Results 2,056 to 2,070 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
14-03-2008, 00:07 #2056
Πραγματικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος σε όλο τον κόσμο που δεν έχει θέματα. Στο καλύτερο και πιο υγιές περιβάλλον να έχεις μεγαλώσει, κάτι θα σου έχει μείνει. Δεν μιλάω για νόσο, αλλά για τα καθημερινά ψυχολογικά που μας βασανίζουν. Ένας θάνατος είναι απ\' τα χειρότερα που μπορεί να σου συμβούν, αλλά πιστεύω ότι αν σε τέτοια φάση πάει κάποιος σε γιατρό το έχει χάσει το παιχνίδι γιατί θα μάθει να λειτουργεί με ψυχολογικές πατερίτσες.
Επιμένω ότι αν κάποιος δεν έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πρόβλημα, μόνο σε ΄μεγαλύτερα προ΄βλήματα μπορεί να μπει αν διαλέξει την εύκολη οδό των φαρμάκων
- 14-03-2008, 00:14 #2057
ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ή ΡΩΤΑΩ; ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ; ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ; ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
14-03-2008, 00:17 #2058
Originally posted by Kleiw
( Βρε παιδιά μαλώνετε τόσες σελίδες . Δεν βαρεθήκατε ? )
Originally posted by Θεοφανία
Μιλάμε πάντα, ελπίζω, για γιατρούς.
Συμφωνώ ότι δεν θα πας στον γιατρό γιατί τσακώθηκες με τον γκόμενο.
Εγώ έχω χάσει τη μαμά μου και προσπαθώ να συνέλθω-πρώτα απ\' όλα- απ\' το σοκ, βιώνοντας μερικές φορές πολύ δύσκολες καταστάσεις. Δεν είναι ότι βλέπω ρατσιστικά τους γιατρούς, αλλά προς το παρόν το παλεύω μόνη μου.
Είχα μια φίλη, την εποχή που συνέβη το θέμα με τη μαμά. Εκείνη πήγαινε σε ψυχολόγο γιατί ήθελε να απαγκιστρωθεί από μια σχέση με παντρεμένο που είχε περάσει τη δεκαετία.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως για να πάρεις μια τέτοια απόφαση, πρέπει πρώτα να διαπιστώσεις ότι μόνος/η δεν μπορείς να τα καταφέρεις και φτάνεις σε αδιέξοδο.
Απο την άλλη , όπως έγραψε και μια κοπέλα σε ένα άλλο θέμα , ίσως είναι καλύτερα να μην τα πολυσκέφτεσαι και είναι προτιμότερο να βγαίνεις έξω και να αποκτάς νέες εμπειρίες .
Κι όσον αφορά την κοπέλα που αναφέρεις στο τέλος, θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί της.
14-03-2008, 00:22 #2059
Originally posted by MANTHES
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ή ΡΩΤΑΩ; ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ; ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ; ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤ.
δε χρειαζετε να ψαξω τα αλλα ποστ, ξερω σε ποιους και με ποια λογικη και διαθεση το εγραψες και κατα ποσο τους ηξερες αυτους στους οποιους τα εγραψες.
14-03-2008, 00:26 #2060
AΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΣΤ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ; ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
14-03-2008, 00:28 #2061
Ρε susperia αφού σου το είπε ξεκάθαρα ότι περνάει την ώρα του με το forum τι νόημα έχει να προσπαθείς ακόμα...
14-03-2008, 00:29 #2062
Να ρωτησω κάτι?
Κουραστήκατε καθόλου?
14-03-2008, 00:30 #2063
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
:P
(Αλλα εντάξει συνεχίστε αν σας αρέσει. Θα πάω σε άλλο θέμα. )
14-03-2008, 00:30 #2064
Originally posted by Flamenco
Ρε susperia αφού σου το είπε ξεκάθαρα ότι περνάει την ώρα του με το forum τι νόημα έχει να προσπαθείς ακόμα...Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
14-03-2008, 00:39 #2065
AΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΣΤ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ; ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
14-03-2008, 00:40 #2066
Originally posted by Flamenco
Ρε susperia αφού σου το είπε ξεκάθαρα ότι περνάει την ώρα του με το forum τι νόημα έχει να προσπαθείς ακόμα...
14-03-2008, 00:42 #2067
ΤΟ ΠΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ;
ΛΕΣ τωρα αν εσυ εχεις δημιουργησει αλλο κωδικα επικοινωνιας και η ερωτηση σημαινει απαντηση. ΜΗΠΩΣ ΕΓΩ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΠΩΣ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΕΝΩ ΕΣΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ;
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑΤΩΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
14-03-2008, 00:43 #2068
ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΞΑΛΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
14-03-2008, 00:46 #2069
flamenco μην εισαι τοσο σιγουρος οτι οτι εχει γραψει ο manthes αφορα μονο εμενα, εχει παρει πολλους η μπαλα με τα λεγομενα του του. θα μπορουσες να το δεις στις προηγουμενες σελιδες αλλα τοσες που μαζευτηκαν θα διαβαζεις ολο βραδυ οποτε ασ το. οσο για το ποιος κανει χαβαλε, σ ευχαριστω manthes για τις στιγμες γελιου που μου χαριζεις!!!
14-03-2008, 00:48 #2070
Το θέμα είναι αν θέλετε να μαλώνετε για να περνάτε την ώρα σας, ανοίξτε κανά thread \"Fight club\" και να μπαίνει όποιος θέλει να πλακωθεί ή να περνάει την ώρα του. Τι σας φταίει η (κάθε) κοπέλα που άνοιξε το thread; Αγγίζει τα όρια του spam η κατάσταση.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή