Results 196 to 210 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
17-04-2007, 01:49 #196
Originally posted by Dalia
Originally posted by kassi_21
Τέλος πάντων κύριος λόγος είναι το άγχος μου για την καθυστέρησή μου....Τρίτον είναι ότι από μικρή η μάνα μου με άγχωνε για τα ραντεβού μου,για όλα.Οπότε είχα πει πως όταν σταματήσω το σχολείο και το πρωινό ξύπνημα δεν θα ξαναγχωθώ για τίποτα και το έκανα...12 χρόνια στην πρέσσα.....Σήκω,ξύπνα,άργησε� � πάλι...και είχα φάει τέτοιο σπάσιμο που δεν πήγαινε άλλο....
Κι έτσι δεν μπορώ να βγω έξω ενώ έχω αργήσει αν δεν έχω βάλει μάσκαρα,αν δεν έχω χτενίσει το μαλλί και αν δεν έχω κάνει κάτι που να μειώσει το άγχος της ανασφάλειάς μου.Κατά καιρούς και ανάλογα τη διάθεση οι τελετουργίες αλλάζουν σημασία .Δηλ.μπορεί να θεωρούσα σπουδαίο παλιά να βγαίνω βαμμένη,τώρα να θεωρώ σπουδαίο και απαραίτητο να έχω βουρτσίσει τα δόντια μου..Έτσι μου είναι δύσκολο να προσαρμοστώ στο πρόγραμμά μου και να χαρακτηρίζομαι μονίμως ασυνεπής...
- 17-04-2007, 01:51 #197
ΚΑΤΩ Η ΚΑΤΙΝΙΑΑΑΑΑ!!!ΑΝΔΡΙΚΗ Η ΓΥΝΑΙΚΙΑ!!!εμεις απο αλλο πλανητη ημαστε??
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
17-04-2007, 01:51 #198
Μου συμβαίνει και μένα αυτό τελευταία...Θα έλεγα ότι αυτό το πιο νωρίς που λες, είναι στο μυαλό μου εκείνη η ώρα που ξεκινάω να ετοιμαστώ. Μετά στην πορεία ανακαλύπτεις ότι δεν προλαβαίνεις και τόσο ;). [/quote]
Ασυζητητί,κάπως έτσι είναι.Όταν ξεκινάω πιστεύω πως έχω άπλετο χρόνο μπροστά μου κι ας είμαι μισή ώρα μόνο πριν το ραντεβού...Χάλια η αίσθηση του χρόνου μου....
17-04-2007, 01:57 #199
Παιδιά,εγώ παλιά έλεγα όχι γυναίκα ψυχίατρο γιατί όλες οι γυναίκες είναι κατά βάθος ζηλότυπες η μία στην άλλη και δεν πίστευα ότι θα βοηθήσει..Αλλά πλέον μ\'αυτή έχω βρει την υγειά μου και της είπα ότι με εσάς άρχισα να είμαι λίγο πιο καλοπροαίρετη με τις γυναίκες....Οι άντρες ναι μεν καλοί αλλά υπάρχει η περίπτωση να σου γυαλίσουν..Οπότε με την γυναίκα την έχω καταβρει....Είναι γλυκιά και τα πάμε μια χαρά.....Ξέρεις συνήθως τον άντρα ψυχίατρο τον βλέπουμε σαν πατρική φιγούρα και την γυναίκα σαν μητρική....Σε εμένα τουλάχιστον αναπληρώνουν κάποια τέτοια ΚΕΝΑ!!!
17-04-2007, 01:59 #200
και δε μου λες κοπελια κ συ σαν κι εμενα οταν λες ε,θα ετοιμαστω κ σε λιγο την κανω,μποτιλιαρισματα κ φαναρια ουτε που περναν απο το μυαλο σου,ε?λες και ολοι οι δρομοι περιμενουν αδειοι να πας εσυ στο ραντεβου?εγω ετσι υπολογιζω:αμεσως θα βρω ταξι,κινηση,πορειες εκθεσεις κτλ για μενα δεν υπαρχουν αλλα κανονιζω το χρονο μου οπως θα ηθελα να ειναι να για να φτασω!!Καθε Τριτη γατα τις 8 παρα 10 λεω στον ταριφα:Μα γιατι τοση κινηση??-ρε κοπελια κλεισαν λωριδες για το μετρο και η αγορα ειναι ανοιχτη....πως περιμενες οτι θα ειναι???νιωθω για λιγο Νταλια...κ απανταω εχω καιρο να κατεβω στο κεντρο(μολις την προηγουμενη Τριτη)χοροχρονος ασχετος απο τον πραγματικο!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
17-04-2007, 02:01 #201
Originally posted by interappted
ΚΑΤΩ Η ΚΑΤΙΝΙΑΑΑΑΑ!!!ΑΝΔΡΙΚΗ Η ΓΥΝΑΙΚΙΑ!!!εμεις απο αλλο πλανητη ημαστε??
Εγώ ήμουν πάντα πολύ ευγενική και δεν μπορούσα εύκολα να την πω σε γυναίκα παρ\'ότι με κοιτούσε με μισό μάτι,έλεγα \"μπα\" και πολλές φορές την πατούσα..Καλή ηλίθια....Πρέπει αυτές τις κατίνες να τις βάζεις στη θέση τους και να τις απομακρύνεις.....Στην τελική μου άρεσε κάτι που είχε πει μια Νάντια του Survivor...Μια μοντέλα....Ότι εγώ χαίρομαι που με ζηλεύουν γιατί μου δείχνουν ότι είμαι καλύτερη από αυτούς....Κι έτσι πρέπει να πηγαίνει...Εσύ να γελάς με αυτές και όχι αυτές με εσένα..
17-04-2007, 02:03 #202
Originally posted by interappted
και δε μου λες κοπελια κ συ σαν κι εμενα οταν λες ε,θα ετοιμαστω κ σε λιγο την κανω,μποτιλιαρισματα κ φαναρια ουτε που περναν απο το μυαλο σου,ε?λες και ολοι οι δρομοι περιμενουν αδειοι να πας εσυ στο ραντεβου?εγω ετσι υπολογιζω:αμεσως θα βρω ταξι,κινηση,πορειες εκθεσεις κτλ για μενα δεν υπαρχουν αλλα κανονιζω το χρονο μου οπως θα ηθελα να ειναι να για να φτασω!!Καθε Τριτη γατα τις 8 παρα 10 λεω στον ταριφα:Μα γιατι τοση κινηση??-ρε κοπελια κλεισαν λωριδες για το μετρο και η αγορα ειναι ανοιχτη....πως περιμενες οτι θα ειναι???νιωθω για λιγο Νταλια...κ απανταω εχω καιρο να κατεβω στο κεντρο(μολις την προηγουμενη Τριτη)χοροχρονος ασχετος απο τον πραγματικο!
17-04-2007, 02:15 #203
και η απορια μας μα γιατι στο καλο δεν πηγαν τα πραγματα οπως τα υπολογισα??????
-παλι καθυστερησες στην συνεδρεια....
-δεν το περιμενα ημουν καντεμα.Τα φαναρια ολα μα ολα κοκκινα ,κινηση χαμος, μλκς ταριφας κοντεψε να το κανει λεωφορειο απο τις πολλες στασεις για να παρει κι αλλους...κι ετσι αργησα
μπορει να το εχω πει 100 φορες αλλαζοντας μονο την σειρα στην προταση..
αλλα το ηλιθιοοτερο ειναι οτι 1 ωρα πριν το ραντεβου ειμαι 100% σιγουρη οτι θα ειμαι συνεπης..1 ωρα μετα τρεχω στους δρομους το ανσασερ μονιμως στον 6 οροφο κι εγω οχι ρε συ κ τρεχω απο τις σκαλες 8και 20 λεω το πιο δειλο γεια σας,αργησα παλι,ε?well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
17-04-2007, 02:39 #204
Μιλάμε ότι έχουμε το ίδιο σκεπτικό γι\'αυτό.Απλά δεν δικαιολογούμαι γιατί γνωρίζω την μαλακία μου.Απλά πάω μ\'ενα βλέμμα λίγο λύπης.λίγο άγχους,λίγο αδιαφορίας.....Ένα μεικτό για να πετύχω την κάθε αντιμετώπιση.Και λέω \"Άργησα ε;\"Και πάντα λέω ότι θα είμαι συνεπής αυτή τη φορά.Αύριο είναι το ραντεβού μου.Να δω συνέπεια.....
17-04-2007, 02:49 #205
κι εμενα αλλα μπορει κ να ειμαι αλλωστε μια βδομαδα το περιμενω....αν οχι 8 και 8 και 10 να παω θα ειναι ρεκορ ατομικης αποδοσης
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
17-04-2007, 13:06 #206
6 ωρες και αυτη που διανυουμε τωρα...νιωθω απο τωρα σαν να ειμαι στην αιθουσα αναμονης νομιζω οτι μπαινοντας μεσα θα τσιριξω ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιατρε βοηθα!!!!!!!!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
17-04-2007, 13:43 #207
Originally posted by kassi_21
Και λέω \"Άργησα ε;\"
17-04-2007, 22:59 #208
ραπς lol a lot ομως.....
ενημερωτικα σημερα πηγα 20 λεπτα αργοτερα.........και απο αυτα που ειπα ....ηθελα να πω κι αλλα τοσα και η κλισε απαντηση τα λεμε την αλλη Τριτη!!!!!!μεχρι την αλλη Τριτη?????????να μαθω να μην αργαω αν και καταλαβα οτι σημερα αργησα εσκεμμενα....γιατι τι να πω????ειναι μερες που δεν θελω να μιλησω κ μετα το φτηνω για μια βδομαδα!!!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
17-04-2007, 23:21 #209
Γιατί άργησες εσκεμμένα?Αφού από ότι έλεγες δεν κρατιόσουν μέχρι να έρθει η ώρα να πας να του μιλήσεις.Πήγε τουλάχιστον καλά η συνεδρία?
17-04-2007, 23:24 #210
οχι μουγκαθηκα σημερα για αυτο λεω οτι εσκεμενα αργησα καμια φορα αρκει μονο να κοιταξω για να καταλαβει οτι δεν ειμαι καλα κ δεν θελω να σκαλισω πολυ τα μεσα μου..μου συμβαινει κι αυτο καμια φορα κ θελω να τα βγαλω απο μεσα μου 5 λεπτα πριν τη ληξη της συνεδρειας!!!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή