η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 138
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 138 of 142 FirstFirst ... 3888128136137138139140 ... LastLast
Results 2,056 to 2,070 of 2118
    Πραγματικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος σε όλο τον κόσμο που δεν έχει θέματα. Στο καλύτερο και πιο υγιές περιβάλλον να έχεις μεγαλώσει, κάτι θα σου έχει μείνει. Δεν μιλάω για νόσο, αλλά για τα καθημερινά ψυχολογικά που μας βασανίζουν. Ένας θάνατος είναι απ\' τα χειρότερα που μπορεί να σου συμβούν, αλλά πιστεύω ότι αν σε τέτοια φάση πάει κάποιος σε γιατρό το έχει χάσει το παιχνίδι γιατί θα μάθει να λειτουργεί με ψυχολογικές πατερίτσες.
    Επιμένω ότι αν κάποιος δεν έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πρόβλημα, μόνο σε ΄μεγαλύτερα προ΄βλήματα μπορεί να μπει αν διαλέξει την εύκολη οδό των φαρμάκων

Senior Member
    ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ή ΡΩΤΑΩ; ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ; ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ; ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Originally posted by Kleiw
    ( Βρε παιδιά μαλώνετε τόσες σελίδες . Δεν βαρεθήκατε ? )

Originally posted by Θεοφανία
    Μιλάμε πάντα, ελπίζω, για γιατρούς.
    Συμφωνώ ότι δεν θα πας στον γιατρό γιατί τσακώθηκες με τον γκόμενο.
    Εγώ έχω χάσει τη μαμά μου και προσπαθώ να συνέλθω-πρώτα απ\' όλα- απ\' το σοκ, βιώνοντας μερικές φορές πολύ δύσκολες καταστάσεις. Δεν είναι ότι βλέπω ρατσιστικά τους γιατρούς, αλλά προς το παρόν το παλεύω μόνη μου.
    Είχα μια φίλη, την εποχή που συνέβη το θέμα με τη μαμά. Εκείνη πήγαινε σε ψυχολόγο γιατί ήθελε να απαγκιστρωθεί από μια σχέση με παντρεμένο που είχε περάσει τη δεκαετία.
    Αυτό που θέλω να πω είναι πως για να πάρεις μια τέτοια απόφαση, πρέπει πρώτα να διαπιστώσεις ότι μόνος/η δεν μπορείς να τα καταφέρεις και φτάνεις σε αδιέξοδο.
    Και εγω μόνη μου προσπαθουσα να λύσω τα προβλήματα που είχα . Κακή σχέση με την μητέρα μου ανέκαθεν και θάνατος του πατέρα . Σκέφτομαι όμως οτι , πολλά μηνύματα απο την μητέρα μου έχουν περάσει στο ασυνείδητο και είναι δύσκολο να τα εντοπίσω . Για παράδειγμα μπορεί να έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση και να είμαι συναισθηματικά ασταθής γιατι ποτέ δεν είχα κάποιον να με στηρίξει και να επιβεβαιώσει τις επιλογές μου . Γιατί δεν είχα την αποδοχή και την συναισθηματική στήριξη της μάνας μου . Ο γιατρός ίσως να είχε βοηθήσει σε κάτι τέτοιο .
    Απο την άλλη , όπως έγραψε και μια κοπέλα σε ένα άλλο θέμα , ίσως είναι καλύτερα να μην τα πολυσκέφτεσαι και είναι προτιμότερο να βγαίνεις έξω και να αποκτάς νέες εμπειρίες .
    ʼστο καλύτερα για το ασυνείδητο Κλειώ, θα βρεθείς χωρίς λόγο να έχεις κι άλλα \"προβλήματα\" προς αντιμετώπιση που δεν είχες σκεφτεί ποτέ . Η θεωρία με το ασυνείδητο είναι απλά μια πανέξυπνη εφεύρεση στα χέρια ανθρώπων που θέλουν να σε κάνουν εξαρτημένη. Τίποτα περισσότερο. Ακόμα και στη σπάνια περίπτωση που δεν το θέλουν αρχικά, το ίδιο πετυχαίνουν.

Κι όσον αφορά την κοπέλα που αναφέρεις στο τέλος, θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί της.

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
    αυτο ισως ειναι το μοναδικο στο οποιο συμφωνω μαζι σου, θ αρχισω να πιστευω οτι εισαι ευλογια σε λιγο που ηρθες στο φορουμ

ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ή ΡΩΤΑΩ; ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ; ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ; ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤ.
    πιο μουφα δικαιολογια δεν εχω δει. με τη λογικη αυτη μπορεις να κανεις οποιαδηποτε ερωτηση οσο προσβλητικη κι αν ειναι και να το δικαιολογεις παντα ως μια ερωτηση.
    δε χρειαζετε να ψαξω τα αλλα ποστ, ξερω σε ποιους και με ποια λογικη και διαθεση το εγραψες και κατα ποσο τους ηξερες αυτους στους οποιους τα εγραψες.

Senior Member
    AΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΣΤ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ; ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    Ρε susperia αφού σου το είπε ξεκάθαρα ότι περνάει την ώρα του με το forum τι νόημα έχει να προσπαθείς ακόμα...

Να ρωτησω κάτι?
    Κουραστήκατε καθόλου?

Senior Member
    ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

:P

(Αλλα εντάξει συνεχίστε αν σας αρέσει. Θα πάω σε άλλο θέμα. )

Senior Member
    Originally posted by Flamenco
    Ρε susperia αφού σου το είπε ξεκάθαρα ότι περνάει την ώρα του με το forum τι νόημα έχει να προσπαθείς ακόμα...
    ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΝΩ ΧΑΒΑΛΕ. ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΞΑΛΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Senior Member
    AΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΣΤ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.
    εγω μπορω να καταλαβω το προφανες απο αυτα που γραφει καποιος. Αν πχ καποιος κατηγορησει καποιον για κατι τοτε σιγουρα δεν μπορει να εννοει οτι συμφωνει με αυτα που γραφει ο καποιος, αυτο δεν ειναι προφανες? τωρα αν εσυ εχεις δημιουργησει αλλο κωδικα επικοινωνιας και η ερωτηση σημαινει απαντηση, η κατηγορια ευχη, και οι λεξεις αποκτουν καινουρια σημασια τοτε πες το και σε μας να μην ταλαιπωρουμαστε τσαμπα με το να αποκρυπτογραφουμε αυτα που εννοεις εσυ.

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ; ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
    μπορει να μην το εξηγησα εγω καλα (βλεπεις εγω μπορω να παραδεχτω και κατι σε αντιθεση με καποιους-καποιους). να σου πω την αληθεια με τον τροπο που το εγραψες μπορει ειτε να απευθυνοσουνα σε συγκεκριμενα ατομα οποτε ισχυει αυτο που εγραψα στο προηγουμενο ποστ οτι εχεις αδικο αφου δεν τα ξερεις τα συγκεκριμενα ατομα, ειτε μπορει να εκανες γενικευση για οποιονδηποτε οποτε ισχυει και παλι το ιδιο και χειροτερα. παντως σε καθε περιπτωση εχεις αδικο οπως βλεπεις.

Senior Member
    Originally posted by Flamenco
    ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΝΩ ΧΑΒΑΛΕ. ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΞΑΛΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    Δε θα διαφωνήσω...

Senior Member
    ΤΟ ΠΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ;

ΛΕΣ τωρα αν εσυ εχεις δημιουργησει αλλο κωδικα επικοινωνιας και η ερωτηση σημαινει απαντηση. ΜΗΠΩΣ ΕΓΩ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΠΩΣ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΕΝΩ ΕΣΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ;

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑΤΩΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ

Senior Member
    ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΞΑΛΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    και σε ειδαμε με τι ωραια διαθεση ξεκινησες να μαθεις αυτα τα πραματα. θα μπορουσα να παραθεσω προηγουμενα δικα σου ποστ που αναιρουν την παραπανω διαθεση σου για μαθηση αλλα κοιτα πρωτα να ξεμπλεξεις με το προηγουμενο ποστ και μετα μπορει να σε κανω ρομπα και με τ αλλα.

Senior Member
    flamenco μην εισαι τοσο σιγουρος οτι οτι εχει γραψει ο manthes αφορα μονο εμενα, εχει παρει πολλους η μπαλα με τα λεγομενα του του. θα μπορουσες να το δεις στις προηγουμενες σελιδες αλλα τοσες που μαζευτηκαν θα διαβαζεις ολο βραδυ οποτε ασ το. οσο για το ποιος κανει χαβαλε, σ ευχαριστω manthes για τις στιγμες γελιου που μου χαριζεις!!!

Senior Member
    Το θέμα είναι αν θέλετε να μαλώνετε για να περνάτε την ώρα σας, ανοίξτε κανά thread \"Fight club\" και να μπαίνει όποιος θέλει να πλακωθεί ή να περνάει την ώρα του. Τι σας φταίει η (κάθε) κοπέλα που άνοιξε το thread; Αγγίζει τα όρια του spam η κατάσταση.