Results 241 to 255 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
19-04-2007, 19:42 #241
χα, σωστός.
- 19-04-2007, 19:43 #242
Originally posted by interappted
εγω τον ακουω αλλωστε αν δεν παρω τα χαπια μου δεν ειμαι καθολου καλο θεαμα ουτε για το παιδι μου ουτε κ για κανεναν αλλον
19-04-2007, 22:43 #243
μακαρι μακαρι τοσο που παλευω..και για μενα και οσους το παλευουν σκληρα.
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
20-04-2007, 12:24 #244
αρχισα να φρικαρω με τα συγκεκριμενα ραντεβου...Την Τριτη λεμε δε μου βγαινει Χθες και σημερα αν πηγαινα θα τα λεγα ολα....ΤΗν τριτη μπορει να εχει πεταξει το πουλι..και να εχει ερθει το πουλι μουγκα στη στυρουγκα
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
20-04-2007, 12:57 #245
Originally posted by interappted
αρχισα να φρικαρω με τα συγκεκριμενα ραντεβου...Την Τριτη λεμε δε μου βγαινει Χθες και σημερα αν πηγαινα θα τα λεγα ολα....ΤΗν τριτη μπορει να εχει πεταξει το πουλι..και να εχει ερθει το πουλι μουγκα στη στυρουγκα
Τι εννοείς με το να λες την Τρίτη θα έχει πετάξει το πουλάκι;
20-04-2007, 13:03 #246
εχθες και σημερα δεν ειμαι καθολου μα καθολου καλα αν ειχα συνεδρεια μια απο αυτες τις ημερες θα μιλουσα θα γινοταν ουσιαστικη συνεδρεια Εχω ομως καθε Τριτη στις 8.Αυτη την Τριτη που μας περασε δεν ειχα καμια ορεξη να του μιλησω..δεν ηθελα να βγαλω τα σωψυχα μου..μου συμβαινει πολυ συχνα αυτο .ολες τις ημερες να λεω ποτε Θα ερθει η Τριτη να του τα πω και μολις ερχεται δεν εχω ορεξη να βγαλω κιχ...του λεω τα πολυ απλα δεν εχω ορεξη να παω στη δουλεια, κλεινιμαι στο δωματιο μου κι ομικρος κλαιει απο εξω και νιωθω οτι κλαταρω και τετοια κι αυτα με το ζορι..συνηθως κανω κανα τεταρτο να παρω μπρος
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
20-04-2007, 13:13 #247
Όχι Ιντερ μου.
Άνοιξε την πόρτα.
Παρε το παιδί στην αγκαλιά σου, ησύχασέ το, χάιδεψέ το, ας το να σε χαιδέψει κι εκείνο. Θα δεις πόσο καλύτερα να αισθανθείς.
Το πρόβλημα αυτό που έχεις, το έχω κι εγώ και το έχω συζητήσει με την δικη μου ψυχολόγο, το πρόβλημα δλδ του ότι πολλές φορές όταν παω είμαι καλά και θα προτιμούσα να την έβλεπα την μέρα που δεν είμαι καλά. Αλλά επειδή πρακτικά δεν γίνεται, βρήκα την λύση και αποφάσισα να γράφω στο ημερολογιάκι μου ό,τι θεωρώ πως είναι σημαντικό. Κι έτσι καταφέρνω και μεταφέρω στην ψυχολόγο ότι σημαντικές σκέψεις κάνω.
20-04-2007, 13:29 #248
εμενα με βαζει να του τα διαβασω δεν τα διαβαζει αυτος...οποτε παλι στην πικρα ειμαι..
για το μωρο νομιζω οτι ειναι καλυτερα να με βλεπει οταν ειμαι καλα οταν ειμαι χαλια δεν θελω να με βλεπει του λεω οτι η μανουλα δεν ειναι καλα αλλα αυτος εκει...νομιζω οτι αναπληρωνω οταν ειμαι στα καλα μου...
τωρα πχ θελει να του διαβασω παραμυθι με ασκησεις...κ οι 2 μας εχουμε τα δικια μας..δεν μπορω να το κανω..well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
20-04-2007, 13:36 #249
Ναι, το ξέρω, κι εμένα μου ζητάει να της διαβάσω παραμύθια αλλά τον τελευταίο καιρό είμαι κομμάτια κάθε βράδυ και της υπόσχομαι όλο αύριο και αύριο....Θα το βρω αυτό το αύριο άραγε;...
Ιντερ, πολύ καλά κάνει και σε βάζει να τα διαβάσεις. Θέλει να ακούσει την φωνή σου, τη χροιά της, το ύφος, το ΅σπάσιμο΅. Εξάλλου η δική σου φωνή είναι, αν δεν βγουν απο το στόμα σου τι νόημα έχει;
20-04-2007, 13:41 #250
θα το βρεις το αυριο..να εισαι σιγουρη,θα το διεκδικησει τοσο γλυκα που δεν μπορεσεις να τις αντισταθεις...μονο αυτα μας αγαπανε γνησια κ αδολα..αλλα κι εμεις εχουμε τα δικια μας
ο γιατρος με βαζει να τα διαβασω γιατι μου λεει οτι δεν ειναι δυνατον να συνονοοουμαστε με γραμματα..πιστευει οτι εχω προβλημα να εκφραζομαι λεκτικα..κ παει να μου το σπασειwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
20-04-2007, 13:43 #251
Εννοείς να δώσεις φωνή στα συναισθήματά σου;
20-04-2007, 13:51 #252
ναι νομιζω οτι οι φωνητικες μου χορδες σαμποταρουν τα συναισθηματα μου για αυτο του γραφω στα χαρτια αλλα λεει οτι ειναι ηληθιο αυτο που λεω..κι οτι οι φωνητικες χορδες εινα για να εκφραζουν οχι μονο τα χερια τα χαρτια και τα μολυβια..με πιεζει να μαθω να εκφραζομαι και λεκτικα...κατι παει να γινει αλλα ακομα πιεζομαι να το κανω
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
20-04-2007, 14:00 #253
Ποιος είπε τι οτί είναι ηλίθιο; Σόρρυ, δεν κατάλαβα.
Κι εμένα οι φωνητικές μου χορδές κάτι παθαίνουν όταν φθάνουμε στον \"κόμπο\". Δεν θέλω να σπάσω, δεν θέλω να κλάψω. Καταφέρνω και βρίσκω διέξοδο στην εκλογίκευση, δίνω όνομα στα συναισθήματά μου αλλά τα αντιμετωπίζω απ\'έξω. Προσπαθώ να τα ελέγξω για να μη με καταπιούν. Αλλιώς είμαι έτοιμη για Επίδαυρο, χα χα χα.:D:D:D
21-04-2007, 02:47 #254
lol ..... σημερα κοιτουσα στα αληθεια να μαθω την γλωσσα των κωφαλαλαων...πιο καλα θα τα εφραζω ετσι..αν μας παρασυρει το συναισθημα φιλινας ασε τα...ελεγχο θελει κι οτι καταφερουμε..
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
21-04-2007, 06:05 #255
Την νοηματικη γλωσσα ηθελα να μαθω και εγω μια περιοδο και ειχα κανει μια ερευνα στο internet αλλα μου φανηκε εξαιρετικα δυσκολη...ασε που δεν θα ειχα ομιλητη να την εξασκησω οποτε θα την ξεχναγα αμεσως.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή