Results 2,086 to 2,100 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
18-03-2008, 00:31 #2086
ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ. ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΩ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ \'\'ΧΕΣΕ ΜΑΣ\'\' Ή ΟΤΙ \'\'ΑΠΑΞΙΕΙ\'\'. ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ; ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
- 18-03-2008, 00:41 #2087
σιγα ραμπο με ανατριχιασες......
\'\'ο θεος συγχωρει, ο manthes ποτε\'\'
18-03-2008, 00:46 #2088
όταν μιλάμε (ή γράφουμε) δυνατά (ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ) υψωνουμε τη φωνή και ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ τα μάτια ...
Προσπάθησε να χαμηλώσεις τη φωνή σου, άνοιξε τα μάτια σου και ... ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ τί έγραψες πιό πάνω ... !
Δεν έχω τίποτε άλλο να σου πω .
Αν καταλάβεις τί έγραψες και τί προσπαθώ τόση ώρα να σου πω έχει καλώς, αλλιώς ...
ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ για την περίπτωσή σου forum και να ΜΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ... !!!!
ΜΑNΤΗΕS ... καλή συνέχεια ,
συγνώμη δε θα κάνω μαζι σου άλλο διάλογο ,
με ενοχλούν οι ΦΩΝΕΣ στο λόγο ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΡΑΦΗ ...
και πολύ περισσότερο οι ισχυρογνώμονες συνομιλητές ...
Φιλικά και καλή σου νύχτα ...
18-03-2008, 00:46 #2089
ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΑΛΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΡΑΤΟΣ;
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
18-03-2008, 00:52 #2090
Originally posted by psychangel
όταν μιλάμε (ή γράφουμε) δυνατά (ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ) υψωνουμε τη φωνή και ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ τα μάτια ...
Originally posted by psychangel
ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ για την περίπτωσή σου forum και να ΜΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ... !!!!
18-03-2008, 01:04 #2091
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ; ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ. ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑΞΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΗ.
Υ.Γ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΩΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
18-03-2008, 01:13 #2092
επειδη εγω πιστευω οτι εχουμε να κανουμε με φοβερα κομπλεξικο ατομο σταματω κι εγω τη συζητηση σ αυτο το thread και λυπαμαι για το οτι χαραμισα τοσες σελιδες εδω και συνεβαλλα στο να αποπροσανατολιστει τοσο πολυ αυτο το θεμα που ανοιξε η interrapted, νομιζοντας πως θα μπορουσα να πεισω ενα ατομο που δεν εχει διαθεση να κανει διαλογο αλλα να βγαλει κομπλεξ. ευχομαι στο μελλον να μπορεσει να απαλλαγει απο τα κομπλεξ του. απλα να του υπενθυμισω οτι αλλο το \'\'εχω ενα προβλημα\'\', κι αλλο το \'\'εχω κομπλεξ\'\'. μαλλον εχει μπερδεψει τα προβληματα που μπορει να εχει ο καθενας με τα κομπλεξ τα δικα του.
WARNING!:
οποιος θελησει να πεισει για κατι το συγκεκριμενο ατομο που ακουει στο ηλιθιο nickname MANTHES (μα καλα που το βρηκες αυτο το ηλιθιο παρατσουκλι, μαλλον σε αντιπροσωπευει οτιδηποτε ειναι ηλιθιο. ακου manthes! ΕΛΕΟΣ!!!!!), τοτε ας κανει ανασκοπηση στις αμετρητες ασκοπες σελιδες που γραφτηκαν προηγουμενως για να μην ανακυκλωνονται τα ιδια, που ειναι να αντανακλωνται η χαμηλη νοημοσυνη του συγκεκριμενου ατομου.
εγω δεν γραφω τιποτα αλλο και το σταματω εδω
18-03-2008, 01:16 #2093
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ;
18-03-2008, 16:18 #2094
Μια καλή ιδέα θα ήταν να κατεβάσετε τους τόνους.
Προφανώς και δε γίνεται να συμπαθηθούμε όλοι εδώ μέσα.
Εξίσου προφανής όμως είναι η ανάγκη να συμβάλλουμε όλοι στη διατήρηση ενός ήρεμου κλίματος στην κοινότητα.
Η κοινότητα είναι τα μέλη της και αν τα μέλη της δεν τη φροντίσουν, τότε η θετική ενέργεια που εκπέμπει αυτός ο χώρος εδώ και μερικά χρόνια, θα πάψει να υφίσταται.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
18-03-2008, 16:54 #2095
Τί έχει το παρατσουκλι Manthes? εγώ τον ξεχώρισα από την αρχη εξαιτίας του nickname του. Μου κανε εντυπωση.
18-03-2008, 17:51 #2096
οχου ρε συ christine, αμα κατσεις να διαβασεις τις αμετρητες ασκοπες προηγουμενες σελιδες (καμια 20ρια δηλαδη), θα καταλαβεις γιατι ειναι ηλιθιο το παρατσουκλι του και γιατι το γραψα αυτο.
προφανως για να γραψω σ αυτο το υφος το τελευταιο μου ποστ θα χει προηγηθει κατι με τον εν λογω κυριο.
18-03-2008, 17:54 #2097
Originally posted by NikosD.
Μια καλή ιδέα θα ήταν να κατεβάσετε τους τόνους.
Προφανώς και δε γίνεται να συμπαθηθούμε όλοι εδώ μέσα.
Εξίσου προφανής όμως είναι η ανάγκη να συμβάλλουμε όλοι στη διατήρηση ενός ήρεμου κλίματος στην κοινότητα.
Η κοινότητα είναι τα μέλη της και αν τα μέλη της δεν τη φροντίσουν, τότε η θετική ενέργεια που εκπέμπει αυτός ο χώρος εδώ και μερικά χρόνια, θα πάψει να υφίσταται.
18-03-2008, 18:00 #2098
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ; ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΛΕΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΝ ΣΠΑΩ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΣΕΝΑ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
Originally posted by susperia
εχουμε να κανουμε με φοβερα κομπλεξικο ατομο
ενα ατομο που δεν εχει διαθεση να κανει διαλογο αλλα να βγαλει κομπλεξ.
ευχομαι στο μελλον να μπορεσει να απαλλαγει απο τα κομπλεξ του.
αλλο το \'\'εχω κομπλεξ\'\'. με τα κομπλεξ τα δικα του.
ηλιθιο nickname MANTHES
ηλιθιο παρατσουκλι,
μαλλον σε αντιπροσωπευει οτιδηποτε ειναι ηλιθιο.
η χαμηλη νοημοσυνη του συγκεκριμενου ατομου.
εγω δεν γραφω τιποτα αλλο και το σταματω εδωOriginally posted by susperia
ειναι ηλιθιο το παρατσουκλι τουΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
18-03-2008, 18:41 #2099
Originally posted by MANTHES
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ; ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΛΕΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
παντως αν ηθελα να βγω απ την ανυπαρξια μου θα γραφα με κεφαλαια μπας και με προσεξουν!
18-03-2008, 19:39 #2100
Originally posted by susperia
οχου ρε συ christine, αμα κατσεις να διαβασεις τις αμετρητες ασκοπες προηγουμενες σελιδες (καμια 20ρια δηλαδη), θα καταλαβεις γιατι ειναι ηλιθιο το παρατσουκλι του και γιατι το γραψα αυτο.
προφανως για να γραψω σ αυτο το υφος το τελευταιο μου ποστ θα χει προηγηθει κατι με τον εν λογω κυριο.Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή