω με τον MANTHES στο ότι ο γιατρός/ψυχολόγος αντί να βοηθήσει σε κάνει χειρότερα στο 90% των περιπτώσεων. Πρέπει με νύχια και με δόντια να προσπαθήσεις να το αποβάλλεις μόνος σου και να δώσεις στον εαυτό σου αρκετό χρόνο. Συμβουλές του τύπου πήγαινε σε ειδικό επειδή σκέφτεσαι τον πρώην σου είναι δε θα πω εγκληματικές, αλλά σίγουρα επικίνδυνες. Και δεν ξέρεις κι από που προέρχονται... Και καταλήγω στο ότι οι περισσότεροι με ψυχολογικά προβλήματα δεν έχουν άλλη διέξοδο από το γιατρό καθώς νιώθουν αποκομμένοι από την υπόλοιπους υγιείς ανθρώπους.
Και MANTHES κάτι άλλο, μη σκοτίζεσαι τόσο πολύ, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Το να μαλώνεις με κάποιον σε forum μπορεί να κρατήσει μία αιωνιότητα...
13-03-2008, 23:25 #2037
η απαντηση ειναι απλα οχι. σε αφηνω μπας και βγαλεις ακρη για να μη λες οτι σου φταιω εγω.
μονο μια παρατηρηση: που στο καλο ειδες οτι ειναι αστοχο το παραδειγμα της psychangel? πεταξες απλα οτι ειναι αστοχο χωρις καν να εξηγησεις το γιατι. γι αυτο σου λεω δε γινεται να κανει καποιος διαλογο μαζι σου, γιατι δεν εξηγεις αυτα που γραφεις γιατι τα γραφεις. αντε να δω τι θα απαντησεις στη psychangel γι αυτο.
13-03-2008, 23:29 #2038
flamenco εννοειται οτι ειναι εγκληματικο να παει καποιος σε ψυχιατρο χωρις να εχει σοβαρο προβλημα. το μονο σιγουρο ειναι οτι θα σε αρρωστησει ο ψυχιατρος. η διαφωνια δεν ειναι εκει. η αντιπαραθεση με τον manthes ξεκιναει πολλες σελιδες πιο πισω, τις διαβασες για να δεις που αρχιζει η διαφωνια?
13-03-2008, 23:32 #2039
Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΝ.
ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩ. ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΕΤΣΙ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ;:PΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
13-03-2008, 23:33 #2040
ρε παιδια συγνωμη αλλα δεν βαρεθηκατε?...
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή